Kada bi bile baterije jednake kvalitete, onda bismo mogli uspoređivati njihov kapacitet, ali nisu jednake kvalitete.
O ljepoti ne bih, ali iz aviona se vidi razlika u završnoj obradi neo/samsung. Ne može se uopće usporediti.
Samsung S3 moj je kloknut na 1.6 (sve jezgre), Mali sa 440MHz na 640 (može stabilno do 730MHz) i ne grije se gotovo pa ništa, pogotovo u usporedbi sa Kinezima. Vrtim po sat vremena recimo Real Racing 3 i donja strana je mlaka. Daleko više se griju neki drugi mobiteli, poput One X kojeg jedva držiš u ruci nakon pola sata intenzivnog igranja.
Ne laga na stock romu, ne znam zaista o čemu pričaš. Imam Vipov 4.3 Android i sve je savršeno glatko!
Iskreno, nisam ljubitelj Samsunga ni Applea, mislim da pretjeruju sa cijenama, rade kvalitetno ali napumpaju cijenu previše. Međutim, S3 je sada jeftin i mislim da je puno pametnije njega kupiti (pogotovo zbog garancije) nego tog Kineza.
Ne razumijem jel tebe Samsung plaća po učinku ili misliš da smo mi ovdje svi idioti? Imam kod kuće Note II s tim istim Exynosom 4412 na 1.6 (bez clockanja) pa je mob prilikom igranja prava mala pećnica, a ti mi govoriš da je tvoj S3 clockan na 1.6 "mlak"? Činjenica je da si u proteklih nekoliko postova nadrobio hrpu gluposti. Nemam običaj komentirati na BUG forumu, no ovakve nebuloze se ne propuštaju. Napisao si negdje, ako se ne varam, da si imao servis za računala i mobitele. S naglaskom na "imao", prošlo svršeno vrijeme. Da oprostiš, s takvim stavom nije ni čudo što si propao. Pretpostavljam da računala koja su npr imala u sebi ASRock matičnu kod tebe na servisu nisu bila dobrodošla jer su smeće..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9