Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.602.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me još neš, kako da izbrišem task manager koji dolazi sa darkyem i dal smijem? Vidio sam na Samsung apps da je došla nova verzija Task managera ali mi ne ponudi kao update nego kao novi instal.  Jel smijem to pošto već imam stari task manager gore ili kak... e da, i bio mi se sad prije kojih sat vremena updejto Samsung applications cijele, tražile su me kad sam ušo u njih.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 18:33 (Blade3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zdravo ljudi!

jucer sam dobio samsung galaxy s i9000 pa malo guglam i izbacilo me na vas forum..

znaci ne snalazim se uopce a tu sam malo preskrolao pa vidim da ima ljudi koji se kuze..

pa eto - ako ima neka voljan da objasni totalnom laiku sta mi je ciniti sad u pocetki - koje programe skinuti, updateove, neke bug fixeve i slicno... koje su najbolje aplikacije??

i jos jedno pitanje - uzeo sam mob preko oglasa od nekih likova iz zga... uglavnom mob je nov, bio je za strano trziste, oni su ga otkodirali, stavili hrvatski meni.. i sad su mi poslali pisanu garanciju od europatrade.. zanima me da li ce mi vrijediti ta garancija ako je mobitel otkodiran???

eto, biti cu zahvalan ako mi odgovorite :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
8rda3+ kaže...
Ja sam na iphoneu imao 1900 slika.... I barem sam jednom tjedno radio backup na komp.... Koliko god sada nevazne bile bilo bi ti zao da se nesto zblesira i da ih izgubis...jel tako? U cemu je onda problem prebaciti ih? Jel imas hard od 20 gb pa nemas mjesta, Ili? .... U svakom slucaju je zdravo raditi backup takhvih stvari, jer NE POSTOJI sustav 100% siguran za podatke... Sve sto je covjek napravio nije 100% sigurno....

hhh, možda glupo ali ovo mi je bilo prosvjetljenje, nikad to nisam prebacivao sve slike na komp, jednostavno mi nije palo na pamet :D prebacivao sam one koje sam trebao na kompu ali prijedlog drži vodu.

Bez obzira na ok ideju, problem ostaje neriješen jer i dalje nitko ne zna kako vidjeti slike u preview-u... Ako netko otkrije rješenje neka se javi.

Tnx

15 godina
neaktivan
Evo ja isprobao i ljepo vidim thumbnailse u windows exploreru....i na internoj i na externoj sd kartici...trazio sam malo po netu i vecina ljudi koji se zale imaju vistu ili xp.... Probao kod cimera na xp-u i on ne vidi.... koji os imate?
15 godina
neaktivan

Ok, riješeno :) problem je bio u tome da mi zapravo nije bilo povezano kao mass storage nego preko Kies na usb settings. Ja sam zabrijo da je mass storage zato jer kad bi got upiknuo telefon u komp prepozno bi mi ga ko usb. Sad šljaka sve.

Inače, našo sam jednu super aplikaciju Tapatalk se zove. Uglavnom ta aplikacija podržava hrpu i hrpu različitih foruma, pamti login informacije, može se neke različite zanimljive stvari spremit, tipa neka tema na xda koja vam je zanimljiva i puno je sve brže nego kad surfate forumima preko browsera. Gledo sam na netu i dobila je brojne pozitivne ocijene. Jel ju koristi neko i kakva vam je?  košta 2,5 dolara na marketu, tak neš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 23:43 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Ok, riješeno :) problem je bio u tome da mi zapravo nije bilo povezano kao mass storage nego preko Kies na usb settings. Ja sam zabrijo da je mass storage zato jer kad bi got upiknuo telefon u komp prepozno bi mi ga ko usb. Sad šljaka sve.

Možeš li molim te objasniti kako si to napravio, u kojim settingsima?

15 godina
neaktivan
lukazg kaže...
Blade3 kaže...

Možeš li molim te objasniti kako si to napravio, u kojim settingsima?

settings/wireless and network/usb setting/mass storage

15 godina
neaktivan
Najbolje je staviti ask on connection...inda kad npe. Hoces spojiti s keysom ne moras mjenjati u postavkama...

Inace za xda forum imas xda forum aplikaciju...a sto se buga tice ... Mobilna verzija im je ok..
15 godina
neaktivan

Jel zna neko dal ću ove aplikacije koje sam kupio moć ponovo skinut kad jednog dana u budučnosti kupio novi android mobitel. Jel one uvijek ostaju vezane i mogu ih skinut il to nede tako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ljudi jel zna itko šta je sa Applanetom. Jel još uvik ne radi?

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve aplikacije koje kupis na marketu su ti vezane za tvoj google account....dakle....da...

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Zanima me još neš, kako da izbrišem task manager koji dolazi sa darkyem i dal smijem? Vidio sam na Samsung apps da je došla nova verzija Task managera ali mi ne ponudi kao update nego kao novi instal.  Jel smijem to pošto već imam stari task manager gore ili kak... e da, i bio mi se sad prije kojih sat vremena updejto Samsung applications cijele, tražile su me kad sam ušo u njih.

Možeš bez greške. Učinio više od jednom.

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Blade3 kaže...

Nemoj brisati. Samo instaliraj.

15 godina
neaktivan
docx,

jel koristiš koji Task killer? ili misliš da je to nepotrebno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

Da li je probao još tko osim člana njuke staviti ROM koji je napravio JUWE ???

Ako je, kako vam se čini?

ima li tko odgovor ???

15 godina

applanet, ne radi....sele ga na drugi server

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 16:21 (oppteron).
15 godina
neaktivan
docx kaže...
docx kaže...
Blade3 kaže...

Nemoj brisati. Samo instaliraj.

jesam, sve šljaka, thx

15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
docx,

jel koristiš koji Task killer? ili misliš da je to nepotrebno?

Froyo je tvrd orah za task killere. Ne koristim ni jedan, no stavio sam si ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=967686, to je wdiget koi je produžetak samsungovog task managera. Nije ni izbliza komliciran kao ostalli task killeri, a zgodan je u toliko što ti pokaže koji su to level 1 i 2 procesi i aplikacije. I zgodno je to što se osvježava, pakad recimo ubiješ level 1 aplikacije pokazuje ti koje aplikacije sistem sam vrati i kojom brzinom. Zgodno i nezahtjevno.

16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

ja ju koristim, super mi je, jedna od najboljih u ponudi

15 godina
neaktivan
Blade jel ti sta usporila mob za razliku od stock teme? I jesi radio mount kako pise? Kako?
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Blade jel ti sta usporila mob za razliku od stock teme? I jesi radio mount kako pise? Kako?

Iskreno koristio sam ju sa Darky 9.2, sad se namjeravam držat 9.3 i ne flashat više na nju niš. Uglavnom ni jedna tema nije kao "stock" tema koja dolazi sa Darkyevim romom. Uglavnom zato što su neke stvari povezane sa njom a kad staviš novu temu ti modovi se maknu tako da mi je ponekad (u rijetkim slučajevima) znala notification bar malo zapinjat. Ovo je jako dobra tema i nečeš primjetit vjerojatno nikakvu razliku (bio je čak 9.2 rom koji je dolazio u kombinaciji sa ovom temom). Ako ti se sviđa samo naprijed.

Inače moram reć da ja nikad još nisam imo bolju bateriju, kombinacija Darky 9.3 + speedmod kernel K13C. Stavio sam rom onda kad je izašo i danas ujutro mi je baterija crkla tek a mob. sam koristio dosta često (prčkanje po novom rom, muzika, net, poziv, poruka), Iskreno mislim da je to povezano sa tim da sam loop na speedmod pretvorio u ext2. S tim sam dobio nevjerojatnu brzinu, glatkoću i bateriju. Quadrant za one koje zanima je 2346. Sve se odvija jako brzo no glavna atrakcija je baterija, npr 15min wifi surfanja po youtube = 1%

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:44 (Blade3).
15 godina
neaktivan
Ext 4, ext4nj, ext4, ext2, ext2, false?? Jesu ti takve postavke?? Isto k13c, takve postavke, tweakovi upaljeni, 9.3 b3, i imam 1944. Inace baterija,super, 2 puna dana sa dosta koristenja, a wifi i 3g non stop rade pa se kombiniraju
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
Ext 4, ext4nj, ext4, ext2, ext2, false?? Jesu ti takve postavke?? Isto k13c, takve postavke, tweakovi upaljeni, 9.3 b3, i imam 1944. Inace baterija,super, 2 puna dana sa dosta koristenja, a wifi i 3g non stop rade pa se kombiniraju

ovak

data_fs =ext4
cache=ext4nj
DBDATA=ext4
DATA_LOOP=EXT2
CACHE_LOOP=EXT2
DBDATA_LOOP=EXT2
BIND_DATA_TO_DBDATA=False

prva tri tweka (R) upaljena

15 godina
neaktivan
E pa to, isto, ne kuzim otkud 400 bodova razlike
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
E pa to, isto, ne kuzim otkud 400 bodova razlike

probaj stavit finalnu verziju. Ja kad sam ju stavljo išo sam na potpuni clean instal, znači formatiro sam sd karticu, factory reset, clear cache, clear dalvik i prvo sam preko odina stavio 9.2 verziju i onda 9.3 (čišće od toga nema:)

15 godina
neaktivan

A taj applanet sta se seli na drugi server, sta to znaci?....mislim meni ne radi vec neko vrijeme pa neznam dali da cekam da proradi ako ce opce ili da ga izbrisem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolko got bio zadovoljan sad sa speedmod vidim da Ultimate kernel dobiva sve veću popularnost, hvale ga i mnogi mijenjau brod sa voodoo i speedmoda na njega. Jel neko isporbo možda, iskustva?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=959696

0 0 hvala 0
15 godina
Hose Marinho 46 kaže...

A taj applanet sta se seli na drugi server, sta to znaci?....mislim meni ne radi vec neko vrijeme pa neznam dali da cekam da proradi ako ce opce ili da ga izbrisem?

pa znaci da moraju kupit novi server i sve podatke sa starog preselit na novi....nije to za sekundu....plus popravit nekoliko propusta i doddat podrsku za 3.0!!!

15 godina
neaktivan

da, prošlo je i to, nevjerojatna baterija koju sam imo je isparila čim sam ju prvi put napunio, valjda se bila nabrijala nakon flashanja novog rom i kernela i sad ju je popustilo :) uglavnom sad sam opet na normalnoj potrošnji

idem isprobat Ultimate kernel ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice