Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.624.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zna li ko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
U recovery modeu upravljas sa volume +/_, to je gore/dolje a power tipka kojom palis mob enter. Home tipka se ne koristi
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
U recovery modeu upravljas sa volume +/_, to je gore/dolje a power tipka kojom palis mob enter. Home tipka se ne koristi

Pa radi volume +/- i kada dodjem na "reboot system now" i kliknem na power on se restarta ali opet se vrati u recovery mode.

15 godina
neaktivan
Fleshaj darky il neki rom
15 godina
neaktivan

Kako kada ne mogu nigdje iz recovery moda?

0 0 hvala 0
16 godina
Ako netko zna jer ja nemogu nac...

kolko kosta SGS u Flex Team 1000 za nositelja TMobile.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
Napravi factory reset iz recoverya, ili stavi darky na sd karticu pa flashaj iz recoverya
15 godina
neaktivan
sfa
Denyken kaže...

Čitač kartica, stavi ROM na karticu....ubaci ju u mobitel..upali mobitel i flashaj....

E, da..čitao sam malo o ljudima koji imaju problema sa HOME tipkom... (središnjom tipkom koja tebi na readi)....sada imam par pitanja za tebe:

od kada si dobio mobitel...

jesi probao napraviti hard reset, tj factory reset ?

kada zaključaš mobitel....i stisneš home button...jel ti se upali unlock screen ?...tj, jel onda reagira?

probaj ga stiskati par puta zaredom....jel se nešto čudno čuje....pod čudno mislim jel se čuje... klik, klik, klik, klik...ili klfoskfpos, klidspfigjaf....

Čitao sam da zna u dosta slučajeva biti softwerski problem....a par ljudi je home tipka nekako iskočila iz vinkla :-)...ne pitaj kako, i meni je čudno :-)...

15 godina
neaktivan
Re: sfa
8rda3+ kaže...
Denyken kaže...

Čitač kartica, stavi ROM na karticu....ubaci ju u mobitel..upali mobitel i flashaj....

E, da..čitao sam malo o ljudima koji imaju problema sa HOME tipkom... (središnjom tipkom koja tebi na readi)....sada imam par pitanja za tebe:

kada zaključaš mobitel....i stisneš home button...jel ti se upali unlock screen ?...tj, jel onda reagira?

probaj ga stiskati par puta zaredom....jel se nešto čudno čuje....pod čudno mislim jel se čuje... klik, klik, klik, klik...ili klfoskfpos, klidspfigjaf....

Čitao sam da zna u dosta slučajeva biti softwerski problem....a par ljudi je home tipka nekako iskočila iz vinkla :-)...ne pitaj kako, i meni je čudno :-)...

Da stavim preko citaca kartica ROM u karticu ? E kad bi bio dobar i pojasnio mi sto i gdje to naci... link...Uh.

Mobitel sam dobio prije 7 dana i frend mi je rekao odmah da mu ne radi home tipka. Nije ni kod njega radila, neko mu je poslao iz Beca. Nisam mu radio hard reset nikako. Citao sam i ja o home tipki ali su je gubili obicno pri ubacivanju druge verzije softvera. Ona uopce ne reagira, nista se ne cuje, totalo mrtva.

Vidim po netu da je za izlaz iz ovog za mene katastroficnog recivery moda potreban jedan jedini stisak na home tipku. Ocajan sam...

15 godina
neaktivan

hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: sfa
Denyken kaže...
8rda3+ kaže...
Denyken kaže...

Da stavim preko citaca kartica ROM u karticu ? E kad bi bio dobar i pojasnio mi sto i gdje to naci... link...Uh.

Mobitel sam dobio prije 7 dana i frend mi je rekao odmah da mu ne radi home tipka. Nije ni kod njega radila, neko mu je poslao iz Beca. Nisam mu radio hard reset nikako. Citao sam i ja o home tipki ali su je gubili obicno pri ubacivanju druge verzije softvera. Ona uopce ne reagira, nista se ne cuje, totalo mrtva.

Vidim po netu da je za izlaz iz ovog za mene katastroficnog recivery moda potreban jedan jedini stisak na home tipku. Ocajan sam...

Gle...meni je jedino na stock 3 button recovery gumb potvrde bio home tipka...na ostalima je power tipka...tako da kad jednom stavis custom rom vise neces imati problema....

Koliko sam ja shvatio dogadjalo se i ljudima koji nisu stavljali drugi software ...nego im se znalo dogoditi i na stock romovima....

Sad.... jel nisi ti rekao da kada kliknes reboot system now da ti rebota natrag u recovery ????? Ako je tako, onda je ova opcija sa sd karticom je otvorena....ako uopce ne mozes na nista kliknuti onda ces morati preko download moada i odina.... A za to ti treba USB jig....

Inače, ako nije problem...Odakle si ?...Ako si negdje blizu Osijeka mogu ti pomoci uzivo...ako nisi onda cemo ovako :-)

15 godina
neaktivan

Kad vol tipkom dodjem na opciju "reboot system now" i to potvrdim power tipkom nista se ne dogadja. Nista se ne dogadja ni kad potvrdim home tipkom koja mi nije ni radila nikad. Kad drzim duze tipku power (10-tak sekundi) aparat se iskljuci, a kad je drzim krace on se samo restarta i ponovno vrati u recovery mode.

Pojasni mi molim te kako cu uraditi tu opciju sa sd karticom? Ili samo mi ostaje USB Jig? A nisam iz HR, to me i koci. Inace da jesam nasao bi se sa nekim ov Vas znalaca i rijesili bi to na nacin zadovoljan za oboje. Ja sam iz Bosne. Ovdje je toliko nov aparat da se uopce i ne vode diskusije niti imam podrsku operatera... Jedina nada ste mi Vi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Kad vol tipkom dodjem na opciju "reboot system now" i to potvrdim power tipkom nista se ne dogadja. Nista se ne dogadja ni kad potvrdim home tipkom koja mi nije ni radila nikad. Kad drzim duze tipku power (10-tak sekundi) aparat se iskljuci, a kad je drzim krace on se samo restarta i ponovno vrati u recovery mode.

Pojasni mi molim te kako cu uraditi tu opciju sa sd karticom? Ili samo mi ostaje USB Jig? A nisam iz HR, to me i koci. Inace da jesam nasao bi se sa nekim ov Vas znalaca i rijesili bi to na nacin zadovoljan za oboje. Ja sam iz Bosne. Ovdje je toliko nov aparat da se uopce i ne vode diskusije niti imam podrsku operatera... Jedina nada ste mi Vi.

nađi u recoveryu factory reset, mada mislim da ti neće pomoći, ali ne možeš ništa izgubiti.

Osim toga, nađi nekoga tko ima SD karticu, vanjsku, prebaci na nju darky, i onda u recovery-u instaliraj.

Vidim da ti puno toga nije jasno, prelistaj forum, sve je objašnjeno više puta.

15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Denyken kaže...

nađi u recoveryu factory reset, mada mislim da ti neće pomoći, ali ne možeš ništa izgubiti.

Osim toga, nađi nekoga tko ima SD karticu, vanjsku, prebaci na nju darky, i onda u recovery-u instaliraj.

a ako ti power tipka ne funkcionira kao enter onda znači da ti mob ne radi, ne znam ni zašto si ga uzimao sa Home tipkom koja ne radi.

Vozi ga na servis

15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
tvrtkoq kaže...
Denyken kaže...

a ako ti power tipka ne funkcionira kao enter onda znači da ti mob ne radi, ne znam ni zašto si ga uzimao sa Home tipkom koja ne radi.

Vozi ga na servis

Jel se tipkom HOME ili tipkom POWER potvrdjuje "reboot system now" ili "wipe data/factory reset" ili koje drugo ovdje ponudjeno? Koja je tipka ENTER?

15 godina
neaktivan

Vec duze vrjeme citam ovaj forum i masu puta mi je pomogao. Jucer sam na moj galaxy stavio verziju softvera 2.21 preko kiesa i od tada mi mob radi na 2g a 3g nemogu nikako uključiti i vec sam lud, APP juicedefendrer mi je napisalo ovo rom is not compatible with AOSP helper(3g control is unavilable - get cyanogen mod. Svaka pomoc bi mi jako dobro dosla

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukazg kaže...

Bok ljudi, evo mob je root-an i stavio sam one click lag fix, quadrant standard benchmark rezultat je otišao sa 800 na 1820 :D i mobitel je napokon postao savršenstvo za koristit :D presretan sam.

Imam jedno pitanje vezano za built number (pr. XFJP9), pročitao sam što piše na xda o tome, tj njeihovo objašnjenje toga i polu sam shvatio. Recimo ako mi umjesto 9 na kraju piše A, to bi bilo kao 9+1 tj 10. E sad, kad sam root.ao mob pisalo je da odaberem svoju verziju ili verziju koja je najbliža ovoj. Evo ja bih zamolio nekog da mi objasni po čemu se razlikuju te verzije i mogu li izazvati probleme, puno hvala! (Inače to me zanima jer su mi recimo igre počele štekati, angry birds i slično, neće se pokrenut pa sam pomislio da je možda jer sam stavio onu verziju koja je bila u zip-u)

?

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
tvrtkoq kaže...
tvrtkoq kaže...
Denyken kaže...

Vozi ga na servis

Jel se tipkom HOME ili tipkom POWER potvrdjuje "reboot system now" ili "wipe data/factory reset" ili koje drugo ovdje ponudjeno? Koja je tipka ENTER?

home tipka ti je enter u recovery modu...tvoje jedino rjesenje je napravit usb jig i preko odina stavit novi software,onda ce ti proradit mob a mozda i home tipka.

18 godina
neaktivan

jel se smije napraviti format unutarnje kartice?ili nije preporučljivo?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samo daj
15 godina
neaktivan

Poslao sam mobitel zastupniku za Samsung tu kod nas na servis. Sta cu jbg. Jel to OK?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Poslao sam mobitel zastupniku za Samsung tu kod nas na servis. Sta cu jbg. Jel to OK?

Nije...treba si ga poslat Gorenju na servis {#}

Šalim se..normalno da je ok...kako to možeš pitat?!

Servis je servis i nadam se da je pod garancijom {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan
GOKUD kaže...

Vec duze vrjeme citam ovaj forum i masu puta mi je pomogao. Jucer sam na moj galaxy stavio verziju softvera 2.21 preko kiesa i od tada mi mob radi na 2g a 3g nemogu nikako uključiti i vec sam lud, APP juicedefendrer mi je napisalo ovo rom is not compatible with AOSP helper(3g control is unavilable - get cyanogen mod. Svaka pomoc bi mi jako dobro dosla

Vjerojatno su ti pobrisane postavke za internet (3G) i MMS. Settings - Wireless and network - Mobile networks - Access Point names - i vidi što tamo piše. Ako ne piše ništa onda moraš ponovo upisati postavke. Nazovi providera (tele2, VIP, T-mobile) i oni će ti ih dati ili malo prolistaj po forumu, mislim da su već nekoliko puta napisane. Inače prebacivanja s 2G na 3G jednim klikom na 2.2.1 nema i zato ti juicedefender ne radi. Na žalost tu je Samsung malo zakomplicirao

15 godina
neaktivan
docx,

Odjedanput mi je prestao raditi Wifi, javlja mi obtaining IP address i ne mrda, ništa nanovo flashano ni slično, samo odjedanput... 3G radi normalno. Imaš ideju?
15 godina
neaktivan

HVALA  docx Ispunio sam APN postavke i 3g radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 18:43 (GOKUD).
15 godina
neaktivan

Jel neko probo flashat novi modem JVE koji je došo sa Gingerbreadom? kažu da je dobar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756&page=1424

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 21:12 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa.

Može li netko postat koja je aktualna verzija PDA/PHONE/CSC T-mobile-a CRO i da li je ima negdje za skinut. Trenutno koristim Darky-a 9.2 ali htio bi vratit nazad na org. stock firmware od hrvtaskog T-mobile-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam danas zvao Samsung Call centar i Europatrade servis mobitela.

Rekli su mi u Europitrade da imaju samo 2.2 Froyo, a u Samsung Call centru istu stvar.

Informacije o 2.2.1 Froyo i o Gingerbreadu nemaju...{#}

Ostajem zasad na Darkyy-u i onda ću probati {#} Miui ROM {#} kad bude gotov...a to bi moglo biti ovaj tjedan ili sljedeći {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Piplfox kaže...

Pozdrav ekipa.

Može li netko postat koja je aktualna verzija PDA/PHONE/CSC T-mobile-a CRO i da li je ima negdje za skinut. Trenutno koristim Darky-a 9.2 ali htio bi vratit nazad na org. stock firmware od hrvtaskog T-mobile-a.

Nova nadogradanja preko Kiesa za T-Mobile PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS4 (CRO) - Froyo 2.2.1.

15 godina
neaktivan

Dali 2.2.1 za hr ima hrvatski swipe i t9? I kako sad promjenit 2.2.1 EU na HR. može preko kies ili samo odin.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 22:02 (Slatix).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice