- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E vjeruj da sam se sad okrenuo iza sebe i pogledao na prozor i dobro provjerio. Ucinilo mi se da gledas sta trazim po netu a bas evo bas trazi to - kako napraviti kod kuce.
Imas li shemu, tj koje elektronicke stvari trebaju? Dao bi to kakvom elektricaru da mi izradi.
Aaaa... svasta. Legenda si...
Ovaj mi nista ne odgovara http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374
poslao sam mu 2 sms....
E vjeruj da sam se sad okrenuo iza sebe i pogledao na prozor i dobro provjerio. Ucinilo mi se da gledas sta trazim po netu a bas evo bas trazi to - kako napraviti kod kuce.
Imas li shemu, tj koje elektronicke stvari trebaju? Dao bi to kakvom elektricaru da mi izradi.
Aaaa... svasta. Legenda si...
Ovaj mi nista ne odgovara http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374
poslao sam mu 2 sms....
Koju ti verziju koristis? Vrijedi li raditi update?
Sto znaci ,, kad zbrickas mob,,?
jel itko uopce uspio update-at novi fw od t mobilea bez problema?
Da... Normalan update preko Kiesa kad je ponudio. Bez ikakvih problema sa 2.2 na 2.2.1
Ima li stoogd od updatea za SGS Vibranta
svaki put dobije neki novi pojam, evo sad ,,stock rom,,...
jel itko uopce uspio update-at novi fw od t mobilea bez problema?
Da... Normalan update preko Kiesa kad je ponudio. Bez ikakvih problema sa 2.2 na 2.2.1
I dali je isti kao ovaj što se update preko kies patchera za eu ili je ovo baš za naše tržište sa našim T9?
Jel netko usporedio ovaj novi T-mobileov 2.2.1 sa onime 2.2.1 JPY (XEU) koji je već neko vrijeme dostupan?
Svaki put kada spojim SGS sa racunalom i pokrenem Kies dobijem poruku -
,,Dostupna je nova verzija programske opreme.
Nadogradnja moze poboljsati performanse za GT i9000.Zelite li nadograditi?
Trenutacna verzija - PDA JF3/PHONE JF1/CSC JF6 /MOB/
Najnovija verzija - PDA JPA/PHONE JPP/CSC JP|1 /MOB/,,
E sad... Jel smijem nadograditi sa 2.1 na noviji, tj da potvrdim nadogradnju? Citam da su neki imali zastoje pri azuriranju i ne dovrsenosti nadogradnje. I jos nesto jako bitno - ja nisam ni na jednoj mrezi koje Vi ovdje pominjete - jbg, ja iz Bosne. Sto mislite? Ipak da ne klikam za nadogradju? Jel ima mreza veze sa nadogradnjom? Nisam pod ugovorom sa svoim mreznim operaterom /ERONET/ vec ono nadoplate . I na kraju, posto je rijec o zaostaloj Bosni, nemaju ni postavke za Galaxy S te zbog toga nemam pristup internetu mobtelom.
Hvala.
Bok ljudi, evo mob je root-an i stavio sam one click lag fix, quadrant standard benchmark rezultat je otišao sa 800 na 1820 :D i mobitel je napokon postao savršenstvo za koristit :D presretan sam.
Imam jedno pitanje vezano za built number (pr. XFJP9), pročitao sam što piše na xda o tome, tj njeihovo objašnjenje toga i polu sam shvatio. Recimo ako mi umjesto 9 na kraju piše A, to bi bilo kao 9+1 tj 10. E sad, kad sam root.ao mob pisalo je da odaberem svoju verziju ili verziju koja je najbliža ovoj. Evo ja bih zamolio nekog da mi objasni po čemu se razlikuju te verzije i mogu li izazvati probleme, puno hvala! (Inače to me zanima jer su mi recimo igre počele štekati, angry birds i slično, neće se pokrenut pa sam pomislio da je možda jer sam stavio onu verziju koja je bila u zip-u)
Nekako sam usao u recovery mode i sada ne mogu nikako izaci. Kako cu izici?
Nekako sam usao u recovery mode i sada ne mogu nikako izaci. Kako cu izici?
reboot system now...
Cime da potvrdim to? Kojom tipkom?
home tipkom,znaci onom u sredini :)
Na mom mobitelu ta je tipka bez funkcije, nece da radi inace. Sada cu sada?
kako su usao u recovery mode ?preko ADB-a ?
Koristio sam Android SDK, isao u cmd i tako usao u recovery mode. A joj... Da sam znao ne bih. Pomozi, please!
Gle jedino ti ostaje da izvadis bateriju i ponovo vratis kada se ugasi...(nadam se da se nista nece sjebat)
Pa nece, opet se vrati u isto kad upalim.
fakat onda imas problem :(
trebao bi probat preko adb-a restartat mob ili uc u download mode,iz download moda kada izvadis bateriju mobitel se normalno restarta..
fakat onda imas problem :(
trebao bi probat preko adb-a restartat mob ili uc u download mode,iz download moda kada izvadis bateriju mobitel se normalno restarta..
Mozes li mi pojasniti kako da upotrijebim taj ADB? Jel komplicirano?
http://rapidshare.com/#!download|144tl2|426317816|ADB_Windows_1.0.26.7z|223
to skini prvo
udes u command prom
cmd.exe
spojis mob s kompom preko usb
i upalis ga sd kartica mora biti u njemu
tako nades c:\user\desktop\adb>adb.exe ili kako si vec nazvao folder
to pokrenes
pa onda u
c:\user\desktop\adb> adb reboot ---- za restart
c:\user\desktop\adb> adb reboot downloading ------- za downloading mod
c:\user\desktop\adb> adb reboot recovery ------- za recovery mod
mob ce se resetrirati i uci u recovery ili downloading mod
Evo sad cu to probati.
Nece jbg
sta nece ?
jesi uspio napravit restart ?
http://rapidshare.com/#!download|144tl2|426317816|ADB_Windows_1.0.26.7z|223
to skini prvo
udes u command prom
cmd.exe
spojis mob s kompom preko usb
i upalis ga sd kartica mora biti u njemu
tako nades c:\user\desktop\adb>adb.exe ili kako si vec nazvao folder
to pokrenes
pa onda u
c:\user\desktop\adb> adb reboot ---- za restart
c:\user\desktop\adb> adb reboot downloading ------- za downloading mod
c:\user\desktop\adb> adb reboot recovery ------- za recovery mod
mob ce se resetrirati i uci u recovery ili downloading mod
Kaze mi "The system cannot find the path specified"
da vjerovatno zato sto nije pokrenut mobitel....
jos mi jedino pada napamet probat napravit usb jig pa bacit mob u download mode pa onda probat izvadit bateriju i restart ili flashat novi software(mozda i sa novim software-om ti proradi home tipka)
ili neznam pricekaj da ti se jos netko javi mozda ti neko drugi moze nesto vise reci...