jel tko u zadnje vrijeme narucivao sa geekmaxija, honorbuy nema vise u stocku pocophone, 330 eura je na geekmaxiju, to je u 5 dolara sa goldwayom a navodno brze stigne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel tko u zadnje vrijeme narucivao sa geekmaxija, honorbuy nema vise u stocku pocophone, 330 eura je na geekmaxiju, to je u 5 dolara sa goldwayom a navodno brze stigne
Pise ti doli ispod da je raspoloziv tek od 30/09
Meizu M6 ili Xiaomi Redmi 5A?
| 6 | Meizu M6 |
|---|---|
| 3 | Xiaomi Redmi 5A |
Pišem s mobitela pa zato ovako. Ja sam Mi8 uzeo od GeekMaxija. Naručen u srijedu, stigao u petak. Uzeo sam jer daju 2 godine jamstva i možeš slati unutar EU na servis i iz EU ti šalju nazad.
Narudžbe sa Goldwaya putem DHL-a dolaze bez dodatnih troškova? Kontaktirao sam ih jučer ali nema odgovora
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
Trebao bi preporuku za mob do max 1500 Kn iz EU skladišta (ili iz HR) zbog brzine dostave. Preferiram neki xiaomi... važnija mi je što bolja baterija i stabilnost softa nego npr vrhunska kamera...ako imate i neki link s popustom molim vas da postate.
Trebao bi preporuku za mob do max 1500 Kn iz EU skladišta (ili iz HR) zbog brzine dostave. Preferiram neki xiaomi... važnija mi je što bolja baterija i stabilnost softa nego npr vrhunska kamera...ako imate i neki link s popustom molim vas da postate.
Ja sam nedavno uzeo ovaj Xiaoim Redmi 5 Plus iz Centra Tehnike za 1.300kn
EDIT specifikacije i video:
DIMENSIONS 158.5 x 75.5 x 8.1 mm (6.24 x 2.97 x 0.32 in)
WEIGHT 180 g (6.35 oz)
DISPLAY 5.99” 18:9 IPS LCD 1080 x 2160 (~403 ppi)
CPU/GPU 8x Snapdragon 625@ 2.0 GHz; Adreno 506
RAM 3GB
MEMORY 32GB + microSD up to 128 GB (uses SIM 2 slot)
CAMERA MAIN 12 MP; PDAF; f/2.2; HDR; dual LED; 4K
CAMERA FRONT 5 MP; f/2.0; 1080p
COMMS 4G; WiFi; Bluetooth 4.1; GPS; Wi-Fi hotspot; dual SIM*
BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery
OS Android 7.1.2 + MIUI 9
Ja sam nedavno uzeo ovaj Xiaoim Redmi 5 Plus iz Centra Tehnike za 1.300kn
EDIT specifikacije i video:
DIMENSIONS 158.5 x 75.5 x 8.1 mm (6.24 x 2.97 x 0.32 in)
WEIGHT 180 g (6.35 oz)
DISPLAY 5.99” 18:9 IPS LCD 1080 x 2160 (~403 ppi)
CPU/GPU 8x Snapdragon 625@ 2.0 GHz; Adreno 506
RAM 3GB
MEMORY 32GB + microSD up to 128 GB (uses SIM 2 slot)
CAMERA MAIN 12 MP; PDAF; f/2.2; HDR; dual LED; 4K
CAMERA FRONT 5 MP; f/2.0; 1080p
COMMS 4G; WiFi; Bluetooth 4.1; GPS; Wi-Fi hotspot; dual SIM*
BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery
OS Android 7.1.2 + MIUI 9
Zajebo si se.
Mogao si za iste pare dobit redmi note 5 koji je po svemu bolji od 5 plus.
Honorbuy ga ima i dođe za tri dana iz Italije.
Stoga preporuka za redmi note 5 sa EU skladišta a ne 5 plus iz naših dućana, jedino ako neko voli ostqvit par stotina kuna marže dućanu u HR.
Zajebo si se.
Mogao si za iste pare dobit redmi note 5 koji je po svemu bolji od 5 plus.
Honorbuy ga ima i dođe za tri dana iz Italije.
Stoga preporuka za redmi note 5 sa EU skladišta a ne 5 plus iz naših dućana, jedino ako neko voli ostqvit par stotina kuna marže dućanu u HR.
Nisam se zajebao nego sam morao otići i uzeti mobitel odmah u trgovinu, nisam mogao čekati a i radi načina plaćanja sam mora uzeti u RH.
Također kada uzimaš iz vana sa honorbuya i slično imaš 12mj garancije dok u trgovinama kod nas ima 24 mj garancije.
U trenutku kupnje sam gledao i na honorbuyu čisto radi usporedbe i sa poštarinom bi me isti uređaj izašao oko 1.100 i kusur kuna a ovdje me izađlo eto 200kn skuplje, 200kn nadoplate za godinu dana duže jamstvo mi je ok.
Ima redmi note 5 i kod nas za nešto sitno iznad 1500 kuna u neutrinu.
Ako želi na rate uzeti. Za gotovinu je manje od 1500.
A sada, i ja sam uzeo 5+. Za ono što meni mobitel služi meni to na isto dođe.
Nije žvaka za seljaka. 
Brat mi je uzeo mi a2 i odličan je mob pogotovo kamera. Ima li još neki koji ima tako dobru kameru a sličnu cijenu ?
Imam mi a2 4/64gb već nekoliko dana i zadovoljan sam zasad,imao sam Huawei p9 i čini mi se da je zvuk prilikom poziva bio nešto jači i bogatiji,što se ostaloga tiče Xiaomi je ili bolji ili tu negdje.
Da li mi je pametno prodati ovoga sa hr garancijom i kupiti pocophone F1 sa goldway ili honorbuy garancijom...
Znam da poco ima brži procesor,ali mi treba uglavnom za internet,6/128 GB mi zasad nije potrebno,pocophone je nešto teži,ima taj zub,zaslon je tu negdje,kamera mislim u mi A2 vjerojatno nešto malo bolja u lošijim uvjetima osvjetljenja,autonomija pocophone nešto bolje zbog veće baterije...
Pozdrav, molim preporuku za mobitel do 2200kn, mobitel ce uglavnom sluziti za poruke i surfanje te ako je moguce u tom budzetu da moze pokreniti i koju ozbiljniju igru, uzimao bih sa goldwaya ako jos imaju onu opciju da se ne carini kod nas, hvala unaprijed.
Ekipa ukoliko ko namjerava uzimati sa geekmaxia , pocophone je dostupan od 15/09,nek se javi za kupon za popust
Cijena sa i bez popusta,ima li davanja za EU ...
320e sa popustom,330 bez ... Davanja nema po ko zna koji put..
Kakva davanja za EU kada iz njemačke dolazi...
Kolika je poštarina,vidim da daju dvije godine garancije,ima li ko iskustva sa tim,šalje se njima mobitel ili u kinu...
3 ipo eura sporija dostava, UPS brza dostava 5 ipo eura. Šalje se u Njemačku
volio bi uzeti neki mobitel sa BAREM 6-7000 mah...da ima ok dvostruku kameru + selfi i min 6gb rama + 128gb prostora...do 2500kn
postoji li i gdje gledati uopce mobitele, na kojim shopovima?
Kupi normalan mobitel i battery case, ne postoji mob s tim specsima da valja ičemu
imam battery case od 10000...
sta kazete o pocophonu? jel ga tko uzeo?
Mozes dobit garanciju ak uzmes preko giztopa ali vidim da se mnogim Xiaomi rijetko kvari i ako ista bude bude sa 1 god si siguran. Ali ti opet kupiš drugi za 2 god i opet si miran :)
Battery case nije isto što i power bank. Maskica-baterija, ima ih skoro za svaki mob
Hearthstone: Maks0806#2960
Pozdrav,
Trebam preporuku za kineza u cijenovnom rangu od oko 100-120 eura.
Mob je za stariju osobu koja bi pretezno koristila mob za viber/whatsapp, malo surfanje i fotkanje.
Hvala
Pozdrav,
Trebam preporuku za kineza u cijenovnom rangu od oko 100-120 eura.
Mob je za stariju osobu koja bi pretezno koristila mob za viber/whatsapp, malo surfanje i fotkanje.
Hvala
Meizu M6 definitivno...
https://www.nabava.net/mobiteli/meizu-m6-cijena-52-16gb-32gb-android-58886991