Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.624.121
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Do sad sam bio na Serendipity 6.2 ROM-u i dosta je dobar, izgleda kao cisti gingerbread, ali dosta laga, pogotovo kada spustam notification bar, previse trza, sad cu probati Darky 9.4...bas me zanima dali ce biti razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel stavio netko novog darky-a?kakva su iskustva jel se isplati prelazit ili ne ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, ja sam ga prije 5 sekundi instalirao...Javim dojmove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Jel to cwm zip?
15 godina
neaktivan
Blade di si nasao k23d?
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Blade di si nasao k23d?

tipfeler, enschuldigung sie bitte , mislio na K13D {#}

15 godina
neaktivan
Aha, tako vec da :)
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Jel to cwm zip?

i mene zanima i dali je na hr

17 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

jel stavio netko novog darky-a?kakva su iskustva jel se isplati prelazit ili ne ???

Evo, nakon malo koristenja za sada je solidno... Brze od Serendipity 6.2, ali mi se ne svidja bas izgledom...Galerija je u ku*cu, steka totalno, ucita slike, pa se opet pogube, pa se pola ucita a pola toga nema itd.

Za sada nema velike razlike :)

16 godina
neaktivan

Upit za apoteku. Kakva je case za sgs? Zanima me cijena i kvaliteta. Može na mail.

17 godina

Stavio sam Darky's v9.4.XWJS8 + Dark_Voodoo_5.5 i nema neke razlike u odnosu na 9.3+Speedmod.

Sve regularno :) Quadrant se krece oko 1600. 

Za bateriju tek treba vidjeti kako ce se ponasati...

I certainly hope Tim Cook is more reasonable
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ajd da vas priupitam.... Koji vam je CPU policy? Mislim jel po defaultu svima na conservative? Ja sam gledao po drugim androidima i na ostatku populacije je namjesteno na ondemand... Sad, nisam imao prilike pogledati na drugom SGS-u... Jel netko primjetio razliku izmedju conservative i ondemand? Meni ko da na ondemand trosi baterije vise i to jedno cca. 30% vise... A neku pretjeranu razliku u brzini sam primjetio jedino u quadrantu... 1900 na conservative, 2040 ondemand, 2180 performance....
15 godina
neaktivan

Malo sam čitao na Darky forumu i s obzirom na probleme koji se javljaju sa 9.4. Ja ga neću stavljati još. Mislim da je Darky prenaglio sa izdavanjem ovogoa bez da je prvo izdao koju beta verziju.

Glavni i najveći problem je što ima problema kod prebacivanja aplikacija na sd odnosno javlja greške kada se pokušaju instalirati apliakcije koje po defaultu idu na sd (npr. Angry birds).

Isto tako je javljan problem sa launcherima tipa launcher pro, adw...

Na Darky voodoo kernelu je također malo kozmetički problemčić što pri bootanju ekran na tren prikaže šum prije boot animacije zbog veličine samog kernela.

U svakom slučaju trebalo je ovo izdati pod beta pa malo još dotjerat kad ljudi prijave bugove.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
+ ima neki phone bug, kada sklopim razgovor ne želi započinjati novi do reboota, i nanovo flashani isto. Vraćam se na 9.3
18 godina
neaktivan
Chome kaže...

Malo sam čitao na Darky forumu i s obzirom na probleme koji se javljaju sa 9.4. Ja ga neću stavljati još. Mislim da je Darky prenaglio sa izdavanjem ovogoa bez da je prvo izdao koju beta verziju.

Glavni i najveći problem je što ima problema kod prebacivanja aplikacija na sd odnosno javlja greške kada se pokušaju instalirati apliakcije koje po defaultu idu na sd (npr. Angry birds).

Isto tako je javljan problem sa launcherima tipa launcher pro, adw...

Na Darky voodoo kernelu je također malo kozmetički problemčić što pri bootanju ekran na tren prikaže šum prije boot animacije zbog veličine samog kernela.

U svakom slučaju trebalo je ovo izdati pod beta pa malo još dotjerat kad ljudi prijave bugove.

Evo za one koji imaju problema s Unknown error -18 nakon instaliranja Darky 9.4 ROM-a

spojite mob s kompom (USB debug mora biti uključen i root naravno :) )

otvorite adb shell

su
mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
cd /system/bin
ln -s toolbox newfs_msdos

nakon toga probajte instalirati nešto što prije niste mogli (npr Angry Birds ili neku aplikaciju koja ide na SD)
Meni Angry Birds nije hrjelo nakon ovoga radi sve 5

Probajte pa javite jel radi

lp

15 godina
neaktivan

Da, ni ja isto neću za sad mijenjat, znam da će Darky za koji dan izdat novu verziju koja će ispravit bugove pa ću onda. Za sad ostajem na 9.3 + speedmod K13D+fugu tweak+darky tweak i sve leti ko raketa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hajde ljudi pomagajte. imao sam 2.2. XXJPK i ubacio sam CF-Root-JPK-v1.1 odinom preko PDA. po uputama trebao se restartovati sto je i uradio ali nije podignuo do kraja, samo onaj logo stajao, stajao i ja ga prekinuo. sad nemogu vratiti stari 2.2. XXJPK odinom. download mode radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel netko probao instalirat darky 9.4 sa najciscim nacinom znaci factory reset, one cache obrisat pa  format sd i onda preko odina 9.2 pa umjesto onog rest... zipa flashat direktno 9.4?

nisam trenutno doma u hr.jel bi sam probao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 19:22 (fredy26).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

denyken

ako ti downald mode radi sta si uopce isao stavljat 2.2?? stavi si 2.2.1 imas u http://www.samfirmware.com/  

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 19:44 (fredy26).
15 godina
neaktivan
fredy26 kaže...

denyken

ako ti downald mode radi sta si uopce isao stavljat 2.2?? stavi si 2.2.1 imas u http://www.samfirmware.com/  

pa imao sam 2.1. i stavio 2.2. upravo sa te stranice. naskidao sam nekoliko verzija 2.2.1 i nijedna nije prosla. zato je jedini izbor ostao da se vratim na 2.2 skinut sa te stranice. maloprije sam pokusao staviti CF-Root-JPK-v1.1 i nakon toga ne mogu vratiti ni onaj 2.2. jel imas kakav savjet?

15 godina
neaktivan

probaj flasahat darky 9.2

15 godina
neaktivan
fredy26 kaže...

mogu li po ovim instrukcijama iako je kod mene bio 2.2?

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guide-installing-darkys-rom-on-2-1-eclair-stock-i9000-i9000m-only.1326/

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 20:33 (Denyken).
15 godina
neaktivan
17 godina
fredy26 kaže...

jel netko probao instalirat darky 9.4 sa najciscim nacinom znaci factory reset, one cache obrisat pa  format sd i onda preko odina 9.2 pa umjesto onog rest... zipa flashat direktno 9.4?

Sve sam formatirao, wipea i sto sve ne i onda sam stavio 9.2 preko Odina i tada 9.4 preko cwm-a.

Angry Birds je instaliralo bez problema, pozivi rade dobro... - sve bez ikakvih problema za sada

I certainly hope Tim Cook is more reasonable
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
fredy26 kaže...

Sve sam formatirao, wipea i sto sve ne i onda sam stavio 9.2 preko Odina i tada 9.4 preko cwm-a.

Angry Birds je instaliralo bez problema, pozivi rade dobro... - sve bez ikakvih problema za sada

pa to bi svi trebali napravi i ja sam tako stavio 9.3 i nemam nikavih problema. cim dodem doma u hr cu stavit 9.4 sa ovim najciscim nacinom. 

hvala parizer

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
fredy26 kaže...

mogu li po ovim instrukcijama iako je kod mene bio 2.2?

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guide-installing-darkys-rom-on-2-1-eclair-stock-i9000-i9000m-only.1326/

nemoj slučajno prelistati par stranica unazad kako bi našao upute na hrvatskom jeziku od a-ž kako instalirati apsolutno sve što ti treba, nego se pati  i postavljaj pitanja koja su odgovorena masu puta i dobivaj isti odgovor non stop, a to je nađi upute.

15 godina
neaktivan
Slatix kaže...
tvrtkoq kaže...
Jel to cwm zip?

i mene zanima i dali je na hr

nije... ko ni 9.3

15 godina
neaktivan

Evo prvih pogleda na SGS 2: ovaj je jedini na engleskom zasada: http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-en.shtml

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo drugi mjesec idem po ovaj mob. Imam 12000 bodova u T-clubu i dobit ću mob za 1098kn u EXTRA TOTAL S tarifi. Pa mi recite onda što da sve stavim na mob? Lagfix,lunchere... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Evo drugi mjesec idem po ovaj mob. Imam 12000 bodova u T-clubu i dobit ću mob za 1098kn u EXTRA TOTAL S tarifi. Pa mi recite onda što da sve stavim na mob? Lagfix,lunchere... hvala

ma lako je staviti ako imaš mob....prvo ti njega uzmi :)

dalje je lako ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice