Koji je provjeren a da nije skup?
Ne uzimam sebi, već za poklona nezahtjevnom korisniku.
Ne bi volio da bude skuplji od 115 dolara.
Koji je provjeren a da nije skup?
Ne uzimam sebi, već za poklona nezahtjevnom korisniku.
Ne bi volio da bude skuplji od 115 dolara.
Mislim da su tu sa foruma uzimali w450. Nemaš nekog prevelikog izbora ali opet 512Mb rama je malo za android. Par aplikacija instaliras i odmah zauzme radnu memoriju, zato sam i rekao bolje uzeti sa 1Gb rama.
Moze li mi neko reci kakav je ovaj mobitel http://www.geekbuying.com/item/Neken-N6-5-0Inch-IPS-FHD-OGS-Screen-MTK6589T-Quad-Core-1-5GHz-2GB-32GB-12-6MP-Camera-Android4-2-with-3G-GPS---White-323641.html ?
Da li ga je neko kupio, kakva su vasa iskustva sa njim,...?
Da li se isplati uzeti ovaj mobitel za ove novce ili ima nesto bolje?
Ima li negdje na netu recenzija kakva o ovom mobitelu?
Pozz, pitanj ejedno kratko
frendu stigao neken n5, super mob.
Ali pojavio se problem,po meni nije do nekena,ali da čujem i vaše mišljenje.
Znači ubacim tmobile karticu,sve radi,analazi mrežu,3g ,sve radi.
Izvadim tmobile, ubacim tomato,neće da nađe mrežu,znači traži li ga traži, stalno piše gore HR Vip, odam na ručno odaberem mrežu, nađe tomato 2g, kliknem na registraciju, neće da
registrirta mrežu.
Znači tmobile radi tomato ne, u istom sim 1 utoru.
Što napraviti?
Kod svih kineza za Tele2 i VIP moraju se ručno unijeti postavke za APN, kod T-mobile SIMa se automatski učitaju...
Moze li mi neko reci kakav je ovaj mobitel http://www.geekbuying.com/item/Neken-N6-5-0Inch-IPS-FHD-OGS-Screen-MTK6589T-Quad-Core-1-5GHz-2GB-32GB-12-6MP-Camera-Android4-2-with-3G-GPS---White-323641.html ?
Da li ga je neko kupio, kakva su vasa iskustva sa njim,...?
Da li se isplati uzeti ovaj mobitel za ove novce ili ima nesto bolje?
Ima li negdje na netu recenzija kakva o ovom mobitelu?
Navodno je po iskustvima korisnika vrlo dobar izbor...
Izvadim tmobile, ubacim tomato,neće da nađe mrežu,znači traži li ga traži, stalno piše gore HR Vip, odam na ručno odaberem mrežu, nađe tomato 2g, kliknem na registraciju, neće da
registrirta mrežu.
Znači tmobile radi tomato ne, u istom sim 1 utoru.
Što napraviti?
Pa Tomato radi preko VIP mreže..to je valjda svima jasno.
Možda bi trebao otvoriti novi APN, unijeti potrebne podatke od Tomata iliti Vipa. Jer ako ti pronalazi spomenutu mrežu onda mora da šljaka. Pa poigraj se malo mobačom.. ništa te ne košta :D
Možda nije mjesto da ovdje pitam,
ima li neka stranica iz kine preko koje bi mogao naručiti bežični kućni telefon?
Na BB, pandi i geek-u ne nalazim ništa.
Pozdrav kolege!
Zanima me vaše mišljenje u vezi PDV-a, naime još 6.12.2013 su mi iz focalprice-a poslali mob te je danas stigao u Šibenik (moj grad), sad mene zanima hoće li odmah taj paket sad ići meni ili ću im morati platiti PDV?
Ja mislim da bi plačao pdv bi ti poslali invoice mising dok je još bio u zg!
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Zahvaljujem kolege na odgovorima, inače riječ je o lenovu A820, čim mi dođe napisat ću review o njemu 
robimarko: "Ma bježite od tih klonova,uzmite si pravi kineski brand,a ne ovo gdje se mulja na svemu"
U potpunosti se slažem s tobom.. 
Uvijek brand! Jer čemu davati lovu za kakvog klona, kada razlika u cijeni nije drastična. Osobno ću radije uzeti polovni brand, nego novog klona. Nemam dobro mišljenje o klonovima.. iako s njima nemam iskustva moram priznat, ali svejedno ne bih ni pod razno. :D
Zahvaljujem kolege na odgovorima, inače riječ je o lenovu A820, čim mi dođe napisat ću review o njemu 
Dobar mobitel, volim Lenovo proizvode :D
Bio kod mene jedno vrijeme pa je otišao pa-pa, moram priznat falila mi prednja kamera, i još pokoja sitnica. Zato uzeh Lenovo s820, mrak smartphone!
Tema za taj model ima, kao i review. Ja imam taj model A820 i zadovoljan sam. Od svih nedostataka je sigurno blic , hd display, gps slab, te možda prednja kamera ali pošto od navedenih stavki jedino mi fali Hd ekran i možda prednja kamera.
Edit: Evo link teme za A820 Lenovo http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/review-lenovo-a820-dual-sim-smartphone/192261.aspx
"Just A Dream ".
Samo da te pitam koliko si dao za njega?
Prije par dana dosao mi u ruke jer je pravio probleme klon Apple iPhone/a 4S 16GB, i to je najnekvalitetniji i najgrozniji ali i izgledom najvjerniji klon kojeg sam vidio.
izgledom je pljunuti iPhone 4S ukljucujuci i GUI, cak od straga na poklopcu pise iPhone Designed by Apple in Califronia 16GB.....
OS nije cak ni Android, uzasan je, spor i steka, touch se mora full stiskati da bi registrirao dodir (los rezistitivni touch) i jos ktome izrazito neprecizan, boje na ekranu su lose, flickering, kamera ocajna (kao VGA), zvuk ocajan - nekako metalan i bezbojan, WiFi neradi kako treba, internet spor do bola i vecinu stranica uopce ni nezeli ucitati.
Plastika uzasno skripava, zadnji poklopac ispada niti se moze staviti da potpuno prione u lezaj, baterija nakon mjesec dana vise ne drzi ni 1h u mirovanju.
Jos ktome tako losu bateriju crpi osvijetljeni Appleov logo sa straznje strane koji svijetli plavo i ponekad se uopce ne gasi, pa cak ni u mirovanju.
Nema side tipki (osim Vol+ i Vol - za glasnocu), obicna plastika kao na nekoj igracki.
Ostale tipke su blaga katastrofa, zapinju i treba ih jako stisnuti da reagiraju.
WiFi domet - ocajan, na 1m od Routera vec pada 2 crtice., ako je zid izmedju - pada na 1 crticu
GSM Signal ocajan....
Ugradjena memorija pohrane je oko 70MB
Nigdje ne pise koji je stvarni proizvodjac ovog uzasnog klona (ispod baterije ima samo IMEI i jos neke brojeve), niti prijatelj zna jer ga je on nabavio polovnog, tako da nemogu upozoriti kojeg klona da se klonite, mada bi se u principu trebalo kloniti svih klonova jer su uglavnom gori od najjeftinijeg i najgoreg smartphonea.
Ovaj je definitivno kralj najgorih.
koji je trenutno bust buy "kinez" do 1000kn ?
koji kineski mobitel ima najbolje performanse i koja mu je cijena?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Xaomi Mi3 i košta, cijena sitnica od 450 -500$
Bez pdv-a ili sa do 1000kn? Ako je sa onda malo teže ali recimo meni je ovaj inew v3 jako dobar i lijep te nudi mnogo toga za ispod 1000kn. (175$)
Prije par dana dosao mi u ruke jer je pravio probleme klon Apple iPhone/a 4S 16GB, i to je najnekvalitetniji i najgrozniji ali i izgledom najvjerniji klon kojeg sam vidio.
izgledom je pljunuti iPhone 4S ukljucujuci i GUI, cak od straga na poklopcu pise iPhone Designed by Apple in Califronia 16GB.....
OS nije cak ni Android, uzasan je, spor i steka, touch se mora full stiskati da bi registrirao dodir (los rezistitivni touch) i jos ktome izrazito neprecizan, boje na ekranu su lose, flickering, kamera ocajna (kao VGA), zvuk ocajan - nekako metalan i bezbojan, WiFi neradi kako treba, internet spor do bola i vecinu stranica uopce ni nezeli ucitati.
Plastika uzasno skripava, zadnji poklopac ispada niti se moze staviti da potpuno prione u lezaj, baterija nakon mjesec dana vise ne drzi ni 1h u mirovanju.
Jos ktome tako losu bateriju crpi osvijetljeni Appleov logo sa straznje strane koji svijetli plavo i ponekad se uopce ne gasi, pa cak ni u mirovanju.
Nema side tipki (osim Vol+ i Vol - za glasnocu), obicna plastika kao na nekoj igracki.
Ostale tipke su blaga katastrofa, zapinju i treba ih jako stisnuti da reagiraju.
WiFi domet - ocajan, na 1m od Routera vec pada 2 crtice., ako je zid izmedju - pada na 1 crticu
GSM Signal ocajan....
Ugradjena memorija pohrane je oko 70MB
Nigdje ne pise koji je stvarni proizvodjac ovog uzasnog klona (ispod baterije ima samo IMEI i jos neke brojeve), niti prijatelj zna jer ga je on nabavio polovnog, tako da nemogu upozoriti kojeg klona da se klonite, mada bi se u principu trebalo kloniti svih klonova jer su uglavnom gori od najjeftinijeg i najgoreg smartphonea.
Ovaj je definitivno kralj najgorih.
Po postu izgleda da taj mobitel nije tvoj. Ali onom tko ga je kupio tako i treba kad uzima klonove... kupuju se provjereni mobiteli o kojima ljudi pričaju na forumu, a ne kopije samsunga,HTC-a, ili iPhone-a.
..................
Nigdje ne pise koji je stvarni proizvodjac ovog uzasnog klona (ispod baterije ima samo IMEI i jos neke brojeve), niti prijatelj zna jer ga je on nabavio polovnog, ...................
Po postu izgleda da taj mobitel nije tvoj. Ali onom tko ga je kupio tako i treba kad uzima klonove... kupuju se provjereni mobiteli o kojima ljudi pričaju na forumu, a ne kopije samsunga,HTC-a, ili iPhone-a.
Kako sam i napomenuo, nije moj, od prijatelja je. Meni je dosao na obradu jer je pravio probleme: nije se htio povezat na WiFi, zvuk je nestajao, internet nikako nije radio. Tvornicki restart je rijesio stvar, ali je mobitel ostao jednako spor i grozan.
Frend se ne uopce ne kuzi u te stvari pa je zato uzeo.
Osobno nikad nisam niti bih ikada uzeo kopiju. Eventualno neku kopiju od Cubota, i tih nekih "brandova" ali no-name nikako.
Stigao mi jutros A820, za sad sam prezadovoljan samo me jedino muči kako da stavim google play?
Sređeno, zahvaljujem kolege na odgovorima.
Bez pdv-a ili sa do 1000kn? Ako je sa onda malo teže ali recimo meni je ovaj inew v3 jako dobar i lijep te nudi mnogo toga za ispod 1000kn. (175$)
Ja na bangu vidim $196? To ima neki kupon od -21$ ili je u međuvremenu poskupio?
Ima na AntElife za $164 (kod za -10$ je inewv3). Ispada ~900kn. Gdje ćeš drugdje bolje proći...
Brzo dok još ima na stocku! I dok traje akcija. Ja svojega već rezervirao :)
EDIT: gotovo je. Tko je stigao, super. Tko nije, beter lak nekst tajm.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
ekipa pojavil ose dosta S4 mobitela koja su namjenjena za azijsko tržište, dali ti mobitelu valjaju? ima li tko kakva iskustva s time?
ekipa pojavil ose dosta S4 mobitela koja su namjenjena za azijsko tržište, dali ti mobitelu valjaju? ima li tko kakva iskustva s time?
Bježi s time,ja sam mislio S4 "Azijsku" verziju uzet,no završio sam na HTC WP 8s.Bolje uzet neki normalni brand s garancijom nego taj bez garancije.
Gledam po netu, i za oko mi je zapeo iNew V3, ali nenam kakva je baterije, dali bi mogla da izdrži 10-12 sati sviranja audio knjiga dok sam na poslu.
A najviše mi se dopao Lenovo P780 jer ima 4000 mAh bateriju, a ona bi trebala trajati dugo, ili Neo 003.
Koji od njih 2 biste mi preporučili rađe bi da me jftinije prođe, ali bi i da dobijem dosta baterije, slobodno i neki drugi preporučite