Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.592.884
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
parizer kaže...
THomson kaže...

ekipa koja koristi ics leak, mozete mi reci da li u postavkama poziva-napredne postavke, imate opciju za iskljuciti noise reduction?i dok imate poziv da li vam je automatski ukljucen ili ga nema uopce?..i dalje imam problema s jekom, a kad iskljucim tu opciju nema jeke..samo sto moram u svakom pozivu ulazit u meni i iskljucivati 

Ja sam na CheckROM RevoHD V4 (nije ICS)

Imas program KitchenPro kojeg dobijes sa romom u kojem pod tabom Mods imas "Phone Mod Noise Reduction off"

Probaj ga instalirati... Ja nemam problema sa zvukom pa ne mogu reci radi li kako treba

Jos par linkova:

http://checkrom.com/threads/no-more-echo-modded-phone-apk-by-me.30/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362840 (> TurkbeyRom)

probao sam i to, nije sljakalo..uglavnom uspio sam skemijati nesto i sad je sve 5 :D..

14 godina
neaktivan

Zamolio bih za dobar link za skidanje igara i programa na pc za ovaj mobitel free.

Ne zelim vise nista skidati na mobitelu preko marketa, vec ubacivati ih sa pc-a na mobitel i instalirati. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 17:55 (weber).

0 0 hvala 0
17 godina
weber kaže...

Zamolio bih za dobar link za skidanje igara i programa na pc za ovaj mobitel free.

Ne zelim vise nista skidati na mobitelu preko marketa, vec ubacivati ih sa pc-a na mobitel i instalirati. Hvala

ACTA! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 18:13 (dreammaker).
15 godina
neaktivan

Kako da sinkroniziram facebook sa imenikom? XXLPB mi je verzija. Dopusta mi samo sinkronizaciju kalendara i poruka, dok imenik sinkronizira sa drugim racunima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imenik > računi > dodaj račun > Facebook. Meni to na XXLPB radi.

Ako ti ne radi tako, skini Facebook aplikaciju s Marketa (koju vjerojatno i imaš), otvori > settings > Sync contacts.

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
weber kaže...

ACTA! {#}

Free igre i programi, dakle besplatni. Opera Mobile i slicno. Komercijalni me ne zanimaju i ne trazim takve linkove, pogotovo ne na ovom sajtu. A market kao market je suvisan i kad su komercijalni programi u pitanju jer nesposoban (ili ga nece) da podrzi PayPal placanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:56 (weber).
17 godina
neaktivan

GetJar, ali on je katastrofa naspram marketa. Ne kužim što ti na marketu smeta?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

GetJar, ali on je katastrofa naspram marketa. Ne kužim što ti na marketu smeta?

Pa nije baš katastrofa, dobar je.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Pa nije baš katastrofa, dobar je.

Da, ali market mi je masu bolji.

Uglavnom, jučer bili na marjanu radi sniga šta je pa, pa se malo vozikali uzbrdo/nizbrdo, a i snimia se koji FullHD video i koja fotografija. Leda bilo masu, al eto niko se nije polomija :D

E da ovaj put je FullHD video priko cilog ekrana, nema crnog obruba ;)

Sve možete vidit amo:
http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/12/bk-timun-marjan-snigbite-round-2-11-02-2012/  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Sve sto je lijepo kratko traje, pa tako i ocito da mi mob valja bez greske.. Vec evo 4 dana promatram iskoristenost rama, preko noci ga ostavim bez pokrenute ijedne aplikacije, ako se dogodi da primim poruku to je upitno, ujutro se probudim on kao koristi 720-770 MB rama.. a nista nije pokrenuto na njemu, kad preko upravitelja radne memorije obrisem koristenje rama, on se spusti na 550-570, pa jos koji puta kad stisnem da obrise spusti se max do 470-490.. Ugasim pa upalim mob, on koristi 263 MB rama, i s vremenom samo diže polako.. Od aplikacija imam instalirano samo whatsapp, face i onaj messenger za face, battery indicator, svijetiljka, mpbz i hak, a od igrica samo drag racing i paper toss.. za popi*dit.. -.-

17 godina
neaktivan

Mi moze netko objasniti kako da flasham ovaj firmware. Ima samo jedan file. Pokusao sam flashati al mi je mob usao u bootloop. A taj vipov stock rom mi je bio najbolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Mi moze netko objasniti kako da flasham ovaj firmware. Ima samo jedan file. Pokusao sam flashati al mi je mob usao u bootloop. A taj vipov stock rom mi je bio najbolji.

skini mobile odin i s njim instaliraj.

15 godina
majdo o kojem se ROMu radi?
Ja s tim nikada nisam imao problema.

Ali, imam s drugim problem.
Hitno mi treba broj SMS sredista na MIUIu.
Wipeo sam ga, ali ne pomaze.
Stavin onaj T-Mobileov 0501 ali nista
Btw. vratio sam se na MIUI GB.
Nije ICS onakakv kakav bi trebao.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

U pitanju je stock ROM, 2.3.5 GINGERBREAD.BOKK1, ofišl od T-Mobilea, kako je došo sa servisa reko necu ipak nista dirati, nek stoji kako je dok se ne pojavi sluzbeni ICS, od MIUI-a ili nekog drugog, da nije znaci u beti, da sve funkcionira tocno onako kako treba, kad na kraju ovakva sranja.. 

18 godina

ja ga imam 2 dana i nikakvih problema , odinom ga fleshnuo , najbolji GB rom do sada koji sam probao , tebi nes drugo zdere memoriju ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 13:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne bih onda znao.
De ljudi, help me s tim SMS središtem.

Ajde, Suđy treba pomoć {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ne bih onda znao.

Pa stavi +385980501 ,to bi ti trebalo raditi.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
neaktivan
majdo kaže...

Sve sto je lijepo kratko traje, pa tako i ocito da mi mob valja bez greske.. Vec evo 4 dana promatram iskoristenost rama, preko noci ga ostavim bez pokrenute ijedne aplikacije, ako se dogodi da primim poruku to je upitno, ujutro se probudim on kao koristi 720-770 MB rama.. a nista nije pokrenuto na njemu, kad preko upravitelja radne memorije obrisem koristenje rama, on se spusti na 550-570, pa jos koji puta kad stisnem da obrise spusti se max do 470-490.. Ugasim pa upalim mob, on koristi 263 MB rama, i s vremenom samo diže polako.. Od aplikacija imam instalirano samo whatsapp, face i onaj messenger za face, battery indicator, svijetiljka, mpbz i hak, a od igrica samo drag racing i paper toss.. za popi*dit.. -.-

Pa ono,nemoj pizzdit sve dok imaš slobodnog RAMa! {#} Budući da je stock vjerovatno ti puno troše ona samsung sranja koja ja redovno uklanjam (hubovit itd...). Ai druge stvari se znaju pojavljivat u memoriji bez pokretanja,tipa Maps,Gtalk... Gtalk je npr podešen po defaultu da se sign in pri paljenju moba.

18 godina
neaktivan
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

U pitanju je stock ROM, 2.3.5 GINGERBREAD.BOKK1, ofišl od T-Mobilea, kako je došo sa servisa reko necu ipak nista dirati, nek stoji kako je dok se ne pojavi sluzbeni ICS, od MIUI-a ili nekog drugog, da nije znaci u beti, da sve funkcionira tocno onako kako treba, kad na kraju ovakva sranja.. 

Ja sam također na istom OS-u, ali imam dosta instaliranih aplikacija i zauzetost mi je oko 450. Dok napravim clear memory onda padne na 330. Ajd bar uskoro izlazi ofišl ICS

15 godina
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

Ne bih onda znao.

Pa stavi +385980501 ,to bi ti trebalo raditi.

Ne radi.
Jesam idiot, grrr.

Nešto mi nije htjelo raditi i ja išao promijeniti.

Ajd vidi kod sebe, ti si na MIUI-u, jel da? 

17 godina
On je na ICS..
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Pa ono,nemoj pizzdit sve dok imaš slobodnog RAMa! {#} Budući da je stock vjerovatno ti puno troše ona samsung sranja koja ja redovno uklanjam (hubovit itd...). Ai druge stvari se znaju pojavljivat u memoriji bez pokretanja,tipa Maps,Gtalk... Gtalk je npr podešen po defaultu da se sign in pri paljenju moba.

Skuzio sam i to kad pogledam status baterije, da maps recimo mi potrosi 25%, a niti upalio ga nisam.. ajde to sam skuzio zasto, kao bio je prijavljen na onu uslugu latitude, pa sam ga odjeavio toga sada vise nema.. ali me ovo izuzetno zivcira sto toliko zapravo zajebava.. nista pokrenuto, a on pozdero svu mamoriju..
Sredim laptop zajebava me mob, sredim mob zajebava me laptop, i tako stalno u krug.. psmtr {#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 14:16 (majdo).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ajd vidi kod sebe, ti si na MIUI-u, jel da? 

Ics,sorry! {#}

majdo kaže...

Skuzio sam i to kad pogledam status baterije, da maps recimo mi potrosi 25%, a niti upalio ga nisam.. ajde to sam skuzio zasto, kao bio je prijavljen na onu uslugu latitude, pa sam ga odjeavio toga sada vise nema.. ali me ovo izuzetno zivcira sto toliko zapravo zajebava.. nista pokrenuto, a on pozdero svu mamoriju..
Sredim laptop zajebava me mob, sredim mob zajebava me laptop, i tako stalno u krug.. psmtr {#} 

Jedan od razloga zašto ja uvijek rootam mobitel-da uklonim sve i svašta što mi nabacaju na mob,a ne koristim se time. Pa to samo bezveze ždere resurse i bateriju. Samsung je još dobar,kakav je HTC. Burazu sam rootao Sensation i krenuo uklanjat,samo Stocks imaju jedno 3 procesa,nepotrebna. Aonda Tweet,Locations,HTC ovo ono,nije ni čudo da je SGSII brži i da mu baterija duže traje,taj Sense,kolko god je lijep tolko je nabubrio do beskonačnosti.

15 godina

Nemam pojma zašto sam uopće dirao.
Probao sam factory reset, sada ćemo vidjeti.

A bem ti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Takvi smo svi mi, "aj da vidim šta je ovo" :D

Zlatno pravilo kojeg se i sam skoro nikad ne držim... Ako radi, ne diraj :D

17 godina
neaktivan

Sranje, sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,

Crknuo mi ekran na mobitelu. Može se vidit samo par crta kad je upaljen. Touchscreen doduše još radi, mogu odgovorit na poziv.   Vidimo se, idem se objesit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sranje, sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,  sranje,

Crknuo mi ekran na mobitelu. Može se vidit samo par crta kad je upaljen. Touchscreen doduše još radi, mogu odgovorit na poziv.   Vidimo se, idem se objesit.

Pa šta je bilo???

Jesi možda mjenjao kernel kojim slučajem?

17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Šef kaže...

Pa šta je bilo???

Jesi možda mjenjao kernel kojim slučajem?

Hardverski je... :(

Ispao mi je s visine stolice na pod.

16 godina

Dal prilikom ručnog flashanja u recoveryu, bilo to, teme, widget paketa ili nekog dodatka, skinutog sa kitchena, treba napravit kakav wipe ??

Pitam, jer je na SpeedMod kernelu (v21) nemoguće direktno instalirat. Mada, kolko vidim, još malo skidamo sa marketa Kitchen v2.2, koji bi ovo trebao sredit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Dal prilikom ručnog flashanja u recoveryu, bilo to, teme, widget paketa ili nekog dodatka, skinutog sa kitchena, treba napravit kakav wipe ??

Pitam, jer je na SpeedMod kernelu (v21) nemoguće direktno instalirat. Mada, kolko vidim, još malo skidamo sa marketa Kitchen v2.2, koji bi ovo trebao sredit.

Ako wipeaš, izbrisat ćeš uopće instalaciju ROMa. Tako da kod flashanja nekih dodataka nema full wipeanja. Nisam siguran za wipe cachea.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice