Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.200
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Moraš ih uživo vidjet, drugi je dojam, al evo... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Imao sam bijeli S2 sada sam kupio plavi S3 plava je definitivno bolji izbor po meni. No ukusi su razliciti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Imao sam bijeli S2 sada sam kupio plavi S3 plava je definitivno bolji izbor po meni. No ukusi su razliciti.

Bijeli S II i bijeli S III nemaju previše veze jedan sa drugim ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Pa nije ni neka razlika, obzirom da sam imao bijeli S2 i bijeli S3 na korištenju nebi ga kupio nema šanse. Plavi je super.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

vidio sam ih uzivi oba dva...sprijeda su mi oba dva lijepa moze fotka oba dva od iza?

16 godina

Ajde na google i pretraži galaxy s3 i stavi za tip pretrage slike i eto slika koliko oš!

Večeras mi stiže moj 32 gb plavi iz Vip-a, otključan :))))) Futrolu sam već nabavio ranije (original samsung pouch):

http://www.ebay.co.uk/itm/ORIGINAL-GENUINE-SAMSUNG-GALAXY-S3-i9300-LEATHER-POUCH-CASE-WALLET-EFC-1G6LBEC-/261052271468

Nisam baš zadovoljan, dosta je kruta (valjda zato što je nova pa se nadam da će se opustit) i nema onaj dio što povučeš za izvlačenje nego moraš uhvatit mob za vrh prstima i vuči put vani :(. Slična takva futrola za moj HTC Desire (isto original) je imala to i bila je odlična.

Dojmovi nakon što se poigram sa uređajem

14 godina
protjeran

Evo jucer sam nabacil Turkbay V.2. Za sad nema vise potrosnje GPSD-a uopce. Kod instalacije roma sucelje je interaktivno, te sudjelujete u svemu. Odma ponudi 6 vrhunskih kernela, onda aplikacije koje zelite (da ne nabaci hrpu blotware-a), odlucujete da li instalacijom zelite pokrenuti "loud hack tweak", "bravia engine", multi CSC i sl. Od aplikacija automatski instalira ExTweaks (isto ko i Set Cpu, samo ovde mozete kontrolirati ama bas sve komponente harware-a, i ima puno vise funkcija), Polaris, Light Manager (ovo radi, za razliku od LightFlow-a). Sve u svemu odlican posao, a kak ce raditi, vidjet cemo, al ne sumnjam. Povrh svega rom ima 3D sucelje, meni najljepse od svih romova. {#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel ima ko da mi pokloni/razmijeni/proda originalne slushke od GS3?

Ako npr, koristi neke puno bolje svoje, a ove mu stoje u kutiji.

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam problemčić sa S3.. Na homescreenu imam ikonu od poruka. Kad mi dođe sms i kad ga pročitam i dalje ostaje naznačeno da imam nepročitanu poruku. Kad ugasim mobitel i ponovo ga upalim sve je ok.

Zna li neko rješenje za ovo?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bobo23 kaže...

Pozdrav ekipa! evo vidim vi ste se vec ispisali na 30-tak stranica pa sam morao to sve procitati na brzinu da vidim kak stvari stoje... {#}

ja sam prodao svoj s2 i sad sam u nabavci s3,pa bi zamolio nekog da stavi slikice ovdje na forum ili da mi posalje na mail

i bijeli i plavi model. u totalnoj sam dilemi. bijeli mi izgleda onak vise sminkerski pa sam cekao da vidim plavi. al plavi mi iskreno vuce na ljubicasto...a tek kako se vide otisci na poklopcu katastrofa.

vidio sam ih uzivo i jdan i drugi al evo ak nebi bio problem lijepo bih zamolio za slikice. ekran je mrak...pentile ili ne nista se ne vidi. bas sam zujio u njega da mi oci ispadnu pa nisam nista primjetio.

kolko sam uspio procitati najbolji su iz tele-2 jer nisu zakljucani,vip kako koji a sta je sa t-mobile?

Koju boju ćeš odabrati to ovisi samo o tebi. Na tvojem mjestu ja bi uzeo plavi. Ima gorilla glass tako da nema potrebe za zaštitu ekrana. Korisnik LGA775 ima plavi model pa ga zamoli nek ti pošalje par slika. Evo ti par slika od mene. (s interneta) 

16 godina
neaktivan

Ja sam uzeo plavi model jer sam procitao na netu negdje da na bijelome ona ledica jako osvjetli plastiku oko sebe po noci a plava ipak ne propusta toliko svjetlosti..

ako netko ima bijeli pa da to potvrdi...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam sad skuzio da S3 nema multicolor LEDicu, nego samo 3 boje.  {#}

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@thabigjc Ništa strašno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 13:38 (grasshopper).
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ja sam sad skuzio da S3 nema multicolor LEDicu, nego samo 3 boje. {#}

Krivo si skuzio.

2 nijanse plave, bijela, zelena, crvena. Kao i kod Desirea ;) 

14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
bobo23 kaže...

Pozdrav ekipa! evo vidim vi ste se vec ispisali na 30-tak stranica pa sam morao to sve procitati na brzinu da vidim kak stvari stoje... {#}

ja sam prodao svoj s2 i sad sam u nabavci s3,pa bi zamolio nekog da stavi slikice ovdje na forum ili da mi posalje na mail

i bijeli i plavi model. u totalnoj sam dilemi. bijeli mi izgleda onak vise sminkerski pa sam cekao da vidim plavi. al plavi mi iskreno vuce na ljubicasto...a tek kako se vide otisci na poklopcu katastrofa.

vidio sam ih uzivo i jdan i drugi al evo ak nebi bio problem lijepo bih zamolio za slikice. ekran je mrak...pentile ili ne nista se ne vidi. bas sam zujio u njega da mi oci ispadnu pa nisam nista primjetio.

kolko sam uspio procitati najbolji su iz tele-2 jer nisu zakljucani,vip kako koji a sta je sa t-mobile?

Koju boju ćeš odabrati to ovisi samo o tebi. Na tvojem mjestu ja bi uzeo plavi. Ima gorilla glass tako da nema potrebe za zaštitu ekrana. Korisnik LGA775 ima plavi model pa ga zamoli nek ti pošalje par slika. Evo ti par slika od mene. (s interneta) 

Ja sam ih prije par dana u t-mobilu usporedivao i bijeli mi je puno ljepsi od plavog.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...
bobo23 kaže...

Ja sam ih prije par dana u t-mobilu usporedivao i bijeli mi je puno ljepsi od plavog.

pa tako se i meni cini...kad sam plavi uzeo u ruke vidio sam milijun otski prstiju na poleđini,dok se na bijelome nije tolko vidjelo.

@ All hvala svima na odg...vec vidim da ce mi se svijdeti ovdje,pogotovo kad nabavim svoj primjerak SIII {#}

17 godina
bobo23 kaže...
Mitsuoka kaže...

vidio sam ih uzivi oba dva...sprijeda su mi oba dva lijepa moze fotka oba dva od iza?

ja na kraju kupio plavi (iako sam mislio bijeli - brain fart u centru) - i poslije kupio (jer nije bilo druge boje) bijelu masku - pa ko da imam bijeli sa crnom/plavom facom ... uopce ne izgleda lose :)

15 godina
neaktivan
Ja sam naručio plavi preko vip-a, ali mi je stigao bijeli koji mi se nije sviodio tako da sam ga slao nazad u zamjenu za plavi....
Moji dojmovi: bijeli mi je više za ljepšu polovicu spola ili za klinca, dok mi plavi više odgovara, fini poslovni, kulturni uređaj koji ima naglašenu finu boju metalno tamno plave boje, koja se na svjetlu uistinu ističu svojim linijama... nema niti lj od ljubičaste, metano plava boja i izgleda prekrasno, a i nisam je vidio još na nekim dr. uređajima.... jako sam zadovoljan baš bojom

Ovo su samo moja mišljenja, ali svatko ima svoj ukus, pa se tako nekome više sviđa druga, bijela varijanta...

Pozdrav

4 0 hvala 0
17 godina
Prim kaže...
Ja sam naručio plavi preko vip-a, ali mi je stigao bijeli koji mi se nije sviodio tako da sam ga slao nazad u zamjenu za plavi....
Moji dojmovi: bijeli mi je više za ljepšu polovicu spola ili za klinca, dok mi plavi više odgovara, fini poslovni, kulturni uređaj koji ima naglašenu finu boju metalno tamno plave boje, koja se na svjetlu uistinu ističu svojim linijama... nema niti lj od ljubičaste, metano plava boja i izgleda prekrasno, a i nisam je vidio još na nekim dr. uređajima.... jako sam zadovoljan baš bojom

Ovo su samo moja mišljenja, ali svatko ima svoj ukus, pa se tako nekome više sviđa druga, bijela varijanta...

Pozdrav

I jedan i drugi su lijepo dizajnirani -- makar sam na nekim reviewima vidio da se revieweri bas 'zale' kako ne izgleda kao flaship telefon preoizvođača --- nije mi jasno kako uopće toliko subjektivnu stvar mogu uključivati u reviewve -- potpuno neprofesionalno

14 godina
protjeran
8ax kaže...

Sta pricas.... ima multicolor ledicu koja sadrzi 3 boje. Kad se one pale svaka koliko treba, dobijes kominaciju od 8 boja. Isto tako svaki pixel na ekranu moba i na TV-a sadrzi samo RGB. Kad se one mjesaju dobivas bezbroj boja.

daniel
14 godina
neaktivan

Jel kupio mozda netko plavi S3 u t-mobileu u posljednje vrijeme ili ih jos uvijek nemaju na lageru?

0 0 hvala 0
14 godina

Meni je bijeli iskreno puno ljepši, iako preferiram crne uređaje, neovisno o proizvođaču :)

I u živo izgleda milion puta bolje nego na slikama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
8ax kaže...

Ja sam sad skuzio da S3 nema multicolor LEDicu, nego samo 3 boje.  {#}

Sta pricas.... ima multicolor ledicu koja sadrzi 3 boje. Kad se one pale svaka koliko treba, dobijes kominaciju od 8 boja. Isto tako svaki pixel na ekranu moba  i na TV-a sadrzi samo RGB. Kad se one mjesaju dobivas bezbroj boja.

Ja tocno vidim poziciju svake ledice, a probao sam test LED i preko programa za mijenjanje boje i jedino mogu dobit crvenu zelenu i plavu.

Tj. nemogu dobit da se dvije LEDice u isto vrijeme upale.

Znam kak rade pixeli {#}

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
14 godina
protjeran

A ti plavi dolaze na kapaljku. Mene je S3 osobno razocarao sa dizajnom i sa bojama. Ne znam zakaj ih svi hvale,  kad su ti isti (il velika vecina) hvalili S2 koji je totalno drugaciji?! Znam da je to osobna stvar, ali vidim da puno korisnika S3 ne komentira previse pozitivno dizajn i boje, ko sto su svi korisnici bili odusevljenim sa S2. Jeste, mobitel je harverski i softverski odlican, al su onda mogli ponuditi *ebenu crnu boju koja je klasik, a ne praviti se pametni?!!! Isto tak me malo smeta taj jajsti oblik, al ako ce na slijedecoj generaciji biti istih pogresaka, Samsung zbogom!!!

EDIT; da, vidim i ja kad se zagledam da svaka ledica ima svoj polozaj, al su mi dosta crvena, zelena, plava i bijela za upozorenja. Bilo bi savrseno kad bi stavili 7 ili 13 ili 19 micro ledica u ruzu, al za to cekaj jos 5-6 godina.{#}

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:44 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ti plavi dolaze na kapaljku. Mene je S3 osobno razocarao sa dizajnom i sa bojama. Ne znam zakaj ih svi hvale,  kad su ti isti (il velika vecina) hvalili S2 koji je totalno drugaciji?! Znam da je to osobna stvar, ali vidim da puno korisnika S3 ne komentira previse pozitivno dizajn i boje, ko sto su svi korisnici bili odusevljenim sa S2. Jeste, mobitel je harverski i softverski odlican, al su onda mogli ponuditi *ebenu crnu boju koja je klasik, a ne praviti se pametni?!!! Isto tak me malo smeta taj jajsti oblik, al ako ce na slijedecoj generaciji biti istih pogresaka, Samsung zbogom!!!

EDIT; da, vidim i ja kad se zagledam da svaka ledica ima svoj polozaj, al su mi dosta crvena, zelena, plava i bijela za upozorenja. Bilo bi savrseno kad bi stavili 7 ili 13 ili 19 micro ledica u ruzu, al za to cekaj jos 5-6 godina.{#}

Takav je dizajn da bi se izbjegle Appleove tužbe. Inače meni bolesno leži u ruci tako da bravo Samsung, misija obavljenja što se mene tiče.

Inače evo dobar članak na tu temu koji je postan već prije pa eto malo štiva.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
8ax kaže...

Krivo si skuzio.

dal se daju kako mjenjat boje,revimo kad dobim sms da mi svjetli zelena?

Original je plava za obavjesti

14 godina
protjeran
Rašo kaže...
Mitsuoka kaže...
8ax kaže...

Krivo si skuzio.

dal se daju kako mjenjat boje,revimo kad dobim sms da mi svjetli zelena?

Original je plava za obavjesti

LightManager mozes stelat sve zivo u 8 boja. Ja sam dobil taj app s romom i imas ga na marketu, al ne znam dal se placa.

EDIT; da iphone je stavil patent na cetverokut i na crnu boju? Nek onda stave patent na polumjer kruga od kojeg je napravljen kut, jer po tome mogu sve tuziti, a i crna boja..... ima crnih devijacija kolko hoces. Samo zbog toga mrzim apple i da barem Samsung dobije sve parnice. Inace imal sam i ja iphoe i nikad ne serem po njemu.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 16:29 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
neaktivan

mislim oko čega se tu vodi rasprava,oko boje...čovječe boja je najmanje važna stvar koju treba gledati kod smartfona pogotovo kod ovoga koji ima tolki ekran koji zauzima veći dio prednje strane a ko uopće gleda poleđinu kad koristi mob,a kad ga ne koristi obićno ga ostavi na stolu ekranom prema gore ili u đep.

Boja je važna samo pripadnicama ljepšeg spola i ped***ma.Imam plavi model jer mi je puno opuštenije gledati video ili pregeldavati web stranicu ako su rubovi tamniji i ne upadaju tolko u oći.

Meni je najbitniji hardver koji je unutra i da sve radi kako spada.

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako si sad dal razlog zasto imas plavi, onda je valjda bitna boja? Da, najbitniji je hardware, al kad vec pljujem 5000........ SE i HOX su lijepo sredilli boje, ali maskica sve to popravi, plus bolje lezi u ruci.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako si sad dal razlog zasto imas plavi, onda je valjda bitna boja? Da, najbitniji je hardware, al kad vec pljujem 5000........ SE i HOX su lijepo sredilli boje, ali maskica sve to popravi, plus bolje lezi u ruci.

bitna je boja al nije tolko bitna da se mora o njoj rapravljat ko da je nekaj najvažnije na mobu

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:23 (LGA775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice