Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.624.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Sa GSm arene:

The Samsung Galaxy S will first get a minor update to v2.2.1 by 20 March followed by the v2.3 Gingerbread update by the end of the month.

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Sa GSm arene:

The Samsung Galaxy S will first get a minor update to v2.2.1 by 20 March followed by the v2.3 Gingerbread update by the end of the month.

Puno ti hvala, već sam zvao nekoliko službi da ih pitam kada bi mogao izaći firmware ali nitko nije znao...

A šta se tiče pokušaja 3 button combo, evo za najdraže forumaše koji se stvarno trude ću još jednom probat :) javim kad se to dogodi rezultat. (zamolio bih samo ako netko slučajno zna na kojoj se točno stranici nalazi ta uputa na hrvatskom da mi kaže da ne tražim sad, ako ne, nema veze, budem našo)

15 godina
neaktivan

Bok...

Posnosni sam vlasnik SGS i sve 5. Nisam još sve funkcije isproba jer sam ga dobio prije par dana.

Muči me 1 postavka pa ako ko zna neka kaže....zahvalan unaprijed..

evo o čemu je riječ:

poruke : kad se pošalje porukU , u opcijama postoji i posljednji pozivi ( tu su brojevi + naziv kontakta kome je sms/mss poslan)

zanima me kako to izbrisat...tj kad pošalješ sms ili mms da nakon toga možeš uć u postavke i izbriisat da se nevidi kome je poslan sms ili mms.

hvala ....

S.Majić

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nisan siguran ako sam te dobro shvatil ali ako hoces izbrisati posle kome si poslal poruku pritisni i drzi ime posiljatelja(sekundu ili dvije) i onda imas opciju da izbrises.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Društvo, izašla je nova nadogradanja preko Kiesa za T-Mobile PDA:JS5/PHONE:JPY/CSC:JS4 (CRO). Pretpostavljam da je to Froyo 2.2.1? {#} 

0 0 hvala 0
15 godina

Frend napravio update, sje*alo mu mobitel. Čisto informativno {#}

15 godina
neaktivan

Edit: krivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 15:12 (lukazg).
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Napravio sam upute na hrvatskom za uključivanje 3buttonmod, za CF-root (znači rootanje), za CWM Recovery i za instalaciju Darky's roma.

Rar arhiva je cca 250MB jer sadrži sve potrebno za flashanje svega ovoga pa i Darky's rom 9.2. Upute su za Froyo verziju firmwarea (2.2 i 2.2.1).

Pass:sammyupute

LINK

Hvalaaaaaa!!! Ja ne vjerujem ali napokon sam uspio staviti 3 button combo! Upute su stvarno genijalne. Root-a sam mob i ne znam je li moguće ali mi se čini da je odma brži i da sve ide puuuuno glađe nego prije, možda sam samo entuzijastičan...

Također sam skinuo app GST (galaxy s tweeker) preko koje mogu staviti voodoo lag fix ali me obavijesti da Froyo version of voodoo lagfix is not available?

16 godina
neaktivan
quickr kaže...

A šta se desilo...jel iša preko Kiesa radit UPDATE?

Daj nam informacija {#}

Nek mu je sretno sa updateom opet i sa mobitelom {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
16 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Firmware verzija:

2.1-update 1

Osnovna verzija:

I9000XXJM1

Kernel verzija:

2.6.29

root@SE-S603 #2

Broj verzije:

ECLAIR.XFJM6

E...da li postoji di za skinut ovaj firmware koji sam prvobitno dobio sa mobitelom?

I9000XXJM1

Na Samfirmware ga nisam našao.

15 godina
Jar Jar Binks kaže...
quickr kaže...

Daj nam informacija {#}

Spojio je mob preko kiesa da prebaci neke stvari i izbacio mu je poruku da je dostupan upgrade za njegovu verziju (na 2.2.1). Naravno da je skinuo i instalirao. Nakon toga samo problemi, gasio mu se mob, nisi ga mogao dobiti kad si ga zvao, itd... mobitel nije bio za normalnu uporabu... jučer navečer sam mu flashao darky_ev rom, sad radi odlično....

16 godina
neaktivan
quickr kaže...
Jar Jar Binks kaže...
quickr kaže...

Daj nam informacija {#}

Spojio je mob preko kiesa da prebaci neke stvari i izbacio mu je poruku da je dostupan upgrade za njegovu verziju (na 2.2.1). Naravno da je skinuo i instalirao. Nakon toga samo problemi, gasio mu se mob, nisi ga mogao dobiti kad si ga zvao, itd... mobitel nije bio za normalnu uporabu... jučer navečer sam mu flashao darky_ev rom, sad radi odlično....

Svašta {#}

A ko zna kada će doći neki update za Tele2???!!!

15 godina
neaktivan
quickr kaže...
Jar Jar Binks kaže...
quickr kaže...

Daj nam informacija {#}

Jutros sam na poslu dobio poruku na Kiesu da mogu ažurirati novi update za T-Mobile, došao lijepo doma, pokrenuo Kies, skidanje došlo do 90-ak posto, prekid i poruka  o iznenadnoj grešci. Nakon toga još 7-8 pokušaja, no svi su završavali isto, ali sve brže, našto kao i kod instalacije 2.2 koja mi je uspjela iz 9. pokušaja (ne znam zašto baš tada). Restartao  sam računalo, Kies ga je vrtio do 99 posto i opet: iznenadna greška. Poslije toga sve brži i brži prekidi. Sada sam odustao, možda i na vrijeme zbog ove informacije o problemima...{#}   

17 godina
neaktivan

jel itko uopce uspio update-at novi fw od t mobilea bez problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A sta je to Kies?
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
A sta je to Kies?

Izmeđi ostaloga program za ažuriranje legalnih verzija romova za Samsung (ako nije sarkazam u pitanju, jer takav Kies to i zaslužuje). {#}

16 godina
neaktivan

dobro jutro

kako da flasham kernel?

na xda imaju za skinuti kernele ali nisam našao uputstva

hvala

15 godina
neaktivan

Kupio sam Galaxy S i9000 od poznanika sa manom a to je da mu ne radi home tipka, ona u sredini dole. Aparat je totalno nov osim tog defekta.

Moje pitanje - da li mogu ubaciti novije verzije firmware - trenutna 2.1-update1 - bez potrebe za home tipkom? Postoji li neki drugi nacin osim ici na onu kombinaciju vol+power+home?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 10:37 (Denyken).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imas vise opcija... ako ti je mob rootan.... u sgs tools imas opcije reboor into recovery i reboot into download... Na nekim romovima/temama mozes kada duze drzis power tipku, iz onog power izbornika izabrati recovery ili download mode.... To su ti opcije ako ti je mob upaljen, ako je ugasen, tj. zbrickan... Znam samo kako uci u download mode.... USB jig... Pogledaj si na xda forumu sta je to
...ili proguglaj
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
imas vise opcija... ako ti je mob rootan.... u sgs tools imas opcije reboor into recovery i reboot into download... Na nekim romovima/temama mozes kada duze drzis power tipku, iz onog power izbornika izabrati recovery ili download mode.... To su ti opcije ako ti je mob upaljen, ako je ugasen, tj. zbrickan... Znam samo kako uci u download mode.... USB jig... Pogledaj si na xda forumu sta je to
...ili proguglaj

Nemam opciju da iz power izbornika izaberem recovery ili download mode. Vidio sam na youtube da neki imaju to. E bas mi to treba...

15 godina
neaktivan
Mislim da to mozes samo na nekim custom romovima... Znaci ostaje ti root+sgs tools, ili USB jig...
15 godina
neaktivan

Mogu li te zamoliti da pogledas ovaj video? Uopce ne koristi kombinacije tipki....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

dobro jutro

kako da flasham kernel?

na xda imaju za skinuti kernele ali nisam našao uputstva

hvala

zna li tko?

15 godina
neaktivan
I to se tebi čini jednostavnije od usb jiga i odina? Ukopcas jig, udjes u download mod.... spojis mobitel na komp i flashas preko odina...

Kad ga tajo flashas, npr. darkija 9.2 onda imas recovery preko power butona i s tim mozes iz recoverija flashat sta god.hoces.... Naravno ako ga zbrickas, ona opet s jigom u download mode i s odinom flash...
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
I to se tebi čini jednostavnije od usb jiga i odina? Ukopcas jig, udjes u download mod.... spojis mobitel na komp i flashas preko odina...

Kad ga tajo flashas, npr. darkija 9.2 onda imas recovery preko power butona i s tim mozes iz recoverija flashat sta god.hoces.... Naravno ako ga zbrickas, ona opet s jigom u download mode i s odinom flash...

Sto je jig?

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
8rda3+ kaže...

Sto je jig?

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=usb+jig&_sacat=See-All-Categories evo tu mozes kupit ili njuskalo http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 15:52 (fredy26).
15 godina
neaktivan

ti mi preporucujes ovo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tako ces dobit downland mod, a sa downald mod mozes preko odina stavit neki custom rom a sa njim ces dobit preko power butona recowery.  ti je to trebalo?

17 godina
neaktivan

napravio update preko kiesa, mobitel od t-mobilea, za sad radi sve ok, preko quadranta ima rezultat 1231,  verzija 2.2.1. je

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fredy26 kaže...

tako ces dobit downland mod, a sa downald mod mozes preko odina stavit neki custom rom a sa njim ces dobit preko power butona recowery.  ti je to trebalo?

upravo to. hvala ti puno, pomogao si mi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice