Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.451
|
čitano: 12.914.592
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
millennial kaže...
thebatman kaže...
millennial kaže...
Apachy kaže...
Ne, nema mjesta nikakvim psihoterapeutima na koje se pozivaš, osim možda ako pričaš za sebe, u tom slučaju samo naprijed.

Kao i sa svim drugim u životu, tako i sa mobitelima, koliko para - toliko muzike, uvijek bilo i bit će, a svakako je vidljivo sa ćaomijem i hyperos-om.

pa po tome sve 5, moj zadnji Xiaomi 1500 eura, pa kako ti kažeš koliko para toliko muzike 

Jesi ovo ostao bez baterije na xiaomiju pa si tek za 2 dana odgovorio 😂

ne, ruši mi se stalno browser pa sam skoro odustao. pišem na kraju s ajfona.

Malo šale nije na odmet :)

Evo ja skuzio da vivo ne prikazuje dolazne WhatsApp video pozive, nego samo obavijest o propuštenom pozivu.

Sad nisam pametan jel to bug ili feature 

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Daš 1000+€ za šaomi + koristiš hyperos treš verziju androida... Nadam se da trolaš.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

1 0 hvala 0
2 godine
thebatman kaže...
millennial kaže...
thebatman kaže...
millennial kaže...
Apachy kaže...
Ne, nema mjesta nikakvim psihoterapeutima na koje se pozivaš, osim možda ako pričaš za sebe, u tom slučaju samo naprijed.

Kao i sa svim drugim u životu, tako i sa mobitelima, koliko para - toliko muzike, uvijek bilo i bit će, a svakako je vidljivo sa ćaomijem i hyperos-om.

pa po tome sve 5, moj zadnji Xiaomi 1500 eura, pa kako ti kažeš koliko para toliko muzike 

Jesi ovo ostao bez baterije na xiaomiju pa si tek za 2 dana odgovorio 😂

ne, ruši mi se stalno browser pa sam skoro odustao. pišem na kraju s ajfona.

Malo šale nije na odmet :)

Evo ja skuzio da vivo ne prikazuje dolazne WhatsApp video pozive, nego samo obavijest o propuštenom pozivu.

Sad nisam pametan jel to bug ili feature 

da je apple bio bi fičr, ovako je 100% bug.

Hornet_93 kaže...

Daš 1000+€ za šaomi + koristiš hyperos treš verziju androida... Nadam se da trolaš.

dao sam i više za iPhone i njegov treš iOS. što ćemo sad? uz njega sam uzeo i treš Macbook Air, isto preko 1000 eura.

14 godina

Kakve veze ima laptop sa temom?

iOS i HyperOS ne mogu stat u istu rečenicu po stabilnosti, ispoliranosti i samim korištenjem. 

Dodatno, iPhone koji si platio 1k€ sad možeš prodat za max par sto eura manje, taj šaomi, vjerojatno neka ultra, ako ode za 500€, to je uspjeh.

Mobiteli koji ni počemu nisu slični osim kaj hyperos komično kopira ios vizualni stil minus funkcionalnost istog. Ali hej, tvoje pare, tvoj gušt. Doduše, malo mazohistički, al ajd.

2 1 hvala 0
2 godine
Hornet_93 kaže...

iOS i HyperOS ne mogu stat u istu rečenicu po stabilnosti, ispoliranosti i samim korištenjem. 

Dodatno, iPhone koji si platio 1k€ sad možeš prodat za max par sto eura manje, taj šaomi, vjerojatno neka ultra, ako ode za 500€, to je uspjeh.

Mobiteli koji ni počemu nisu slični osim kaj hyperos komično kopira ios vizualni stil minus funkcionalnost istog. Ali hej, tvoje pare, tvoj gušt. Doduše, malo mazohistički, al ajd.

koristim jedno i drugo i sad mi ti objašnjavaš da ne mogu stati u istu rečenicu. smiješno. 

zašto bi prodavao? nisam kupio da bi o tome razmišljao niti mi je to nekakav problem.

vidi što lik kaže za HyperOS, a malo je relevantniji od tebe i ostalih random forumaša koji misle da su popili pamet cijelog svijeta. sad ti i ostali njemu objasnite da nema pojma, ili da ga je platio Xiaomi da ih hvali  ili nešto treće jer sam siguran da ćete pronaći/izmisliti razlog kako bi opravdali budalaštine koje pišete. možemo i sa osobnim anegdotama, jer je opće poznato ako je tebi crko Xiaomi da je to automatski globalni fenomen. 

momak odrastao uz iPhone, ali što on zna.

minuta 4:50, za lijene da ne gledate sve.

12 godina
Zanemarujete najvažniju činjenicu: iOS radi savršeno na svim modelima iPhonea, dok HyperOS odlično funkcionira na premium Xiaomi uređajima, ali na Redmi modelima često ima bagova na nekim uređajima i tako će ostati, jer inače nitko ne kupovao flagshipove. Osobno sam koristio samo Redmi i Poco telefone i slažem se da softver tu ne prati hardver.

1 0 hvala 0
17 mjeseci
jaZey kaže...
Zanemarujete najvažniju činjenicu

To niti je bitno niti je činjenica.

Šta si ti tu uopće htjeo reći? Uspoređuješ iPhone sa Redmijem od 100 eura ili šta?

iPhonovi su gotovo svi flagshipovi, dok Xiaomi ima cijelu ergelu modela, i normalno da neće sve biti ispeglano i glatko na svakom modelu.

Ali ako se ide uspoređivati iPhone sa Xiaomijem, onda treba uspoređivati istu cjenovnu klasu, tako da su tu nekakvi redmi i poco nebitni...

16 godina

Meni samo nije jasno zašto Xiaomi toliko kopira iPhone u svemu. Dizajn pa čak i dimenzije su bliske, vizualno gledajući HyperOS je čista kopija iOS-a. Čak je i sam CEO Xiaomija to otvoreno priznao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Upravo tako, koliko para - toliko muzike. 

Softver im nije ispeglan kako treba, problem sa notifikacijama provjereno postoji na redmi note 14 pro (a iste probleme sam imao na redmi note 4x pred skoro 10 godina), a što je posljedica idiotskog ubijanja pozadinskih procesa, odnosno aljkav ram menadžment. zaključavanje aplikacije uopće ne pomaže.

Nabiju mobitele sa 8+gb ram i onda ne znaju složit soft da ih pošteno iskoristi. te gluparije se na ajfonu ne događaju, a niti na jednom samsungu ili motoroli od 200-300 eur, tako da nije to bitka ios-android, nego činjenica da šaomi ima loš softver. motorola edge 50 neo ima puno puno bolji i oku ugodniji softver, a dobije se za iste pare kao note 14 ili 15.

kao sad moram dat 1000e za šaomi 15 ili 17 da mi hyperos radi kako treba? hoću kite labudove, pa nije mi mozak ishlapio. kako radi sve normalno na motoroli i samsungu od 300e, barem kaj se tiče normalnih pojava korištenja, poput redovnog i pravovremenih notifikacija?

0 0 hvala 0
11 godina

Ja sam sa Žaomijem bas zadovoljan, cekam da se pojavi 17 Ultra pa da ju piknem i odmorim se bar godinu dana o razmisljanju o nekom novom.

Cak mi je i 14 Ultra toliko dobra u svakom pogledu da mi ni nju nebi bilo mrsko koristiti jos godinu dana.

Veseli me napokon ravni ekran na jednoj pravoj istinskoj Ultri jer Samsung to definitivno nije...dobar je, ali Xiaomiu dajem prednost zbog kamere.

1 0 hvala 0
2 godine
jaZey kaže...
Zanemarujete najvažniju činjenicu: iOS radi savršeno na svim modelima iPhonea, dok HyperOS odlično funkcionira na premium Xiaomi uređajima, ali na Redmi modelima često ima bagova na nekim uređajima i tako će ostati, jer inače nitko ne kupovao flagshipove. Osobno sam koristio samo Redmi i Poco telefone i slažem se da softver tu ne prati hardver.

može low budget uređaj koji vrti iOS? rado bi ga testirao. 

radi li one UI isto na A56 i na S25 Ultra?

vepar kaže...

Meni samo nije jasno zašto Xiaomi toliko kopira iPhone u svemu. Dizajn pa čak i dimenzije su bliske, vizualno gledajući HyperOS je čista kopija iOS-a. Čak je i sam CEO Xiaomija to otvoreno priznao....

imaš objašnjenje, googlaj ili pitaj AI. u pitanju je kineski mentalitet. međutim reći da Xiaomi samo kopira danas nema smisla i nije istina. Ne vidim da Ultra serija sliči iti malo na iPhone. Sjetimo se i tko je prije krenuo sa mnogim novitetima u Android svijetu koje je puno kasnije preuzeo Apple, počevši od kamera.

auto su isto pretpostavljam iskopirali od Applea? oh, wait, Apple je samo bacio milijarde $$$ u auto koji nikada nije napravio. 

no da stavimo na stranu ove nepotrebne usporedbe i prepucavanja, Xiaomi ima daleko širu lepezu uređaja, tu bi ga se prije moglo uspoređivati sa Samsungom nego sa Appleom.

Hornet_93 kaže...

Upravo tako, koliko para - toliko muzike. 

Softver im nije ispeglan kako treba, problem sa notifikacijama provjereno postoji na redmi note 14 pro (a iste probleme sam imao na redmi note 4x pred skoro 10 godina), a što je posljedica idiotskog ubijanja pozadinskih procesa, odnosno aljkav ram menadžment. zaključavanje aplikacije uopće ne pomaže.

Nabiju mobitele sa 8+gb ram i onda ne znaju složit soft da ih pošteno iskoristi. te gluparije se na ajfonu ne događaju, a niti na jednom samsungu ili motoroli od 200-300 eur, tako da nije to bitka ios-android, nego činjenica da šaomi ima loš softver. motorola edge 50 neo ima puno puno bolji i oku ugodniji softver, a dobije se za iste pare kao note 14 ili 15.

kao sad moram dat 1000e za šaomi 15 ili 17 da mi hyperos radi kako treba? hoću kite labudove, pa nije mi mozak ishlapio. kako radi sve normalno na motoroli i samsungu od 300e, barem kaj se tiče normalnih pojava korištenja, poput redovnog i pravovremenih notifikacija?

zašto bi zaključavao aplikaciju? samo podesiš da nema restrikcija i to je to. meni notifikacije na RN 14 rade bez problema. kako ćemo odlučiti čija je riječ bitnija? izvlačimo slamke?

Redmi note 14 Pro nemaš u Apple svijetu, kako onda to uopće možeš uspoređivati. Što se tiče Samsung i Motorola jeftinjaka nemoj me molim te potezati za jezik, prošli su mi kroz ruke. Dosta ti je pogledati i ovaj forum i vidjeti koliko se ljudi žale na sve i svašta kod tih mobitela. Motorola nije do koljena Xiaomiju ako ćemo uspoređivati software, jesi ti slijep? kakav ugodniji software, hyperOS je druga dimenzija za Motorolu.

ne moraš ti ništa, drž se ti motorole. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice