pozdrav da vas priupitam... neznam jeste li vidjeli za koji dan dolazi S III mini .... sto kazete na njega... tocniej specifikacije kamera i ta sranja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Siguran sam da nećeš požaliti, jer su sve karakteristike super 
Imam pitanje dali je kome "stikla" nadogradnja pošto su rekli da je danas puštaju, šta vam kaže kies ;)
ništa još nije sletilo,a sumljam da i oče.
Kako i s čim otključati mrežu ili sim karticu ! Preporuka.....
rootaj uredaj...
OK. Imaš li pouzdanu metodu,slušam i pratim te. Pomozi samo mi natuknice trebaju imao sam s II i sve mi je jasno ali bih volio manje petljat s ovim
Želim ga rootati backupirati efs fail, otključati koristiti titanium i par apk. za koje treba root. Za sada
....
Hahahahaha...... FES file...... A nista, skini CF Root 6.4, via Odin i rootaj ga. Zatim programcic EFS Pro i backup ESF-a. Dec it!
evo kolega ti je objasnio
I uništio si ga ružnom bijelom gumom :P
prozirna je i bas mu lijepo stoji ali je blic pokvario sliku :D
prije par dana mi je stigao sivi ljepotan :)
Sivi S3+ HP Pavilion=FTW
I da, stavi "Rock" maskicu, ili sl., jer je ovo ruzno.
imam pitanje... gdje aplikacija tunein sprema snimljen sadržaj tj u koji folder?? nemogu nać snimljen sadržaj na mom SGS3
Hahahahaha...... FES file...... A nista, skini CF Root 6.4, via Odin i rootaj ga. Zatim programcic EFS Pro i backup ESF-a. Dec it!
Šta se smiješ, tko se jednom opeće......
na hladno !!!!!!!!!
Znas dobro zakaj se smijem... 
PRIM
Pa valjda sprema u Tunein folder?! Podledaj si i pod "android", pod "data" i pod "downloads". Negde ga mora spremiti.
Koliko vama traje baterija, ako vam je cijelo vrijeme uključen Wlan i cijelo vrijeme, tokom cijelog dana ste na njemu? Da li vam izdži cijeli dan?
Koliko vama traje baterija, ako vam je cijelo vrijeme uključen Wlan i cijelo vrijeme, tokom cijelog dana ste na njemu? Da li vam izdži cijeli dan?
A cirka dan ipo.
A koliko vam preko noci ode % baterije? Recimo od ponoći do 9h ujutro?
A koliko vam preko noci ode % baterije? Recimo od ponoći do 9h ujutro?
Meni oko 3%
A šta ti sve bude uključeno? Ili ti je sve poisključivano?
A šta ti sve bude uključeno? Ili ti je sve poisključivano?
Sve isključeno, osim alarma i telefonije :)
Evo baterija mi je od ponoći do sada pala za 1% znači preko noći samo uključen alarm. Do sada je brat bio na S3 sada je došao red na mene, i moram priznati jel sam ja lud ili je bolji od 4S-a i 5-ce?! Koristim i 4S i 5 i sada već par dana S3- baterija puno bolja nego na 4S i 5.. kamera jednostavno mi je savršena, ekran nešto prelijepo, sve u svemu jedan Apple fan mislim da ću ostati na S3 i riješiti se 4S i 5.. mobitel je zvijer! :) možda griješim, ali prije bih rekao da sam u pravu..
Dostupno je više informacija o Galaxy S 3-mini
Evo baterija mi je od ponoći do sada pala za 1% znači preko noći samo uključen alarm. Do sada je brat bio na S3 sada je došao red na mene, i moram priznati jel sam ja lud ili je bolji od 4S-a i 5-ce?! Koristim i 4S i 5 i sada već par dana S3- baterija puno bolja nego na 4S i 5.. kamera jednostavno mi je savršena, ekran nešto prelijepo, sve u svemu jedan Apple fan mislim da ću ostati na S3 i riješiti se 4S i 5.. mobitel je zvijer! :) možda griješim, ali prije bih rekao da sam u pravu..
Da si ti Apple Fan (što se obično uzima s negativnim značenjem) ne bi ti palo na pamet zgriješiti u nekom pravcu koji nije Apple/iOS/Mac i slično, isto vrijedi i obratno za Android fana. Prije si realan i normalan čovjek kojem nije preša isprobati sve što mu se nudi i donijeti objektivan zaključak na temelju vlastitog iskustva i zadovoljstva uređajem/uslugom. Inače ja očekujem S3, zamjeniti ću svoj dragi S2 krajem mjeseca i već sam si naručio razne drangulije s eBaya. S tim da screen protector neću koristiti pa ga mogu podijeliti ako netko hoće, a zašto sam ga naručio nemam pojma, valjda da ga imam za slučaj da promjenim mišljenje. Isto tako i punjač za auto, ovakav trash za 2$ me strah upiknuti u mobitel od par tisuća kuna... Neracionalna i brza odluka o kupovanju na eBayu kada već kupujem stražnju aluminijsku stranu. Sviđa li vam se?
http://i50.tinypic.com/og2mq.jpg
Pozdrav svima, novi sam na ovoj grupi.
Imam S3 4 dana i danas mi je pao iz ruke na pod na onaj najoštriji beton
. Srećom imao sam onaj najjeftiniji case sa ebaya, tako da nakon što sam detaljno pregledao telefon, nema apsolutno nikakvih ogrebotina! Ko bi rekao!
Pomoć SIII
Problem koji mi se često javlja je prilikom razgovora na telefonu da mi na trenutak nestane zvuk odnosno na par sekundi nemogu čuti drugu osobu dok govori, to mi postaje užasno iritantno jer često u razgovoru onog drugog moram tražiti da ponovi šta je kazao, također se ponekad zna javiti prilikom uspostve poziva "krćanje" u slušalicu i tada sam primoren resetirati telefon u suprotnom se isto ponavlja.
Nisam ništa dirao na telefonu sve je po tvor.postavkama osim što je napravito ažuriranje softvera.
To je vjerojatno pitanje signala i mreže. Da ne koristiš Tele2 slučajno?:)
To je vjerojatno pitanje signala i mreže. Da ne koristiš Tele2 slučajno?:)
To uglavnom ima ekipa sa t-mobile, i mene je zezalo pa sam stavio neki noviji engleski ICS
i sad je OK