Ja na T-Mobile imam isti problem. Čekam JB pa da vidim ima li promjene
ako ne zovem ih da vidim njihovo objašnjenje o tom.
Usput, da li ih je itko kontaktirao (ne mora bit TM, može i T2 ili Vip koji imaju isti problem) i šta su mu rekli?
Ja na T-Mobile imam isti problem. Čekam JB pa da vidim ima li promjene
ako ne zovem ih da vidim njihovo objašnjenje o tom.
Usput, da li ih je itko kontaktirao (ne mora bit TM, može i T2 ili Vip koji imaju isti problem) i šta su mu rekli?
Na t-mobile sam
Ja sam na Vipu i nemam tih problema. 4.0.4 imam ..BULG2.
Znaci ostaje mi cekati službeni JB ili se žaliti t-scamu 
još jedan na t-comu sa tim problemom
Znaci ostaje mi cekati službeni JB ili se žaliti t-scamu 
Nije ti moj JB, nego ICS. Dakle, mislim da je problem ili u T-Comovom ROM-u ili njihovoj mreži. No, vjerujem da se prije tiče mreže, nego uređaja. Netko je gore rekao da je stavio UK ICS ROM i da nema problema, što sugerira da je T-Mobile petljao po driverima i stručno "popravio" stvar. :)
Eto prošao i 9-ti, a JB-a niotkud
Evo ti slike EFS backup foldera i nemaš više već samo jednu datoteku img. ali može i tar.
Ajd otvori taj .tar pa uslikaj unutra datoteke. Njihov naziv i esktenziju.
Evo kaje meni Aroma napravila; prva slika su 2 backupa od kojih si sa GZ fajlom mogu obrisati guzicu, jer ga ne otvara ni Deamon tool.
druga slika je naziv raspakirani .TAR backup gde ga mogu otvoriti
treca slika su datoteke u .TAR folderu
Poanta svega je da ne znam zasto radi Aroma takav backup, koji mogu kasnije samo "rucno" koprati sa root explorerom, koji se nakon reboota brise i onda opet c/p. Nije ni to problem, nego sad ne mogu flesnuti nista osim sluzbenog 4.0.4. Mogu jos flesati CF root i Siyah, ali romove koje sam imal prije, jednostavno ostalu u boot loop-u?!
A ovaj Criscelo se pravi grbav i suti, ko da sam ja kompajlirl rom, pa sad znam kak pravilno usnimati Aroma backup?!
Zasto imam osjecaj da mi s3 trosi vise mb podatkovnog prometa za razliku od s2 gdje mislimm da mi je dosta manje trosio mb.
imam jedan problem sa svojim gs3, ali nisam siguran dal je problem u njemu ili u mrezi.
Trenutacno sam u hrvatskoj i koristim tele 2 karticu i skoro niti jednu poruku koju mi ljudi posalju nedobijem, vec su me ljudi napadali zasto im ne odgovaram, a ja nijednu poruku nisam dobio..Ako i dobijem poruku, dobijem je sa par sati zakasnjenja ( ali stim da neke poruke uopce ne dobijem)...
Dali zna tko dali je to greska kod operatera ili greska u romu (koristim criscelo jb)
imam jedan problem sa svojim gs3, ali nisam siguran dal je problem u njemu ili u mrezi.
Trenutacno sam u hrvatskoj i koristim tele 2 karticu i skoro niti jednu poruku koju mi ljudi posalju nedobijem, vec su me ljudi napadali zasto im ne odgovaram, a ja nijednu poruku nisam dobio..Ako i dobijem poruku, dobijem je sa par sati zakasnjenja ( ali stim da neke poruke uopce ne dobijem)...
Dali zna tko dali je to greska kod operatera ili greska u romu (koristim criscelo jb)
SAMA RIJEĆ " TELE 2" kada moram nekog nazvati je bed,ili sekratarica ili "pretplatnik ne može preuzet poziv" ili vječna tišina u slušalici" itd. itd.
Sve divno krasno i "jeftino"ali hvala meni u moj aparat nebudu došli nadam se nikad ! Mislimda VIP ima naj bolju mrežu i uslugu. Da svi kradu kradu to je istina !!!!!!!!!!! a odgovor ti je ono s zelenim obojano !!!
ajde da vidimo šta je najčešće što koristimo :
| 18 | VIP |
|---|---|
| 14 | T-mobile |
| 3 | Tele 2 |
| 2 | bonbon |
| 0 | nešta treće |
Jedno pitanje dali netko ima na početnom zaslonu da nakon pročitane poruke i dalje ostane onaj crveni GLUPI broj od touchwiza, NE MOGU VJEROVATI DA i na stock romua na trojki to zahebava kao na s II ... Izludilo me to tamo, a ono opet vamoooooooo........ jel moguće da je zbog roota =??????
Jedno pitanje dali netko ima na početnom zaslonu da nakon pročitane poruke i dalje ostane onaj crveni GLUPI broj od touchwiza, NE MOGU VJEROVATI DA i na stock romua na trojki to zahebava kao na s II ... Izludilo me to tamo, a ono opet vamoooooooo........ jel moguće da je zbog roota =??????
Kod mene ne ostaje. Stock, nije rootan.
Jesi ušao u poruku ili?
Da pročitam poruku izadjem i dalje ostane taj broj.
Zasto imam osjecaj da mi s3 trosi vise mb podatkovnog prometa za razliku od s2 gdje mislimm da mi je dosta manje trosio mb.
itko ista jeli moguce da veci ekran igra ulogu???

Ne.
Pogledaj što ti se vrti po pozadinskim procesima. Obavezno isključi Samsung Push Service ako ti je uključen.

Ne.
Pogledaj što ti se vrti po pozadinskim procesima. Obavezno isključi Samsung Push Service ako ti je uključen.
gdje da nadjem samsung push service .... sorry trazim ak nemogu naci.
Ako ga ne nalaziš u Svim aplikacijama, onda ga nema.
A kako će ponovno aktivirati/instalirati Samsung Push Service, ako ga makne/deinstalira?
Ako ga ne nalaziš u Svim aplikacijama, onda ga nema.
ima ga mogu ga force stop.... a sto taj push service radi?? meni se internet trosi dosta brze nego na s2 a nemam flat.
Vidim izašao je 4.1.2. Možda je to Sammy čekao za s3?
Changelog https://raw.github.com/gist/3861583/584c8eac41335387ef7c2cf3e4a4abac65f56f1e/gistfile1.txt
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
A kako će ponovno aktivirati/instalirati Samsung Push Service, ako ga makne/deinstalira?
Automatski se instalira updateom Samsung Appsa, ali ne mora ga deinstalirat (neznam ni može li se uopće), ali može ga zamrznit u TB, ili u postavkama zatvoriti (ne znam je li ta opcija tek od Jelly Beana, ali da, i u postavkama se može spriječit program od samostalnog paljenja)
Čim uđe u Samsung Apps automatski se opet instalira. Uglavnom ona kada se deinstalira, i poboljašava odmah bateriju - isprobano. Samo lupi uninstall, ionako ti nikad neće trebati ta aplikacija. 
To se sve događa i zamrzavanjem appa. Prije se nije mogao uninstallat, ne znam kako je sada.
BTW Ovdje je još ok sa korištenjem baterije i internet prometa. Na GB-u je baterija trajala 100% duže, te bi sam napravio oko 750MB prometa u mjesec dana.
Ja sam kod sebe uninstall i sve 5. Možda mi zato baterija i drži toliko dugo. A to nema nikakav utjecaj na mobitel osim što ti neće trošiti, a usput bateriju poboljšava 100%.