Jel netko nabavio u nas HDMI-USB konektor?
Meh
Meh? Zašto meh?
Gdje?:)
Meh
Meh? Zašto meh?
Moze neki link za modeme? Na XDA ne rade?!
nekon 15-ak dana koristenja mogu reci da me telefon iznenadio u svim pogledima. Pošto sam prije s3 imao s2 nekih godinu i nešto navesti cu par usporedbi. Baterija je daleko bolja kod S3, traje dva dana bez greske uz neko normalno koristenje (3 sata razgovora, 3 sata zaslona, wifi nom stop upaljen, mobilni podatci upaljeni tu i tamo po potrebi...). Pri koristenju s S2 bilo je potrebno (gotovo nuzno nakon prelaska s gingerbread-a na ICS) mjenjati romove i kernele da se nadje dobitna kombinacija sto se tiče baterije a i estetike samog roma. Na S3 po meni nema potrebe za flashanje drugih romova i kernela jer sve radi super brzo i sve lijepo izgleda. Takodjer trebalo bi spomenuti grijanje S2 se dosta grijao (pogotovo kad su ukljuceni mobilni podatci) dok kod S3 takvih problema nema.
Kaj? Ti se šališ ili..?
Ja ako doživim 20h sa 3h ekrana i 1-2h razgovora, bez Wi-Fi-a i bez mobilnih podataka je ravno dobitku na lotu

Želio bih vam kazati da je izašao novi update za Samsung Kies.
Poveznica jehttp://www.samsung.com/hr/support/usefulsoftware/KIES/JSP
Osobno mi se izuzetno sviđa novo sučelje, te niz novih mogućnosti 
i ja sam napravio update.... takodjer mogu reci da mi se sviđa :-)
Slažem se se obojicom, bogme se i meni sviđa. 
Meni je max izdržal oko 8h, s 6-7h ekran+H mreža, konstantno šalabajzanje po netu..
Jel se gubi garancija na mobitel ako se to instalira?
Naravno da se gubi...to je podli trik svih proizvođača mobitela, daju softver
uz mobitele, a sitnim slovima piše da gubiš garanciju ako ga instaliraš
O cemu ti to ? Kakvo gubljenje garancije pa nije ti to custom rom!
Molim nekoga ko ima sve stock, da ode u download mod i posta sliku kak to tocno izgleda. Predpostavljate kaje na stvari? Hvala!
Ne gubi se, to je program koji se instalira na računalo, nema veze sa garancijom, ROM-ovima i sl.
?? Mda..svakako.. pažljivije pročitaj sljedeći put citirane postove.. 

1. Poslušaj vlastiti savjet
Uz Kies se ne gubi garancija poslije updatea jer je kod uredaja u knjizici deklarirano da se preko njega moze updateat novi softver.
Ne pise nista da se gubi garancija, vec samo da moze izbrisati sve podatke s uredaja.
Sve je to OK, al ovdje ima ljudi koji nisu bas na "ti" sa flesanjem firmova, tak da...
Meh
Meh? Zašto meh?
Sry ali odgovor je bio los, tocnije kriv :)
Nisam registriral "u nas" lol. Kupil sam prek ebaya.

1. Poslušaj vlastiti savjet
Bravo, čestitam na izljevima sarkazma osobi koja ne zna o flash-anju, Kies-u i ostatku rečenom i možebitnom dovođenju osobe u zabludu. Iskreno, ne razumijem poantu takvih post-ova, al dobro.. svaka budala ima svoje veselje. 
EDIT: Oops..
Meni je "uređaj" super i sve pohvale za sve stavke ( kamera, ekran, procesor, memorija itd) samo me strašno ljuti to što još uvijek nema službenom updatea na Jelly Bean! Jedina mi je to zamjerka 
samo se nadam da će taj moći i na SGS3,onda bi sve bilo super
pa ako ga nedaju za s3..za koji če onda stariji model..hehe
pa ako ga nedaju za s3..za koji če onda stariji model..hehe
Moći će na s 3 samo treba prvo dobit 4.1 
Kakvo je stanje više s tim updateom? Ne znam stvarno zašto još ne dolazi, a bio sam odlučan da ovaj mobitel neću rootat 
Kakvo je stanje više s tim updateom? Ne znam stvarno zašto još ne dolazi, a bio sam odlučan da ovaj mobitel neću rootat 
"Nema novih aktualizacija" sto se tiče tvornicki otkljucanih uređaja.... Sto se toga tiče u banani su totalnoj goreg nepreofesionalizma nisam vidio. Sreca naša pa ne izlaze nadogradnje tako često, poludili bi. Nekuzim sto se cekao ako u nekim drzavam je pustena sluzbena nadogradnja sto se čeka koji k..ac. Aj ako su lockani pa operateri mogu zezat ili sto ja znam al ovi sto su tvornicki otkljucani . Koma živa sto se toga tice nekoliko svijetlosnih godina su iza ios-a!
Punio sam mobitel jucer oko 6-7h . Isao sam spavati mobitel nisam koristio nikako i proslo je jedno 9-10h mobitel nije bio u nikakvom radu i probudim se ujutro i vidim ima vec 60% baterije jel to normalno? kako se brzo baterija trosi a nisam radio nista samo respavao.
Grozna je to panika. Ja noćima već ne spavam jer mi nije stigla nadogradnja na Jelly Bean. Žena jeca u kutu već danima, na poslu smo svi turobni i šutimo (svi imamo SGS3), osjeti se i u kvartu taj nemir, tuga. Mislim da je kraj svijeta blizu i da Samsung mora nešto učiniti što prije.
ma imam jelly bean..ništ posebno..mirno spavajte..hhhhh
ma nije nis posebno niti ima nekih velikih pomaka i novosti. Ja osobno necu si ni stavljati JB jednog dana kad izadje dok nebude potrebe. Kad se prelazilo s gingerbred cekalo se isto mjesecima al bile su malo vece promjene nego sad kad se ocekuje JB. Jedino jadno izgleda ta podrska njihova mislim da bi to mogli puno bolje rijesiti.
A ekipi koja je nervozna od iščekivanja JB najbolje da si žile prerezu ali uzduž i riješe se muke