"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.516
|
čitano: 7.013.497
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
matija410 kaže...

Naprimjer problem sa mailom (gmail app) noramlno radi neko vrijeme pa prestanu dolazit notifikacije (ili kasne par sati),pa sam probal nekoliko drugih appova za mail i isto sranje,al sad sam nasel (cul) "cloudmagic") koji radi super,al glupo kaj nemres imat ono kaj oces.. (i da app je lockan,ima dopustenja,auto start i sve moguce :D)

Takoder nedolaze notifikacije iz drugih appova (igre itd.) pretpostavljam da bi trebale bit lockane,a to nema smisla :)

Uf, iskreno ne znam. Znam da je bilo problema na rn2 u prvim verzijama roma. Meni na rn1 i rn3 pro gmail (+viber i whatsap) notifikacije rade bez problema. gmail app je stock iz gappsa. Aplikacije nisu lockane niti sam dirao ikakve permissions, samo sam ih stavio na autostart i to je to, notifikacija za mail ili poruku dodje iste sekunde. Upaljen defaultni miui sync. Za igre ne znam, imam ih par, ali odma ugasim notifikacije za njih.

Frend ima rn2, ako se ne varam, isto mu gmail notificira bez problema.

Romovi su xiaomi.eu za rn1 rn2, official global stable za rn3 pro.

ALVIN kažxe...

Baš sam ga uspio naći prije minutu. Ma skupa sa DHL prijevozom od 26 dolara dođe malo skuplji nego sa xiaomiforsale, koji šalje iz EU pa također ne bi trebalo bit dodatnih troškova.

Ako uzimas sa xiaomiforsale, pazi, tj budi 100% siguran da mob imaju na skladistu. Neki clanovi foruma su narucili mob od njih pa cekali do 50, 60 dana jer se ispostavilo da doticni nije bio na skladistu. Ako je sigurno na skladistu, ekipa veli da dodje za par dana.

14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav!

Koji Xiaomi mobitel bi bilo najbolje kupiti za otprilike 1500 kuna a ako ima nekih dobrih preporuka može i manja cijena. I ako bi mi mogli napisati s koje stranice je najbolje kupovati.

Zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 20:29 (SheldonCooper).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Injection kaže...

Hvala ekipa, Redmi Note 2 it is! Odakle je najbolje uzeti? Da je sigurno, i da dođe što prije. Dobio sam preporuku za Honorbuy? Cca tjedan dana? Ima što bolje? Cubota sam bio uzeo s eBaya, došao za 2 dana. I da, mora bit EU warehouse.

Rekao si da je baterija bitna, Redmi Note 2 sam čitao da mu se baterija brzo praznila (navodno je neki update to riješio kasnije), ali Note 3 ima još i veću od 2, pa pogledaj omjer cijene i koliko ti je bitna baterija prije nego naručiš. I xiaomiforsale.com će ti najvjerojatnije imat najnižu cijenu sa EU skladištem, ali ne uzimaj nikako ako nije na stocku

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 20:33 (BuRn_mb).
11 godina
protjeran

@ncf

Velim ti radilo je neko vrijeme pa prestalo (rnt mtk xiaomu.eu rom) :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozz. Jel netko zna koje je kodno ime xiaomi mi4 lte?? Cancro ili Leo.? Navodno paše i jedno i drugo. Ako se ne varam Cancro bi trebao biti mi3 a mi4 Leo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
ToNi185 kaže...
Pozdrav, misli tko kupiti sutra koji mob na aliexpressu? Akcije su velike, mene najviše mami mi4 za 150$.

Pa ta cijena je već neko vrijeme za 2gb rama verziju, kod Top One mislim

Nije, nema uopce u ponudi, samo za 200 era 3gb rama. Platio sam 120 eura na aliexpressu danas za 2gb rama.

Clueso kaže...
ToNi185 kaže...
Pozdrav, misli tko kupiti sutra koji mob na aliexpressu? Akcije su velike, mene najviše mami mi4 za 150$.

Ajde super za tu novu akciju. Javi nam ako kupis jesi li platio i dostavu 26.32 usd ili se mozda to ne placa ;)

Kupio sam :) 900 kn me izasao, uhvatio sam kod za 8 $ popust preko alipaya ako se poveze kartica i  oko 120 eura me kostao.

Shipping za hr je 2$ a ja sam narucio kod frenda u Austriju jer nezelim nasu carinu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 23:34 (ToNi185).
10 godina
neaktivan
Platiti ćeš pdv u Austriji...
16 godina
neaktivan
Sta sigurno? Naručio sam kod prijatelja prije dosta vremena nešto za više od 150 eura. Nista nisam plstio.
16 godina
neaktivan
Inače još uvijek su te akcije na aliexpressu, mislim za 121 euro mi4 je super. Platilo se sta dodatno ili ne. Samo moje mišljenje
18 godina

@M3d0

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 8:49 (MASVA).
10 godina
neaktivan
Hvala. Isti ROM ide na 3g i 4g model?
18 godina

Vlasnici 5.5" mobitela, ste se brzo privikli na veći mobitel, vam stane u džep itd?

Meni uskoro dolazi taj veći i bojim se da će mi biti prevelik

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
18 godina

I jesam i nisam. Što se tiče jednoručne upotrebe, malo sam se navikao, a malo prilagodio, pa sad dosta toga radim sa dve, a ponekad koristim i one handed mode.

Kada ga nosim u džepu pantalona, ok je kad hodam, ali ga dok se penjem uz stepenice znatno više osećam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

za rukovanje je super, taman velicina.. a za nosenje je vec malo problematicno, dok sjedas uvijek ga moras vadit, dok obuvas cipele... to sam rijesio tako da ga stavljam u dzep od jakne. sad ce ljeto brzo pa moram smisliti kako cu se snac bez jakne

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina

Ova dva mobitela mi imaju lijepu i čvrstu konstrukciju, odlične baterije. Malo su i veći 5,5''  , ali težina im malo veća, Leagoo ima 176g. a K6000 205 grama. Cijena podjednaka, mogu se naći za 115 dolara plus PDV.

Pročitao sam uz puno pozitivnih i par negativnih komentara u vezi Leagoo Elite 5, dvoje ih se požalilo da baterija u stand-by dosta brzo pada, zatim da pokazuje krive postotke napunjenosti. Možda im se samo potrefio loš primjerak. Oukitel se čini pouzdaniji, ima više reviewa. Šteta što Oukitel k4000 ima još veću težinu. Volio bih da imaju neki od 5'', konstrukcije kao i K6000, ali da je lakši, ne treba mu ni toliko pakleno jaka baterija.

Lagoo Elite 5 - Specifikacije

Oukitel K6000 - Specifikacije

Ima li koji DooGee, Cubot i slični a da ima solidnu izradu, dobru bateriju, a da ne ispadne pretežak ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 12:38 (ALVIN).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Ima li koji DooGee, Cubot i slični a da ima solidnu izradu, dobru bateriju, a da ne ispadne pretežak ?

Jednostavno ne!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 12:44 (Gam3r).
16 godina

Pa i ti manje poznati proizvođžači se bore, nije Kina više smetlište, to je velesila koja će uskoro nadmašiti ameriku.

A ovaj se čini klasa iznad, vidim da su cijene na aliexpressu dosta veće, ovo je izgleda neka super ponuda.

ZTE Nubia Z7 mini

Treba taj fon proanalizirati.Ovako na prvu udovoljava, na youtube izgleda super.

Ima li koji dokazano dobar ZTE da se može naći za ispod 1000kn ?

1 0 hvala 0
18 godina

Gam3r Mislim da preteruješ. Ima i uređaja manjih marki sa npr pravim Gorilla Glassom, metalnim kućištem ili ojačanjima, pristojnim dizajnom... čime god hoćeš, samo treba tražiti.  Doogee F5 deluje kao sasvim pristojan uređaj, mislim da Oukitel takođe ima par sasvim ok uradaka (s tim što se furaju na velike baterije pa znaju biti teži), Ulefone isto. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 13:02 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ekipa, jedno pitanje...

jel normalno da ovo traje ovoliko?

Uzela sa tiny deala, sladište germany, pisalo do 5 radnih dana dostava, sad je već prošlo 9 a za mobitel još uvijek ne piše da je stigao u HR.

Prošli put kad sam uzimala prije 5 mj. stigao mi je za 5 dana.

0 0 hvala 0
18 godina

Vjerojatno je normalno. To više ovisi o sreći kada će doći

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Gam3r Mislim da preteruješ. Ima i uređaja manjih marki sa npr pravim Gorilla Glassom, metalnim kućištem ili ojačanjima, pristojnim dizajnom... čime god hoćeš, samo treba tražiti.  Doogee F5 deluje kao sasvim pristojan uređaj, mislim da Oukitel takođe ima par sasvim ok uradaka (s tim što se furaju na velike baterije pa znaju biti teži), Ulefone isto. 

ima solidnih na prvu, a nakon par mjeseci nema vise ni metala ni baterije...

10 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Vjerojatno je normalno. To više ovisi o sreći kada će doći

Ma, malo mi je to neprofesionalno, ako napišu za pet, onda neka bude pet, a ne dvadeset i pet dana.

Znači ne trebam se brinuti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 16:36 (PLAVAmala).
11 godina
neaktivan

Pozdrav planiram kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro ili nesto u tom rangu, po vasem misljenju za te novce da li postoji nesto bolje?

0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Ako netko nece meizu xiaomi, mozda bi trebao pogledati UMI telefone.  Nikako nemoj kupiti dooge telefon. Na nagovor supruge uzeo sam doogee dg 900. tada sam budala iskesirao 230 dollara plus pdv. odmah nakon prvog paljenja bilo mi je jasno kakave kvalitete je mobitel. Kamera spora, ekran loš, pregrijavao se toliko da se ekran na kraju razljepio i ispao. ozbiljno.

Jbg, njoj je bio lijep i nije odustajala bez obzira kaj sam je pokusavao odgovoriti.

Sad sam nedavno vidio kod kolege NOA neznam koji model, no identičan je doogee dg 900. i on veli da mu ekran ispada. a dao je 1800 kn keša na temelju bajnih specifikacija

(G)jokaCRO ingame
17 godina
brmi kaže...

Pozdrav planiram kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro ili nesto u tom rangu, po vasem misljenju za te novce da li postoji nesto bolje?

puno ljudi na forumu je uzelo redmi note 2 ili redmi note 3.

Iskustva su više nego pozitivna i ja smatram da je mob vrijedan tih para.

17 godina
brmi kaže...

Ako ti je ekran prevelik, sad će uskoro izaći Redmi 3 Pro verzija pa si pogledaj i nju ak ti ta možda bolje odgovara.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
AmonZero kaže...
brmi kaže...

Ako ti je ekran prevelik, sad će uskoro izaći Redmi 3 Pro verzija pa si pogledaj i nju ak ti ta možda bolje odgovara.

glupo je sto nisu nikakav jaci procesor stavili u njega, SD 616 mi se cini nekak preslab kad za 150-200 kn vise imas helio x10 ili neki slicne snage

11 godina
neaktivan

SD616 je jako dobar i brz procesor, nemoj ga potcjenjivati u poredjenju sa X10.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav,zanima me dali je moguce zamjeniti kameru sa mobitela noa h4 znaci 16 megapixela na mobitel noa h40 13 (megapixela)

??

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 20:56 (black2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wolf79 kaže...

SD616 je jako dobar i brz procesor, nemoj ga potcjenjivati u poredjenju sa X10.

a ne znam, nije da sad gledam samo benchmark ali 32000 na antutu mi ne ulijevaju povjerenje i ne znam dal se isplati sa snapdragona 800 prelazit na 616

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice