Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.109
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koji kernel manje cucla bateriju.

Voodoo ili Speedmod?

Ako npr. imam voodoo i u darky konfiguratoru odaberem speedmod,

jel treba išta dodatno raditi, npr. gasiti lagfix u cwm-u?

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

P.S. sada je baterija na 52%.

LOOOOL {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Chome kaže...

Skini iGOMyWay_8.4.2.139242 (800x480).zip i odpakiraš tamo imaš IGO apk, instaliraš aplikaciju a foldere kopiraš u IGO folder na sdcard.

Skinuo sam, odpakirao, stavio taj cijeli folder odpakirani na sd karticu, instaliro apk sa nekim instalerom sa marketa. Dobio sam ionu al kad probam uć u nju kaže Please insert your SD card containing iGO content file.

15 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Koji kernel manje cucla bateriju.

Voodoo ili Speedmod?

Ako npr. imam voodoo i u darky konfiguratoru odaberem speedmod,

jel treba išta dodatno raditi, npr. gasiti lagfix u cwm-u?

Voodoo općenito malo više cucla bateriju. Ali probaj jedan i drugi pa vidi. Ja sam bio na voodoo do danas. Danas sam sa 9.2. stavio speedmod. Pa ću vidjeti. Uvijek je dobro prije flashanja drugog kernela disablati lagfix. Iako sam stavljao prije voodoo i speedmod naizmjence bez disableanja, kako stvari odmiču sada napravim disable.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Chome kaže...

Skini iGOMyWay_8.4.2.139242 (800x480).zip i odpakiraš tamo imaš IGO apk, instaliraš aplikaciju a foldere kopiraš u IGO folder na sdcard.

Skinuo sam, odpakirao, stavio taj cijeli folder odpakirani na sd karticu, instaliro apk sa nekim instalerom sa marketa. Dobio sam ionu al kad probam uć u nju kaže Please insert your SD card containing iGO content file.

Ok, uspio sam, radi al nije mi baš neš, užasno je ne glatka, šteka i štuca prilikom korištenja i sučelje je jako ne privlačno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 2:35 (Blade3).
15 godina

Ja sam ju vidio kod frenda na iPhoneu i svidjela mi se a što se tiče trzanaj meni je trzala na speedmod kernelu, na voodoo mi ne trza.

15 godina
neaktivan

Ja imam jedan problem.

Na svom galaxy s-u, nakon sto deinstaliram neku aplikaciju, u glavnom izborniku mi ostaje prazan prostor na mjestu gdje se nalazila ikona te aplikacije.

nedavno sam deinstalirao dvadesetak aplikacije, i sad mi izbornik izgleda jadno.

kako da to rješim, bez da moram ručno svaku aplikaciju pomicati?

Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

izasao novi firmware za podrucje balkana I9000XFJS2 dali je netko sta vidio i cuo o njemu i dali je netko probao preko kies

Koliko sam provjerila po netu to je najnovija verzija firmwarea sa hrv. tipkovnicom i swype-om itd. E sad me zanima ako mi netko može reći kako da flasham taj firmware sad kad na mobu imam stock 2.2.1 JPY (XEU)?

15 godina
neaktivan
Zhezha kaže...
hrcpin kaže...

izasao novi firmware za podrucje balkana I9000XFJS2 dali je netko sta vidio i cuo o njemu i dali je netko probao preko kies

Koliko sam provjerila po netu to je najnovija verzija firmwarea sa hrv. tipkovnicom i swype-om itd. E sad me zanima ako mi netko može reći kako da flasham taj firmware sad kad na mobu imam stock 2.2.1 JPY (XEU)?

Suštinski ne bi trebala biti različita od JPY, kao što ni XWJS3 to nije. Ali preko registry patchera ne bi trebalo biti problema ako umjesto XEU recimo odabereš VIP. Ili pričekaj da netko napravi verziju za fleshanje preko ODIN-a.

15 godina
neaktivan
Leonardus97 kaže...

Ja imam jedan problem.

Na svom galaxy s-u, nakon sto deinstaliram neku aplikaciju, u glavnom izborniku mi ostaje prazan prostor na mjestu gdje se nalazila ikona te aplikacije.

nedavno sam deinstalirao dvadesetak aplikacije, i sad mi izbornik izgleda jadno.

Hvala! 

stavi neki drugi launcher

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Blade3 kaže...
Chome kaže...

Ok, uspio sam, radi al nije mi baš neš, užasno je ne glatka, šteka i štuca prilikom korištenja i sučelje je jako ne privlačno.

Na speedmodu u tweak-ovima isključi kernel sheduler. To bi trebalo pomoći. Mažda zeru više će cuclati bateriju. Ili pričekaj novi speedmod kernel (U) hardcore nešto štima u kernel scheduler.

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Leonardus97 kaže...

Ja imam jedan problem.

Hvala! 

stavi neki drugi launcher

Odi u MENU > EDIT i ručno pomakni ikone.

15 godina
neaktivan

to znam.

ali, postoji li neki drugi nacin da on sve sam poreda po abecedi?

citaj do kraja :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leonardus97 kaže...

to znam.

Nu u twlauncheru koliko ja znam.

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Leonardus97 kaže...

to znam.

Nu u twlauncheru koliko ja znam.

ne razumijem :/

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Zhezha kaže...
hrcpin kaže...

Suštinski ne bi trebala biti različita od JPY, kao što ni XWJS3 to nije. Ali preko registry patchera ne bi trebalo biti problema ako umjesto XEU recimo odabereš VIP. Ili pričekaj da netko napravi verziju za fleshanje preko ODIN-a.

Evo link za stock XFJS2, za flashanje preko ODIN-a. Potreban pit file. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913

15 godina
neaktivan

i ne želim mijenjat launcher

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
docx kaže...
Blade3 kaže...
Blade3 kaže...
Chome kaže...

Na speedmodu u tweak-ovima isključi kernel sheduler. To bi trebalo pomoći. Mažda zeru više će cuclati bateriju. Ili pričekaj novi speedmod kernel (U) hardcore nešto štima u kernel scheduler.

Da, sad baš vidim da je na U-T4, jučer je bio T-1, pričekat ću dok dođe zadnja finalna verzija pa ću flashat.  Sad ću ić stavljat 9.2, samo razmišljam dal da ga normalno prek CWMa ili da idem j prek odina sa repartition pa sve lijepo na čisto da mi wajpa

15 godina
neaktivan
Molim vas pomoć!!

Radio sam službeni update preko kiesa i kad je došlo do 100% instalacije na mobitelu se pokazala ova informacija: "Downloading, do not turn off target!! "
Sad tako stoji već 40 min. i ne znam što mi je činit. Jesam nešto zbrljao ili trebam čekati i dalje?
Hvala svima koji mogu pomoći :)
15 godina
neaktivan

ja sam to radio jucer navecer.

meni je sve pilo gotovo u najvise 20 min. nema neke filozofije.krivica sigurno nije tvoja.

pricekaj koliko god bude trebalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izvadio bateriju, uspio sa ona 3comba i sad se pojavilo nešto na ekranu, reboot system now i još tri napisa, i jel ko zna šta treba sad radit??
15 godina
neaktivan

Ako je instalacija završila probaj sa reboot system now. Ništa se lošije ne može dogoditi.

15 godina
neaktivan
docx kaže...
Zhezha kaže...
hrcpin kaže...

Koja je oznaka od T-Mobile? Čini mi se da je CRO, al nisam sigurna...

Kolko vidim da njega nema na popisu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=936252

Razlika od JPY je vjerojatno to što ovaj ima hrvatsku samsung tipkovnicu i swype. Znači ako želim update preko kiesa + reg patcher samo odaberem VIP ili TWO recimo i trebao bi mi kies ponuditi update na JS2, jel? Da li netko zna koji od ovih kodova daje najviše samsung aplikacija (BDL, BHT, CNX, COA, ERO, KOR, MSR, MTL, ORO, ROM, SIM, SMO, TMT, TOP, TRA, TSR, TWO, VIM, VIP and VVT)??

15 godina
neaktivan
Zhezha kaže...
docx kaže...
Zhezha kaže...
hrcpin kaže...

Koja je oznaka od T-Mobile? Čini mi se da je CRO, al nisam sigurna...

Kolko vidim da njega nema na popisu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=936252

Razlika od JPY je vjerojatno to što ovaj ima hrvatsku samsung tipkovnicu i swype. Znači ako želim update preko kiesa + reg patcher samo odaberem VIP ili TWO recimo i trebao bi mi kies ponuditi update na JS2, jel? Da li netko zna koji od ovih kodova daje najviše samsung aplikacija (BDL, BHT, CNX, COA, ERO, KOR, MSR, MTL, ORO, ROM, SIM, SMO, TMT, TOP, TRA, TSR, TWO, VIM, VIP and VVT)??

Tako bi trebalo biti. A ovo drugo pitanje - stvarno ne znam.

15 godina
neaktivan

Sad sam pogledao uregistry patcheru i vidio CRO....

15 godina
neaktivan

Opet trčim pred rudo... Da na tom popisu ga nema. Moguće da će za T-mobile izaći fw kasnije...

15 godina
neaktivan

Ali kod updatea na 2.2 različiti su bili fw za VIP i za t-mobile.

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi! Ja sam sad na 2.2.1 koji sam stavio preko odina....ustvari ne kuzim se u to skoro nista i cak ga ja nisam stavio nego mi je Jar Jar Binks pomogao ali me zanimada recimo sad dodje neka nova verzija za hrvatsku kao sto je nesto spominjala Zhezha ili jos novija (nije bitno) jel ja to mogu bez problema staviti preko kiesa bez obzira sto sam ovu 2.2.1 stavio na ovaj nacin na koji jesam....??? Jbte ni sam neznam sta sam pitao :) ???

I jos nesto kakva je to verzija (za balkan) koja je dosla, kakva je razlika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sto se tice I9000XFJS2 za hrvatsku ga jos nema preko registry patchera ali imas za srbiju, crnu goru

a samsung aplikacije pojma nema nitko koliko sam ja skuzio ja imam samo 9 a dok sam bio na 2.1 imao sam  preko 30

15 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

sto se tice I9000XFJS2 za hrvatsku ga jos nema preko registry patchera ali imas za srbiju, crnu goru

a samsung aplikacije pojma nema nitko koliko sam ja skuzio ja imam samo 9 a dok sam bio na 2.1 imao sam  preko 30

Nemože ga ne bit za Hrvatsku kad su podržani CSC VIP i TWO što pak su kodovi hrvatski operatera vipneta i tele2...dakle svi koji imaju mobove sa tim kodom mogu napraviti update...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice