Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.921.992
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
zvonac kaže...

A onda je to do softa, pošto sam čital na xda, di se ekipa isto žali na taj problem...

EDIT: zvijer od case-a

Da, al to je za "Cell standby".

Restart je sve sredio.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
13 godina
neaktivan

ako sam dobro shvatio cell standby ne troši bateriju nego zbog neke greškice u sustavu battery usage krivo prikazuje kolki udio troši na bateriji??

16 godina

Da, ali mislim da je to rijeseno updateom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel netko probao vipovu navigaciju? Probni period je 5 dana pa vipovci instalirajte i javite dojmove. Eto, samo sam znatiželjan. T-mobajlovac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel se može nekako napraviti da mi, kako dolaze kad mi na gmail stigne mail, obavijesti dolaze kad mi email dođe na neki drugi mail (previše mailova :D)..uglavnom, imam mail adresu od faksa i tamo dobivam obavijesti za faks pa me zanima jel mogu kako tu adresu povezati s notifikejšinsima koji mi dolaze na mob 

16 godina
Navigacija se cini kao rebrand neke obicne GPS aplikacije.
A 6kn dnevno je puno ak zelis imat cijelo vrijeme navigaciju (180kn/mj, 2160kn/yr).
17 godina

Dali je moguće u postavkama pod Data usage promijeniti data usage cycle.

Odnosno da onaj graf potrošnje prikazuje od prvog do zadnjeg dana u mjesecu,a ne od 14. do 14.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

jel se može nekako napraviti da mi, kako dolaze kad mi na gmail stigne mail, obavijesti dolaze kad mi email dođe na neki drugi mail (previše mailova :D)..uglavnom, imam mail adresu od faksa i tamo dobivam obavijesti za faks pa me zanima jel mogu kako tu adresu povezati s notifikejšinsima koji mi dolaze na mob

Moze idi na e-mail i onda kofiguriraj mail koji oces. :)

14 godina

Jučer bio u T-centru i prvi put u živo imao prilike "poigrati" se sa SGS3...

Nadovezat ću se na raspravu od prije par stranica, totalno sam razočaran display-om... divan je, krasan, oštar, ALI boje su bolesno oversaturated i kompletan ekran jako baca "u žuto". Neke internet stranice koje imaju svijetlo plavu podlogu su više zelenkaste. Nije mi jasno da uređaj koji košta toliko i stvarno je prva klasa ima ekran na kojem je dominanta žuta boja. -.-

Znam da 90% ljudi to uopće ne primjećuje, ali meni je to prvo palo u oko i za mene je totalni "deal breaker".

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Mozes namjestit postavke boja pod Display, a uskoro ce izac i Voodoo toolsi.
16 godina
neaktivan
goodie kaže...

Dali je moguće u postavkama pod Data usage promijeniti data usage cycle.

Odnosno da onaj graf potrošnje prikazuje od prvog do zadnjeg dana u mjesecu,a ne od 14. do 14.

Hm, sjecam se da sam ja to sebi mijenjao ali sada mi vise neda promijeniti, ne kuzim u cem je kvaka.

I possess a skill to google.
17 godina

Koji bi bio najbolji Samsungov televizor za uparivanje sa ovim mobitelom?. I gdje se može kupiti dodatna oprema za SGS3?

scientia est potentia

0 0 hvala 0
17 godina

Evo kako:

U opcijama pod Data usage se prvo upali mobile data.

Zatim se izađe iz opcija, pa ponovo uđe.

Onda kada se stisne Data usage cycle da opciju za promijeniti.

Nemožeš stisnut i prdnut.
16 godina
neaktivan

Bilo koji SMART TV.

Europatrade je distributer.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Bilo koji SMART TV.

Europatrade je distributer.

SMART TV novije generacije ?

Povezuju se Bluetooth-om ?

scientia est potentia
16 godina
neaktivan
alien kaže...

SMART TV novije generacije ?

Povezuju se Bluetooth-om ?

WLAN

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

eh, da je to tako lako :D....ja unesem mail i lozinku, ali onda me on pita za one tipove POP3, Inešto i još nešto....i kaj god da izaberem nće se povezati s njime nikako...

16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

eh, da je to tako lako :D....ja unesem mail i lozinku, ali onda me on pita za one tipove POP3, Inešto i još nešto....i kaj god da izaberem nće se povezati s njime nikako...

Moraš manualno namjestit... uglavnom, ako ne znaš koji je server teško ćeš namjestit.

16 godina
Ja sam sad flashao Siyah 1.3.7b, i primjetio sam dosta pojacani drain, 19% otislo u 3 i pol sata sa 1 sat screeb ona.
14 godina
protjeran

Vjerojatno zato jer je beta. Inace sam imal na S2 Lightening plus Siyah i ralo je predobro.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Valjda.

Ovaj Mobile Odin je super stvar, sad se više nemoram brinut jel će mi se pc crashat dok flasham zbog bad sectora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Valjda.

Ovaj Mobile Odin je super stvar, sad se više nemoram brinut jel će mi se pc crashat dok flasham zbog bad sectora.

Odin se koristi jednom i to je to. Koristi recovery za sve, jer ti Odin zna nekad i shebat poprilično.

14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
8ax kaže...

Valjda.

Odin se koristi jednom i to je to. Koristi recovery za sve, jer ti Odin zna nekad i shebat poprilično. Kak se koristi Odin samo jednom???

Kak se to Odin na mobu koristi samo jedanput???

A ove ICS romove mi je glupo imati na mobitelu jer zauzimaju previse mjesta. Ko zna, JB budu mozda i 1GB.

daniel
16 godina

Pa onda sve iz CWMa flashas, osim ak se ne vratis na stock ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
8ax kaže...

Pa onda sve iz CWMa flashas, osim ak se ne vratis na stock ROM.

Ne kuzim te bas, al OK. Nemam kaj flesati prek CWM jer sve radim prek kompa. Ak vec ukljucujem mob na komp, onda ga odma tak i flesam, osim ak je rom ili kaj vec u zip.-u, a backup uvjek zaboravim, tj. imam sve na kompu (osim stock-a, jer sam, naravno, bil brzoplet). {#}

daniel
16 godina
neaktivan

Viruj mi, A ne mora se nista dogodit, al ako se sta dogodi jbg. Viruj mi, sigurnije je priko CWMa. Ne bi se svi tek tako rjesavali Odina da nema problema i da je sve ok. (a pretpostavljan da ti je ovo prvi samsung koji flashas). Odin samo AKKO se zaista mora preko njega i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 6:45 (Mitsuoka).
17 godina

Kupil u Vipu, case za s3, odlično stoji, nigde nema lufta, sjajna gumirana crna navlaka, sad se nebu sklizal po rukama{#}; dobil i screen protector, ali videl sam da je zgreban, tak da ga nem stavljal na mob, moral bum si drugi nabavit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako se sjecate prasine koja se digla oko trojke koja je eksplodirala,rjesena je misterija.Naime,biser koji je prijavio eksploziju je susio uredaj u mikrovalnoj nakon sto mu je upao u vodu. Hahahahahaha...koji lik!

Btw,izasao je miui za s3.Developeri su objavili da ocekujemo bugove,ali moram priznati da nisam,za sada,naisao na niti jedan bitan,osim sto mi se theme zatvorila par puta i nemogu nikako promjeniti dialer.

1 0 hvala 0
17 godina

Evo maknul TW, koristim Go ex launcher, zasad ne vidim nikakva rušenja sistema..

EDIT: zadovoljan s baterijom, zasad{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 12:28 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok, jel ti diraš uopće taj mob??? kako ti 3 dana izdrži baterija??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice