Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 473.611
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Samo da napomenem ako nekom treba maskica, tj flip case nek se javi na luka.plur@gmail.com narucio s ebaya 2 pa mi jedna visak.. Rijeka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozz

Evo danas si planiram upiknuti noteII pa me zanima vase misljenje dali ga se isplati uzeti u tele 2 na pretplatu...znaci mob je 1095 + (135kn  + 150kn revolucija  - na 24. mjeseca)

http://www.youtube.com/watch?v=o8RsTjjYK7E
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Raptoxx kaže...

Pozz

Evo danas si planiram upiknuti noteII pa me zanima vase misljenje dali ga se isplati uzeti u tele 2 na pretplatu...znaci mob je 1095 + (135kn  + 150kn revolucija  - na 24. mjeseca)

Dobri kolega, NE!

Dakle, 24x135 i 1095 ce te kostati 4335kn ukupno a prodat ces dusu na ugovor, koji ce te kostati isto dosta.

Najbolje bi ti bilo po meni, pravac njuskalo, i imas ih gro sa jamstvom operatera za oko 3600kn.

Uzmes Tomato Žestoku tarifu, 1000min, 1000sms, 1000mb nema naknade za uspostavu niceg, za 100kn mjesecno i PUNO ces jeftinije i bolje proci a bez ugovorne obaveze.

To ti je moja preporuka.

I da, kolega je kupio Note 2 i mobitel je san snova, apsolutno nesto najbolje sto postoji i pojava za gledati, naprosto ostat ces bez rijeci svaki put kad ga koristis, savrsenstvo.

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam kupio taj mob nov zapak s njuske pregenijalan

Neko isto uzo onak kako ti zelis pa ga prodo. Bolje uzmi to kako kolega gore kaze i tomato 100kn sve kaj ti treba 

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Moja preporuka za Note II je u tele 2 naći nekoga ko je na bonove više od godinu dana i s njim pravac u tele 2 dobijes telefon za 4195 kuna otključan na sve mreže i platiš ga sa americanom na 24 rata bez kamata. To je najpovoljnije riješenje za one koji nemaju keš da ga uzmu preko njuškala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Raptoxx kaže...

Pozz

Ja sam ga tako uzeo, jer sam zbog određenih financijskih problema od prije imao ovrhu i oduzete su mi bile kartice, tako da mi je to bila jedina opcija, jer još nemam odobrenu kupovinu na rate. Znam da ću ga platiti tako više, ali nemam toliko keša, a svejedno ću zbog posla iskoristiti Revoluciju. Tako da...

17 godina
neaktivan

Evo uzeo danas Note 2, šta reći :) koju poruku poslati :D  Nabavite ga što prije!

17 godina
neaktivan

Jel može šta biti mobitelu ako uzmem zamjensku bateriju? Našao neku koja ima dosta veći kapacitet. Da li trebam paziti na nešto prilikom kupnje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 0:00 (crash11).
14 godina
crash11 kaže...

Jel može šta biti mobitelu ako koristim zamjensku bateriju? Našao neku koja ima dosta veći kapacitet.

Iskreno rečeno, ja ne znam sa 100% sigurnosti, ali predmnjevam da bi " moguće" moglo biti nekakvih komplikacija a u svezi tehnologije izrade same bakterije!?!?

Činjenica da nisi napomenuo tko je proizvođač dotične bakterije, kod mene izaziva određenu dozu opreznosti, možda i preventivne odbojnosti!

Ako ćeš moje mišljenje uzeti za relevantno, pošalji mail na Samsung za neki konkretniji odgovor i/ili savjet, a moguće ne bi bilo zagorega i na XDA forum otići. Da ja imam neki "problem" kao ti, razmislio bih o kontaktu "svijeta androida", "phonedog", "gadgeterija", "engadget" i takve site-ove na kojim su ljudi koji bi čak mogli i učiniti nešto svezi glede tvog kao takvog problema!!

BTW; da se malo pofalim, ovaj post upravo pišem sa SGN II iz kreveta, koji ne mogu niti sam sebi dovoljno nafaliti, MAKAR, pronašao sam nekoliko kritičnih cjepidaka detalja, koji me malo "kao" smetaju, no ništa što bi smanjilo ukupnu ocjenu za mob u 0,5 veličini ocjene, a što je možda i razlog jer još ne znam to nešto raditi sa njim na njemu, konkretno, na video clipovima sam uočio kako likovi mogu črčkati po stock kalendaru, dočim ja ne, vjerojatno jer nešto ne radim dobro, ili sam isključio ili uključio, tko će ga znati, ja za sada sigurno ne znam!!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
crash11 kaže...

Jel može šta biti mobitelu ako koristim zamjensku bateriju? Našao neku koja ima dosta veći kapacitet.

Iskreno rečeno, ja ne znam sa 100% sigurnosti, ali predmnjevam da bi " moguće" moglo biti nekakvih komplikacija a u svezi tehnologije izrade same bakterije!?!?

Činjenica da nisi napomenuo tko je proizvođač dotične bakterije, kod mene izaziva određenu dozu opreznosti, možda i preventivne odbojnosti!

Ako ćeš moje mišljenje uzeti za relevantno, pošalji mail na Samsung za neki konkretniji odgovor i/ili savjet, a moguće ne bi bilo zagorega i na XDA forum otići. Da ja imam neki "problem" kao ti, razmislio bih o kontaktu "svijeta androida", "phonedog", "gadgeterija", "engadget" i takve site-ove na kojim su ljudi koji bi čak mogli i učiniti nešto svezi glede tvog kao takvog problema!!

BTW; da se malo pofalim, ovaj post upravo pišem sa SGN II iz kreveta, koji ne mogu niti sam sebi dovoljno nafaliti, MAKAR, pronašao sam nekoliko kritičnih cjepidaka detalja, koji me malo "kao" smetaju, no ništa što bi smanjilo ukupnu ocjenu za mob u 0,5 veličini ocjene, a što je možda i razlog jer još ne znam to nešto raditi sa njim na njemu, konkretno, na video clipovima sam uočio kako likovi mogu črčkati po stock kalendaru, dočim ja ne, vjerojatno jer nešto ne radim dobro, ili sam isključio ili uključio, tko će ga znati, ja za sada sigurno ne znam!!!!

Radi se o proizvođaču MPJ accessories, koliko vidim proizvode baterije za sve mobitele tako da nisu baš neka nepoznanica. Našao sam bateriju za note 2 od 8500 mah ( Link ) što je skoro tri puta više od postojeće koja dođe s njim ( 3100 mah ). Iako se dobije posebni zadnji dio jer je baterija veća, trebalo bi naći i odgovarajući case, jer vjerovatno u ove standardne ne stane.

Sad me zanima da li bi se ta baterija mogla normalno puniti na našoj struji i da li je kompatibilna sa svima note 2 uređajima, jer vjerovatno rade neke promjene na uređaju za svako tržište i naravno da mi ništa ne sj*ebe na mobu :) Koliko vidim ako je ono na njihovoj stranici točno "recent sales" ljudi to masovno uzimaju.

16 godina
ATJLučko kaže...
crash11 kaže...

sto se tice pisanja s penom, ako na to mislis, po calendaru moras otici u s planner... i tamo normalno imas ikonicu gore lijevo i onda šaraš brate mili.. ako sam te dobro skuzio...

MuWu
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

s cime cistite ekran...jel moze aloohol kucni onaj 90posto ili koliko evec je...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
crash11 kaže...

Jel može šta biti mobitelu ako uzmem zamjensku bateriju? Našao neku koja ima dosta veći kapacitet. Da li trebam paziti na nešto prilikom kupnje?

U bateriji ti se nalazi cip za NFC, koji ova zamjenska baterija vjerojatno nema. Treba opet naci onu koja valja, jer ima hrpa smeca na eBayu. Kolega Kordy ti je uzel za S2 tu vecu uz odgovarajucu masku, pa ga pitaj koje marke je baterija.

Za struju ne brini, jer su ti razlike samo u ispravljacima (punjacima), a u mobu je sve isto.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 2:42 (daniel.hajdinjak666).
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
crash11 kaže...

U bateriji ti se nalazi cip za NFC, koji ova zamjenska baterija vjerojatno nema. Treba opet naci onu koja valja, jer ima hrpa smeca na eBayu. Kolega Kordy ti je uzel za S2 tu vecu uz odgovarajucu masku, pa ga pitaj koje marke je baterija.

Za struju ne brini, jer su ti razlike samo u ispravljacima (punjacima), a u mobu je sve isto.

Sve što sam uspio naći o toj bateriji sam gore napisao. Čitao sam na forumima da su neki ljudi uzimali baterije po 7000 mah i kažu da im dosta duže traju. Po nekoj logici ova od 8500 mah-a bi trebala biti još bolja. Samo me živcira ta stražnja maska, mob neće stati ni u jedan flip case. Po nekoj logici ta baterija bi trebala trajati skoro tri puta duže od ove normalne, što bi značilo da traje oko tjedan dana :)

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam konačno uspio "sprašiti" bateriju za jedan dan... bio kod frendova, njegovi sinovi igrali HD igrice, malo crtali... Koristio navigaciju malo, pustio video umjesto mjuze dok sam se vozio... Cijeli dan na 3G sa upaljenim msn-om i skypeom... uglavnom navečer me nešto prije ponoći upozorio da je na 15%. Šta reći više.

A što se tiče stabilnosti rada, trenutni Up Time mu je 683:46:57, što će reći da radi već skoro 30 dana bez restarta i sličnih... jel {#}

2 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Mob je i ovako velik a da jos veci bude ne ne... 3100 mah je i vise nego dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Apropo nekih izvanrednih extra povećanja svih gabarita "većom i jačom" bakterijom, po mojem je to skorom krajnje nepotrebito.

Činjenica da je i sa 3100 mAh bakterijom barem kod mene po ciklusu oko 40 sati minimalno trajan, i uz kvalitetu ovako "skliskog" na prvi pogled i glosy pozadinskog poklopca osjećaj držanja pokvariti i narušiti nečim, što u principu i nije stock, barem za mene NE HVALA!!

Ja bih radije uzeo još koju originalvSamsung 3100 bakteriju uz onaj punjač koji može puniti i bakteriju samu, izvana, pa kada odem negdje u divljinu sa dvije tri, ili čak četri bakterije, što ćeš više, kamo bolje?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo ja našao prvi bug na mobu :p

Dal se to samo meni događa ili i ostali imate problema sa otvaranjem slike iz galerije?Quickpic rastura a galerija je koma.

I nikako mi nije jasno zašto nisu napravili da se sa olovkom može koristiti tipka za nazad :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 18:50 (Rašo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rašo kaže...

I nikako mi nije jasno zašto nisu napravili da se sa olovkom može koristiti tipka za nazad :/

{#}

&lt; <
If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 19:11 (Notorious).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo sam pogledao dva puta tvoj video clip, pa provjerio na svom monsteru{#} i koliko sam mogao primjetiti, kod mene radi sve OK!!

Obzirom priznajem nisam baš pokopčao sve kako si ti radio, ja ću ti navesti taksativno kako sam ja radio, moguće sam ja radio nešto drukčije od tebe, tko zna!?

Ja sam iz menu otišao na galeriju te sam odabrao jednu grupu slika u nekom foldreru. Nakon toga sam odabrao sliku i iz tipke lijevo pozvao uredi sliku, gdje mi je ponovno ponudio sve foldere, možda sam ovdje malo zakomplicirao, gdje sam ja u nekoliko navrata izabirao nasumce slike i klikao na gornju desnu ikonu za uređenje kao ti. Ponudio mi je svaki puta sve slike iz odabranog foldera, a kada sam kliknuo na bilo koju sliku, mogao sam ju editirati.

Da li je tvoj SGN II brendiran možda, moj je ( za moj ukus i pojam nažalost DA brendiran ) uređen, ali, nisam za sada primjetio previše problema, prije je da nisam sa nekim stvarima još na ti!! 

Kada dođem u mogućnost, postam koji je moj JB a za sada samo kao i svi na stocku mogu reći 4.1.1 osim što sam danas prije koji sat dobio neki mali upgrade softwer-a, no ne vjerujem dacu tom zecu leži grm!! 

A ako hoćeš mogu ti ipak navesti dva micro buga, ako, prvi; nikada mi stranice buga u temi ne otvori sa onom trakom popisa aktualnih tema u realnom vremenu; drugi, ne otvara mi Google.hr u desktop modu, makar sam ga save-ao kao takvu, doduše moguće zato što ne ulazim iz popisa onih stranica koje su zavedene, tko zna, ja nažalost nou!! 

BTW; već nekoliko dana sve što radim na forumu, radim preko NOTE, hehehehe, što će samo reći kakvo je moje zadovoljstvo mobom!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

aha sad kužim kako se ide nazad,hvala {#}

Što se tiče ovog problema uspio sam to rješiti.Problem je bio što sad dao da mi se galerija sinkronizira sa Facebook albumima.Sad sam namjestio ponovo i sve radi ok.

Možda je malo glupo da se telefon zakoči al neću se s tim zamarati jer ovako i onako koristim Quickpic.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

pošto bi si ja odmah nakon nove godine uzeo Galaxy Note II koji je na kraju ipak pobijedio iPhone 5 u mome odabiru zanimaju me konkretno iskustva u radu, koje sve mogućnosti uređaj pruža, stabilnost u radu, predinstalirane aplikacije, obrada fotki i videa, surfanje po netu i opcije te po čemu ste se odlučili na Galaxy Note II ispred iPhonea 5. znam sve to da je iOS dosta zatvoren OS i da je pruža opcije podešavanja uređaja kako se kome svidi dok android to ima i tako ako ko ima volje malo ga pobliže opisati nek se raspiše sa dojmovima, iskustvima i razlozima odabira upravo toga uređaja

eto,  nek se ne zamjeri ako sam malo predosadan, ali s obzirom da su to sve skupi uređaji volio bi si ipak uzet nešto što će duže vremena trajati a ne da za godinu dana ga moram mijenjati, nek traje makar 2 godine najmanje

tamo di sam napisao kakav je u obradi fotki i videa mislio sam isključivo na obradu fotki snimljenih mobitelom, ne sad kao photoshop kojeg svakodnevno u svom fotoreporterskom poslu koristim niti da video mogu editirat kao final cutom ili premiereom već samo kod videa snimljenog mobom izrezat neke nepotrebne kadrove i eventualno neke efekte ubacit u fotke i videa koje snimim mobom iz gušta ili jer mi totalno slučajno moj pro DSLR nije pri ruci pa se za prvu ruku što bi se reklo snađem sa mobitelom

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:42 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kale_fotograf kaže...

pošto bi si ja odmah nakon nove godine uzeo Galaxy Note II koji je na kraju ipak pobijedio iPhone 5 u mome odabiru zanimaju me konkretno iskustva u radu, koje sve mogućnosti uređaj pruža, stabilnost u radu, predinstalirane aplikacije, obrada fotki i videa, surfanje po netu i opcije te po čemu ste se odlučili na Galaxy Note II ispred iPhonea 5. znam sve to da je iOS dosta zatvoren OS i da je pruža opcije podešavanja uređaja kako se kome svidi dok android to ima i tako ako ko ima volje malo ga pobliže opisati nek se raspiše sa dojmovima, iskustvima i razlozima odabira upravo toga uređaja

eto,  nek se ne zamjeri ako sam malo predosadan, ali s obzirom da su to sve skupi uređaji volio bi si ipak uzet nešto što će duže vremena trajati a ne da za godinu dana ga moram mijenjati, nek traje makar 2 godine najmanje

tamo di sam napisao kakav je u obradi fotki i videa mislio sam isključivo na obradu fotki snimljenih mobitelom, ne sad kao photoshop kojeg svakodnevno u svom fotoreporterskom poslu koristim niti da video mogu editirat kao final cutom ili premiereom već samo kod videa snimljenog mobom izrezat neke nepotrebne kadrove i eventualno neke efekte ubacit u fotke i videa koje snimim mobom iz gušta ili jer mi totalno slučajno moj pro DSLR nije pri ruci pa se za prvu ruku što bi se reklo snađem sa mobitelom

Stabilnost zaista je bez premca, nema laga, zastajkivanja, ako ides raditi benchmark testove za brzinu mobitela viditi ces da je na samom vrhu ponude, uz neki LG.. Predinstaliranih aplikacija imas dosta, vise ni sam nisam siguran koje su =)

Sto se tice obrada fotki ovo je predinstalirano 

, ali imas jos jedan koji mozes besplatno skinuti sa samsungovog app store (i to je predinstalirano) gdje mozes rotirati, cropati, pisati,, stavljati effekte..

Video mozes rezati, imas i par opcija oko brzine snimanja videa, npr slow motion, fast motion, te efekte u kojima mozes snimati, poput sepie, inverted, B&W

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

imao sam galaxy s,s2,s3 i sad sam uzeo note,družim se s mobom već par dana i za sad nikakvih problema(osim one galerije)

Toplo preporučam i nećeš požaliti niti jedne kune koju si dao za njega

Ljudi kakva je situacija sa folijama za ekran?Olovka?Bude to radilo?

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Oce da... samo uzmi sto skuplju foliju velika je razlika izmedu onih za dolar 10 komada i onih skupljih

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Obzirom sam nedavno kazao odnosno napisao da osim Marble White i Titanium Grey verzija uskoro dolazi još nekoliko njih, prva Classic Black, evo sam nanjušio jedan članak o još nekoliko novih boja, isto kao i SGS III, daklem, Ruby Wine, Amber Brown ALI i čini mi se nešto nova boja Topaz Blue, o yes {#} {#} !!!!

LINK; http://www.phonearena.com/news/Samsung-GALAXY-Note-II-pictured-in-Ruby-Wine-and-Amber-Brown_id38183

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 22:32 (ATJLučko).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Večeras dolazi samsugić u ruke, pa molim buguvce koji imaju notea u posjedu za par savjeta a pod jedan je prvo punjenje baterije, da li isprazniti tj iscjediti ono baterije što ima kod prvog paljenja ili prije prvog paljenja napuniti bateriju 10- tak sati (preko noći). Može na pm da ne trpamo forum. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
profax kaže...

Večeras dolazi samsugić u ruke, pa molim buguvce koji imaju notea u posjedu za par savjeta a pod jedan je prvo punjenje baterije, da li isprazniti tj iscjediti ono baterije što ima kod prvog paljenja ili prije prvog paljenja napuniti bateriju 10- tak sati (preko noći). Može na pm da ne trpamo forum. Hvala.

Bez obzira tko što god rekao ili kazao, ja sam prvi puta ispraznio do kraja pa punio dva puta via USB po 15 sati, nakon što sam ispraznio do ubera svak8 puta bakteriju!

Nakon toga sam punio dva puta preko struje po 12 do 13 sati pa onda dva tri sata via USB te mi sada izdrži bez problema 40 i kusir sati, a danas kada sam bio jako puno u poslu, kada nisam mogao puno lutat po internetu i okolo od 07.00 do sada ie potrošeno 10% bakterije pa si ti sada misli koliko će mi trajati bakterija, pozdrav i čestitke za nabavku SGN II, samo ću reći BRAVO!!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A koliko treba da se napuni bakterija od nule do vrha? (otprilike)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice