- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje za one koji su uzimali mobitel s Honorbuy-a EU, kada vam je odnosno u koje doba dana stigao mail s podacima o slanju paketa odnosno brojem za praćenje? Hvala
Pitanje za one koji su uzimali mobitel s Honorbuy-a EU, kada vam je odnosno u koje doba dana stigao mail s podacima o slanju paketa odnosno brojem za praćenje? Hvala
Jutarnji sati oko 11, al ne vidim razlog zasto te to zanima, to nije odredeno, tebi moze doc i u ponoc, zavisi kad se oni odluce tebi to poslat..
A što je sa onim gearbest dućanom? jel šalju u Hrv ili ne? sa eu skladišta?
Jutarnji sati oko 11, al ne vidim razlog zasto te to zanima, to nije odredeno, tebi moze doc i u ponoc, zavisi kad se oni odluce tebi to poslat..
Naručio sam jutros oko 8, pa sam pomislio da možda još danas pošalju budući je LeTV 1s na lageru u EU skladištu.
A što je sa onim gearbest dućanom? jel šalju u Hrv ili ne? sa eu skladišta?
Ne :(
Ali
Ne šalju već dugo, na webu im piše u koje šalju.
Bok svima :)
Evo čitam ovu temu zadnja dva sata i vidim da ima dosta ljudi koji znaju što pričaju pa da vas i ja pitam nešto. Unaprijed se ispričavam ako vam ovakva pitanja idu na živce ili ako je već negdje odgovoreno, moram priznati da sam se malo izgubila u moru proizvođača i savjeta. Gledala sam da bi si kupila Lenovo K3 Note, čini mi se odličan mobitel pogotovo za tu cijenu. E sad, ja sam nesposobna za bilo kakvo stavljanje custom romova i svakakvih savjeta koje ste dali u prošlim postovima, pa da skratim priču, da li bi mi preporučili kupovinu ovo mobitela računajući da sve što bi mogla napraviti na njemu je promijeniti jezik XD
Hvala unaprijed
Čini se da nećeš trebati ništa mijenjati i da će ti sve raditi. Makar prema onome što sam čitao o njemu. 5.5" ti neće biti preveliko?
Btw pogledaj i Ulefone Paris, Umi Rome i još neke koje možeš kupiti jeftinije a po specifikacijama su tu negdje.
pa da skratim priču, da li bi mi preporučili kupovinu ovo mobitela računajući da sve što bi mogla napraviti na njemu je promijeniti jezik XD
Hvala unaprijed
Pa trebalo bi biti sve OK bez mijenjanja ičega, no to može i ovisiti gdje ga kupiš, tj. s kakvim ROM-om uređaj stigne, a to ne možeš znati. Većina ljudi mijenja ROM ne zato jer su ovisni o tome
već zato što im na postojećem mobu nešto ne štima ili ne radi.
Bok svima :)
Evo čitam ovu temu zadnja dva sata i vidim da ima dosta ljudi koji znaju što pričaju pa da vas i ja pitam nešto. Unaprijed se ispričavam ako vam ovakva pitanja idu na živce ili ako je već negdje odgovoreno, moram priznati da sam se malo izgubila u moru proizvođača i savjeta. Gledala sam da bi si kupila Lenovo K3 Note, čini mi se odličan mobitel pogotovo za tu cijenu. E sad, ja sam nesposobna za bilo kakvo stavljanje custom romova i svakakvih savjeta koje ste dali u prošlim postovima, pa da skratim priču, da li bi mi preporučili kupovinu ovo mobitela računajući da sve što bi mogla napraviti na njemu je promijeniti jezik XD
Hvala unaprijed
kao sto je kolega rekao, sve zavisi odkuda uzmes. Moze ti doci bez ikakvih dodatnih i glupih aplikacija, ali takoder moze ti doci pun istih. Ali vjeruj mi, nije nikakav bauk to mjenjanje romova. Stvarno samo pratis korak po korak i nemoze biti jednostavnije. Ako di zapnes ili sto trebas tu je uvijek ekipa pa slobodno pitaj :)
Sretno s kupovinom :)
Evo dosao Mi4. Sad me samo zanima vaše mišljenje o verziji MIUI i ostatku (preporuke dobrodosle). Trenutno mi je MIUI 7.00.55.00(KXDMICI).
Kad sam ga tek upalio kao lokaciju sam mogao samo stavit africke zemlje i neke live tamo...
Malo googlam okolo di sta i kako (trenutno skidam V7.1.1.0.KXDMICK (MIUI7)) .
Pa ajde ako mooze koji link il uputa od vas sto je najbolje
Moj jednako nesposoban prijatelj je uzeo Lenovo K3 Note i koristio ga out of the box i nije se žalio. Vjerujem da ćeš tako moći i ti. Ja sam čačkao po Letv 1s i bio sam primoran mijenjati rom samo zbog toga što na prvom s kojim je došao nije bio moguć over the air update. Stavio sam noviji službeni (stock) rom od proizvođača, a za to nisam morao ni rootati telefon niti biti jako vješt. Dovoljan je tutorial s 3-4 koraka i svatko si to može napraviti. Slično, za nijansu kompliciranije je sa stavljanjem custom romova. Tako da, ako ti se baš sviđa taj telefon, ne moraš se tih stvari bojati, a valja napomenuti da svi Kinezi imaju isti problem sa bloatwareom i romovima prodavača, samo je kod nekih više izražen.
Hah evo sad sam na crnoj pozadini skuzio da imam mrtvi pixel... ://///. A ovaj novi rom sta san stavio mi se crasha.. za poludit
Hah evo sad sam na crnoj pozadini skuzio da imam mrtvi pixel... ://///. A ovaj novi rom sta san stavio mi se crasha.. za poludit
stavi jednu verziju stariju. Ovaj najnoviji je ionako cudan. Ako trebas pomoc javi.
stavi jednu verziju stariju. Ovaj najnoviji je ionako cudan. Ako trebas pomoc javi.
Ajde molim te pošalji koju verziju predlažeš? I koji nacin najbrzi/laksi.
Sad radim s Mi pc suite flash na neku njihovu jer na ovu nemogu uopce uc jer stalo iskace da je nesto prestalo radit. Al skinio sam sad dvi verzije s vise jezika tamo na nekom nasem forumu. Pa cu probat to ubacit
http://en.miui.com/download-240.html
stable, odi pod older versions i stavi ovaj V7.0.5.0.KXDMICI.
I ovdje ti je najjednostavniji guide po kojem ides: http://en.miui.com/a-234.html
Sretno! :)
Evo dosao Mi4. Sad me samo zanima vaše mišljenje o verziji MIUI i ostatku (preporuke dobrodosle). Trenutno mi je MIUI 7.00.55.00(KXDMICI).
Kad sam ga tek upalio kao lokaciju sam mogao samo stavit africke zemlje i neke live tamo...
Malo googlam okolo di sta i kako (trenutno skidam V7.1.1.0.KXDMICK (MIUI7)) .
Pa ajde ako mooze koji link il uputa od vas sto je najbolje
Za pocetak, moja preopruka odraditi fastboot flash.. Mani se na prvu mi suitea, itd, jer nema od toga nista da to ispadne kako spada ako neces odraditi sve po PS-u..
A i inace ja to ne volim koristiti out of box, pa nema tih para da je meni neki kinez cackao po mobu prije mene, a ja to sve isto mogu odraditi sam za 5 minuta :D
Pa redom ti evo linkovi;
Fino na naški objašnjen fastboot od - do - LINK
Ovdje mozes fino skinuti fastboot image - LINK
Ovo sto skines s en.miui moras raspakirati na desktop, ali samo jedna mapa smije biti, ne da ono napravis mapu mob pa unutra raspakiras, nego otvoris i odmah su svi fajlovi tu.. Jer nece moci povlaciti fastboot podatke ako ima vise mapa
Ovdje si skini multilanguage rom - LINK (MI4 spada pod kodno ime cancro koje ti pise u imenu datoteke da znas koji skinuti)
Trazis ga pod stable, jer weekley je obustavljen radi finalne faze testiranja MM 6.0 koji nam dolazi uskoro na Mi3, MI4, itd..
Multilanguage rom flashas preko recoverya od samog mobitela, tako da ga preimenujes u update-zip i kopiras u mobitel direktno, bez ubacivanja u mape..
A evo i obavijest za MM
Ok. evo probam sad to. Pa da vidimo kako ce to proc :D . fala na pomoci
Mene zanima sad jel to nužno?
Mislim inače meni nije problem stavit Custom ROM ali ne mogu to napravit na prijateljevom mobu koji nije baš vješt u tome a zanima ga ovaj RN2
Ovdje si skini multilanguage rom - LINK (MI4 spada pod kodno ime cancro koje ti pise u imenu datoteke da znas koji skinuti)
Trazis ga pod stable, jer weekley je obustavljen radi finalne faze testiranja MM 6.0 koji nam dolazi uskoro na Mi3, MI4, itd..
Multilanguage rom flashas preko recoverya od samog mobitela, tako da ga preimenujes u update-zip i kopiras u mobitel direktno, bez ubacivanja u mape..
A evo i obavijest za MM
Izbaciva mi da:
can't find update.zip in sdcard (tocno sam ime napisao).
Dal da pokušam update na drugi nacin?
A evo i obavijest za MM
Ovjde mi dodje da:
Jesi siguran da ti se vide ekstenzije , da tebi zapravo nije update.zip.zip
Mene zanima sad jel to nužno?
Mislim inače meni nije problem stavit Custom ROM ali ne mogu to napravit na prijateljevom mobu koji nije baš vješt u tome a zanima ga ovaj RN2
Odradi cisti flash mu i to je to, nista drugo ne moras raditi.. barem ja to preporucavam svakome, i za svakoga kome sam narucivao sam to napravio, nista costum, sve stock, ali clean install..
i ovo moze biti problem takodjer..
Inace, potkrala mi se greska u pisanju, update.zip mora biti a ne ovo s minusom..
I mora biti u root folderu mobitela, znaci tamo gdje su svi folderi cim udjes na mob preko kompa..
Moglo bi se probati napraviti update i preko one njegova apk updater, ai tu ne mozes ja mislim brisati cache i user data..
Potkrala mi se greska u pisanju, update.zip mora biti a ne ovo s minusom..
I mora biti u root folderu mobitela, znaci tamo gdje su svi folderi cim udjes na mob preko kompa..
Moglo bi se probati napraviti update i preko one njegova apk updater, ai tu ne mozes ja mislim brisati cache i user data..
Pratio sam tamo na linku da je update.zip i tako i stavljeno. I ubacio sam ga cim sam usao u mob internu memoriju
A evo i obavijest za MM
Ovjde mi dodje da:
Moguce... Provjerim
Da. Sad vidim . Jos san 3 puta gleda malprije i opet nisan skuzio XD. E a u međuvremnu san isao preko app napravit update. Jel moram sad sve ispocetka il samo nastavit 3. korak?
Evo ga sve radi. Hvala puno na pomoci... Ak ste u blizini placam pivu :D
Čini se da nećeš trebati ništa mijenjati i da će ti sve raditi. Makar prema onome što sam čitao o njemu. 5.5" ti neće biti preveliko?
Btw pogledaj i Ulefone Paris, Umi Rome i još neke koje možeš kupiti jeftinije a po specifikacijama su tu negdje.
Koliko je proveren taj Ulefone? Ima li nekih poznatih problema? GPU deluje dosta elementarno.
Iako je Umi Rome još i popularniji te ima 5.5".
Frend mi ga je dobio i super mu radi, zadovoljan je. Nikakvo mijenjanje fw-a, nikakve kineske aplikacije. Sve mu je kako treba biti došlo.
Za pocetak, moja preopruka odraditi fastboot flash.. Mani se na prvu mi suitea, itd, jer nema od toga nista da to ispadne kako spada ako neces odraditi sve po PS-u..
A i inace ja to ne volim koristiti out of box, pa nema tih para da je meni neki kinez cackao po mobu prije mene, a ja to sve isto mogu odraditi sam za 5 minuta :D
Pa redom ti evo linkovi;
Fino na naški objašnjen fastboot od - do - LINK
Mene kao laika zanima šta točno dobijemo ako napravimo fastboot flash? I šta je taj Kinez koji je možda čačkao mogao staviti na mob?
I još nešto, po čemu se metoda koju si ti opisao razlikuje od ove opisane u ovom linku: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/192996.aspx?page=394&jumpto=4830485&sort=asc&view=flat
Ako bi netko objasnio bio bi vrlo zahvalan :)