Kad ja kažem da su ubrzali prvi ulazak u imenik, meni nitko ne vjeruje 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.
To nema veze s iPhoneom 4.
Cura mi je imala iphone 4 star godinu i pol. Nedavno sam joj kupio s3 mini jer se zalila da joj stalno blokira, pogotovo facebook aplikacija. Kamera se jako sporo otvarala. Tako da niti iphone nije to sto neki kazu da je.
Pri paljenju uredjaja, "Slide to unlock" ne bi uopce reagirao neko vrijeme. Uredjaj je bio kao nov. iOS 6.1.3 na njemu.
SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Pri paljenju uredjaja, "Slide to unlock" ne bi uopce reagirao neko vrijeme. Uredjaj je bio kao nov. iOS 6.1.3 na njemu.
Nešto se shebalo u samom mobu, nije do sustava.
nije to ništa, to je prastari model. što bi tek bilo da joj se dešava ovo?
Nemoj pričat gluposti. iPhone 4 radi još uvijek bolje od većine mobitela na tržištu. Je*bemti, pređem s četvorke na Xperiu S, i ima osjećaj ko da sam prešao na neki jeftini android od 1000 kn, a tobože kao neki flagship.
Ugl. vratimo se na temu.
Kakva su predviđanja za cijene pred kraj ljeta primjerice, da li bi se mogla spustit na nekih 3100-3200 kn. Jer pikiram Htc ONE ali i ovaj mi je isto zvijerkan.
@explorer
3100 nema šanse, prije oko 3600...
android, naravno da lagga... što se čudite?
a ovi drugi ne lagaju daj molim te
S3 je imao velik lag kod ulaska u imenik, a posto sam ga koristio kao službeni telefon i zvao sam 100-tinjak puta dnevno to je bilo jako iritantno, problem sam riješio stavljanjem alternativnog dialera, sad sam prešao na Note2 i "original" dialer ulazi instantno tako da kontam da je problem bio u 1gb rama za razliku od Nota2 gdje je 2gb, tako da mi nije jasno kako sad opet laga na S4?
Ja branim Android ;)
Branit ću ga u temi od HTC-a ili od Samsunga, jer jedino u tim temama sudjelujem...
..a na temi o npr HTCone pljuješ po- zna se kome.
dobro kaže covjek, fakat si samsungov plaćenik
Miče app iz memorije, pa ga treba ponovno palit. Jednostavno ga se stavi na listu prioriteta da se ne gasi, jer se samo pri prvom paljenju tih aplikacija treba čekat.
ljudi najzad je izašao drop test za sgs4. android authority je pokazao samsungov napredak od zloglasnog sgs3 do sgs4: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aB2wZET_SKs#t=199s
S3 je imao velik lag kod ulaska u imenik, a posto sam ga koristio kao službeni telefon i zvao sam 100-tinjak puta dnevno to je bilo jako iritantno, problem sam riješio stavljanjem alternativnog dialera, sad sam prešao na Note2 i "original" dialer ulazi instantno tako da kontam da je problem bio u 1gb rama za razliku od Nota2 gdje je 2gb, tako da mi nije jasno kako sad opet laga na S4?
di laga
sad je covjek rekao da tog problema nema na s4 i da u imenik ulazi odmah
teško nešto istražiti ako te zanima
Samsung Galaxy S IV Hands On: Everything New Is Old Again
ili
Samsung Galaxy S4 hands-on | Android Central
Samsung Galaxy S4 review: Gimmicky, but still one of the best - Apr ...

pasko, ne citas dobro, rekli smo da je smanjeno vrijeme prvog ulaska, nije više 3 nego 1 sekunda.
omg kako nastane problem snimit video o uredaju s kojim inace snimas vide-e, pa lol
evo kao sto i mitsuoka kaze
nije nestao nego je dosta smanjen naspram s3ke...malo je mutno al se kuzi sta je pisac htio reci :P
pa vidi se da je cvrsci od s3 na ovom testu bi dodirnik vec odavno puko ili se odvojio
bravo samsung for durability 
di laga
sad je covjek rekao da tog problema nema na s4 i da u imenik ulazi odmah
Prijatelj je instalirao jedno 9 novih aplikacija,ali problem se opet javlja s imenikom zacudio sam se da nisu to rjesili.Cekaj kada iskoristis malo memorije u njemu. Neznam ako ste gledali ono predstavljanje s S4 kako im je mobitel zalagao malo.
Evo bas sam slucajno naletio na facebooku od Ajkula Transformator mozda vam je poznat kao i vecini sta se tice pomoci oko Samsung modela.
GALAXY S4 VAZNO!!!! Evo da vama vas dragi Ajkula Transformator da jedan bespla savjet svim vlasnicima S4 uredaja kojem lag-a,trza isti. Lipo napravite ovo : Settings-> Developer options -> Windows animation scale -> Settings-> Developer options -> Windows animation scale -> Transition animation scale -> Animator duration scale -> off animation scale -> Animator duration scale -> off . Da ne morate zvat servis,ici tamo i pitati ovdje gdje je problem jer Samsung to ne zna. Eto ekipa ;)))) Ugasite i upalite uredaj pa probajte.... ;)
Ja sam to radio i na SGS3... nije bilo pomoći. :(
Ja sam to radio i na SGS3... nije bilo pomoći. :(
Guess what - nothing changed :)
Meni najmanje laga na 0.5x. Mislim, ne laga :S
ARHD 25.0, bez ikakvih modifikacija i dodataka, niti skripti.. jedino tipkovnica od S4 
Samo čekam neki službeni 4.2 za S3 da se porta cijeli S4 ROM na S3... Pokušavaju i trude se, ali više manje je najviše zapreke u JB 4.2... Oni leakovi imaju previše bugova..
Zasada je portano više manje sve pojedinačno osim ROM-a kompletno... S-translator, TW, S-voice, tipkovnica, kamera....
Inače, jel ima SGS3 ROM čisti, Googleov s Nexusa, a da je pouzdan 100%?
Uspoređivanje Iphone-a s Android telefonima nema smisla zbog razlicitog OS-a. IOS je jednostavan, nema puno mogucnosti i zato je fluidniji od Androida koji pak ima pregrst mogucnosti. Ako bi uspoređivali sam hardver, Iphone nema nikakve sanse naspram danasnjih Android telefona. To je isto kao da uzmes neki prosjecni PC i na njega stavis windows 98, pa se hvalis kako sve radi fluidno i brzo i ides ga uspoređivati s nekim malo boljim PC-jem na windows 7, pa kazes kako je taj prosjecni PC brzi jer brze boot-a sistem
EDIT:
Ocekujem puno thumbdown od Apple fun boy-eva :*
Guess what - nothing changed :)
Ma treba napravit ono što sam ja rekao, GPU renderig forceat tu u dev options i to je to. Tako mi čak ni na S III mini ne laga...
Mislim da bi trebalo bit... bio sam jednom na jednom dobrom AOKP-u, još u 9. mjesec prošle godine, ali inače koristim samo Sammy based ROMove, pa zaboravih kako se zove.
Uspoređivanje Iphone-a s Android telefonima nema smisla zbog razlicitog OS-a. IOS je jednostavan, nema puno mogucnosti i zato je fluidniji od Androida koji pak ima pregrst mogucnosti. Ako bi uspoređivali sam hardver, Iphone nema nikakve sanse naspram danasnjih Android telefona. To je isto kao da uzmes neki prosjecni PC i na njega stavis windows 98, pa se hvalis kako sve radi fluidno i brzo i ides ga uspoređivati s nekim malo boljim PC-jem na windows 7, pa kazes kako je taj prosjecni PC brzi jer brze boot-a sistem
EDIT:
Ne stoji ti baš usporedba 
EDIT:
Ne stoji ti baš usporedba 
gayphone 5 
Omega je izdala v7 AOKP, a njeni AOKP romovi nemaju nikakvih gresaka, evo
EDIT:
fun-boyeva kažeš?
EDIT:
fun-boyeva kažeš?
E da, nisam ni primjetio da je tako pismen.
Inače frajeru, i ja sam na androidu.