Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.386
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Kad ja kažem da su ubrzali prvi ulazak u imenik, meni nitko ne vjeruje Smijeh

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
Matijasever kaže...

Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.

To nema veze s iPhoneom 4.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
13 godina
protjeran
Tonči kaže...
Matijasever kaže...

Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.

Pri paljenju uredjaja, "Slide to unlock" ne bi uopce reagirao neko vrijeme. Uredjaj je bio kao nov. iOS 6.1.3 na njemu. 

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
13 godina
protjeran
Matijasever kaže...

Pri paljenju uredjaja, "Slide to unlock" ne bi uopce reagirao neko vrijeme. Uredjaj je bio kao nov. iOS 6.1.3 na njemu. 

nije to ništa, to je prastari model. što bi tek bilo da joj se dešava ovo?{#}

16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
Tonči kaže...
Matijasever kaže...

Nešto se shebalo u samom mobu, nije do sustava.

difre kaže...
Matijasever kaže...

nije to ništa, to je prastari model. što bi tek bilo da joj se dešava ovo?{#}

Nemoj pričat gluposti. iPhone 4 radi još uvijek bolje od većine mobitela na tržištu. Je*bemti, pređem s četvorke na Xperiu S, i ima osjećaj ko da sam prešao na neki jeftini android od 1000 kn, a tobože kao neki flagship.

Ugl. vratimo se na temu.

Kakva su predviđanja za cijene pred kraj ljeta primjerice, da li bi se mogla spustit na nekih 3100-3200 kn. Jer pikiram Htc ONE ali i ovaj mi je isto zvijerkan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
odjavljen

@explorer

3100 nema šanse, prije oko 3600... 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 18:16 (Kordy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo live recenzije S4 54 min. Ljudi su live postavljali pitanja što da im se pokaže na S4.

1 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

android, naravno da lagga... što se čudite?

a ovi drugi ne lagaju daj molim te

Sada Galaxy S3 uskoro Galaxy S4
17 godina

S3 je imao velik lag kod ulaska u imenik, a posto sam ga koristio kao službeni telefon i zvao sam 100-tinjak puta dnevno to je bilo jako iritantno, problem sam riješio stavljanjem alternativnog dialera, sad sam prešao na Note2 i "original" dialer ulazi instantno tako da kontam da je problem bio u 1gb rama za razliku od Nota2 gdje je 2gb, tako da mi nije jasno kako sad opet laga na S4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Ja branim Android ;)

Branit ću ga u temi od HTC-a ili od Samsunga, jer jedino u tim temama sudjelujem...

..a na temi o npr HTCone pljuješ po- zna se kome.

dobro kaže covjek, fakat si samsungov plaćenik

16 godina
neaktivan

Miče app iz memorije, pa ga treba ponovno palit. Jednostavno ga se stavi na listu prioriteta da se ne gasi, jer se samo pri prvom paljenju tih aplikacija treba čekat.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

ljudi najzad je izašao drop test za sgs4. android authority je pokazao samsungov napredak od zloglasnog sgs3 do sgs4: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aB2wZET_SKs#t=199s

0 0 hvala 0
15 godina
sokios kaže...

S3 je imao velik lag kod ulaska u imenik, a posto sam ga koristio kao službeni telefon i zvao sam 100-tinjak puta dnevno to je bilo jako iritantno, problem sam riješio stavljanjem alternativnog dialera, sad sam prešao na Note2 i "original" dialer ulazi instantno tako da kontam da je problem bio u 1gb rama za razliku od Nota2 gdje je 2gb, tako da mi nije jasno kako sad opet laga na S4?

di laga

sad je covjek rekao da tog problema nema na s4 i da u imenik ulazi odmah

Sada Galaxy S3 uskoro Galaxy S4
13 godina
protjeran

teško nešto istražiti ako te zanima

Samsung Galaxy S IV Hands On: Everything New Is Old Again

gizmodo.com/.../samsung-galaxy-s-iv-hand...‎Prevedi ovu stranicu
Autor: Brent Rose - u 1.507 krugova Google+
14. 3. 2013. –When flicking between screens, opening apps, and taking photos there was clear lag on the Galaxy S IV, whereas everything was almost ...

ili

Samsung Galaxy S4 hands-on | Android Central

www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s...‎Prevedi ovu stranicu
Autor: Phil Nickinson - u 18.084 kruga Google+
14. 3. 2013. –What do you do with the follow-up, the Galaxy S4? ... lol "lag happens", yes lag happens with all non-Nexus android phones. No "octa core" will ...

ili

Samsung Galaxy S4 review: Gimmicky, but still one of the best - Apr ...
money.cnn.com/2013/04/...galaxy-s4.../index.html‎Prevedi ovu stranicu
24. 4. 2013. –That's not really Samsung's fault -- Android is notorious for its game lag. The Galaxy S4's camera is also improved, though we're at the point of ...

itditd{#}
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 9:50 (difre).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pasko, ne citas dobro, rekli smo da je smanjeno vrijeme prvog ulaska, nije više 3 nego 1 sekunda.

13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

omg kako nastane problem snimit video o uredaju s kojim inace snimas vide-e, pa lol

evo kao sto i mitsuoka kaze

nije nestao nego je dosta smanjen naspram s3ke...

malo je mutno al se kuzi sta je pisac htio reci :P

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

i jošjedan, za sreću..

eeee samsunže, samsunže..{#}

0 0 hvala 0
17 godina

pa vidi se da je cvrsci od s3 na ovom testu bi dodirnik vec odavno puko ili se odvojio 

bravo samsung for durability {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pasko kaže...
sokios kaže...

di laga

sad je covjek rekao da tog problema nema na s4 i da u imenik ulazi odmah

Prijatelj je instalirao jedno 9 novih  aplikacija,ali  problem se opet javlja s imenikom zacudio sam se da nisu to rjesili.Cekaj kada iskoristis malo memorije u njemu. Neznam ako ste gledali ono predstavljanje s S4 kako im je mobitel zalagao malo. 

Evo bas sam slucajno naletio na facebooku od  Ajkula Transformator mozda vam je poznat kao i vecini sta se tice pomoci oko Samsung modela.

GALAXY S4 VAZNO!!!! Evo da vama vas dragi Ajkula Transformator da jedan bespla savjet svim vlasnicima S4 uredaja kojem lag-a,trza isti. Lipo napravite ovo : Settings-> Developer options -> Windows animation scale -> Settings-> Developer options -> Windows animation scale -> Transition animation scale -> Animator duration scale -> off animation scale -> Animator duration scale -> off . Da ne morate zvat servis,ici tamo i pitati ovdje gdje je problem jer Samsung to ne zna. Eto ekipa ;)))) Ugasite i upalite uredaj pa probajte.... ;)

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 12:48 (razbijac).
17 godina
odjavljen

Ja sam to radio i na SGS3... nije bilo pomoći. :(

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja sam to radio i na SGS3... nije bilo pomoći. :(

Guess what - nothing changed :)

Meni najmanje laga na 0.5x. Mislim, ne laga :S

ARHD 25.0, bez ikakvih modifikacija i dodataka, niti skripti.. jedino tipkovnica od S4 {#}

Samo čekam neki službeni 4.2 za S3 da se porta cijeli S4 ROM na S3... Pokušavaju i trude se, ali više manje je najviše zapreke u JB 4.2... Oni leakovi imaju previše bugova..

Zasada je portano više manje sve pojedinačno osim ROM-a kompletno... S-translator, TW, S-voice, tipkovnica, kamera....

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:05 (EchoOne).
17 godina
odjavljen

Inače, jel ima SGS3 ROM čisti, Googleov s Nexusa, a da je pouzdan 100%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uspoređivanje Iphone-a s Android telefonima nema smisla zbog razlicitog OS-a. IOS je jednostavan, nema puno mogucnosti i zato je fluidniji od Androida koji pak ima pregrst mogucnosti. Ako bi uspoređivali sam hardver, Iphone nema nikakve sanse naspram danasnjih Android telefona. To je isto kao da uzmes neki prosjecni PC i na njega stavis windows 98, pa se hvalis kako sve radi fluidno i brzo i ides ga uspoređivati s nekim malo boljim PC-jem na windows 7, pa kazes kako je taj prosjecni PC brzi jer brze boot-a sistem

EDIT:

Ocekujem puno thumbdown od Apple fun boy-eva :*

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:34 (mtopol).
Moj PC  
5 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Guess what - nothing changed :)

Ma treba napravit ono što sam ja rekao, GPU renderig forceat tu u dev options i to je to. Tako mi čak ni na S III mini ne laga... 

Tonči kaže...

Mislim da bi trebalo bit... bio sam jednom na jednom dobrom AOKP-u, još u 9. mjesec prošle godine, ali inače koristim samo Sammy based ROMove, pa zaboravih kako se zove.

16 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Uspoređivanje Iphone-a s Android telefonima nema smisla zbog razlicitog OS-a. IOS je jednostavan, nema puno mogucnosti i zato je fluidniji od Androida koji pak ima pregrst mogucnosti. Ako bi uspoređivali sam hardver, Iphone nema nikakve sanse naspram danasnjih Android telefona. To je isto kao da uzmes neki prosjecni PC i na njega stavis windows 98, pa se hvalis kako sve radi fluidno i brzo i ides ga uspoređivati s nekim malo boljim PC-jem na windows 7, pa kazes kako je taj prosjecni PC brzi jer brze boot-a sistem

EDIT:

Ne stoji ti baš usporedba {#}

17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
mtopol kaže...

EDIT:

Ne stoji ti baš usporedba {#}

gayphone 5 {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
protjeran
Tonči kaže...

Omega je izdala v7 AOKP, a njeni AOKP romovi nemaju nikakvih gresaka, evo

daniel
15 godina
mtopol kaže...

EDIT:

fun-boyeva kažeš?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan

sudy_freak kaže...
mtopol kaže...

EDIT:

fun-boyeva kažeš?

E da, nisam ni primjetio da je tako pismen.

Inače frajeru, i ja sam na androidu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 19:13 (explorer 4).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice