Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.071.315
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

idem ja sutra uzet jedan pa se nadam da će imat drugih boja osim bjele i plave koje mi se ne sviđaju

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...

malo sam isprobao RR v3.1.4 (4.2.1) + siyah V1.8.6 i radi savrseno i brzo {#} 

Vrijedi probat!

moze link? ;D 

EDIT: naso sam :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 0:01 (bobofloki2).
15 godina
neaktivan

bez promjena i dalje sve radi ko urica..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 7:26 (spajder68).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

jel imo ko slucaj sa sudden death u hr?  i ako da jel su mu priznali gatanciju iako je bio rootan i flashan?

jutros ga odnio na servis, rekao sudden death sindrom, rekao je da ce me kontaktirati za 10ak dana.

nerootan i neflashan

a s obzirom da kad ovak okrepa, krepa i svaka mogucnost da provjere root i flash, samo zamijene. nemaju dokaza.

15 godina

Pozdrav ekipa!

Prijatelj mi ima "problemčić"  Galaxy S 3 pa ću ja postati pitanje u mjesto njega {#}

Ovako: kada ga uvečer stavi na punjač postotak baterije mu iznosi 33% ( to je sad manje bitno) a kada ga ujutro makne s punjača postotak mu iznosi 67% tj. ne napuni mu se do kraja.

To je počeo primjećivati prije 3 dana, pa sam mu savjetovao da stavi uređaj puniti preko usb porta na računalu, onda je sve u redu u normalno se puni.

Sad mene zanima dal je tu problem u strujnom adapteru "punjaču" ili u nečem drugom? Jer da je u bateriji problem onda se niti na računalu ne bi uredno punila {#}

Zanima me vaše mišljenje o uzroku problema te na koji način da taj problem "popravi" {#}

Naravno ima garanciju i sve ostalo {#} (official rom, itd)

Hvala vam!!!! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa!

Prijatelj mi ima "problemčić"  Galaxy S 3 pa ću ja postati pitanje u mjesto njega {#}

Ovako: kada ga uvečer stavi na punjač postotak baterije mu iznosi 33% ( to je sad manje bitno) a kada ga ujutro makne s punjača postotak mu iznosi 67% tj. ne napuni mu se do kraja.

To je počeo primjećivati prije 3 dana, pa sam mu savjetovao da stavi uređaj puniti preko usb porta na računalu, onda je sve u redu u normalno se puni.

Sad mene zanima dal je tu problem u strujnom adapteru "punjaču" ili u nečem drugom? Jer da je u bateriji problem onda se niti na računalu ne bi uredno punila {#}

Zanima me vaše mišljenje o uzroku problema te na koji način da taj problem "popravi" {#}

Hvala vam!!!! {#}

probaj uzeti bilo koji drugi punjac sa odgovarajucim ulazom za s3 i ako on napuni mob do kraja znas sta ti je ciniti..

15 godina
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa!

Hvala vam!!!! {#}

probaj uzeti bilo koji drugi punjac sa odgovarajucim ulazom za s3 i ako on napuni mob do kraja znas sta ti je ciniti..

Dal možda znaš gdje bi se moglo kupiti novi adapterić ili  tako nešto, il zamjenski ?

13 godina

u t-comu ima 100% ili u nekom mobil shopu gdje se prodaje oprema za mobitele mora biti ako ne original onda zamjenski, samo gledaj istu jacinu punjaca kao i original da ima iste vrjednosti, iako nece mu naskoditi ni jaci ni slabiji punjac {#}

0 0 hvala 1
15 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa!

Hvala vam!!!! {#}

Također ga može probati napuniti prvo preko PC-a s tim USB kabelom.

A nek pogleda oko Micro USB utora ima li prašine.
I neka proba očistiti štapićem za uši, recimo. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
17 godina

Glede crkavanja nekih s3, samsung planira fw upgrade. Radi se izgleda samo o 16gb modelima: http://phandroid.com/2013/01/02/samsung-galaxy-s3-firmware-fix/

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
tommek10 kaže...
Phill kaže...
tommek10 kaže...

molim vas pomozite m u potrazi sam vec neko vrijeme za case pa se nikako odluciti koji jer ih na ebay ima pun kufer. Prvo sam mislio flip al on definitivno otpada, gledam nekako ove tvrde i slikonske pa se nemogu odlucit, nemam iskustva s tim case pa neznam sto se najbolje pokazalo... uglavno da budu tu nekih 10$ :)

Iz mog iskustva nije pametno kupovati case bez da ga probas. Puno puta mi se dogodilo (i ne samo sa SGS3) da kad stavim case, da uopce ne mogu pristisnuti tipke, izbocine na case-u ih ne dosezu. Moj savjet ti je da citas recenzije kupaca. Na taj nacin ces najbolje vidjeti koji case je dobar, a koji ne. 

a gdje da nadjem recenzije kupaca :-/

Možda ti

pomogne {#}

vidim ima humorističnih ljudi ovdje....

16 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina

Bio sam u Osijeku u tcomu i nemaju ga niti u jednom centru...fail{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Velika potražnja za GALAXY S III , moja preporuka naruči preko weba ;)

16 godina

a kaže da će zvat kad dodje.bezeciro sam titanium grey

da pitam odma.koje je najbolja maska a da nije glomazna? znam za iphone da najbolje radi switcheasy. ima li netko tko radi najbolje ,najkvalitetnije za s3?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:03 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

da pitam odma.koje je najbolja maska a da nije glomazna? znam za iphone da najbolje radi switcheasy. ima li netko tko radi najbolje ,najkvalitetnije za s3?

Ja ti imam silikonsku :) al da me ubiješ neznam kako se  zove znam da sam je platio 100 kn , i još sam kupio zaštitnu folijicu za ekran u t-mobileu 80 kn :)

16 godina

foliju cu i ja isto odma uzet. za 80kn dobijes samo jednu ili dvije?

nemam pojma koliko sad moram cekat dok im ne dodje posiljka.prodao sam one x i sad sam bez mobitela :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nemam pojma koliko sad moram cekat dok im ne dodje posiljka.prodao sam one x i sad sam bez mobitela :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Dobiješ dve :)

A reci mi to  ces uzet preko pretplate ili ?

16 godina

jep.

dobro da su dvije.znalo mi se dogodit da krivo naljepim i onda pi*darije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jep.

dobro da su dvije.znalo mi se dogodit da krivo naljepim i onda pi*darije

ja sam prvu tako uništio :)

15 godina
Kill Frenzy kaže...

a kaže da će zvat kad dodje.bezeciro sam titanium grey {#}

Mali offtopic da se nadovežem!

Ja sam kupio SGN II ali baš u Titanium Grey boji, i ne da sam prezadovoljan u tom segmentu, koliko izgleda onak hoch gospodski, ma pravo samo takav, što ne sumnjam da i SGS III će izgledati upravo isto tako, odlično!

Moram priznati da sam imao prilike vidjeti i verziju Garnet Red, i mogu sa puno samohvale reći da duugo nisam vidio tako lijep mobitel, čak niti u muškoj ruci, meni ne bi izgledao loše, čak štoviše, kako je to tamnija izrazito duboka izuzetna boja, stvarno vrhunska!

Ali na kraju priče, Titanium Grey u bilo kojoj varijanti SGS III ili SGN II, izgleda opako odlično, bolja bi mi bila samo bijela nešto kao Mineralweiss kod BMW-a, sa istim uzorkom, kada bi postojao onaj zaštitni pokopac sa stražnjim poklopcem, uzeo bih odmah, najmanje dva {#} !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Velika potražnja za GALAXY S III , moja preporuka naruči preko weba ;)

moja preporuka - nemoj

18 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
bokizg kaže...
Gale92 kaže...
14_centurion_11 kaže...

Od kad sam stavio JB, baterija je kriminalno dobra !

Neznam kolko ti koristiš uređaj, ali meni  s intenzivnim korištenjem (glazba,wi-fi, itd) baterija izdrži taman 24h {#}

Te ozbiljno razmišljam o kupnji 3000 mAh

potpisujem.

Vipov 4.1.2 u radnom danu na syncu 2 mail acc preko exchange-a, 2 sata prosjek slusanje muzike u danu, wifi stalno upaljen, sve ostalo na default postavkama, intenzivna uporaba moba za pozive itd. na kraju dana ostane josh 70 %

Ajd molim te pojasni dio "intezivna uporaba za pozive itd." {#} Čisto informativno me zanima..

ovak. Danas sam slusao glazbu 1h,30m, imao poziva 2h,45min, redovito ga koristim da pisem nesto u memo, + sve ovo gore sta sam naveo. Sad dosao doma i baterija je na 64%

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

odličan izbor , ja takvoga ima već 3 mjeseca i prezadovoljan sam, prvo sam htio bijeli, onda su me zvali i rekli da nemaju, ali da mi mogu nabaviti titanium grey u roku tjedan dana,  čekao još tjedan i otišao u t centar po njega, ali sam prije čekao bijeloga 3 tjedna, savjet kao što je jedan komentator rekao, nikako preko t-coma online,radije čekaj i odi u centar po njega, što se tiče maske ja sam si uzeo case cover(kožni) preko ebaya, sada kako se kome sviđa

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupio sam mob nedavno, instalirao OTA na 4.1.1 zatim sam ga rootao, i preko odina stavio poljski 4.1.2  ..i sad kad odem u download mode piše custom binary download: yes (4 counts) ?? kako je to moguce, jel su mi dali rabljeni mob ili .. jel se moze vidjeti koliko je proteklo vremena od prvog pokretanja uređaja da vidim jel prije koristen? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@ Gale92 & Kill Frenzy

Koristio sam ove i isto su 2 u pakiranju...same odrade posao (69.90kn)

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 23:16 (hsatUSA).
15 godina

Ja sam u razmatranju da se bacim u biznis s folijama, futrolama itd s eBaya pa eto, ako netko treba.
Kupio sam već na desetke folija od pouzdane trgovine s eBaya, brz shipping, vrhunska kvaliteta folija.

Ako netko treba, a ne daje mu se 70 kn za 2 folije, neka mi se javi. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice