Prijavila sam g account i piše sinkronizirano ali nema Niš..samo kontakti sa kartice..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijavila sam g account i piše sinkronizirano ali nema Niš..samo kontakti sa kartice..
Kupio ja Ulefon Paris na Banggodu s EU skladišta i ode on na našu carinu. Ipak poslali iz Kine preko Nizozemske do nas, a ne s EU skladišta.
Kupio ja Ulefon Paris na Banggodu s EU skladišta i ode on na našu carinu. Ipak poslali iz Kine preko Nizozemske do nas, a ne s EU skladišta.
Realno, to i rade cijelo vrijeme, bilo je samo pitanje vremena kad ce ovi skuziti.. Sad valja mijenjati shemu da bi ljudi nastavili kupovati..
odi u app menageru u contacts i tamo import pa odaberi sa g-acca
Također i meni. Ali sam ih kontaktirao i obecali su da ce mi pokriti troškove carine. Jos cekam racun od carine . Pa predlažem da isto napravis
Također i meni. Ali sam ih kontaktirao i obecali su da ce mi pokriti troškove carine. Jos cekam racun od carine . Pa predlažem da isto napravis
Upravo ima poslao email. 
Za prvo pitanje obrati se trgovini koja ih prodaje, većina romova ima playstore, valdja 90%.
Četvrto, stavljaj što god hoćeš, ne gubiš jamstvo.
Samo eto, nažalost na tom mobitelu se mora komplicirati i stavljati romove. Tako se npr na nešto jeftinijem Ulefone Paris 5 ne mora stavljati ništa i odmah sve radi.
E daj ne s.... Mobitel je u preorderu i nitko ga još nije dobio tako da te zaključke izvlačiš iz dupeta
Vraćaju PDV, i meni su.
Banggood je obustavio slanje iz EU skladišta jer imaju nekih problema. Prije par mjeseci su slali Royal mailom, prešli na NL poštu, neko vrijeme je bilo bez a sada ipak ide na carinu.
Imaju problema sa EU skladištem, tako da šalju iz Kine.
Ima i obavijest na vrhu stranice.
Lp
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Neobično kako se to dogodilo. I zašto su prestali Royalom slati.
Kupio sam LeTv 1s sa Giztop-a platio 230$ . Uzeo sam iz te trgovine zato što piše da je to finalna cijena ( nema PDV-a , nema plaćanje dostave ) danas sam dobio obavijest da je mobitel krenuo prema meni ,e sada me zanima od ljudi koji su kupovali u toj trgovini dali je zaista to tako , pošto sada ćitam da netko ima problema sa dostavom iz EU skladišta.Samo bi još napomenio da kada sam vršio kupovinu nigdje nisam morao posebno naglasiti da mi pošalju mobitel sa EU skladišta. Ja se iskreno nadam da će mi mobitel bez ikakakvih dodatnih davanja i komplikacija stići na kućnu adresu
Evo ljudi kupio ja gsmart gx2 mobitel je super sve pet ali imam par pitanja. Zanima me pošto je mobitel tvornički zaključan da nemogu micati aplikacije s memorije na sd karticu , dali nekako mogu zaobiči to? Rootal sam ga i zanima me gdje mogu nači neki rom za njega ? Hvala
Neplacas Niš dodatno..ja sam narucil s giztopa..
Pozdrav! Jedno pitanje za svih koji su mobitel preuzimali U DHl-a.
Da li ste prvo otpakirali i vidili sta ste dobili u paketu i da li je sve u redu, ili vam to nisu dali dok niste potpisali!?
Evo ljudi kupio ja gsmart gx2 mobitel je super sve pet ali imam par pitanja. Zanima me pošto je mobitel tvornički zaključan da nemogu micati aplikacije s memorije na sd karticu , dali nekako mogu zaobiči to? Rootal sam ga i zanima me gdje mogu nači neki rom za njega ? Hvala
Stvarno nitko nema pojima? Vec treca tema u kojoj sam pitao, na forumu sam 5 godina i prije su ljudi odgovarali na svasta a sad kao da nije informaticki forum.
Ispricavam se moderatorima na duplom postu , ako sam zasluzio bijeli karton slobodno mi dajte ali mi stvarno nije jasno kako pored toliko informaticara nitko nemoze objasniti kako skopirati app na sd karticu? Trazio sam na internetu ali nisam nasao pravi odgovor...
Evo ali nema sa g acca.. Možda zato jer nemam Google contacts sync, a nemam jer ne podržava na 5.0.2 android verziji
stisni uvezi ih pohrane i onda mozes odabrati g-mail acc
Stvarno nitko nema pojima? Vec treca tema u kojoj sam pitao, na forumu sam 5 godina i prije su ljudi odgovarali na svasta a sad kao da nije informaticki forum.
app2sd
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.app2sd&hl=hr
Mozda nije problem samo s Bangggod tzv. Europskim skladistem (i mobitelima narucenim odande).
Na zadnje tri stranice e-Bay teme naci cete vise e-Bay kupaca koji se zale na isti problem, narucili (preko e-Baya) s tzv Europskog skladista, roba poslana iz Kine pa prepakirana negdje u EU i proslijedjena u HR gdje posta i carina prepoznaju prevaru, zadrzavaju paket i naplacuju carinske odn. PDV troskove http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?jumpto=4895204&sort=asc&view=flat&page=382
Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se to odnositi na one koji narucuju s EU skladista nekih drugih prodavaca (GB, Giztop, Aliexpress tipa chigon i sl.). Neki mozda stvarno imaju svoj EU ured gdje stvarno plate PDV u toj zemlji (pa ga kupac onda stvarno ne treba ponovno platiti u HR). No nasa posta i carina ocito ce od sada detaljnije provjeravati.
Bit ce takodjer zanimljivo vidjeti na BG kad im prodju ta dva tjedna (na nj. obavijesti nije navedeno od kojeg datuma se broji) koliko kazu da ce im trebati da ponovno uspostave EU skladiste - hoce li stvarno biti ponovno uspostavljeno te hoce li artikli na EU skladistu dodatno poskupiti (da im pokriju troskove istinskog podvrgavanja EU carinskim propisima). I/ili ce za pocetak reci da 'EU skladiste' vise ne vrijedi za kupce iz Hrvatske.
PS: Nema veze s mobitelima ali takodjer bas citam na toj e-Bay i BG temama da HR posta od sad navodno napkacuje 4,5 Kn i za one male pakete koji se ne preuzmu od postara (postar ostavi ceduljici jer nisi bio doma) nego se vlastorucno podignu u postanskom uredu.
Bit ce takodjer zanimljivo vidjeti na BG kad im prodju ta dva tjedna (na nj. obavijesti nije navedeno od kojeg datuma se broji) koliko kazu da ce im trebati da ponovno uspostave EU skladiste - hoce li stvarno biti ponovno uspostavljeno te hoce li artikli na EU skladistu dodatno poskupiti (da im pokriju troskove istinskog podvrgavanja EU carinskim propisima). I/ili ce za pocetak reci da 'EU skladiste' vise ne vrijedi za kupce iz Hrvatske.
PS: Nema veze s mobitelima ali takodjer bas citam na toj e-Bay i BG temama da HR posta od sad navodno napkacuje 4,5 Kn i za one male pakete koji se ne preuzmu od postara (postar ostavi ceduljici jer nisi bio doma) nego se vlastorucno podignu u postanskom uredu.
Reci ce jednostavno da EU skladiste vise ne vazi za Hrvatistan i cao..
Sto se tice te aplate malih paketa, to je i od prije tako, jednostavno kakav je postaru dan, neki pisu, neki ne..
pozdrav
ovako gledam po internetu na dosta youtube kanala, koji opce nisu da se tako izrazim: "specijalizirani" za recenziranje mobitela, dobijaju od Honorbuya, Gearbesta mobitele na recenziju
e sada zna li itko slucajno kako oni to obave?
naravno ne mislim se bavit recenzijama ali me stvarno zanima kako to da im webshopovi vjeruju
Pozdrav! Jedno pitanje za svih koji su mobitel preuzimali U DHl-a.
Da li ste prvo otpakirali i vidili sta ste dobili u paketu i da li je sve u redu, ili vam to nisu dali dok niste potpisali!?
Kad sam preuzimao mobitel od DHL-a najprije sam provjerio jeli sve OK pa tek onda potpisao.
Pozdrav!
Ne radi se o tome da li ti postar dok na kucnom pragu isporucuje naplati tih 4,5 Kn ili ne jer mu se ne da pisati, tebi ili njemu se ne da zezati sa sitnim, nemas ga ili ti ne vrati kusur na 10 Kn, platis Medom ili ti ne naplati nego se dogovorite da sl put platis duplo (dn. 10 Kn).
Nego da do sad u postanskim uredima nisu naplacivali 4,5 Kn ako je postar samo ostavio ceduljicu (nikog nije bilo doma, nije mu se dalo zvoniti ili se mojim klincima nije dalo ustati i otvoriti :)) pa bih sam morao ici po paket.
Nikad, za bar petnaest paketa (BG, Aliexpress, e-Bay) u zadnje dvije godine koje sam preuzimao u post. uredu, nisu mi bili naolatili.
Prvi put sam cak pitao pa me sluzbenik cudeci se poducio da se 4,50 Kn ne naplacuju kad s ceduljicom sam podizes paketic, nego samo ako ti ga postar doma isoorucuje.
A sad ljudi kazu da je Posta promijenila praksu (navodno i formulaciju u Pravilniku) te da odsada i u uredima moraju naplatiti tih 4 i pol Kune. Nije puno za svakog od nas, ali Posti ce si nesto dodatno nakupiti :)
Mozda nije problem samo s Bangggod tzv. Europskim skladistem (i mobitelima narucenim odande).
Na zadnje tri stranice e-Bay teme naci cete vise e-Bay kupaca koji se zale na isti problem, narucili (preko e-Baya) s tzv Europskog skladista, roba poslana iz Kine pa prepakirana negdje u EU i proslijedjena u HR gdje posta i carina prepoznaju prevaru, zadrzavaju paket i naplacuju carinske odn. PDV troskove http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?jumpto=4895204&sort=asc&view=flat&page=382
Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se to odnositi na one koji narucuju s EU skladista nekih drugih prodavaca (GB, Giztop, Aliexpress tipa chigon i sl.). Neki mozda stvarno imaju svoj EU ured gdje stvarno plate PDV u toj zemlji (pa ga kupac onda stvarno ne treba ponovno platiti u HR). No nasa posta i carina ocito ce od sada detaljnije provjeravati.
Nisam dugo primio ali zar sada naplaćuju i 4.5kn ako ideš kod njih u ured?
Ako im treba 2 tjedna sigurno će nešto biti od EU-a. Inače bi napisali da više ne doistavljaju i nema. Ništa, čekamo i vidimo.
Cesto samo prica/cita sluzbene specifikacije dok ti pokazuje raspakiravanje paketa, ukljucivanje i nekakav Antutu test.
Uostalom, tko ti garantira da su to neovisni recenzenti a ne netko inkognito a zapravo u ime Web-shopa.
- HTC 8S -
Evo još jedno pitanje. Mobitel mi je došao u lokalnu poštu (jutros u 7).Sad se treba dostavit meni. No kolko sam upamtio u nas postar dolazi svako drugi dan a bio je jučer. Tal da ce tek sutra I kroz jutro. a mene sutra ujutro nema doma jer sam na poslu. Pa me zanima dali mogu otici popodne danas u poštu preuzeti paket?
Evo još jedno pitanje. Mobitel mi je došao u lokalnu poštu (jutros u 7).Sad se treba dostavit meni. No kolko sam upamtio u nas postar dolazi svako drugi dan a bio je jučer. Tal da ce tek sutra I kroz jutro. a mene sutra ujutro nema doma jer sam na poslu. Pa me zanima dali mogu otici popodne danas u poštu preuzeti paket?
Zašto nebi mogao? Ponesi osobnu ako te pitaju i to je to.