Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.602.732
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Ah vidim da su neki .exe, dakle samoraspakirijući. Oni koji su rar, njih treba raspakirati.

15 godina
neaktivan
ivele kaže...

Ovaj sto skidam trenutno je XXJPY.exe mislim da je u jednom,nije u raru...vec kao application

Dakle samo ga pokreni i raspakirat će se.

15 godina
neaktivan

Eh još jedna stvar. Ako si ušao u dowload mod, i predomisliš se, jedini način da izađeš iz download moda je da izvadiš bateriju. Ako staviš ROM s ODINOM mob će se sam rebootati, normalno. Očekuj da prvi reboot nešto dulje traje. 

15 godina
neaktivan

Znam hvala,maloprije sam testirao,nisamj jos flashao sporo mi se skida

15 godina
neaktivan

I da bit će ti pobrisane postavke za 3G, MMS i email. Prepiši ako nisi. A ako i nisi zvrneš providera pa će ti oni reći ili mailati.

15 godina
neaktivan

Ma to je najmanji problem:)

15 godina
neaktivan

Ja evo roknuo unutra 2.3.2 Gingerbread {#}

Zasad sve šljaka {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad pokrenem otpakira mi,dobijem folder a unutar rar opet,trebam li i taj raspakirat?

15 godina
neaktivan
Jedini nacin izlaska iz download moda je vađenje baterije? meni ne....ja drzim power off par sekundi,i,mob se ugasi...
15 godina
neaktivan
ivele kaže...

Kad pokrenem otpakira mi,dobijem folder a unutar rar opet,trebam li i taj raspakirat?

Da. AKo nakon raspakiranja dobiješ 1 file isti mora imati ekstenziju .tar. A ako su tri bar jedan mora imati tu ekstenziu. I tar file je komprimirani file ali njega ne raspakiravaš.

15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Jedini nacin izlaska iz download moda je vađenje baterije? meni ne....ja drzim power off par sekundi,i,mob se ugasi...

Na stock romu je tako. Bar je meni bilo, a i čitao sam da je tako...

15 godina
neaktivan

kad sam otpakirao dobijem fileove

cache.rfs

factoryfs.rfs

modem

param.lfs

zImage

nigdje nema .tar filea

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 1:39 (ivele).
15 godina
neaktivan
ivele kaže...

kad sam otpakirao dobijem fileove

cache.rfs

factoryfs.rfs

modem

param.lfs

zImage

nigdje nema .tar filea

jesi siguran da nije pisalo tar, a ne rar nakon raspakiranja .exe filea?

15 godina
neaktivan

Evo skidam taj exe file. Ali ako krknem, da to ostavimo za sutra? prva stvar ujutro...

15 godina
neaktivan

Kad pokrenem exe file raspakira mi,dobijem folder,unutar foldera arhivu,nju otpakujem dobijem tih 5 fileova.

Sad skidam verziju za nasu regiju da vidim ima li razlike.

Moze,ja sam nesto nervozan,htio da rijesim ovo veceras ali se ne da,moze cekat jbg

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 1:56 (ivele).
15 godina
neaktivan
ivele kaže...

Kad pokrenem exe file raspakira mi,dobijem folder,unutar foldera arhivu,nju otpakujem dobijem tih 5 fileova.

Sad skidam verziju za nasu regiju da vidim ima li razlike.

Moze,ja sam nesto nervozan,htio da rijesim ovo veceras ali se ne da,moze cekat jbg

pa .tar i jest arhiva ali ju ne raspakiravaš.

15 godina
neaktivan

Izvini nisam razmisljao,sada flashujem pa javim kako je proslo

Uspio sam,sve je proslo uredu.Oprosti sto sam te peglao,nisam htio na svoju ruku,posto mi je prvi put sa SGS-om.Jos jednom hvala ti puno.

Ako budes kad u Sarajevu imas pivo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 2:09 (ivele).
15 godina
neaktivan
ivele kaže...

Izvini nisam razmisljao,sada flashujem pa javim kako je proslo

Uspio sam,sve je proslo uredu.Oprosti sto sam te peglao,nisam htio na svoju ruku,posto mi je prvi put sa SGS-om.Jos jednom hvala ti puno.

Ako budes kad u Sarajevu imas pivo :)

Bolje ćevapi. Al nema frke. Drago mi je dasi uspio. Sad, želim ti laku nć.

15 godina

Jel zna neko što radi debug mod pod lagfix u voodoo kernelu. Tamo di palim lagfix ima i debug mode on/off. Stavio bi na off ako mi to ne treba i ako ubrzava nešto mob. Općenito znam što bi bio debug ali da mi nebi nešto javljalo grešku ako isključim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je probao još tko osim člana njuke staviti ROM koji je napravio JUWE ???

Ako je, kako vam se čini?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li je probao još tko osim člana njuke staviti ROM koji je napravio JUWE ???

Ako je, kako vam se čini?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Jedno pitanje...

Kada priključim mob na kom i otvorim ga iz my computera te odem do foldera u kojem su mi slike kamere, slike nemaju onaj preview nego je samo općenita ikona slike. Ako shvaćate... Dakle nemogu vidjeti sliku dok ne kliknem na nju i ne otvorim ju. Može li se to ikako promijeniti, jer mi je nezgodno prebacivati slike, tj nemoguće je, moram svaku otvorit da vidim koja je to u stvari slika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukazg kaže...

Bok ljudi!

Jedno pitanje...

Kada priključim mob na kom i otvorim ga iz my computera te odem do foldera u kojem su mi slike kamere, slike nemaju onaj preview nego je samo općenita ikona slike. Ako shvaćate... Dakle nemogu vidjeti sliku dok ne kliknem na nju i ne otvorim ju. Može li se to ikako promijeniti, jer mi je nezgodno prebacivati slike, tj nemoguće je, moram svaku otvorit da vidim koja je to u stvari slika

+1   i mene to zanima

15 godina
neaktivan
Koliko ti slika imas da je nemoguće sve prebaciti na komo u neki temp folder i onda izabrati one koje zelis i obrisati ostale? Ili prebacis sve na komp i onda ubuduce samo dodajes nove...a one koje zelis pokazivati drugima u posebni folder prebacis.... Ili s nekim file manageron direktno na mobitelu si napravis poseban folder i tamo prebacujes....ili ako ti treba samo par dropbox ?
15 godina
neaktivan

A koliko je jednostavnije jednostavno VIDJET slike i označit one koje želim prebacit, a ne prebacivat sve. Imam dosta slika, jer slikam predavanja na faksu plus slike nevezane za to kojih je svakim danom sve više.

18 godina
neaktivan

Nema to veze sa mobom vec u windows exploreru view namjesti na thumbnails

:)
15 godina
neaktivan

hhh nisam baš toliko nesposoban :D probao sam sve moguće oblike pogleda, čak i onaj extra large icons koji je moguć na visti i 7-ici. Jednostavno je ikona općenite slike koja se otvara u windows picture vieweru...

17 godina
odjavljen
logic kaže...

Nema to veze sa mobom vec u windows exploreru view namjesti na thumbnails

mislim da nece ni to pomoc... bio sam probao i na htc touch hd i isto bude, samo vece ikone ali nema previewa

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Ja sam na iphoneu imao 1900 slika.... I barem sam jednom tjedno radio backup na komp.... Koliko god sada nevazne bile bilo bi ti zao da se nesto zblesira i da ih izgubis...jel tako? U cemu je onda problem prebaciti ih? Jel imas hard od 20 gb pa nemas mjesta, Ili? .... U svakom slucaju je zdravo raditi backup takhvih stvari, jer NE POSTOJI sustav 100% siguran za podatke... Sve sto je covjek napravio nije 100% sigurno....
15 godina
neaktivan

Postavio sam pitanje na XDA pa da vidimo dal će neko odgovorit.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice