Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.063
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
tvrtkoq kaže...

ima tko link za darky 9.1 a da nije preko rapid share-a, neda mi skidat?

http://www.megaupload.com/?d=YIXIMWCQ

Ja sam skidao brzinom od 1 megabajta u sekundi

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 18:45 (Jar Jar Binks).
17 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

Eeeeeeeeee....dragi moji forumaši i forumašice {#}

STIGLA JE MRCINA OD 3000mAh a.k.a. baterija {#}

Carinu nisam platio...izašlo me oko 150 kuna sve skupa sa dostavom sa ebay.co.uk
Neke sam fotke slikao sa Galaxyem a neke sa Samsungom GT-S 5620 Monte.Uvjeti osvjetljenja nisu bili najbolji pa nemojte zamjeriti {#}

Dakle evo par slika pa ocijenite sami...

Na kraju priče...držanje u ruci je odlično s obzirom na veliku debljinu...ali čini mi se ko da ima laga, zna mi malo uređaj sada trzati.

Vidjet ćemo par dana...ako ne budem zadovoljan...vraćam je i dobit ću refund {#}

P.S. moram vidjeti koliko će trajati prvo punjenje.
Sada je baterija na punjaču i pokazuje 80% već nekih 20 minuta.

Izgleda ogromnooo....malo tu mač...Neznam...ali ako baterija traje dugo onda bi si cak i ja uzeo...

15 godina
neaktivan

Zbog velikog covera jer imaš kakve crne rubove na kameri dok slikaš i kakav je zvuk, jel deformiran ili slabiji??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ajmo savjet? Voodoo ili speedmode sad kad flasham 9.1??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
ajmo savjet? Voodoo ili speedmode sad kad flasham 9.1??

jooj, pa već smo 100 puta to prožvakali, evo ja ću ti reći speedmod zato jer mi je bolji, za par min. će doć neko drugi i reć voodoo jer je njemu taj bolji, usnimi jedan pa ak nisi zadovoljan nasnimi drugi prek njega, sekunda posla, razlike su vrlo male

15 godina
neaktivan
Repetitio mater studiorum est :)
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Eeeeeeeeee....dragi moji forumaši i forumašice {#}

STIGLA JE MRCINA OD 3000mAh a.k.a. baterija {#}

Carinu nisam platio...izašlo me oko 150 kuna sve skupa sa dostavom sa ebay.co.uk
Neke sam fotke slikao sa Galaxyem a neke sa Samsungom GT-S 5620 Monte.Uvjeti osvjetljenja nisu bili najbolji pa nemojte zamjeriti {#}

Dakle evo par slika pa ocijenite sami...

Na kraju priče...držanje u ruci je odlično s obzirom na veliku debljinu...ali čini mi se ko da ima laga, zna mi malo uređaj sada trzati.

Vidjet ćemo par dana...ako ne budem zadovoljan...vraćam je i dobit ću refund {#}

P.S. moram vidjeti koliko će trajati prvo punjenje.
Sada je baterija na punjaču i pokazuje 80% već nekih 20 minuta.

Izgleda ogromnooo....malo tu mač...Neznam...ali ako baterija traje dugo onda bi si cak i ja uzeo...

A čuj...stock baterija mi traje oko 3 i pol dana sa čačkanjem po internetu, youtube-u, sms, pozivi, bla bla bla...ako ova ne bude trajala barem 7 dana onda kvragu.

Joj kako sada mobitel izgleda...ko ona Nokia 5130 express music, ko prava kapula je još je deblji...užas!!!

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Zbog velikog covera jer imaš kakve crne rubove na kameri dok slikaš i kakav je zvuk, jel deformiran ili slabiji??

Što se tiče fotkanja na ovim slikama nisam primjetio...to će se najbolje vidjeti po danjem svjetlu....to je tzv. vinjetiranje.

Zvuk je mrvu slabiji i drugačije zvuči al ništa spešl.

Mene najviše nervira ovaj izgled, užas {#}...frendica koja ima iPhone se prepala...mislila je da imam drugi mob {#}

Ali što se tiče držanja u ruci puno je lakše raditi sa njim jer mi više ne bježi iz ruke dok je na njemu bila stock baterija i poklopac.

Sve se meni čini da ću ja prije koristiti stock bateriju i poklopac, a ovu bateriju od 3000mAh i poklopac ću držati u torbici kao ''back-up''

kad ova rikne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 20:13 (Jar Jar Binks).
17 godina
neaktivan
Jar Jar Binks kaže...

A čuj...stock baterija mi traje oko 3 i pol dana sa čačkanjem po internetu, youtube-u, sms, pozivi, bla bla bla...ako ova ne bude trajala barem 7 dana onda kvragu.

Joj kako sada mobitel izgleda...ko ona Nokia 5130 express music, ko prava kapula je još je deblji...užas!!!

Ovo mi je trenutno samo san :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 20:18 (Dodge_167).
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Ovo mi je trenutno samo sam :(

Jel to trebao biti san?

17 godina
neaktivan

I zasto ti je san? Zar je toliko tesko svako vece staviti ga na punjac?

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

I zasto ti je san? Zar je toliko tesko svako vece staviti ga na punjac?

Svakih 5 sati uz malo jace koristenje? meni je vec u 16 sati mobitel prazan, mozda malo procackam po fejsu, malo launcher pro sredim i tjt...

17 godina
neaktivan

Sta ga imas stalno sredjivati. I stavi neki malo manje zahtjevan louncher. Tipa adw ex ili go ex. Preporodices se. Smanji osvjetljenje ekrana. Iskljuci 3g i wifi ako ih ne koristis. Smanjis broj aplikacija koje se vrte u pozadini. Meni x10 izdrzi cijeli dan bez ikakvih problema.

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Sta ga imas stalno sredjivati. I stavi neki malo manje zahtjevan louncher. Tipa adw ex ili go ex. Preporodices se. Smanji osvjetljenje ekrana. Iskljuci 3g i wifi ako ih ne koristis. Smanjis broj aplikacija koje se vrte u pozadini. Meni x10 izdrzi cijeli dan bez ikakvih problema.

Trenutno sam na Stock firmwareu, sa 3 aplikacije instalirane naknadno. LauncherPro Plus, SwitchPro i Desktop Visualizer. i to je to. Nemam nista drugo, nemam ni muziku, ni slike, ni video. Svjetlina je na minimumu, wifi ukljucen ali u postavkama namjesetno da se ugasi kada se ekran ugasi, 3g nikad nisam ukljucio, pa necu niti sad, gps takodjer.

15 godina
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Što se tiče fotkanja na ovim slikama nisam primjetio...to će se najbolje vidjeti po danjem svjetlu....to je tzv. vinjetiranje.

Mene najviše nervira ovaj izgled, užas {#}...frendica koja ima iPhone se prepala...mislila je da imam drugi mob {#}

Ali što se tiče držanja u ruci puno je lakše raditi sa njim jer mi više ne bježi iz ruke dok je na njemu bila stock baterija i poklopac.

Sve se meni čini da ću ja prije koristiti stock bateriju i poklopac, a ovu bateriju od 3000mAh i poklopac ću držati u torbici kao ''back-up''

kad ova rikne.

Mislim da ako ćeš koristiti novu bateriju da bi morao ju kalibrirat. Ono ispraznit, napunit na 100% pa "WIPE battery stats" u CWM-u.

LINK

15 godina
neaktivan
Chome kaže...
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

kad ova rikne.

Mislim da ako ćeš koristiti novu bateriju da bi morao ju kalibrirat. Ono ispraznit, napunit na 100% pa "WIPE battery stats" u CWM-u.

LINK

Pa šta meni daješ link...ja sam ga postao nekoliko puta...hahaha{#}

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
 Trenutno sam na Stock firmwareu, sa 3 aplikacije instalirane naknadno. LauncherPro Plus, SwitchPro i Desktop Visualizer. i to je to. Nemam nista drugo, nemam ni muziku, ni slike, ni video. Svjetlina je na minimumu, wifi ukljucen ali u postavkama namjesetno da se ugasi kada se ekran ugasi, 3g nikad nisam ukljucio, pa necu niti sad, gps takodjer.

Onda nije stvar u korištenju već baterija ne valja.

Svoj sam napunio jutros u 4 (probudi me zvuk kraja punjenja), sad je na 90%, igrao sam U Connect skoro sat vremena, pričao oko sat, poslao nekoliko poruka i dva sata surfao na 3G-u dok sam bio na kavi.

Cijelo vrijeme je Wi Fi uključen u pozadini.

Osvjetljenje nisam dirao uopće, samo mi se ekran gasi nakon 30 sekundi.

Imam isto Launcher pro.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 21:21 (wyks).
17 godina
docx kaže...
trebaš utipkavati cd.. pa enter sve dok ne budeš u C:\

Dovoljno je jednom utipkati cd \  i odmah izletis na root

maki11 kaže...

4. I jedno tupavo pitanje, kako napraviti da se ekran zaključa, znam da ima tipka sa strane ali kad nju stisnem onda se samo ekran ugasi pa me strah da slučajno u džepu ne stisnem koju tipku i napravim sam sebi probleme :))

Ne znam da li mislimo na isto, ali ja uopce ne koristim power tipku za zakljucavanje vec sam stavio app (tj. widget) i touchom na njegovu ikonu zakljucavam mob (vidi sliku)

Koristim ovaj, ima vise varijanti na marketu... 

(edit: dodana slika)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 0:02 (parizer).
17 godina

Da li zna netko kad ce 2.3 na Galaxy S? Nisam nasao nista konkretno o tome...

Radi li Darky na tome? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sinoć sam ostavio mob u standby. Isključen 3g, wifi, gps. Nakon 9 sati ujutro me mob probudio alarmom a baterija je pala za 1%. Što je ok. Kad je na wifi a mob nije u standby-u troši dosta ali sam namjestio ako zaboravim ugasit wifi kad ne koristim da u standby-u wifi ode isto u standby.

Na voodoo sam, lagfix-on i Darky's 9.1.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 7:03 (Chome).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ok, ne kuzim... al vam je baterija tako slaba ili ga gnjavite non stop. meni je prijenos podataka non-stop upaljen, 2g/3g na auto (kad sam u zatvorenom prostoru baci me 2g a kad sam vani na 3g), wi-fi ne gasim (cak ni na screen off),  e-mail check freq. mi je svakih sat vremena, imam launcher pro, par widgeta (desktop visualizer) oko gige muzike i jos toliko fotki, brightness na auto i jos je neki svjetli wallpaper.. 

sto se tice koristenje telefona situacija je ovakva : oko 40 min razgovora, par sms i e-mailova, cca 15-20 min na netu, alarm svako jutro... zvono i notifikacije na max (da cujem dok je u djepu).... i opet baterija mi traje 2 dana min. evo sad je treci dan i baterija mi je na 30%..

ono sto nemam je sljedece : nikakve task kilere, managere, brojace ovog i onog... 

e zaboravio sam da sam na darkiju 9.01 no wipe i da telefon od jar jar binksa s onom baterijom izgleda ko cigla... :) mici to ruzno je za poludit ;)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 10:29 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hipotetsko pitanje...

Ako skinem 2.2.1 rom i ako mi se blokira sve tijekom skidanja, i ja mobitel unbrickam sa usb jig-om. Kako se onda stavlja rom preko odina i na koji će me rom vratiti? Onaj zadnji koji sam imo prije flashanja?

Ovo pitam jer nemam 3 button combo

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 10:50 (lukazg).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Definitivno imam problema s fiksiranjem satelita s GPS-om. Ni oni trikovi s GPS statusom i promjenama u postavkama ne pomažu. Zapravo sve skupa je jako čudljivo. Neki puta ga pronađe za 30-ak sekundi, a nekad nikako. Savjet, trik...?

Kako mogu maknuti ono otključavanje na početku?  Postoji li neka aplikacija koja "pita" gdje želim snimiti neki program, npr. na vanjsku sd karticu?

Sigurno ima nekih rješenja...

Hvala!    

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pincek kaže...

Definitivno imam problema s fiksiranjem satelita s GPS-om. Ni oni trikovi s GPS statusom i promjenama u postavkama ne pomažu. Zapravo sve skupa je jako čudljivo. Neki puta ga pronađe za 30-ak sekundi, a nekad nikako. Savjet, trik...?

Kako mogu maknuti ono otključavanje na početku?  Postoji li neka aplikacija koja "pita" gdje želim snimiti neki program, npr. na vanjsku sd karticu?

Sigurno ima nekih rješenja...

Hvala!    

probaj fasterfix na marketu...

probaj no lock na marketu..

probaj ap2sd na marketu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
lukazg kaže...

Hipotetsko pitanje...

Ako skinem 2.2.1 rom i ako mi se blokira sve tijekom skidanja, i ja mobitel unbrickam sa usb jig-om. Kako se onda stavlja rom preko odina i na koji će me rom vratiti? Onaj zadnji koji sam imo prije flashanja?

Ovo pitam jer nemam 3 button combo

Ako nemaš 3button combo nemoj ništa ni pokušavat jer ćeš ga sigurno brickat.

Prvo enableaj 3 button pa onda dalje.

15 godina

Koji launcher koristite? Ja sam probao onaj što dođe sa Darky-em ali nema mogućnosti razmještaja ikona kad se uđe u aplikacije.

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ok, ne kuzim... al vam je baterija tako slaba ili ga gnjavite non stop. 

Da se nadovežem i na ovaj post.

Znači punjenje je bilo zadnji put jučer u 4 ujutro.

Nakon onog što sam opisao u prijašnjem postu, još sam obavio oko sat vremena razgovora, pogledao 3 40-minutne epizode i odslušao 10-ak pjesama.

Sad je baterija na 60%.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
meni su favoriti Gingerbread i LauncherPro, s time da koristim Gingerbread, malo mi je vizualno ljepši. Skini si s Applaneta CircleLauncher, nije Launcher već samo mali widget koji staviš na home page, odabereš koje aplikacije želiš otvarati s njime te ti ih u krug otvori kada klikneš na widget, fenomenalna stvar!
15 godina

Ma to je ok ali ja bi rado da mogu u nekom launcheru sam vući ikone aplikacija i sortirati a ne da mi budu po abecedi.

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Ma to je ok ali ja bi rado da mogu u nekom launcheru sam vući ikone aplikacija i sortirati a ne da mi budu po abecedi.

e to nemam pojma, ja sam si sve što koristim pomoću circleLaunchera stavio na home page, a od Launchera dostupnih na marketu i applanetu za sada mi je Gingerbread najbolji. No zelen sam ti ja u tome. 

Daj reci jel znaš koji Launcher ima Bookmark aplikacija, ko na Delphin Browseru, da na home page povućeš upamćeni potez te automatski pokreneš aplikaciju, negdje sam vidio al ne mogu se sjetiti gdje...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice