Ah vidim da su neki .exe, dakle samoraspakirijući. Oni koji su rar, njih treba raspakirati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj sto skidam trenutno je XXJPY.exe mislim da je u jednom,nije u raru...vec kao application
Dakle samo ga pokreni i raspakirat će se.
Eh još jedna stvar. Ako si ušao u dowload mod, i predomisliš se, jedini način da izađeš iz download moda je da izvadiš bateriju. Ako staviš ROM s ODINOM mob će se sam rebootati, normalno. Očekuj da prvi reboot nešto dulje traje.
Znam hvala,maloprije sam testirao,nisamj jos flashao sporo mi se skida
I da bit će ti pobrisane postavke za 3G, MMS i email. Prepiši ako nisi. A ako i nisi zvrneš providera pa će ti oni reći ili mailati.
Ma to je najmanji problem:)
Ja evo roknuo unutra 2.3.2 Gingerbread 
Zasad sve šljaka 
Kad pokrenem otpakira mi,dobijem folder a unutar rar opet,trebam li i taj raspakirat?
Kad pokrenem otpakira mi,dobijem folder a unutar rar opet,trebam li i taj raspakirat?
Da. AKo nakon raspakiranja dobiješ 1 file isti mora imati ekstenziju .tar. A ako su tri bar jedan mora imati tu ekstenziu. I tar file je komprimirani file ali njega ne raspakiravaš.
Na stock romu je tako. Bar je meni bilo, a i čitao sam da je tako...
kad sam otpakirao dobijem fileove
cache.rfs
factoryfs.rfs
modem
param.lfs
zImage
nigdje nema .tar filea
kad sam otpakirao dobijem fileove
cache.rfs
factoryfs.rfs
modem
param.lfs
zImage
nigdje nema .tar filea
jesi siguran da nije pisalo tar, a ne rar nakon raspakiranja .exe filea?
Evo skidam taj exe file. Ali ako krknem, da to ostavimo za sutra? prva stvar ujutro...
Kad pokrenem exe file raspakira mi,dobijem folder,unutar foldera arhivu,nju otpakujem dobijem tih 5 fileova.
Sad skidam verziju za nasu regiju da vidim ima li razlike.
Moze,ja sam nesto nervozan,htio da rijesim ovo veceras ali se ne da,moze cekat jbg
Kad pokrenem exe file raspakira mi,dobijem folder,unutar foldera arhivu,nju otpakujem dobijem tih 5 fileova.
Sad skidam verziju za nasu regiju da vidim ima li razlike.
Moze,ja sam nesto nervozan,htio da rijesim ovo veceras ali se ne da,moze cekat jbg
pa .tar i jest arhiva ali ju ne raspakiravaš.
Izvini nisam razmisljao,sada flashujem pa javim kako je proslo
Uspio sam,sve je proslo uredu.Oprosti sto sam te peglao,nisam htio na svoju ruku,posto mi je prvi put sa SGS-om.Jos jednom hvala ti puno.
Ako budes kad u Sarajevu imas pivo :)
Izvini nisam razmisljao,sada flashujem pa javim kako je proslo
Uspio sam,sve je proslo uredu.Oprosti sto sam te peglao,nisam htio na svoju ruku,posto mi je prvi put sa SGS-om.Jos jednom hvala ti puno.
Ako budes kad u Sarajevu imas pivo :)
Bolje ćevapi. Al nema frke. Drago mi je dasi uspio. Sad, želim ti laku nć.
Jel zna neko što radi debug mod pod lagfix u voodoo kernelu. Tamo di palim lagfix ima i debug mode on/off. Stavio bi na off ako mi to ne treba i ako ubrzava nešto mob. Općenito znam što bi bio debug ali da mi nebi nešto javljalo grešku ako isključim.
Da li je probao još tko osim člana njuke staviti ROM koji je napravio JUWE ???
Ako je, kako vam se čini?
Da li je probao još tko osim člana njuke staviti ROM koji je napravio JUWE ???
Ako je, kako vam se čini?
Bok ljudi!
Jedno pitanje...
Kada priključim mob na kom i otvorim ga iz my computera te odem do foldera u kojem su mi slike kamere, slike nemaju onaj preview nego je samo općenita ikona slike. Ako shvaćate... Dakle nemogu vidjeti sliku dok ne kliknem na nju i ne otvorim ju. Može li se to ikako promijeniti, jer mi je nezgodno prebacivati slike, tj nemoguće je, moram svaku otvorit da vidim koja je to u stvari slika
Bok ljudi!
Jedno pitanje...
Kada priključim mob na kom i otvorim ga iz my computera te odem do foldera u kojem su mi slike kamere, slike nemaju onaj preview nego je samo općenita ikona slike. Ako shvaćate... Dakle nemogu vidjeti sliku dok ne kliknem na nju i ne otvorim ju. Može li se to ikako promijeniti, jer mi je nezgodno prebacivati slike, tj nemoguće je, moram svaku otvorit da vidim koja je to u stvari slika
+1 i mene to zanima
A koliko je jednostavnije jednostavno VIDJET slike i označit one koje želim prebacit, a ne prebacivat sve. Imam dosta slika, jer slikam predavanja na faksu plus slike nevezane za to kojih je svakim danom sve više.
Nema to veze sa mobom vec u windows exploreru view namjesti na thumbnails
hhh nisam baš toliko nesposoban :D probao sam sve moguće oblike pogleda, čak i onaj extra large icons koji je moguć na visti i 7-ici. Jednostavno je ikona općenite slike koja se otvara u windows picture vieweru...
Nema to veze sa mobom vec u windows exploreru view namjesti na thumbnails
mislim da nece ni to pomoc... bio sam probao i na htc touch hd i isto bude, samo vece ikone ali nema previewa
Postavio sam pitanje na XDA pa da vidimo dal će neko odgovorit.