Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.918.503
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Kordy kaže...

Koja je realna cijena ovog uređaja (rabljenog)? Naravno s garancijom.

Ja svog pola godine starog, danas(!) stavio u oglas za 2600 i ošo u roku 2 sata. Zvalo me 6 ljudi.

Da se može naći za 2000, sigurno da može, nekom gori pod nogama, samo to je 1 na 1000 valjda.

Realno, za 2500 ga možeš naći u pristojnom stanju, s garancijom i minimalnim znacima korištenja ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:21 (EchoOne).
16 godina
neaktivan

Ja sam kupio prije neka 2 tjedna, uređaj star 3 mjeseca sa garancijom, i otključanim (u vip centru) te svom opremom za 2600 u Osijeku, gdje ponuda i nije baš prevelika. Vjerujem da se recimo u ZG-u može naći i za manje.

Nevezano za ovo, danas sam svog Samsungića nagradio jednim Otterbox Commuterom, odličan je :D

Samsung Galaxy SIII mini :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:35 (goranbm).
13 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Zanima me vaše mišljenje rezultata Benchmark-a ( AnTuTu) postignuto: 12559{#}

Ja sa svojim S3 LTE sam najbolje ostvario 16945. Uzmi u obzir da program testira i performanse SD kartice. Ja u svome imam Samsung klasa 10, trenutno najbrzu. Jos 2 GB RAM-a. Sve je stock.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...

za 2 soma ga kupis bez problema

Di je tu problem? Dali ste TD-ove, a niste se udostijili covjeku odgovoriti na pitanje?

Da, 3 komada se prodaje za 2100 kuna, znaci barem jedan ide 2000. Imaju garanciju i bez ogrebotina su.

Evo ga http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=galaxy+s3&f_category_id=12618&sort=cheap&page=12

daniel
17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Zanima me vaše mišljenje rezultata Benchmark-a ( AnTuTu) postignuto: 12559{#}

14995 moj score

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 3:02 (AmD).
17 godina
neaktivan

za 2 soma ga kupis bez problema

Di je tu problem? Dali ste TD-ove, a niste se udostijili covjeku odgovoriti na pitanje?

Da, 3 komada se prodaje za 2100 kuna, znaci barem jedan ide 2000. Imaju garanciju i bez ogrebotina su.

Evo ga http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=galaxy+s3&f_category_id=12618&sort=cheap&page=12

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 3:04 (AmD).
16 godina

j*beni telefon mi je pobrisao sve favourites kontakte{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran

Zna netko kako rijesiti ono sporo paljenje uredjaja iz standby mode-a? kad pritisnem tipku za otkljucavanje zaslona, treba mu nekoliko vremena da se upali ekran. Mobitel je odlican, ali ne kuzim kako moze biti takva greska u firmware-u.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Zna netko kako rijesiti ono sporo paljenje uredjaja iz standby mode-a? kad pritisnem tipku za otkljucavanje zaslona, treba mu nekoliko vremena da se upali ekran. Mobitel je odlican, ali ne kuzim kako moze biti takva greska u firmware-u.

Koju tipku stiščeš, nije jako bitno ali radi točnosti podataka i kolikoje to "dugo" ?

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
13 godina
protjeran
robijan kaže...
Matijasever kaže...

Koju tipku stiščeš, nije jako bitno ali radi točnosti podataka i kolikoje to "dugo" ?

Isto je za unlock tipku kao i za home. Tesko mi je reci koliko tocno. Rekao bi da mu treba sekunda i pol od kad pritisnem. Na S3 Mini od moje cure, to se ne dogadja. Na njenom cim pritisnem, ekran se upali. Citao sam po nekim stranicama da je to rasireni problem, ali mi nije jasno zasto takav uredjaj ima takvu "manu". Moj je model S3 LTE, ali sam citao da se dogadja i na obicnim S3 uredjajima. Firmware je 4.1.2 stock bez root-a.

14 godina
protjeran

Jesi mjenjal frekvenciju procesora, odnosno pravil kakve profile, pa da mu treba da se probudi?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pitanje za ekipu koja ima SIII već duže vrijeme, kakva je situacija sa display-om, da li je vidljiva degradacija/burn in kao i na predhodnim Galaxy uređajima?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jesi mjenjal frekvenciju procesora, odnosno pravil kakve profile, pa da mu treba da se probudi?

Nista od toga...od kad sam prosle godine na galaxy fit mjenjao frekvenciju proc, pa mob nije vise posteno radio ne diram u te stvari, barem ne sad kad mob ima 2 tj. Samo jednom napravio root, ali poslje sam ponovo fleshao firmware i napravio completni wipe. Ali taj problem mi se pojavljivao i pri kupnji mobitela. Kad sam ga prvi put upalio, iznenadio sam se na tu stvar. Mob kupjen novi.

14 godina
neaktivan

no pa svima je tako kaj se bediraš

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

Pitanje za ekipu koja ima SIII već duže vrijeme, kakva je situacija sa display-om, da li je vidljiva degradacija/burn in kao i na predhodnim Galaxy uređajima?

Moj ekran je cisti, ali imas i aplikaciju koja popravlja burn in efekat. Sad kolko pomaze, ne znam.

daniel
13 godina
protjeran
Kordy kaže...

cekajte ljudi, sto nije samsung ugradnju pentile ekrana opravdavao 'duljim vijekom trajanja'?
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 7:43 (difre).
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Kod mene je od dolaska na hr tržište, nema burn in efekta.

I possess a skill to google.
14 godina
protjeran
difre kaže...

cekajte ljudi, sto nije samsung ugradnju pentile ekrana opravdavao 'duljim vijekom trajanja'?

Da, ali baterije, jer pentile manje trosi.

daniel
16 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje, tj. problem, ali neznam da li da ga povežem sa mobitelom ili mrežom ili s čime već. Radi se o S3, kada pričam, nekad mi se odjednom zna pojaviti tišina, totalna tišina, i ništa, probam hold, resume, probam svašta, ali jedino riješenje je prekid poziva i novo uspostavljanje istog ....

15 godina
Vrlo vjerojatno je do mreze, na kojoj si mrezi?
Ja sam imao slicnih problema s bonbon-om pa su mi poslali novu karticu i nakon tog sve ok.
13 godina
protjeran

Zna mi se pojaviti jedan "problem". U nekoliko navrata mi ekran zna bljesnuti plavom bojom kad ga idem otkljucati. Desi se jako rijetko. Jucer navecer je bio na punjacu i kad sam pritisnuo tipku za paljenje, bljesnuo je. To mi se dogodilo nekih 3-4 puta. Radi se o i9305. Verzija firmware-a je I9305XXBLL5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Zna mi se pojaviti jedan "problem". U nekoliko navrata mi ekran zna bljesnuti plavom bojom kad ga idem otkljucati. Desi se jako rijetko. Jucer navecer je bio na punjacu i kad sam pritisnuo tipku za paljenje, bljesnuo je. To mi se dogodilo nekih 3-4 puta. Radi se o i9305. Verzija firmware-a je I9305XXBLL5.

Ja imam isti problem, ali ga ignoriram posto me ne smeta toliko.

13 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...
Matijasever kaže...

Ja imam isti problem, ali ga ignoriram posto me ne smeta toliko.

Ma nije da me smeta. Samo pitam jer ne bi htio da je to nesto sto vuce druge vece probleme. Ako netko zna sto je to tocno, bio bi mu zahvalan.

16 godina
neaktivan

I kod mene se pojavilo par puta....

13 godina
neaktivan

Zadnjih par dana se užasno sporo puni, evo sat vremena ni 5 %, što preporučujete, čitao sam da je ok kupiti punjač sa ebaya, ima li netko još prijedloga kako ovo riješiti?

0 0 hvala 0
16 godina
8ax kaže...

Pozdrav, imam jedan Galaxy S3 16GB Blue kupljen u 6. mjesecu,

• ima 3.5mm port koji napol ne radi (pokriva garancija),
  • usb port na koji se puni normalno al treba nekad promrdat usb kabl da se ostvari data konekcija (isto),
  • i napuknut ekran u doljnjem desnom dijelu (novo staklo je ~150kn na eBayu, zamjena je zeznuta),

ima CM10.1 4.2.2 na sebi, a kad bi ga davo sa punjačem baterije/holderom, ekstra baterijom, dvije tanke maske i coverom (sve Samsung službeno) jel bi 1400-1500kn bila OK cijena ili 2400kn ako potpuno popravljen, pošto planiram uzet Xperiu Z ili Galaxy S4?

I da, jeli netko uspio uspješno zamijeniti staklo na S trojci?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 22:25 (8ax).
13 godina

Imam problema s wifijem videa na youtubu uopce nece da otvara tek iz 10 pokusaja dok je na internetu takoder se to nekad zna desiti ali ne toliko cesto.Takoder sam u posljednje vrijeme osjetio da se jako grije sad neznam do cega je.Molim vas za pomoc :)

0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa, dal možete gledati "live stream" na youtube aplikaciji od nekog kanala na koji ste pretplaćeni?
Naime ja sam pretplaćen na jedan kanal o računalima, i jučer je bio live stream, te live stream-a nije bilo na popisu od tog kanala, tok je na računalu bio uredno praćenje live-a.
Tek po završetku live-a mi je na popis došao video za gledanje. {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Kolko bih mogao tražiti za ovaj mobitel star malo manje od godinu dana s godinom garancije , i razbijenim ("unutarnje" puknuće) ekranom? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Između 700-1000 kuna. Kreni s tisucu, pa vidi, s obzirom da se nađe s garancijom u mint stanju za 2000, a tebe samo ekran sa digitalizerom dođe cca 150 eura.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice