Ja se spajam preko laptopa a laptop se spaja preko USB 3G sticka. Ustvari trebao bih promjeniti IP adresu u statičku, a kad dođem do advance, IP address mi je siva i neće se otvoriti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja evo utopio stari s2 za 2200kn i iskoristio bugov kupon i popust na keš :P i uzeo plavi 32gb za 2620kn
jedva nekako ga nasao u osijeku u radicevoj (btw lik koji tamo radi je hebena legenda skidam kapu :D)
slike kasnije dodam
sto se tice jel kodiran to je malo zeznuto provjerit jer u njega ide microsim iliti usim -.-
meni ionako treba samo za vip...
e sad malo o mobitelu neznam jel do softwarea ali mi se smrzava i onaj neki servis prestaje radit i onda nakon par sekundi samo nastavi kao da nista nije bilo -.-
vidio sam da preko kiesa ima neki update pa kad ga napunim isprobam mozda popravi stvari..
inace mi je mobitel odlican -- fasciniran sam kamerom a i moji prijatelji -.- bas im je fora sto mobitel slika toliko brzo da za 10-20 sekundi naslikas oko 400slika -.-
aplikacije sad imaju totalnu slobodu sto se memorije tice na s2 sam imao odvojeno posebno 2gb za njih a na s3 imam svih 25gb za upotrebu dobra fora...
sto se dizajna tice svida mi se ali ima nekih stvari sto bas i nisu super izvedene kao home tipka koja je poravnata sa mobitelom i ne mozes tocno znat jesi na njoj dok ne stisnes,
a sto se tice onog hyperglazed poklopca je obicno sr..e jer otisci ostaju jos gore nego na ekranu (moram neki case nabavit)
ledicom sam opcaran :D vise ne moram palit ekran da vidim jel dosla poruka ili imam propusten poziv sad blinka :P
bateriju jos testiram ali cini mi se ok zasad
software updejtam pa se javim kasnije sa slikama i dojmom
lp
evo rješio sam problem cell stadbya napokon....e sad me zanima, u gomili romova koji postoje, malo sam guglao i otkrio da je omega rom blag prema bateriji....pa me zanima jel zna netko jel to istina ili postoji još neki bolji rom??
Zasto nema u Gtalku ikona sa strane da vidim koji su frendovi na androidu? Jos jedna stvar na koju sam navikao sa Wildfirea...
Ma di si ti uspio pronaci lag na SGS3??? lol
Vrtim 720p mkv sa titlovima i scrollam, surfam, radim svasta i nema laga. Fakat ne znam koji si ti uredjaj imao u ruci.
To sa povratkom na desktop nije bug nego SVoice feature, iskljuci SVoice pa probaj opet. Redraw nije lag vec software ubija launcher iz RAMa, to je bug i rjesiv je ako je uredaj rootan.
I possess a skill to google.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dobio sam novi uređaj ali sad nastaju problemi jer se moram prebaciti s običnog na mikro sim.... svi kontakti su mi na običnom sim-u, e sad kako da prebacim kontakte s običnog sim-a na micro sim?? jel mogu sam ili moram nositi u vip centar tj. da li oni to rade???
Ako možeš ikako iskoristi google, znači sikronizacija sa gmail accountom. Inače svima koji prvi put rade sa Androidom a nemaju google account neka ga naprave.
meni su oni u centru prebacili (govorim o t mobile, ali mislim da je potpuno svedno di radiš)....imaju neki urađajčić koji to napravi
1. Nemoj koristiti task manager
2. ?
1. Nemoj koristiti task manager
2. ?
a koju apk da koristim za ubijanje aplikacija koje se same pale u pozadini?
I hvala vam na odgovoru...
a koju apk da koristim za ubijanje aplikacija koje se same pale u pozadini?
I hvala vam na odgovoru...
Ništa, samo ćeš napravit gore.
Jel zna ko kako ceprkati po postavkama poziva? Mislim da je malo prejako stavljena osjetljivost zvucnika. Cim sam u guzvi pozivi zvuce robotski jer se valjda noise cancellation ukljuci.
Dobio sam novi uređaj ali sad nastaju problemi jer se moram prebaciti s običnog na mikro sim.... svi kontakti su mi na običnom sim-u, e sad kako da prebacim kontakte s običnog sim-a na micro sim?? jel mogu sam ili moram nositi u vip centar tj. da li oni to rade???
Pogledaj negde kak izgleda taj USIM i svoju karticu samo obrezi sa skalpelom. Tak ti ostane i broj i kontakti. 
Moze mi netko pomoc kako napraviti reset galaxy.a S3 znaci na tvornicki, kao sta je kod iphonea restore ? Do sada sam imao iphone i tamo sam to napravio iz itunes.a a kako to ide ovdje ? Vidim da postoji opcija direktno na uređaju za reset al dali to brise bas apsolutno sve na tvornicke postavke, a u samsung kies programu ne vidim neku takvu opciju, pretpostavljam da negdje postoji al ju ne nalazim, pa eto ako netko zna i ako moze pomoc ?
edit:
evo pronasao kako: Settings→ Back up and reset→Factory data reset→ Reset device→ Erase everything
eto ja stavio omega rom,to je sad to napokon zadovoljan :)
Kako da namjestim postavke wirelessa na ovom mobitelu? Ne mogu se spojiti na kućnu mrežu (upalio sam wi-fi,našao naziv kućnog wirelessa, nakon čega piše spajanje i to traje u nedogled). Mobitel sam jučer kupio i moguće je da sam nešto krivo upalio ili ugasio u postavkama. Ima tu svega u dodatnim postavkama od NFC-a, do S Beam-a... stvarno kompliciran mobitel. Trebam jednostavno spajanje na kucni Wireless bez da mi potroši cijeli bon kad se spojim na internet što mi se i dogodilo
Jesi prije imao koji Android? Vrlo je moguce da ti router nije friendly sa Androidom opcenito, ali za pocetak pokusaj mijenjati nacine zastite na routeru.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
pozdrav, imam problemčić....upravo pokušavam skinuti neku aplikaciju s marketa i on ne želi (nije problem u dostupnosti) nego ja lijepo odem na install, pa ponovo install pa piše da će se uskoro instalirati, ali ništa...uopće download ne počinje...jel ima veze što sam rootao mob i stavio drugi recovery mod??
pozdrav, imam problemčić....upravo pokušavam skinuti neku aplikaciju s marketa i on ne želi (nije problem u dostupnosti) nego ja lijepo odem na install, pa ponovo install pa piše da će se uskoro instalirati, ali ništa...uopće download ne počinje...jel ima veze što sam rootao mob i stavio drugi recovery mod??
Odi u upravljanje aplikacijama, otvori google play i ocisti data i cache. To resetira alikaciju i trbalo bi raditi, jer sam sam 2 put imal isti problem. Ovo sa root-om nemanikakve veze.
jesam ali ne pomaže :(
čitao sam da treba i accauntove odjaviti i download managera isto očistit...sve sam probao i neće i neće
Da i google accaunt treba odjaviti. Pusti ga da se malo "ohladi" pa probaj opet. Mene ti je isto zezal i tek nakon 2 ili 3 pokusaja je uspelo.
EDIT; probaj staviti stariju verziju google play-a, sad sam se sjetil, ja sam ga tak pokrenul.
kako maknuti vide-e iz video playera....znači hoću imati video u mapi ali da mi se ne pojavljuje u video playeru
Lag nema veze s mobitelom nimalo - ima veze sa lošom odlukom Googlea pri početku razvoja Androida koja se vuče još danas i pitanje je hoće li ju ići popravljati jer bi trebalo mijenjati stvari po samom kernelu koje bi mogle izazvati probleme sa kompatibilnošću aplikacija untrag - radi se o tome da kod iOSa apsolutni prioritet izvođenja ima UI dok kod Androida to nije slučaj pa neki proces može nakratko preuzeti prioritet izvođenja od procesa koji se brine za iscrtavanja UIa i to ti izazove taj lag --- makar je ovo toliko brzo da ga skuzis gotovo nikad
Pozdrav ekipa! evo vidim vi ste se vec ispisali na 30-tak stranica pa sam morao to sve procitati na brzinu da vidim kak stvari stoje... 
ja sam prodao svoj s2 i sad sam u nabavci s3,pa bi zamolio nekog da stavi slikice ovdje na forum ili da mi posalje na mail
i bijeli i plavi model. u totalnoj sam dilemi. bijeli mi izgleda onak vise sminkerski pa sam cekao da vidim plavi. al plavi mi iskreno vuce na ljubicasto...a tek kako se vide otisci na poklopcu katastrofa.
vidio sam ih uzivo i jdan i drugi al evo ak nebi bio problem lijepo bih zamolio za slikice. ekran je mrak...pentile ili ne nista se ne vidi. bas sam zujio u njega da mi oci ispadnu pa nisam nista primjetio.
kolko sam uspio procitati najbolji su iz tele-2 jer nisu zakljucani,vip kako koji a sta je sa t-mobile?