mozes li mi malo pojasniti malo te izraze :) novi sam ovdje u temi
dali ce raditi jelly bean ako je zakljucan mob na tele2
Radit će ti, ali prvo će korisnici čiji uređaji nisu "zaključani" dobiti JB pa tek onda oni čiji su uređaji locked.
Savjetovao bih ti da pričekaš službeni "update" preko OTA il Kiesa.
(Ovo sve ti vrijedi ako nikada nisi stavljao custom ROM na uređaj, tj. ako ga uopće nisi "dirao" ) :)
Dali znas mozda kada bi otprilike trebao stici sluzbenu update
Jel mi netko može barem pokušat objasnit filozofiju slika na mom Samsungu? Ne znam jesam li ja glup (što je lako moguće) ili jednostavno ne razumijem tu logiku-na screenshot-u se vidi da "Slike, video" zauzimaju 186MB, a SVE slike i video zapisi se spremaju na karticu.. Ručno sam pogledao doslovce svaku sliku i svaki video i sve se nalazi u već njima napravljenim mapama na kartici. Ne razumijem na što odlazi 186MB?! Da stvar bude "gora", sinoć na svadbi sam snimio jedan video od cca 400MB i uredno se spremio na karticu, no pogledam veličinu "Slike, video" i više nije 186 nego 195MB?! Ne razumijem kako, od kud, zašto, itd. .. ?
Picajzla sam pa će mi s vremenom žešće do*izdit jer po tome, ubrzo će se popet na 300, 500, gigu..
Eh sad još par pitanjca :) (ak se kome da..):
1.) Koristi li tko 64GB karticu? (ako da, neka preporuka modela za kupit) I ima li baš toliko bitne razlike između klase 6, 8 i 10? Općenito, ne volim štekanja kad je punija kartica pa ak je baš bitno glede brzine, rađe dam lovu pa makar mrvu osjetno brže osjetio rad. Osobno bih htio imat jednu ogromnu pa da cijelo vrijeme imam sve na dohvat, a ne na 1-2-3 kartice, pa makar pola zjapilo prazno jedno vrijeme.
2.) Jel' moguće da je Kies toliko (meni osobno) glupav program? Konkretno-kada se prebacuju fotografije sa mobitela na PC da dotični u npr. folder "Slike" kreira 5-6 albuma (ili više ako su na mobitelu razne aplikacije za uređivanje slika) i onda ih pobaca unutra, a u neke čak (nepotrebno) napravi 1-2 pod-mape pa tek onda slike? Meni je to nepregledno pogotovo što te uređivane slike sa xy aplikacijama imaju svoje novo ime te se ne bi zamijenile sa orginalima. Primjera radi, Nokia Suits kreira foldere za svaki mjesec posebno, npr: 2012-7, 2012-8, 2012-9, itd., i sve slike tog mjeseca su unutra, bile uređivane ili ne..
3.) Vaše prosječno trajanje baterije? Moje nekih 17-18h, dinamičan ekran na 50%, upaljen kao cca 2-2.5h uz 20-30min igranja + dvadesetak poziva i poruka. Meni (opet naglašavam osobno) malo s obzirom na aktivno korištenje pa razmišljam o nabaci nove baterije + hard reset čisto da utvrdim da sam (vjerojatno) u krivu. 
4.) Krči li vam zvuk u igrama ili pri puštanju pjesmama ako je glasnoća blizu maksimuma-maksimum?
Dodatak:
Koliko sam čitao svukud po malo, punjenje baterije za većinu korisnika je oko 2.5-3h. Ne znam zakaj se meni napuni za 1.5h što je duplo kraće..
Mislim da sam lagano i sam sebi dosadan sa tom baterijom 
Izgleda da ne znaju ni u Samsungu
Koliko sam čitao svukud po malo, punjenje baterije za većinu korisnika je oko 2.5-3h. Ne znam zakaj se meni napuni za 1.5h što je duplo kraće..
Mislim da sam lagano i sam sebi dosadan sa tom baterijom 
Meni se samo na Omegi punil 3 sata, a ovak uvjek po sat vremena. Ajde, sat i nesto.
ljudi imam jedno pitanje,
na par mjesta sam zveknuo onaj srebrni okvir oko maske (imam bijeli s3) pa me zanima jel ikako moguce zamjeniti taj okvir? evo i slike http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/reviews/3355361/Samsung_Galaxy_S3IMG_0044.jpg
Trebas mjenjati kuciste, a i 99% eran. Jedino ako ekran ne izvadis, al posto je zaljepljen za kuciste, tesko. To je teska ciganija kak su ti telefoni sklapani. Kad se popravljaju, samo da se cim vise djelova promjeni.
Izgleda da ne znaju ni u Samsungu
Službeni update je pušten, prva je na redu bila Poljska te susjedne zemlje.
U Hrvatskoj ga očekujemo "uskoro"!!!
Jedino što sa sigurnošću znam jest to da će update prvo dobiti korisnici čiji gadget nije locked :)
od 24.09.12 pa sve do danas....kako sam postavio JB uvijek sam imao nekih problema...a najveci problem kod njega sto CWMi TRiangle Away jos uvijek nisu full kompatibilni sa istim...druga stvar je problem sa media ...znaci kartica radi i sve al je uredjaj ne vidi ,znaci sve sto je stock uredjaj ne vidi kao npr music player video player...i naravno problem sam nasao u aplication menageru pod Media gdje stoji da se ista stalno resetuje sto je bug do samog JB...negdje ce to da radi nekada negdje ne al svejedno nece da daje sve sto imate na kartici to jeste prikazuje...onda problemi sa punjenjem baterije....zna nekad da prepozna kao da se puni preko USB a puni se preko AC i treba ga iskljuciti pa ponovo ukljiciti .....ima tu jos sitnih bugova al da ne duzim....JB jeste brz i ima svojih prednosti ali za sada
STARI DOBRI ICS..... NA KOJEM SVE RADI PERFEKTNO..
dok god to ne srede nema nista do daljnjeg od jb kod mene......a nije ni cudo sto su pustili samo poljsku a sve ostale zemlje stoje na cekanju .to su oni i izbacili kao testni da vide kako ce se ponasa i dok god se to ne sredi nece se izbacivati po zemljama...tako da ljudi ne brinite se uopste da li imate ili nemate ota ili preko mreze ove one i sto nema jb update...pricekajte
ako koristim navigaciju dal mi to uzima megabajte preko 2g/3g mreze ili samo upalim GPS na svom S3 i bude radilo?
Mislim da se zove google maps ili navigacija aplikacija.
To je besplatno jel?
Mi možete reći više o tome?
Nisam dugo pratio ovu temu, pa ću vas malo izmučit jednim pitanjem 
Dali je kod nas došao S3 u kakvoj drugoj boji, osim bijele i one plavkaste ??
Mislim uzet mobitel za nekih tjedan dana, pa gledam di sam s bojama.
Za sada jos uvijek ne,,,bar ne kod nas...mislim da je tek skoro pusten crveni u Evropi juce ili prekljuce...al do nas nece jos zadugo
Ima još i sivi, smeđi, doć će i crni I9305,... samo treba nać ko ga ima od operatera ili po njuskalu.
ako koristim navigaciju dal mi to uzima megabajte preko 2g/3g mreze ili samo upalim GPS na svom S3 i bude radilo?
Mislim da se zove google maps ili navigacija aplikacija.
To je besplatno jel?
Mi možete reći više o tome?
Google maps ti troši promet...neke druge navigacije ne (osim kad rade update mapa, ali to je rijetko i može
se odraditi i preko wi-fi)
Jel mi možeš preporučiti neku navigaciju, ako postoji free. dosta mi je da ima hrvatsku.
Ma plavi ti je mrak, nemas sto razmiljati :-)
Jel mi možeš preporučiti neku navigaciju, ako postoji free. dosta mi je da ima hrvatsku.
Nemas free offline da kaj valja. Skini krekanu Sygic ili Copilot s Mobilism-a.
Danas sam vratio AOKG ICS i mogu reci da je ovaj JB cisto sranje. Barem ovi romovi i "poljak". U JB su stavili neke tweakove za koje ima cak i bolje alternative na marketu. Taj njihov famozni Project Butter ne znam gde je zapel?!
Nemojte zuriti, niti ocekivati cuda od sluzbenog updejta. Ko ima bug-free ICS rom, il stock sa nekim kernelom, sretan je.
Pardon na duplom postu...
Pozdrav evo uzeo sam danas mobitel u vipa privukao me je dosta iako ne volim bas te mobitele na touch screen.
Sta se tice androida i to mi je sve nekako komplicirano.Pa ako ima tko kakve savjete koje stranice su dobre za to jel mogu ikako preko kompjutera upravljati mobitelom sta se tice svega kao na iphone to sam vidio.
Od tema igrica aplikacija i widgeta- vidio sam http://www.mobile9.com/ ne pari lose pocetnik sam sta se tice takvih stvari.Zahvaljujem unaprijed
Nikak, čekaj da izbace noviju verziju SuperSU, nisi jedini s tim problemom, ima nas dosta....
evo meni stigla maskica od case mate - tough i mogu rec da se isplati dat malo vise jer je maskica idealna skroz, mob se bolje drzi u ruci a i definitivno je super zasticen... uzeo na ebay.u i ravno 7 dana trebalo da dode...
evo meni stigla maskica od case mate - tough i mogu rec da se isplati dat malo vise jer je maskica idealna skroz, mob se bolje drzi u ruci a i definitivno je super zasticen... uzeo na ebay.u i ravno 7 dana trebalo da dode...
mogao si i jedan SS da stavis da vidimo D:
evo jedan interesantan widget HD Metalic,fali mu malo naprednih opcija,al sve u svemu ok. https://play.google.com/store/apps/details?id=dg.widgets.hdmetallic
Skinio sam opera mini kazu da je najbolji za androide pa me zanima jel normalno da se slike nemogu skidati s googlea na mobilni telefon ili trebaju nekakve dodatne opcije trazio sam u mobitelu ali nisam mogao naci uzeo sam ga jucer pa sam trenutno pocetnik sta se tice svega.
Kak ne daju? Otvori sliku , stisni i drzi, pa ce ti ponuditi "save"?!
Nikak, čekaj da izbace noviju verziju SuperSU, nisi jedini s tim problemom, ima nas dosta....
Jel se rusi samo na JBu ili i na ICSu?
na ICS ja bar nemam nikakvih problema sa istim radi savrseno
na ICS ja bar nemam nikakvih problema sa istim radi savrseno
Ima nas kojima se SuperSU ruši i na ICS-u