Naprimjer problem sa mailom (gmail app) noramlno radi neko vrijeme pa prestanu dolazit notifikacije (ili kasne par sati),pa sam probal nekoliko drugih appova za mail i isto sranje,al sad sam nasel (cul) "cloudmagic") koji radi super,al glupo kaj nemres imat ono kaj oces.. (i da app je lockan,ima dopustenja,auto start i sve moguce :D)
Takoder nedolaze notifikacije iz drugih appova (igre itd.) pretpostavljam da bi trebale bit lockane,a to nema smisla :)
Uf, iskreno ne znam. Znam da je bilo problema na rn2 u prvim verzijama roma. Meni na rn1 i rn3 pro gmail (+viber i whatsap) notifikacije rade bez problema. gmail app je stock iz gappsa. Aplikacije nisu lockane niti sam dirao ikakve permissions, samo sam ih stavio na autostart i to je to, notifikacija za mail ili poruku dodje iste sekunde. Upaljen defaultni miui sync. Za igre ne znam, imam ih par, ali odma ugasim notifikacije za njih.
Frend ima rn2, ako se ne varam, isto mu gmail notificira bez problema.
Romovi su xiaomi.eu za rn1 rn2, official global stable za rn3 pro.
Baš sam ga uspio naći prije minutu. Ma skupa sa DHL prijevozom od 26 dolara dođe malo skuplji nego sa xiaomiforsale, koji šalje iz EU pa također ne bi trebalo bit dodatnih troškova.
Ako uzimas sa xiaomiforsale, pazi, tj budi 100% siguran da mob imaju na skladistu. Neki clanovi foruma su narucili mob od njih pa cekali do 50, 60 dana jer se ispostavilo da doticni nije bio na skladistu. Ako je sigurno na skladistu, ekipa veli da dodje za par dana.

Doogee F5 deluje kao sasvim pristojan uređaj, mislim da Oukitel takođe ima par sasvim ok uradaka (s tim što se furaju na velike baterije pa znaju biti teži), Ulefone isto.