"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.764.547
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Uzdizati jedan Umi tako sto ces uniziti Meizu mob je prilicno rizicna ideja...prvo Meizu je clan top 7 kineskih proizvodjaca telefona, za Umi je brendcina na kvadrat, ima toliko modela iza sebe bez fleka, a to se za Umi ne bi moglo reci bas...evo pogledaj kako su se mnogi usrecili sa Umi Zero, prodavan skupo a ispalo cupanje za kosu, pa ovaj novi Umi Rome koji recimo ima 2-touch display, a standard je 10 ili bar 5 dodirnih tacaka na ekranu. Mozda jeovaj Emax mini dobar i volio bih da jest, ali preporuciti Umi preko MeiZu-a ne podrzavam! A narocito imajuci u vidu cijenu M2 mini!

6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

http://community.umidigi.com/apollo-project.php

S ovim će UMI razdrmati scenu kineskog smartphone svijeta. Korisnici odabrali sve, od komponenti do cijene. Kad ga lansiraju bit ce vatreno :)).

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 13:25 (Likkkk).
18 godina

Konačna cijena i popularnost će se tek naknadno utvrditi...

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina

http://www.everbuying.net/product1135393.html

Ljudi jel ova cijena traje do 10.2? Ima li dodatnih plaćanja na ovo ili je to to, 160 USD??

Ako je tako, isplatilo bi se uzet ovo, Redmi 3 mi izgleda brutalno, jos uz to ne prelazi 5'' ekran :D

EDIT: Sad gledam na giztopu je i 10 dolara jeftiniji, znači to je njegova cijena, je li malo prejeftin ili? Meni se bas po svemu cini odlican, jedini mi je minus sto ne mogu obje kartice + SD, vec ili obje kartice ili kartica +SD, al jebo to :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 14:36 (Pezer).

0 0 hvala 0
15 godina

to je njegova konacna cijena na giz topu da, nema carine, pdv-a, dode za cca 2 tjedna, uzmi ga dok traje presale jer imaju naviku dic malo cijenu kad mob krene u prodaju, tako je xiaomi redmi note 3 bio 150$ u presaleu a sad je 180 najjeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma uopce mi nije zurbe kad da dođe :D nego kad sam mu vidio specifikacije i cijenu ostao sam zatečen, a baterija mi izgleda odlicna, 5'' mi je veliki plus...

Uglavnom valjda pošto mi neke sitnice su idealne i bolje nego kod nekih drugih mobitela učinio mi se jeftin :D Imam sad Redmi 1s i on mi je uz podesavanja sa greenify sasvim dovoljan, ali žao mi za 1000 kuna propustit ovaj Xiaomi, vjerojatno ga budem i narucio :D

15 godina
Pezer kaže...

Ma uopce mi nije zurbe kad da dođe :D nego kad sam mu vidio specifikacije i cijenu ostao sam zatečen, a baterija mi izgleda odlicna, 5'' mi je veliki plus...

Uglavnom valjda pošto mi neke sitnice su idealne i bolje nego kod nekih drugih mobitela učinio mi se jeftin :D Imam sad Redmi 1s i on mi je uz podesavanja sa greenify sasvim dovoljan, ali žao mi za 1000 kuna propustit ovaj Xiaomi, vjerojatno ga budem i narucio :D

a gle za 200 kn vise imas redmi note 3 koji ima dosta jaci procesor, al nema utor za micro sd, da su bar stavili helio x10 u taj redmi 3 bio bi mi savrsen i uzeo bi ga odma

10 godina
neaktivan
Pezer kaže...

jedini mi je minus sto ne mogu obje kartice + SD, vec ili obje kartice ili kartica +SD, al jebo to :D

Ovo je hakiranje slota za Meizu, možda bi mogao tako nešto složiti...  http://reameizu.com/dual-sim-and-tf-card/

Jel ima netko ikakvo razumno objašnjenje čemu ta štednja s SD i SIM slotovima?

live long and prosper
16 godina
domac5 kaže...
Pezer kaže...

a gle za 200 kn vise imas redmi note 3 koji ima dosta jaci procesor, al nema utor za micro sd, da su bar stavili helio x10 u taj redmi 3 bio bi mi savrsen i uzeo bi ga odma

Da, ali kazem RN3 je 5.5'' sto mi je preveliko nekako i nema tog utora za SD, ima jači proc, iako s obzirom da je moje koristenje mobitela face, whatsapp, viber i sl. sumnjam da cu osjetit slab procesor, a 2GB RAM bi valjda trebao biti dovoljno..

Igrice uopce ne igram tako da :D

11 godina
protjeran
Rn3 problem

Za većinu brojeva mi ne pokazuje u viberu ..ni pod kontaktima ne piše da imaju Viber,a imaju..

0 0 hvala 0
16 godina

probaj brojeve unositi "+385 99" itd. a ne "099" meni isto nije svaki broj znalo prepoznavati, nekad Viber, nekad whatsapp, ali otkako ih tako unosim redovno mi svaki broj odmah prepoznaje ;)

12 godina
neaktivan

Bog ekipa ovo je malo van teme ali pošto se radi o kupnji i plačanju preko PayPala mislim da može proći  . neki dan sam kupio preko Alzashopa 43" LG 43UF6907 koji me izašao 534,47 EUR što je super cijena za taj model TV-a ali sada dolazimo do problema zbog kojeg vam se obraćam, pri plačanju PayPalm mi je automatski eure prebacio u dolare , sto je po njima izašlo 612,87 $ .Ja sam na toj konverziji izgubio cirka 300 kn što nisu mali novci .Da bi u budučnosti to spriječio da li ima  na PayPalu opcija da konverziju vrši moja kartična kuća ili jednosavno da naplati u valuti u kojoj ja kupim proizvod. Ja mislim da je prije par mjeseci jedan član ovoga foruma objasnio kako spriječiti te konverzije na PayPalu, ali nisam mogao pronaći pa ako je voljan da ponovi svoj post ili da netko drugi tko se razumij u to napiše novi .

0 0 hvala 0
17 godina
press kaže...

Bog ekipa ovo je malo van teme ali pošto se radi o kupnji i plačanju preko PayPala mislim da može proći  . neki dan sam kupio preko Alzashopa 43" LG 43UF6907 koji me izašao 534,47 EUR što je super cijena za taj model TV-a ali sada dolazimo do problema zbog kojeg vam se obraćam, pri plačanju PayPalm mi je automatski eure prebacio u dolare , sto je po njima izašlo 612,87 $ .Ja sam na toj konverziji izgubio cirka 300 kn što nisu mali novci .Da bi u budučnosti to spriječio da li ima  na PayPalu opcija da konverziju vrši moja kartična kuća ili jednosavno da naplati u valuti u kojoj ja kupim proizvod. Ja mislim da je prije par mjeseci jedan član ovoga foruma objasnio kako spriječiti te konverzije na PayPalu, ali nisam mogao pronaći pa ako je voljan da ponovi svoj post ili da netko drugi tko se razumij u to napiše novi .

Procitaj zadnjih par poruka u ovoj temi, tu ti je odogovor:

http://www.bug.hr/forum/post/internet/paypal-pitanja-odgovori/4900444.aspx

17 godina
MarioVk kaže...
press kaže...

Procitaj zadnjih par poruka u ovoj temi, tu ti je odogovor:

http://www.bug.hr/forum/post/internet/paypal-pitanja-odgovori/4900444.aspx

fascinantno je da meni uvik ubaci u njihovu konverziju iako sam je u postavkama stavia drugačije.

14 godina
neaktivan
Vise ljudi je javilo taj problem da im prebacuje suprotno od onoga sto su odabrali.. I rekao bih da je to prije bug u novom korisnickom sucelju.. Pa mozda najbolje kontaktirati paypal da ti oni to rijese.. Jedan koleg je na taj nacin rijesio problem s konverzijom..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
neaktivan
zgf kaže...
Niposto nemoj slati lazne racune s umanjenim iznosom (da bi bio manji PDV) - BG hoce da ti manje platis pa da ti oni moraju manje refundirati.

Na carini nisu blesavi i znaju, a mogu otici i na BG i uvjeriti se, koliko mob kosta. Pa ti mogu odugovlaciti, naplatiti kaznu, uzeti te ubuduce na crnu listu prevaranata i svakako ti zagorcati zivot.

IMO, uzmi tu varijantu da preuzmes telefon s carine. Sacuvaj svu korespondenciju s BG pa ako ti oni ne budu htjeli refundirati SVE troskove s carine (uklj onih dodatnih 30-ak Kuna za nj preporuceno pismo), onda ih tuzi Paypalu

Jel znaš slucajno koliko treba carini da odradi sve? Jucer sam im oko 6 popodne posalo mail s racunima itd. Pa me zanima jel se dobije kakv odgovor na mail kad se zavrsi carina ili kako ide sada dalje?

11 godina
neaktivan
jobube kaže...

Hocu. Inace preko noći odgovore pa . Sutra vjerovatno. Izvjestim

Dear Customer :

Our EU direct is currently undergoing upgrades to improve efficiency and processing speed.

During this time our EU direct will be closed and we recommend you order from our CN direct.

We are expecting the upgrade to take around 2 weeks .

We apologize for this inconvenience and aim to be operating our EU direct again shortly.

Please contact us if you have further questions or would like further information abut this upgrade.

sta im napravi zatvorise EU skladiste hehehhe

10 godina
neaktivan
flonkica kaže...
jobube kaže...

Hocu. Inace preko noći odgovore pa . Sutra vjerovatno. Izvjestim

Dear Customer :

Our EU direct is currently undergoing upgrades to improve efficiency and processing speed.

During this time our EU direct will be closed and we recommend you order from our CN direct.

We are expecting the upgrade to take around 2 weeks .

We apologize for this inconvenience and aim to be operating our EU direct again shortly.

Please contact us if you have further questions or would like further information abut this upgrade.

sta im napravi zatvorise EU skladiste hehehhe

A valdja su svatili da im to više neprolazi takav nacin shipanja  i prepakiranje.  Bolje i to pa neka rijese problem da se drugi  nezafrkaju s tim.

18 godina

Ja ne razumijem, zašto naručujete toliko taj Xiaomi i onda se konstantno žalite da morate ROM mijenjati, ne radi Viber, ne dolaze notifikacije...

Na jednom romu ne radi jedno, na drugom drugo.

I još hrpa ljudi ne voli, ne zna i ne želi mijenajti čitav OS (rom) na njemu...

Mislim, uzimate ga a unaprijed znate da će biti problema s njime. Čak i neki noname "MikiPhone" ne treba mijenjati rom, sve radi odmah a ovdje je lutrija iz koje trgovine će te dobiti s kojom verzijom.

Što se tiče Banggooda i EU, unaprijeđuju i istražuju zašto su neki paketi otišli na carinu.

Inače doista imaju skladište u UK, manje sitnice su mi slali Royal poštom i stiglo je dosta brzo.

Carini nevezano za ovo treba 3-4 radna dana od kako su dobili email ovisno o gužvi.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 15:20 (Ag008).
15 godina
Ag008 kaže...

Ja ne razumijem, zašto naručujete toliko taj Xiaomi i onda se konstantno žalite da morate ROM mijenjati, ne radi Viber, ne dolaze notifikacije...

Mislim, uzimate ga a unaprijed znate da će biti problema s njime. Čak i neki noname "MikiPhone" ne treba mijenjati rom, sve radi odmah a ovdje je lutrija iz koje trgovine će te dobiti s kojom verzijom.

Što se tiče Banggooda i EU, unaprijeđuju i istražuju zašto su neki paketi otišli na carinu.

Inače doista imaju skladište u UK, manje sitnice su mi slali Royal poštom i stiglo je dosta brzo.

Carini nevezano za ovo treba 3-4 radna dana od kako su dobili email ovisno o gužvi.

a promijenit rom na mobitelu je kao neka naucna fantastika? to je tako lagano ali problem je u mentalitetu ljudi, oni bi ga izvadili iz kutije i takvog ga koristili 2 godine dok ne pocne stekat, nebi ni softwer azurirali kad mob sam ponudi nadogradnju nema boga da bi oni azurirali jer to je "komplicirano", neda im se...vecina ljudi je takva

sto se aplikacija tice treba napravit 2 poteza prstom i zakljucat viber, whats app ili sto vec u ram memoriji, vrlo komplicirano izgubi se punih 5 sekundi vremena na to, lakse je kupit samsung jel, na kojem to ne treba radit jer lakse je trpit da te mob jebe u mozak godinu dana dok ga se ne rijesis napokon nego da odma na pocetku sjednes u pol sata sredis sve i miran si barem godinu dana i uzivas...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 15:54 (domac5).
10 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Pa nezz da je to neki problem. Osobno volim cackat i radit svasta po mobitelima itd. A kolko znam rom na ovome je s hrv jezikom(iako mi jezik nebitan) sto dosta ovih iz kine nema .Pa kad mos ubacivat ovo ono po zelj i imat super mob za 1/3 cijene neg kod nas.  A u sebe imam samsung s3 trenutno kojem je 3+ godine (vj i 4).. popravio sam 2.3 puta neke kvaraove na njemu sam. I to sam ga polovnog kupio a ne novog. Pa neda mi se davat 3-4k kn za mobitel s slicnim specifikacijama. I sad sam dao previse nego sta sam mislio. Ali eto dosta sam spusta cijenu pa...  A kolko cujem xiaomi ima dobru podršku... plus imam njihove slusalice koje sam 7$ platio i bolje su nego bilo koje do sada. Pa eto imam neki osjecaj da je dobra marka a ne skart. Budemo vidili. 

A za carinu sam posalo mail i priupitao zasto se carini da mi objasne a ne samo da racun posalju. Da mi recu odakle je mobitel ili paket dosao ako vec moram platit.
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

a promijenit rom na mobitelu je kao neka naucna fantastika? to je tako lagano ali problem je u mentalitetu ljudi, oni bi ga izvadili iz kutije i takvog ga koristili 2 godine dok ne pocne stekat, nebi ni softwer azurirali kad mob sam ponudi nadogradnju nema boga da bi oni azurirali jer to je "komplicirano", neda im se...vecina ljudi je takva

sto se aplikacija tice treba napravit 2 poteza prstom i zakljucat viber, whats app ili sto vec u ram memoriji, vrlo komplicirano izgubi se punih 5 sekundi vremena na to, lakse je kupit samsung jel, na kojem to ne treba radit jer lakse je trpit da te mob jebe u mozak godinu dana dok ga se ne rijesis napokon nego da odma na pocetku sjednes u pol sata sredis sve i miran si barem godinu dana i uzivas...

Svaki cigo svoga konja hvali. Vi manjinci ste ili mazohisti, pa volite stalno nešto čačkati, ili imate viška slobodnog vremena

ili jednostavno ne želite priznati da ste se zahebali. Da u pravu si, u pol sata riješiš problem, ali si zaboravio napisati da prije toga

trebaš najmanje dva dana proučavati razno razne forume, da bi našao riješenje za svoj problem.

Pa pogledaj si samo ovdje temu Xiaomi Redmi note 2. Na svakom listu neko sa nekakvim problemom.

Čitam da i neki sa LeTv mobitelima imaju takvih problema. 

To sam prošao sa dva mobitela; Mlais MX28 i TCL S720. Jesam ih ja na kraju složio da rade kak se spada, ali je trajalooooo.

S druge strane, ni sa jednim odronom, sa cijenom ispod 80$ nisam imao apsolutno nikakvih problema.

Eventualno root i čišćenje kineskog smeća, ali to je bilo samo na 3 neka za koja nikad niste čuli.

dak
18 godina
neaktivan

moje iskustvo sa RN2,znal sam kaj kupujem i da mobitel dolazi sa smećem od kineskog rom-a kojeg treba zamjeniti odmah.imal sam samsung mobitele do sad i iste sam uvijek flashal i rootal tak da mi to uopće nije bil neki problem da stavim drugi rom na RN2.

pošto sam se uvjeril da je xiaomi zajednica super i ažurna i ima naš rom više nisam uopće dvojil oko mobitela.mobitel mi je stigel i isti dan sam ga rootal,stavil gore twrp i flashal weekly rom i nikakvih problema sa mobitelom nisam imal i sljedeći mobitel mi bude sigurno opet kinez ili xiaomi ili meizu ili možda neki drugi kineski renomirani proizvođač.

istina neki su naručili mob i nemaju pojma kaj je root,flash,twrp itd...ako nisu malo čitali o mobitelu naravno da im je kriv sad xiaomi i svi ostali jer ne znaju flashati drugi rom, a i kad se napokon odluče flashati onda pol njih ne napravi full wipe,dalvik/cache,itd... i onda opet kad imaju problem su krivi xiaomi,kinezi,viber,whatsapp i svi ostali.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
9 0 hvala 3
11 godina
protjeran
Odi kupi iPhone 😅☺

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Poz,mozete li mi preporuciti mobitel za brata,cijena max. je 1500kn,mora imati micro sd,i mora vrtiti novije igre bez problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jako je isplativo proučiti najosnovnije stvari što se tiče smartphone OSa i kako funkcionira Android, s obzirom na kvalitetu i cijene kineskih modela telefona. Ja sam se prije koji tjedan po prvi puta uhvatio u koštac sa modificiranim kineskim romovima, flashanjem, recoveryima, launcherima i ostalim izrazima koji mi do tada nisu ništa značili, a uz pomoć nekoliko ljudi i svega dva tutoriala ubrzo sam naučio stvari koje mi sigurno neće biti korisne samo u tom jednom slučaju. Uostalom, tako mi je svejedno je li bloat na kineskom, hrvatskom ili engleskom. Trenutno koristim Iphone i u folder "nepotrebno" sam stavio 10 aplikacija. Budi zahvalan na Androidu i toliko razvijenoj podršci na internetu i susretljivim ljudima koji cijeli taj proces čine bezbolnim. Nije toliko korisnika ludo ili glupo, očito se ljudima doista isplati omjer uloženog i dobivenog.

2 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...

moje iskustvo sa RN2,znal sam kaj kupujem i da mobitel dolazi sa smećem od kineskog rom-a kojeg treba zamjeniti odmah.imal sam samsung mobitele do sad i iste sam uvijek flashal i rootal tak da mi to uopće nije bil neki problem da stavim drugi rom na RN2.

pošto sam se uvjeril da je xiaomi zajednica super i ažurna i ima naš rom više nisam uopće dvojil oko mobitela.mobitel mi je stigel i isti dan sam ga rootal,stavil gore twrp i flashal weekly rom i nikakvih problema sa mobitelom nisam imal i sljedeći mobitel mi bude sigurno opet kinez ili xiaomi ili meizu ili možda neki drugi kineski renomirani proizvođač.

istina neki su naručili mob i nemaju pojma kaj je root,flash,twrp itd...ako nisu malo čitali o mobitelu naravno da im je kriv sad xiaomi i svi ostali jer ne znaju flashati drugi rom, a i kad se napokon odluče flashati onda pol njih ne napravi full wipe,dalvik/cache,itd... i onda opet kad imaju problem su krivi xiaomi,kinezi,viber,whatsapp i svi ostali.

Konačno netko pametan, hvala !

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Intern Moderator
15 godina
neaktivan

Molim vas iskusne u području kineskih mobitela za savjet. Nedavno je izišao Xiaomi Redmi 3 (http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-3.html ) i htio sam ga kupiti, no jučer su iz Lenova najavili da oni uzvraćaju udarac i sljedeći tjedan u prodaju izlazi Lenovo Lemon 3 ( http://www.giztop.com/lenovo-lemon-3.html ). Kao što vidite Giztop ga je već stavio na stranicu, cijena je formirana, samo se čeka kad će u prodaju. Razlika između ova dva mobitela je to što Lenovo ima FHD ekran za razliku od Redmija koji ima HD, dok Redmi ima 4100mAh bateriju, a Lenovo 2750mAh, ali u specifikacijama piše da oba mogu jednako biti na čekanju, 72h.

Pa eto ako netko ima neki savjet, preporuku, iskustvo.. Čitao sam da su inače baterije u Lenova poprilično izdržljive, a ako netko ima neki njihov mobitel da napiše kako ga služi, ima li problema, ima li kineski sustav i tako neke stvari. Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slaven96 kaže...

Molim vas iskusne u području kineskih mobitela za savjet. Nedavno je izišao Xiaomi Redmi 3 (http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-3.html ) i htio sam ga kupiti, no jučer su iz Lenova najavili da oni uzvraćaju udarac i sljedeći tjedan u prodaju izlazi Lenovo Lemon 3 ( http://www.giztop.com/lenovo-lemon-3.html ). Kao što vidite Giztop ga je već stavio na stranicu, cijena je formirana, samo se čeka kad će u prodaju. Razlika između ova dva mobitela je to što Lenovo ima FHD ekran za razliku od Redmija koji ima HD, dok Redmi ima 4100mAh bateriju, a Lenovo 2750mAh, ali u specifikacijama piše da oba mogu jednako biti na čekanju, 72h.

Pa eto ako netko ima neki savjet, preporuku, iskustvo.. Čitao sam da su inače baterije u Lenova poprilično izdržljive, a ako netko ima neki njihov mobitel da napiše kako ga služi, ima li problema, ima li kineski sustav i tako neke stvari. Hvala :D

To se zove marketing ;)

Ti razliku između FHD i HD ekrana neces golim okom primjetiti doslovno nikada.. S tim da jedno ti garantiram, HD ekran ce trositi daleko daleko manje baterije nego FHD ekran.. i to je ujedno odgovor na to sto pise da ce oba podjednako trajati iako je kod Lenova baterija manja za punih 1350 mAh.. Da ne budem prost, to je jednostavno nemoguce.. Isto kao da kazes da benzinac 1.6 i turbobenzinac 2.2 imaju identicnu potrosnju i jednak broj km mogu preci s istim spremnikom goriva.. Prvo ovisi sve naravno o tome kakav si vozac, koliko tesku nogu na gasu imas, itd.. Jednako je i s mobitelima, ovisi koliko cesto koristis, i za sto sve, i nikad isti SOT necemo imati ja i ti da koristimo identican mobitel.. Dovoljno je da jedan od nas smanji svjetlinu ekrana za 10% dobit ce sigurno malo veci SOT..

Sto se Lenova tice, imao sam Lenovo Vibe X2, kinesku verziju, ocaj zivi.. Ekran nije radio kako spada nikako, ghost touch je nesto na sto se jednostavno moras naviknuti kad si vec ado tolike pare za mob.. Vec sam o tome pisao u temi, jer ono sto se prodaje za kinesko trziste i ono sto se prodaje u HGspotu u HR kao EU model su dva svijeta razlicita.. Prvenstveno recimo kod ovog modela, sto model za EU trziste je imao single sim, dok je za kinesko bio dual sim.. Za kinesko je dolazio nakrcan bloatom, ovaj za EU nije, itd, itd..

Rezime: mislim ipak da se RN3 isplati daleko vise nego Lenovo, a sve ostalo je stvar osobnog izbora, koji ti se vise na izgled svidja :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 23:40 (majdo).
17 godina
Kolega iznad je dobro napisao al u svakom pogledu je najpametnije ne zurit i pricekat da službeno dodu do kupaca pa da izadu pravi reviewi da se zna sta ces dobit ako uzmes odredeni uredaj.

S toga ako ti se ne zuri pricekaj review-ove i onda donesi odluku.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice