Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.401.932
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mitsuoka kaže...

1. Koliko mi se puta dogodilo da mi mobitel ispadne iz džepa traperica (Desire) kad sjedim u autu, i kada izađam samo ispadne vani. Otada mobitel stoji u futroli koja je zakačena za hlače (trenerku, traperice...).

Tako je mom prijatelju bilo.
Doduše, nije ga sreća nimalo poslužila.

Situacija je bila da je izlazio iz auta, na rivi, na 4 metra od mora. I to je izlazio sa suvozačeva sjedala koje je bilo na strani daljoj od mora.
I kada je izlazio, iskliznuo mu mob iz hlača i on kada je zakoračio, mobitel mu se stjecajem okolnosti nađe na nozi i lijepo ga nabije, iz "voleja",

mob proleti ispod auta i buč u more. 

Tako da s osjetljivim stvarima nikada dosta opreza. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan

Probao sam ICS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Probajte ako ste zeljni ICS carolije!{#}

Zbilja odlicno pogotovo mi se svidja multitasking,cim dodje neki stabilan rom odmah prelazim.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Yeah baby.
Znači samo kamera ne radi?
Evo i lijep, kvalietan preview istoga.

Idući vikend bih onda već mogao jesti ICS {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Yeah baby.
Znači samo kamera ne radi?
Evo i lijep, kvalietan preview istoga.

Idući vikend bih onda već mogao jesti ICS {#}

Kod CM-a ne radi ali zato na samsungovom ICSu radu bez problema

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 12:39 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...

Kod CM-a ne radi ali zato na samsungovom ICSu radu bez problema

Znači već ima full stabilan i funkcionalan ICS za naše zvijeri?
No shit! 
(ili je to onaj što si ti već flashao i kratki osvrt napisao)?
A da izgleda skroz kao ovaj, originalan ICS kao na Nexusu. 

16 godina
neaktivan

Zašto na onom ICS-u od samsunga nema TW ili ? ... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iskreno, neću baš puno plakati za TW-om.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Sudy, misliš na AOSP, goli ICS bez ikakvih sranja gore (taj i mene veseli). Za sad samo CM9 je AOSP i izgleda kao čisti ICS (te takav nije stabilan). Samsungov je s druge strane ružan i natrpan svakakvim glupostima ali je zato po meni skoro spreman za svakodnevno korištenje.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

2 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Sudy, misliš na AOSP, goli ICS bez ikakvih sranja gore (taj i mene veseli). Za sad samo CM9 je AOSP i izgleda kao čisti ICS (te takav nije stabilan). Samsungov je s druge strane ružan i natrpan svakakvim glupostima ali je zato po meni skoro spreman za svakodnevno korištenje.

Pa neće li Samsungov službeni biti ICS kakav je na Nexusu? Nema mi to smisla.
Mislim na ovakav kao što je CM9 s mog gornjeg posta. 

On je znači skroz AOSP? A fuck.
Eto, Zoka će nas izvještavati kako radi CM9 kojeg je on flashao.

Btw. koja će sada pomutnja biti s Kernelima, valjda i na tome rade. 

17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Pa neće li Samsungov službeni biti ICS kakav je na Nexusu? Nema mi to smisla.
Mislim na ovakav kao što je CM9 s mog gornjeg posta. 

On je znači skroz AOSP? A fuck.
Eto, Zoka će nas izvještavati kako radi CM9 kojeg je on flashao.

Btw. koja će sada pomutnja biti s Kernelima, valjda i na tome rade. 

Kerneli će krenuti kad ICS bude stabilan, što se tiče čistog ICS-a:

Google i Samsung izdaju čisti Android samo na Nexus seriji Samsungovih uređaja. To znači da će na GS II i GS III biti usrani TW jer je to Samsungov UI koji forsaju...

15 godina
Kordy kaže...

To znači da će na GS II i GS III biti usrani TW jer je to Samsungov UI koji forsaju...

Lol, yebo ih TW i njihov launcher.
Već 3. tjedan sam ga zamijenio s nekim drugim launcherom. 

Ništa, onda ćemo flashati {#}

Uskoro.

16 godina
neaktivan

Ništa od ovog ROMa, 4.0.3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Ruši mi se imenik kada idem u Dialer {#} Recovery, restore...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako mene pitate ni CM9 a pogotovo samsungovi ICS leakovi nisu jos spremni za every day korištenje. CM9 brže napreduje i mislim da ćemo jako brzo imati verziju koja je bug free dok za samsungov ICS ćemo morati još malo sačekati. Puni su vam postovi na XDA od ekipe koja flasha sve što izađe,pa ih dobro proučite prije flashanja ( a vidjet će te svakakve bugove,FC itd,itd..) ,pa ja mislim da za potpuno bug free,stabilno,svakodnevno korištenje se treba još malo strpjeti na GB based ROMovima.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

Ako mene pitate ni CM9 a pogotovo samsungovi ICS leakovi nisu jos spremni za every day korištenje. CM9 brže napreduje i mislim da ćemo jako brzo imati verziju koja je bug free dok za samsungov ICS ćemo morati još malo sačekati. Puni su vam postovi na XDA od ekipe koja flasha sve što izađe,pa ih dobro proučite prije flashanja ( a vidjet će te svakakve bugove,FC itd,itd..) ,pa ja mislim da za potpuno bug free,stabilno,svakodnevno korištenje se treba još malo strpjeti na GB based ROMovima.

Svjestan sam toga, načitao sam se svakakvih gluposti o bugovima, ali sam se načitao i onih koji imaju isti slučaj kao i ja, a to je da sve radi kako treba

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ništa od ovog ROMa, 4.0.3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Ruši mi se imenik kada idem u Dialer {#} Recovery, restore...

OK, sad nakom restorea mob ne mogu upalit... pa ovo je za pop*zdit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Smrdi mi na factory reset.

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Mitsuoka kaže...

Smrdi mi na factory reset.

jok... mislim da je zato jer je ostao kernel od onog roma... sada cemo vidit, sa drugim. 

EDIT: kao što rekoh. 

Nije problem, ali oduzme vrimena.. 

EDIT 2: Bijela plastika nije onako savitljiva kao crna... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:33 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

EDIT 2: Bijela plastika nije onako savitljiva kao crna... 

Možda da odinom flashas GB rom i kernel pa onda vratiš kroz recovery backup?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
16 godina
neaktivan

Ma Odinom sam samo kernel stavio i to je to što je bilo potrebno.

16 godina
neaktivan
Dakle, zadnji ICS leak je LP2? Je li to uopce leak? I on je AOSP? Stabilan, moze li se koristiti svaki dan? Kamera radi?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Ne znam koliko vas je vidjelo, ali ono o čemu smo pričali.
Dostupno je javnosti, po prilično visokoj cijeni.
SPB Shell 3D 

Ako ima netko da je koristio navedeno, molio bih ga da napiše koju riječ.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
sudy_freak kaže...

Ne znam koliko vas je vidjelo, ali ono o čemu smo pričali.
Dostupno je javnosti, po prilično visokoj cijeni.
SPB Shell 3D 

Ako ima netko da je koristio navedeno, molio bih ga da napiše koju riječ.

koristio na desireu davno još. Ne sviđa mi se jer ikone se same alignaju jedna za drugom tako da nema nekog razmještaja. Widgeti nisu loši, ali ako moram birat, radije LP+

17 godina
neaktivan

Moze pomoc,probao sam staviti ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398628

I nakon instalacije mi zapelo na onom zutom trokutu i sada udjem u recovery i ne nadje mi sd karticu i nemogu restore,sto napraviti ?

edit:Uspio sam ga vratiti,otisao sam na advance restore i tamo nasao,neznam zasto nije kao prije ali bitno da sam rijesio problem.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 18:02 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chingy-os kaže...

Moze pomoc,probao sam staviti ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398628

I nakon instalacije mi zapelo na onom zutom trokutu i sada udjem u recovery i ne nadje mi sd karticu i nemogu restore,sto napraviti ?

edit:Uspio sam ga vratiti,otisao sam na advance restore i tamo nasao,neznam zasto nije kao prije ali bitno da sam rijesio problem.

Mislim da si trebao ići na "restore from INTERNAL SD"

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 18:06 (Kordy).
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...
chingy-os kaže...

Mislim da si trebao ići na "restore from INTERNAL SD"

Isao sam isto kao i prije na restore,ali mi je napisao da nije nista nasao,nakon toga sam otisao na advance restore i nasao na sd kartici i vratio,e sada mi par igara koje su bile na sd ne rade,tak da sam ih morao sa titanium backup vratiti,vec sam hrpu romova izmjenio i vracao se na stari i nikada nije bilo problema do sada,neznam zasto...

14 godina
neaktivan

upomoć!!

znači rootao sam mob sa cf-rootom poništio mjerač sa usb jigom nakon što sam morao flashat stari bootloader jer novi iz nekog razloga neprima jig, našao upute za inst. cm7 preko rom managera flashao sam clockworkmod napravio reboot into recovery i kad mi je ušlo u reboot recovery pojavilo se sljedeće

Finding update package ...
Opening update package ...
Verifiyng update package ...
E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed
Installation aborted

na xda san naša da je do recoverya jer se preko samsungovog <3e> recoverya nemože stavljat rom..dalje je pisalo da proban flashat speedmod karnel  al u uputama za speedmod piše da NEradi sa cm i miui romovima..

na koji način ili koji kernel mogu flashat da dođem do recoverya koji mi je potreban da instaliran cm7?

molija bi da mi neko da način da ovo rješin..

unaprid hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da sa Siyah kernelom mozes...

http://www.gokhanmoral.com/

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

Mislim da sa Siyah kernelom mozes...

http://www.gokhanmoral.com/

sutra ću probat sad nean volje..hvala

18 godina

Znam da će me neki popljuvati, al' zabole me. Dosadan tjedan, malo ljudi zovu, malo poruka šalju, a ja tek svaki drugi ili treći dan pokrenem sync, čisto da ne čekam dugo kad mi zatreba. Stalno uz kantu na poslu ili kući, a jedno drugome blizu.

I rezultat je da ni nakon sedam dana ne mogu isprazniti ovo čudo na stock ROM-u... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 9:37 (bocic).

5 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
bocic kaže...

Znam da će me neki popljuvati, al' zabole me. Dosadan tjedan, malo ljudi zovu, malo poruka šalju, a ja tek svaki drugi ili treći dan pokrenem sync, čisto da ne čekam dugo kad mi zatreba. Stalno uz kantu na poslu ili kući, a jedno drugome blizu.

I rezultat je da ni nakon sedam dana ne mogu isprazniti ovo čudo na stock ROM-u... {#}

A dobro kaj sad, ipak nisam kupio S2 za poruke i pozive. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice