Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.070.773
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Čemu? Izdrži ti jedan dan, tj. čak i više negoli si ti budan. Sasvim bespotreban trošak. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
sHOCKRE kaže...
tin_95 kaže...

Pretpostavljam da je ovo i više nego dobro :)

kako?!

koji rom/kernel?

Originalni vipov 4.1.2 , normalno korištenje s wifijem uključenim cijelo vrijeme, surfanje, face aplikacija i tu i tamo neka igrica...

16 godina

Koji od ova 4 modema je najbolji za naše područje ??

Najviše mislim na Splitsko-Dalmatinsku Županiju, ali i ostatak HR.

0 DXLG2
5 XBLFB
0 XXLF3
0 XXLF5
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
14_centurion_11 kaže...

Od kad sam stavio JB, baterija je kriminalno dobra !

Neznam kolko ti koristiš uređaj, ali meni  s intenzivnim korištenjem (glazba,wi-fi, itd) baterija izdrži taman 24h {#}

Te ozbiljno razmišljam o kupnji 3000 mAh

potpisujem.

Vipov 4.1.2 u radnom danu na syncu 2 mail acc preko exchange-a, 2 sata prosjek slusanje muzike u danu, wifi stalno upaljen, sve ostalo na default postavkama, intenzivna uporaba moba za pozive itd. na kraju dana ostane josh 70 %

17 godina
neaktivan
bokizg kaže...
Gale92 kaže...
14_centurion_11 kaže...

Od kad sam stavio JB, baterija je kriminalno dobra !

Neznam kolko ti koristiš uređaj, ali meni  s intenzivnim korištenjem (glazba,wi-fi, itd) baterija izdrži taman 24h {#}

Te ozbiljno razmišljam o kupnji 3000 mAh

potpisujem.

Vipov 4.1.2 u radnom danu na syncu 2 mail acc preko exchange-a, 2 sata prosjek slusanje muzike u danu, wifi stalno upaljen, sve ostalo na default postavkama, intenzivna uporaba moba za pozive itd. na kraju dana ostane josh 70 %

Ajd molim te pojasni dio "intezivna uporaba za pozive itd." {#} Čisto informativno me zanima..

14 godina
odjavljen

Jel imao neko problema s resetiranjem flash countera prilikom unroota?

Meni stalno pokazuje 1.Probao sam 2-3 puta resetirati s najnovijom verzijom Triangle away

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovako kupio sam s3 bio je root-an gore ima 4.1.2 android i htio bih ga unroot-ati sad me zanima dali je isti proces kao i ovdje ili http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/

inace u doownload mod mi nece uci dok sitsnem za stisavanje i home tipku nego moram tipkom di ga gasim i u download modu mi nema nikakvih slova gore u kutu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel imo ko slucaj sa sudden death u hr?  i ako da jel su mu priznali gatanciju iako je bio rootan i flashan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zin8 kaže...

Jel imao neko problema s resetiranjem flash countera prilikom unroota?

Meni stalno pokazuje 1.Probao sam 2-3 puta resetirati s najnovijom verzijom Triangle away

Moras staviti stock kernel da bi se ponistil brojac. Znaci flesni sluzbeni firm.

daniel
15 godina

Dali ima kojih naznaka da ćemo uskoro i mi nebrendirani (t-mobile) dobiti 4.1.2 {#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nakon unroota Device status mi je ostao modified.Kaj napravit?

Factory reset ili?

0 0 hvala 0
17 godina

Jel to danas izašao noviji 4.1.2 englez?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeste, bas ga idem stavit!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Nakon unroota Device status mi je ostao modified.Kaj napravit?

Factory reset ili?

Uglavnom to je i mene jebuckalo.

Dakle moras napravit sljedece.

Kad si u tome Triangle away i on kaze stisni vol. up da se restarta counter, cim se zacrni ekran on je gotov s tim i ti moras izvadit bateriju van.

Tako da ne krene bootat taj FW koji je rootan i odmah kaze to i to.

Dakle cim zavrsi Triagnle Away,a treba mu 3s onak, odmah bateriju van, bateriju unutra, stavis ga u download mode, odin i flesas stock FW i rijesio si problem :)!

14 godina
odjavljen

Evo pratio sam ovaj tut i jos uvijek isto Device Status: Modified i Superuser je ostao instaliran

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/

Pokusao sam i to s vađenjem baterije.Izvadio sam ju stotinku nakon kaj se pokazao Samsung Galaxy s3 bla bla

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 16:10 (Zin8).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakvo vađenje baterije?budi sretan da ga nisi brickao!

Nakon sto vratis brojac na 0 moras staviti stock firmware i onda obavezno factory reset,bez factory reseta ce ti uvijek pisati modified!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Cro01 kaže...

Kakvo vađenje baterije?budi sretan da ga nisi brickao!

Nakon sto vratis brojac na 0 moras staviti stock firmware i onda obavezno factory reset,bez factory reseta ce ti uvijek pisati modified!

Ako je tako zahvaljujem kolegi BMK na savjetu.

Problem je da mi se brojač ne vrača na 0

I mislio sam da treba FR.Koji je najlakši način za FR?

EDIT: Napravio FR.Sve štima :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 16:59 (Zin8).
16 godina
neaktivan

Sta da probam napravit sa baterijom jer je ocajna imam engleza 4.1.2

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Jel to danas izašao noviji 4.1.2 englez?

Ispravljen je Exynos exploit, ubrzano otvaranje dialer/contacts i opcenito poboljsan multitasking. No jos uvijek nisu ispavili lag u widget drawer-u i (nesto ne toliko bitno, ali ipak fora) nisu dodali prosirivanje notifikacija jednim prstom.

http://make-everything-ok.com/
15 godina
neaktivan

molim vas pomozite m u potrazi sam vec neko vrijeme za case pa se nikako odluciti koji jer ih na ebay ima pun kufer. Prvo sam mislio flip al on definitivno otpada, gledam nekako ove tvrde i slikonske pa se nemogu odlucit, nemam iskustva s tim case pa neznam sto se najbolje pokazalo... uglavno da budu tu nekih 10$ :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

molim vas pomozite m u potrazi sam vec neko vrijeme za case pa se nikako odluciti koji jer ih na ebay ima pun kufer. Prvo sam mislio flip al on definitivno otpada, gledam nekako ove tvrde i slikonske pa se nemogu odlucit, nemam iskustva s tim case pa neznam sto se najbolje pokazalo... uglavno da budu tu nekih 10$ :)

Iz mog iskustva nije pametno kupovati case bez da ga probas. Puno puta mi se dogodilo (i ne samo sa SGS3) da kad stavim case, da uopce ne mogu pristisnuti tipke, izbocine na case-u ih ne dosezu. Moj savjet ti je da citas recenzije kupaca. Na taj nacin ces najbolje vidjeti koji case je dobar, a koji ne. 

15 godina
neaktivan
Phill kaže...
tommek10 kaže...

Iz mog iskustva nije pametno kupovati case bez da ga probas. Puno puta mi se dogodilo (i ne samo sa SGS3) da kad stavim case, da uopce ne mogu pristisnuti tipke, izbocine na case-u ih ne dosezu. Moj savjet ti je da citas recenzije kupaca. Na taj nacin ces najbolje vidjeti koji case je dobar, a koji ne. 

a gdje da nadjem recenzije kupaca :-/

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 21:17 (tommek10).
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Phill kaže...
tommek10 kaže...

A kod eBay-a je problem sto to nema, ali na amazonu npr. imas kod svakog proizvoda recenzije i ocjene kupaca. Dugi nacin je, sto ja obicno radim, da jednostavno guglam ime proizvoda i nadem recenzije negdje drugdje. No tu se stvara problem kod generic zastita koje 'nemaju' proizvodaca/ime. Kod njih je tesko da ces naici na recenziju. Stvarno ne znam kako ti jos pomoci. Zao mi je {#}

15 godina
tommek10 kaže...
Phill kaže...
tommek10 kaže...

Možda ti

pomogne {#}

16 godina

u kojim sve bojama ima mobitel u tcomu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

malo sam isprobao RR v3.1.4 (4.2.1) + siyah V1.8.6 i radi savrseno i brzo {#} 

Vrijedi probat!

0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

u kojim sve bojama ima mobitel u tcomu?

plava-bjela

16 godina
SIII Deny kaže...

plava-bjela

i mislio sam ali sam naišao na ovo

to nešto novo?

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
Kill Frenzy kaže...

to nešto novo?

Kolko znam, ta je boja poprilično dugo u t-com ponudi.

Jako lijepa boja!! Meni osobno, uz smeđi, oku najugodniji.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
SIII Deny kaže...

plava-bjela

to nešto novo?

nije novi..evo ja bas tipkam sjednog takvog....kupih ga pred 15ak dana ..novi ce bit uskoro I9305 isto sivi :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice