Oprosti, ali ja ne vidim da si ti igdje spominjao na koje područje se odnosi omjer "200:1", a prije bih rekao da je upravo to bilo prilično bahato razbacivanje brojkama bez pokrića, zato sam i pitao za izvor (evo ti jedan za Europu, ne znam gdje ti živiš pa da si tako "realan" sa svojim dokazima). I ovo nabrajanje je isto reprezentativno - tako od 100 ljudi koje poznajem, možda 40% ih koristi Samsung, 30-40% Xiaomi, 10% iphone, a ostali razne druge kineze, Asuse, Nokiu i sl. i to je opet neki omjer 1:2. Dakle, ako želiš dalje normalno diskutirati, molim bar neku naznaku neke statistike s pokrićem, bilo što pa da se i ja uvjerim u to, hvala...
Kažem ti dao sam realan primjer, ne planiram tražit dokaze jer su meni nepotrebni. Napisati da se rijetko kvare je gore nego što sam ja dao ovaj primjer na koji si se ti uhvatio. Svako sa imalo razmijevanja će shvatiti šta ja hoću reći a ako ti misliš da je Xiaomi tako zastupljen uredu.
/* dobro da ja sam shvatio za naše područje..

ja ću reći 5% da ispadnem korektan prema fanovima xiaomia koji se lože na moje kometare...