"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.722.364
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Dok možete uhvatite si Xiaomi Hongmi, iz Njemačke sam ga naručio za cca 1350kn.

Hvala kolegi @majdo na savjetima  {#}

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
prefontaine kaže...
stručnjak kaže...

Ja sam se mislio između istih mobitela kao i ti te sam uzeo Neo 003 sa 2Gb (imaš na internetu usporedbu upravo ova 3 modela) koji je upravo stigao u PPD Split, iz Slovačke u Zagreb i istog dana proslijeđen. Zanima me hoće li mi naplatiti pdv ako se nije prvo zadržao u centralnoj carinarnici u Zagrebu?

Preporučam ti da izbjegavaš yoymart, mene su zeznuli i čekao sam uzalud mobitel 40 dana da bi mi vratili novac.

Idi preko: http://www.ttmalls.com ili http://www.chinapadmall.com

odakle si narucio pa ti priko slovacke ide?

ChinaPadMall

Frka85
17 godina
neaktivan
gp82 kaže...

Pozdrav ljudi...molim vas za malu pomoc pri procjeni jednog moba. vollo Vx98 http://www.pandawill.com/vollo-vx98-smartphone-msm8225q-quad-core-1gb-ram-android-41-3g-gps-47-inch-dark-blue-p81574.html ...Cini mi se poprilicno jeftin za quad core mobitel ( bit ce 80$ za koji dan na happy houru na Pandi)...ima li itko kakva iskustva s ovim uređajem i zasto je tako jeftin??? Hvala unaprijed

...evo jos jednom molim ako moze neki savjet vezano za gore navedeni mob...nisam bas strucnjak u procjeni mobitela i bojim se da kod ovog modela ne postoji neka caka koju ja ne primjecujem!?!? hvala i pozdrav

13 godina

Jel zna netko za nekog "kineza" sa sony-evom exmor kamerom u sebi a da je ispod 5 inča ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koji bi bio bolji model ustvari isplativiji honor 3c ili timmy e82

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

honor, naravno

18 godina

S time da je upitno imaju li doista Huawei in stock i kada će doći jer je jako nov model.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
17 godina

Ako ti se ne žuri, to je najbolje što možeš kupiti za te pare..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Hvala kolegi @majdo na savjetima {#}

moze link od kuda si ga naručio iz njemačke?

14 godina
neaktivan
keenan kaže...
assassin.st kaže...

Hvala kolegi @majdo na savjetima {#}

moze link od kuda si ga naručio iz njemačke?

Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review - Tu ima sve potanko objasnjeno di, sta, kako, zasto.. :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Evo jedan zanimljiv model u dolasku. Zanimljiv izgled, cini mi se Ok cijene, solidne specifikacije.http://www.1949deal.com/doogee-turbo-dg2014-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-3g-blue.html

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
gp82 kaže...
gp82 kaže...

Pozdrav ljudi...molim vas za malu pomoc pri procjeni jednog moba. vollo Vx98 http://www.pandawill.com/vollo-vx98-smartphone-msm8225q-quad-core-1gb-ram-android-41-3g-gps-47-inch-dark-blue-p81574.html ...Cini mi se poprilicno jeftin za quad core mobitel ( bit ce 80$ za koji dan na happy houru na Pandi)...ima li itko kakva iskustva s ovim uređajem i zasto je tako jeftin??? Hvala unaprijed

...evo jos jednom molim ako moze neki savjet vezano za gore navedeni mob...nisam bas strucnjak u procjeni mobitela i bojim se da kod ovog modela ne postoji neka caka koju ja ne primjecujem!?!? hvala i pozdrav

pripazi se, taj mobitel nema google play, sto moze, ali i ne mora, biti veoma zeznuto. sve ovisi hoce li izaci romovi s gappsima, a zasad ih nema

16 godina

Kupio sam ZTE V987 prije cca mjesec dana i vrjeme je da napravim kratak review.

Naručen je sa banggooda stigao je u cca 20 dana i nisam platio PDV :D weee, nisu mi poslali europski adapter za struju srećom imao sam jedan kod kuće. Rekao sam im da nisu poslali adapter, pa su mi ga poslali, bravo za Banggood.

Moram priznati da sam sa mobitelom nakon mjesec dana jako razočaran. Plastika je nekvalitetna i škripava doduše to se ne osjeti kada je u gumenoj zaštiti (koju dobijete sa mobitelom) ali smeta. Odkada ga imam već se jedno 3 puta resetirao sam od sebe.
Mobitel nije došao rootan i sve aplikacije su bile na kineskom, a i nisam mogao instalirati google play stoga sam na njega stavio Bruno rom koji je zapravo vanilla sa malo ekstra dodataka + root i minus kineske aplikacije. Mobitel je sporiji nego što sam očekivao od četvorojezgrenog mobitela, zna nekad biti neresponzivan. Na antutu mi scora samo mizernih 7500 WTF. Hardwerske tipke znaju divljat same od sebe pogotovo tipka za opcije, jako često se "pritisne" sama od sebe.

Pozitivne strane su kamera koja me ugodno iznenadila i ekran koji je odličan. Navodno nije IPS ali vidljivost je odlična iz svakog kuta kao i boje.

Probat ću instalirat MIUI rom umjesto Bruna, možda on rješi slabu brzinu mobitela i ostale probleme iako ne vjerujem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

taj mob mora imati oko 13500-14000 antutu, tako da je ocito nesto krivo

16 godina
prefontaine kaže...

taj mob mora imati oko 13500-14000 antutu, tako da je ocito nesto krivo

da znam, ali neznam šta...

17 godina

Adapter su su ti najverovatnije poslali ali si ga bacio, zamotaju ga u onu spuzvu pa ga ni ne skuzis ja sam iso trazit po smecu nakon sta mi je jedan forumas tu napiso to i naso ga naravno.

You got to lose to know how to win
17 godina

Evo nešto zanimljivo..

Inew v3 sa dvije baterije za 182 dolloresa

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 9:43 (red_bull).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav

je li itko naletio na mob koji zadovoljava slijedece karakteristike:

1. 3G WCDMA 900/2100 MHz

2. min 5'' ekran po mogucnost HD

3. min quad core MTK6589T ili bolji

4. hrvatski jezik

5. baterija koju ne treba puniti 2x dnevno {#}

i ako netko zna neko stavi link

lp

meboro1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozdrav svima...evo ja pokušavam naći neki jeftiniji quad core mob...interesira me brzi mobitel za klasičnu uporabu (razgovori, brzo surfanje i brzo upravljanje aplikacijama bez štekanja)...igrice ne igram a ni kamera mi nije toliko važna!!!

evo gledam već neko vrijeme jedan mob kojem lagano pada cijena a kroz koji dan će biti na pandi na happy hour za 85$ - CHARMPIN G7 ( http://www.pandawill.com/charmpin-g7-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-3g-gps-45-inch-qhd-screen-white-p83942.html )...čini mi se da ima dobre karakteristike a nisam na netu našao neke probleme vezane za njega.

možda netko ima kakav savjet za ili protiv???

hvala :)

0 1 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Evo nešto zanimljivo..

Ja sam to jučer vidio i presretan, a onda sam skužio da je jučer bio zadnji dan za popust i dodatnu bateriju...
Barem tako piše tamo, do 05.01.

13 godina

Ali na stranu dodatna baterija i kupon, odlična prilika svakako i ja mislim da sam dovoljno zagrizao da se neću premišljati oko ovog, samo da nađem neku dobru ponudu...

Prvo sam mislio uzeti Tronsmart TS3 koji je stvarno dobar al ovaj INEW V3 je na sasvim drugoj razini i vrijedi dodati nešto više dolara...

Sony exmor 13mp kamera, Gorilla glass 2. generacije, HD IPS ekran, super izgleda, ma savršen,... Ja sam zaljubljen :P

0 2 hvala 0
17 godina
Chriss kaže...
red_bull kaže...

Evo nešto zanimljivo..

Ja sam to jučer vidio i presretan, a onda sam skužio da je jučer bio zadnji dan za popust i dodatnu bateriju...
Barem tako piše tamo, do 05.01.

Još radi. Isprobao sam  čak i pitao i liliy je rekla da idu dvije baterije. Ali neznam dal ga imaju instock. Još čekam odgovor..

[M|C] jokaCRO ingame
18 godina

Na Banggoodu inew v3 s -10$ kuponom (na pm) je 181$ a dodatna baterija košta 5.99$. Također na bengu dolazi i s futrolom koja inače košta 6$ pa je cijena tu negdje.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 15:09 (Ag008).
12 godina
neaktivan

Ima ko kakav kupon za GEEKBUYING- bio bih zahcvalan

0 0 hvala 0
17 godina
meboro1 kaže...

pozdrav

je li itko naletio na mob koji zado:-) voljava slijedece karakteristike:

1. 3G WCDMA 900/2100 MHz

2. min 5'' ekran po mogucnost HD

3. min quad core MTK6589T ili bolji

4. hrvatski jezik

5. baterija koju ne treba puniti 2x dnevno {#}

i ako netko zna neko stavi link

lp

meboro1

Xiaomi hongmi. Na tabletu sam pa nemogu stavit link. Guglaj:)

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 17:23 (red_bull).
18 godina
neaktivan

Ima li netko iskustva sa ovom stranicom  http://www.faea.eu/  ? zanima me FAEA F2,

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 20:30 (tuvok).

0 0 hvala 0
18 godina

Faea ima neke mobitele koji nemaju mtk procesor ali gps i dalje nije nešto.  Mali broj ima njihove mobitele, šalju iz kine nemoj da te domena zavarava.

Mislim da imaš i bolje mobitele na webu

17 godina
Ag008 kaže...

Faea ima neke mobitele koji nemaju mtk procesor ali gps i dalje nije nešto.  Mali broj ima njihove mobitele, šalju iz kine nemoj da te domena zavarava.

Mislim da imaš i bolje mobitele na webu

Kako znaš?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina

Evo da se pohvalim da je stigao moj Neo 003.....samo kako da testiram gps...tj. kojim alatom ili pogramom je najbolje?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice