Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.004.922
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav da vas priupitam... neznam jeste li vidjeli za koji dan dolazi S III mini .... sto kazete na njega... tocniej specifikacije kamera i ta sranja

ja,ja i samo ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
mali_mata kaže...

pozdrav da vas priupitam... neznam jeste li vidjeli za koji dan dolazi S III mini .... sto kazete na njega... tocniej specifikacije kamera i ta sranja

Ovdje imaš sve potrebne informacije

15 godina
neaktivan

stigao S III ,pardon "STIGLA" upravo, ipak je zaslužila da je svrstamo u ženski rod, barem po oblinama!!!!

Galaxy S III
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 12:23 (robijan).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Siguran sam da nećeš požaliti, jer su sve karakteristike super {#}

Imam pitanje dali je kome "stikla" nadogradnja pošto su rekli da je danas puštaju, šta vam kaže kies ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ništa još nije sletilo,a sumljam da i oče.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako i s čim otključati mrežu ili sim karticu ! Preporuka.....

Galaxy S III
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

rootaj uredaj...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

OK. Imaš li pouzdanu metodu,slušam i pratim te. Pomozi samo mi natuknice trebaju imao sam s II i sve mi je jasno ali bih volio manje petljat s ovim

Želim ga rootati backupirati efs fail, otključati koristiti titanium i par apk. za koje treba root. Za sada {#}....

Galaxy S III
14 godina
protjeran

Hahahahaha...... FES file...... A nista, skini CF Root 6.4, via Odin i rootaj ga. Zatim programcic EFS Pro i backup ESF-a. Dec it!

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

evo kolega ti je objasnio

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

prije par dana mi je stigao sivi ljepotan :)

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

I uništio si ga ružnom bijelom gumom :P

Troll level: sensei
15 godina

prozirna je i bas mu lijepo stoji ali je blic pokvario sliku :D

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
p4wner kaže...

prije par dana mi je stigao sivi ljepotan :)

Sivi S3+ HP Pavilion=FTW

I da, stavi "Rock" maskicu, ili sl., jer je ovo ruzno.{#}

daniel
15 godina
neaktivan

imam pitanje... gdje aplikacija tunein sprema snimljen sadržaj tj u koji folder?? nemogu nać snimljen sadržaj na mom SGS3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Hahahahaha...... FES file...... A nista, skini CF Root 6.4, via Odin i rootaj ga. Zatim programcic EFS Pro i backup ESF-a. Dec it!

Šta se smiješ, tko se jednom opeće......{#} na hladno !!!!!!!!!

Galaxy S III
14 godina
protjeran

Znas dobro zakaj se smijem... {#}

PRIM

Pa valjda sprema u Tunein folder?! Podledaj si i pod "android", pod "data" i pod "downloads". Negde ga mora spremiti.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:58 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Koliko vama traje baterija, ako vam je cijelo vrijeme uključen Wlan i cijelo vrijeme, tokom cijelog dana ste na njemu? Da li vam izdži cijeli dan?

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tony.Soprano kaže...

Koliko vama traje baterija, ako vam je cijelo vrijeme uključen Wlan i cijelo vrijeme, tokom cijelog dana ste na njemu? Da li vam izdži cijeli dan?

A cirka dan ipo.

14 godina
neaktivan

A koliko vam preko noci ode % baterije? Recimo od ponoći do 9h ujutro? 

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tony.Soprano kaže...

A koliko vam preko noci ode % baterije? Recimo od ponoći do 9h ujutro? 

Meni oko 3%

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan

A šta ti sve bude uključeno? Ili ti je sve poisključivano?

Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tony.Soprano kaže...

A šta ti sve bude uključeno? Ili ti je sve poisključivano?

Sve isključeno, osim alarma i telefonije :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan

Evo baterija mi je od ponoći do sada pala za 1% znači preko noći samo uključen alarm. Do sada je brat bio na S3 sada je došao red na mene, i moram priznati jel sam ja lud ili je bolji od 4S-a i 5-ce?! Koristim i 4S i 5 i sada već par dana S3- baterija puno bolja nego na 4S i 5.. kamera jednostavno mi je savršena, ekran nešto prelijepo, sve u svemu jedan Apple fan mislim da ću ostati na S3 i riješiti se 4S i 5.. mobitel je zvijer! :) možda griješim, ali prije bih rekao da sam u pravu..

Tony Soprano
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Dostupno je više informacija o Galaxy S 3-mini

0 0 hvala 0
15 godina
Tony.Soprano kaže...

Evo baterija mi je od ponoći do sada pala za 1% znači preko noći samo uključen alarm. Do sada je brat bio na S3 sada je došao red na mene, i moram priznati jel sam ja lud ili je bolji od 4S-a i 5-ce?! Koristim i 4S i 5 i sada već par dana S3- baterija puno bolja nego na 4S i 5.. kamera jednostavno mi je savršena, ekran nešto prelijepo, sve u svemu jedan Apple fan mislim da ću ostati na S3 i riješiti se 4S i 5.. mobitel je zvijer! :) možda griješim, ali prije bih rekao da sam u pravu..

Da si ti Apple Fan (što se obično uzima s negativnim značenjem) ne bi ti palo na pamet zgriješiti u nekom pravcu koji nije Apple/iOS/Mac i slično, isto vrijedi i obratno za Android fana. Prije si realan i normalan čovjek kojem nije preša isprobati sve što mu se nudi i donijeti objektivan zaključak na temelju vlastitog iskustva i zadovoljstva uređajem/uslugom. Inače ja očekujem S3, zamjeniti ću svoj dragi S2 krajem mjeseca i već sam si naručio razne drangulije s eBaya. S tim da screen protector neću koristiti pa ga mogu podijeliti ako netko hoće, a zašto sam ga naručio nemam pojma, valjda da ga imam za slučaj da promjenim mišljenje. Isto tako i punjač za auto, ovakav trash za 2$ me strah upiknuti u mobitel od par tisuća kuna... Neracionalna i brza odluka o kupovanju na eBayu kada već kupujem stražnju aluminijsku stranu. Sviđa li vam se?

http://i50.tinypic.com/og2mq.jpg

http://i49.tinypic.com/4rakwl.jpg

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, novi sam na ovoj grupi.

Imam S3 4 dana i danas mi je pao iz ruke na pod na onaj najoštriji beton{#}. Srećom imao sam onaj najjeftiniji case sa ebaya, tako da nakon što sam detaljno pregledao telefon, nema apsolutno nikakvih ogrebotina! Ko bi rekao!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pomoć SIII

Problem koji mi se često javlja je prilikom razgovora na telefonu da mi na trenutak nestane zvuk odnosno na par sekundi nemogu čuti drugu osobu dok govori, to mi postaje užasno iritantno jer često u razgovoru onog drugog moram tražiti da ponovi šta je kazao, također se ponekad zna javiti prilikom uspostve poziva "krćanje" u slušalicu i tada sam primoren resetirati telefon u suprotnom se isto ponavlja.

Nisam ništa dirao na telefonu sve je po tvor.postavkama osim što je napravito ažuriranje softvera. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

To je vjerojatno pitanje signala i mreže. Da ne koristiš Tele2 slučajno?:)

18 godina
Tonči kaže...

To je vjerojatno pitanje signala i mreže. Da ne koristiš Tele2 slučajno?:)

To uglavnom ima ekipa sa t-mobile, i mene je zezalo pa sam stavio neki noviji engleski ICS

i sad je OK

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice