Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 489.405
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

baš sad kupujem telefon i moj prvi izbor je s3....ali zapeo mi je za oko i note 2 ali ga prvo moram pogledati i vidjet da mi nije prevelik. ono sto me ostavilo paf je to da je 2000 skuplji od s3 u istoj tarifi....wtf??

kako tipkate na njega? jel se mora tipkat s dvije ruke? kako stane u džep-rifle

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
Kill Frenzy kaže...

baš sad kupujem telefon i moj prvi izbor je s3....ali zapeo mi je za oko i note 2 ali ga prvo moram pogledati i vidjet da mi nije prevelik. ono sto me ostavilo paf je to da je 2000 skuplji od s3 u istoj tarifi....wtf??

Da ti pravo kažem, tipkam kako god znam, sa jednom rukon, sa obadvije, sa S-pen-om, ali lupam tučem samo tako ,da se sve praši samo tako!!!!

I da, nećeš pogriješiti ako odlučiš ipak i usprkos svemu kupiti Note II, biti ćeš samo presretniji i totalno zadovoljniji, svakim trenutkom u kojem ga imaš od kada ga kupiš!!!!

Kupiti pod OBVEZNO!!!!

ATJ Lučko
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

moram otići i vidjet. znam da je telefon zvijer kao i s3 i nisam siguran jel mi se isplati da 2000 kn vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Eto i meni je u planu uzeti novi Note II. Samo me zanima dali je u tele2 kada ga preko webshopa narucujem otkljucan na sve mreže? Jer vidim da je dosta jeftin, čak malo i prejeftin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

u tcomu na tarifi 300 je 3300 što je je super previše.a s3 1300 uz trajni nalog. kad sam vidio kolika je cijena slog me op*zdio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

definitivno Note 2, vrijedi svake uložene kune

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...
Kill Frenzy kaže...

Da ti pravo kažem, tipkam kako god znam, sa jednom rukon, sa obadvije, sa S-pen-om, ali lupam tučem samo tako ,da se sve praši samo tako!!!!

I da, nećeš pogriješiti ako odlučiš ipak i usprkos svemu kupiti Note II, biti ćeš samo presretniji i totalno zadovoljniji, svakim trenutkom u kojem ga imaš od kada ga kupiš!!!!

Kupiti pod OBVEZNO!!!!

ako možeš dati više love za note 2, potpisujem navedeni citati i ja...

mob je strava.. straaaaaaaaaaaava... :D

MuWu
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

koja je razlika softwarea između s3 i n2?

hardware karakterisike tj razlike znam i tu su negdje osim naravno baterije i ekrana koji idu u korist n2...ali zanimaju me software razlike!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne znam samo što si mislio kada si napisao da je Note II u prednosti ispred SIII.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

trajanje baterija na n2 je osjetno duže nego na s3 a ekran je vec..iako mu to ustvari moze bit i plus i minus...kako za koga.

ma uzeo bi ja note odma sutra samo 2000 kuna razlike....bemti previse mi je.ne isplati se.da ej razlika nekih 1000 kn odma bi ga uzeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

koja je razlika softwarea između s3 i n2?

hardware karakterisike tj razlike znam i tu su negdje osim naravno baterije i ekrana koji idu u korist n2...ali zanimaju me software razlike!

Imas i S3 9305 koj je hardwerski isti ko i n2. A kaj se softwera tice, 4.1.2 su dobili vec svi na S3, tak da ti je razlika samo u velicini mobitela i u S-pen-u.

Da, i XDA ima puno vvecu podrsku za S3.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 4:39 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Naravno da ti preporučujem S3.
A što se tiče Note-a II, upravo mu je ekran mana.

Za uređaj tih gabarita, 300DPI-a je minimum po mom mišljenju.
A on je na 267.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
2 12 hvala 0
15 godina
neaktivan

krivo,u note II samsung prvi put stavlja novu mislim da se zove pentile matricu,te

ima ostriji prikaz od S 3,ekran je ovom stroju najveca prednost,a ne mana,jako brzo se naviknes na velicinu i sad kad uzmem zenin htc desire kao da radim na 

nekoj igracki,premalen mi je,a prije 2 god sam se divio raskosi 3.7 inca...

marroncevic
14 godina
Brkovi kaže...

krivo,u note II samsung prvi put stavlja novu mislim da se zove pentile matricu,te

ima ostriji prikaz od S 3,ekran je ovom stroju najveca prednost,a ne mana,jako brzo se naviknes na velicinu i sad kad uzmem zenin htc desire kao da radim na 

Krivo.

Pentile se prvi put pojavio još u S2! 

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Brkovi kaže...

Krivo.

ma moze biti da sam fulao naziv,ali sam 100-% siguran da je u pitanju nova tehnologija i da je prikaz bolji,pise u svakom reviewu....

marroncevic
16 godina
protjeran
Ni u ludilu davat 2000kn vise za notea. Uzeti sgs3, nekoristenog prodati i dodati puuuno manje za nov, nekoristen note.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Brkovi kaže...

Krivo.

Nitko od vas nema pojma sto prica {#}, Pentile se pojavio prvi put, mozda i prije negdje, ali globalno bas u Galaxy S1.

U Galaxy S2 su stavili Full RGB matricu, dakle 3 podpixela po pixelu, umjesto 2 podpixela po pixelu.

U Galaxy S3 su opet stavili losu Pentile matricu, dok su u Note2 stavili modificiranu Full RGB matricu , dakle 3 podpixela po pixelu i zato je meni osobno bolja slika na Note2 nego na S3.

http://www.androidauthority.com/galaxy-note-2-vs-galaxy-s3-display-comparison-rgb-pentile-121182/

Proucite malo, zanimljivo stivo, ako vas zanima dakako {#}!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 11:29 (BMK).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ovako kolege imam problem

Kupujem novi mobitel i mislim se izmedu S3 i note 2... Sad imam S2

Strah me da je note nekako prevelik a i to sto je reza ista a ekran za skoro inch veci

Pa jel mi mozete malo savjetovat po cemu je note bolji ili losij

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan duži review.

In the end there will be only ( c )haoss ...
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Imas i S3 9305 koj je hardwerski isti ko i n2. A kaj se softwera tice, 4.1.2 su dobili vec svi na S3, tak da ti je razlika samo u velicini mobitela i u S-pen-u.

Da, i XDA ima puno vvecu podrsku za S3.

gdje nabaviti s3 9305? moj jedini moguci izbor je tmobile. ono sto je zanimljivo je da oni mobitela nemaju.kazu u bijeloj boji nema nigdje ,titanium gray isto bas kao i plava.pored titanium grey na njihovoj stranici sastrane pise uskoro u ponudi. jel moguce da nabavljaju taj malo jaci model ili jednostavno su toliki amamteri da su im se prodali svi.

btw ici cu sad pogledat note u centar.mislim da njega imaju

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Eto i meni je u planu uzeti novi Note II. Samo me zanima dali je u tele2 kada ga preko webshopa narucujem otkljucan na sve mreže? Jer vidim da je dosta jeftin, čak malo i prejeftin.

Zna li netko? 

Danas sam bio u Tele2 pa sam mu dao broj u slucaju kad dođe u trgovine da me nazove.

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

niti u jednoj poslovnici u osijeku nema note 2....kakva je smijurija ovaj tcom. nemogu vjerovat da im se to dogadja.sve vise sumnjam da ce biti neka akcija pa ih namjerno ne pustaju.znam da je ista stvar sa iphoneom 5 trenutno

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

ono sto je zanimljivo je da oni mobitela nemaju.kazu u bijeloj boji nema nigdje ,titanium gray isto bas kao i plava.pored titanium grey na njihovoj stranici sastrane pise uskoro u ponudi. jel moguce da nabavljaju taj malo jaci model ili jednostavno su toliki amamteri da su im se prodali svi.

btw ici cu sad pogledat note u centar.mislim da njega imaju

O kojem modelu pricas, 9305 ili 7100?

daniel
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

prvo sam bio i trazio s3 u titanium grey boji ili plavi.oni su mi odma rekli da nemaju niti jedan u bilo kojoj boji u cijlom gradu(osijeku) niti u vinkovcima sto mi je isto blizu.onda sam pitao za note 2 i takodjer ga nemaju.

sto se tice s3 nisam pitao za ovaj ili onaj model tj 9300 ili 9305 nego samo s3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Imas 9305 na Njuski za 500 eura. Pricekaj da gadobiju operateri, pa ces ga sa garancijom moci dobiti na Njuski za 3200-3300, ili uzmi N2 na Njuski za 500 eura. Mozda ti vrije di garancija i sa Njuskala, iako nije u HR. Treba pitati pa vidjeti, nema veze kaj je švercan.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

zasto da uzimam sa njuskala kad s3 u tcomu dobijem za 1300 kuna na preplatu koja mi je istekla.

moguce da cekaju novu posiljku tih 9305 modela...sta vi mislite

sory za spam na temi o noteu

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Jbg, nisam znal da si na pretplati. Nazovi ih, i pitaj fino kad dolazi model koji hoces, u protivnom ides u kupnju u VIP ili tele2. Da vidis kak ce se raspitati, jer se razgovori snimaju i moraju se potruditi da ne popuse otkaz.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

zna li netko kada dolazi nadogradnja na Android 4.1.2 (ili verziju više ako postoji) za Note 2  kupljen u Hrvatskom Telekomu i kako stigne obavijest da je stigla nadogradnja. trenutno je na mom Note 2 Android 4.1.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne stigne obavijest, nego provjeriš preko samog moba ili Kiesa da li ima update. Zasad su dobili samo oni koji su na Vipu.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Ne stigne obavijest, nego provjeriš preko samog moba ili Kiesa da li ima update. Zasad su dobili samo oni koji su na Vipu.

thnx

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice