Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 489.562
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Kill Frenzy kaže...

niti u jednoj poslovnici u osijeku nema note 2....kakva je smijurija ovaj tcom. nemogu vjerovat da im se to dogadja.sve vise sumnjam da ce biti neka akcija pa ih namjerno ne pustaju.znam da je ista stvar sa iphoneom 5 trenutno

Note II nema ni u vipu, tele2, T-mobileu i samoj samsung trgovini. Tako da nisi jedini koji se muci s potragom tog mobitela. 

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Lijepi pozdrav, trenutno sam vlasnik Galaxy Note 2 uređaja kupljenog u T-mobile dučanu ali koristim BonBon broj. Zanima me kad če doći novi update na Android verziju 4.1.2? Koliko sam vidio, uređaji iz Vip ponude več imaju omogučenu nadogradnju na noviju verziju Androida{#} jer je službeno izašla nova verzija. Sad trenutna verzija koju imam je 4.1.1. T-mobile nema forum da pitam kod njih, a sluzba za korisnike ne vjerujem da bi to znala. Hvala puno na odgovoru. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Na SamMobile nista jos.

Uglavnom da, samo Vip ima, ne kuzim kako nemamo mi koji nemamo brandirane uredaje, obicno prvo dode unlockan FW pa.

Cudno ali eto, trebali bi doci kroz 10ak dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bobby kaže...

Lijepi pozdrav, trenutno sam vlasnik Galaxy Note 2 uređaja kupljenog u T-mobile dučanu ali koristim BonBon broj. Zanima me kad če doći novi update na Android verziju 4.1.2? Koliko sam vidio, uređaji iz Vip ponude več imaju omogučenu nadogradnju na noviju verziju Androida{#} jer je službeno izašla nova verzija. Sad trenutna verzija koju imam je 4.1.1. T-mobile nema forum da pitam kod njih, a sluzba za korisnike ne vjerujem da bi to znala. Hvala puno na odgovoru. :D

ne znaju niti oni, ne preostaje nam drugo nego svako toliko tragati sa ažuriranjem da li na samom uređaju ili preko Kiesa da li su ubacili nadogradnju na 4.1.2

14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Kill Frenzy kaže...

niti u jednoj poslovnici u osijeku nema note 2....kakva je smijurija ovaj tcom. nemogu vjerovat da im se to dogadja.sve vise sumnjam da ce biti neka akcija pa ih namjerno ne pustaju.znam da je ista stvar sa iphoneom 5 trenutno

Note II nema ni u vipu, tele2, T-mobileu i samoj samsung trgovini. Tako da nisi jedini koji se muci s potragom tog mobitela. 

Probajte kod vip (semark) i tmobile partnera...bas im nesto ponestalo uredjaja

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ma, skines VIP-ov, nabacis u ODIN i za 2s je gotovo, koga briga njihov je vjerojatno ne-brandiran SW.

Zna li netko ima li neki izvana FW, nebrandiran, koliko vidim nema Engleskog jos nazalost pa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Hvala svima na odgovorima {#}..ma budem još malo pričekal, valjda će uskoro!! Nadajmo se ;D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Hvala svima na odgovorima. {#} Ma budem još pričekal, kaj sad. Nadajmo se da će uskoro! ;D

Oprostite za post iznad, neku grešku mi javilo pa sam mislio da nije poslano. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:42 (Bobby).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

I onda kažu Android uređaji nestabilni {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo sad nakon 2 tjedna koliko se družim sa Note 2, mogu samo reći da je telefon prva liga. Na ekran se vrlo brzo privikneš , a baterija mu traje dosta dugo. Kome baterija od 3100 mah nije dosta, neka potraži od 8500 za note 2. Što se tiče punjena baterije, pustim da se skroz isprazni i onda punim do 100%, punjenje mi traje jedno 2 do 2:30 sata.

Uzeo sam i flip cover za njega, fino sjeda u njega i mobitel se puno bolje zaštiti. Maska koja dođe u flip coveru je jako dobra čak nemoram skidati poklopac sa stražnje strane mobitela, već cijeli mobitel stane u flip cover masku, također sam stavio foliju na ekran, sve dobro radi.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

http://m.youtube.com/#/watch?v=0qyijcTeHcU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D0qyijcTeHcU

Dakle 4.1.2 nosi super stvari.

- mjenanje tooglesa u notif. baru

- brze loadanje stranica u browseru

- jos neke sitnice kao na linku

- i najbitnije puno jaci brightness na max postavkama tip tvrdi 4 puta povecanje emitiranja svijetla e sad koliko je to u nekim nama opipljivim racunicama tko zna ali ocekujte osjetno povecanje brightnessa!

Izvrstan update jedva cekam!!!

I evo ima tu ako netko zeli ja cu bas flashati nebrandirani 4.1.2, koji ima i Sudden Death FIX za Exynos4 uredaje pa eto, isplati se svakako, 2 minute postupak.

I da sve vam je stock, samsung official u dowload modu i flash counter ostane na 0.

http://www.teamandroid.com/2013/01/04/n7100xxdll7-android-412-galaxy-note-ii-download-official-jelly-bean-firmware/

http://www.hotfile.com/dl/187400765/9fda7d4/N7100XXDLL7_N7100OXADLL4_XEF.zip.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 21:36 (BMK).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jel tko koristi Kies via WiFi?

Meni cijelo vrijeme vrti na PC-u "Povezivanje", a na mobu: "Waiting" confirmation from PC...

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

vec sam priredio pare i reko idem sutra po note kad vidim ovu sliku.

jel to stvarno tako smijesno izgleda? ko da sam ipad prislonio na uho :D

mobitel  mi se odlican ali nikad ne koristim slusalice za pozive

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Uzmi sivi, pa ce izgledat puno manji.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
isti problem imam... zato i ne koristim...
MuWu
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Zanima me cemu sluzi ovaj spen? Za sto se koristi i po cemu je brzi od regularne tipkovnice i prsta? Koliko funkcionalan i brz mozes bit sa spenom ? Navedite neke situacije, bas me zanima. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

evo da napravim jedan mali osvrt od kada posjedujem ovaj uređaj

recimo ovako da sam bio malo skeptican,jer budimo iskreni kome treba 5.5"...nakon tjedan dana odgovor je meni treba

Pozitivne stvari:

-Veličina ekrana,odlican ekran koji je kristalno jasan

-customibility uređaja općenito(vidi slike)

-odlicna kamera

-odlicna baterija

-odlicne perfomanse,multitasking sa dva ekrana bez laga

-micro sd utor 

-S pen je fun factor!

-multimedija,filmove i klipove sa youtubea je uzivancija gledati

Negativne stvari:

-velicina ga cini nezgrapnim

-mrvicu veci ppi ne bi skodio(mada je i ovako sa rgb matricom ostar)

-tesko ga je koristiti jednom rukom(ima opcija za lakse pisanje poruke,poziva ,kalkulatora i otklucavanja ali koristenje je otezano osim ako nemate prste od 20cm)

-malo bolja kvaliteta izrade ne bih skodila

-deblji i tezi od S3

ako trazite uredaj kojem biste iscjedili mast a da ga pritom ne morate svaki dan puniti i ako vam velicina ne predstavlja problem(ovih dana sam nosio samo trenirku i nije mi bio problem ga nositi u dzepu,ali kontam da kada budem obukao traperice cu morati nabaviti neku pederusu) ovo je pravi uredaj za vas i toplo vam ga preporucam

Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Potpuno sam novi u Androidu. Trenutno koristim iPhone 4s 32gb  prelazim na Note II. Zanima me kakva je situacija kod andorida sa instalacijom krekanih igara i app. Da li za android postoji neki sajt sa tim krekanim igrama? Hvala unaprijed. P.S. Sutra ili Utorak mi dolazi ljubimac Titanium Grey 16GB verzija i sa njom MicroSD 16GB klase 10. :)) Svaki savjet oko bilo cega dobro je dosao.

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

na androidu imas mobilism stranicu...tamo se regas i skidaj dok je to na iphoneu kao sto znas bolje rijeseno sa instalousom koji te automatski obavjestava kada ti je dostupan update dok ovdje to moras sam.uglavnom meni fali instalous :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Instalousa vise nema tako da je svejedno.

Upises ime aplikacije .apk u google i skines bilo kaj pudingizirano :D.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

instalousa vise nema sa jailbreakom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da li ce raditi tako sasvim normalno ? Bez bilo cega ko sto je kod iP  JB?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 20:45 (GoGoTB).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

instalousa vise nema sa jailbreakom?

Nema na zalost blokiran je! :/

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Niko mi nije odgovorio! Znavi kada skinem .apk (nekako malo zauzima 8-10MGb) gdje to ubacujem?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Samo pokreneš samu aplikaciju i pustiš da se instalira. Što na Note-u traje par sekundi. Imaš aplikacija od par kb do par MB.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

note  2 mozes ga otljkucat..sa aplikacijom galaxsimunlock sa marketa za 2 dolara

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 11:09 (naki007).
13 godina
neaktivan
naki007 kaže...

note  2 mozes ga otljkucat..sa aplikacijom galaxsimunlock sa marketa za 2 dolara

Kako to mislis? Sta sa tim dobijem?

17 godina
neaktivan
GoGoTB kaže...
naki007 kaže...

note   2 mozes ga otljkucat..sa aplikacijom galaxsimunlock sa marketa za 2 dolara

Kako to mislis? Sta sa tim dobijem?

valjda ti to govori samo ime programa?

"galaxsimunlock", dobijes mobitel koji prihvaca sve sim kartice...

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pa moj je vec sim free mene app zanimaju!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kakav je note 2 što se tiće zagrijavanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice