"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.741.153
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Jbt sad sam u dilemi stvarno ne znam sto uzeti...rm 3,mi4c ili oukitel u10 iako ovog oukitela nema bas sam gledao sve je out of stock

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Pojavio se redmi note 3 u prodaji na aliexpressu. Verzija sa 2 GB RAM-a košta 220$ +dhl,verzija 3 GB RAM-a košta 257+dhl.

na giztopu jer verzija od 16gb 150 usd a 32gb 250 usd, isto presale

17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Valjda svi čekamo sada redmi note 3, za ovu cijenu čini se kao best buy, nadam se boljoj kameri od note 2 i kupujem odma.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tablet za klinca
Ag008 kaže...

Došao mi je Cubot X16 za 140$ s Banggoodovog EU skladišta

Mobitel mi je prva liga, ima svega 150 grama, 6.5mm kućište napravljeno od legure cinka (bolje od aluminija), 13mpx kameru, 2Gb rama i 2500mAh bateriju. Podržava 4G brzinu.

Evo i video koji sam snimio s njime

Stigao bez daljnjih davanja? NL shipping?

10 godina
neaktivan
mkovnet kaže...

Stigao mu je iz "EU" skladišta, NL shipping, ali je morao platit carinu.

14 godina
neaktivan
jackpot kaže...
mkovnet kaže...

Slutim sarkazam, ali ponekad se zna dogoditi da iako piše EU skladište, proizvod zadrže na carini. I sam sam često kupujem proizvode iz EU i vrlo dobro znam da nema dodatnih davanja budući je Lijepa naša u društvu tih zemalja.

18 godina

Moj Cubot X16 su poslali malo ranije, primjerak iz Kine i na kraju mi vratili plaćeni pdv (30$ za sljedeću kupovinu).

A sada ionako svima Banggood šalje iz EU skladišta istog Cubota X16 pa dolazi brže, stvarno bez carine, pdva i ikakvih davanja da je direkt iz kine.

Cijelo vrijeme ga testiram, jako zadovoljan, baterija evo drži drugi dan (ali samo na 2G sada jer 4G ne koristim), fotke su mu unatoč malo oblačnom danas jako dobre.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
mkovnet kaže...
jackpot kaže...
mkovnet kaže...

Slutim sarkazam, ali ponekad se zna dogoditi da iako piše EU skladište, proizvod zadrže na carini. I sam sam često kupujem proizvode iz EU i vrlo dobro znam da nema dodatnih davanja budući je Lijepa naša u društvu tih zemalja.

Naručio je iz Eu skladišta, ali su se ovi pravili glupi i poslali iz Kine.

13 godina
neaktivan

GDJE KUPITI REZERVNU BATERIJU ZA NOA H41?

DALI NEKO ZNA DALI POSTOJI NEKA DRUGA BATERIJA NPR. OD SAMSUNGA ILI DRU. MOBA DA ODGOVARA .

POZDRAV.

NADAM SE RASPRAVI ILI ODGOVORU.

0 0 hvala 0
14 godina

Ima li nekog da je upoznat sa Umi Zero?? Naime mogao bi se mjenjati pa pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
mravojed10 kaže...

GDJE KUPITI REZERVNU BATERIJU ZA NOA H41?

DALI NEKO ZNA DALI POSTOJI NEKA DRUGA BATERIJA NPR. OD SAMSUNGA ILI DRU. MOBA DA ODGOVARA .

POZDRAV.

NADAM SE RASPRAVI ILI ODGOVORU.

pitaj hangar18 to je njihov brend

14 godina
neaktivan

--

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 11:55 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sto mislite isplati li se uzeti redmi note 3 na presale sad dok je oko 200$ na geekbuzingu? i kolika ce mu cijena bit kad dode u prodaju bas ako znate?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pričekaj još tjedan,dva.Sad su tek na presale-u pa i svi preprodavači teže dolaze do njega.Na giztopu bi trebao biti 150$ kada izađe ovaj tjedan.

Steam:luka2301 , origin:chi2301
15 godina
AMD boy kaže...

Pričekaj još tjedan,dva.Sad su tek na presale-u pa i svi preprodavači teže dolaze do njega.Na giztopu bi trebao biti 150$ kada izađe ovaj tjedan.

vec su ga digli na 180 na giz topu a letv le 1s je sad 10$ skuplji nego prije 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 17:32 (domac5).
12 godina
neaktivan

a nista, onda cu pricekat tjedan,dva i pratit forum sigurno cete vi nesto vec iskombinirat (cjenovno najbolje)

edit: dode 180 na giztopu ali ja sam ciljao na 3gb rama 32gb roma, a tamo je takav 250

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 17:58 (11glava11).

0 0 hvala 0
15 godina
11glava11 kaže...

a nista, onda cu pricekat tjedan,dva i pratit forum sigurno cete vi nesto vec iskombinirat (cjenovno najbolje)

edit: dode 180 na giztopu ali ja sam ciljao na 3gb rama 32gb roma, a tamo je takav 250

onda ovog sa 3 gb rama jos nisu digli, mozda bi ti bilo pametno cak i kupit ga odma za tu cijenu koja je sad, a sutra ti je black friday mozda bude kakav popust jos

12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
11glava11 kaže...

onda ovog sa 3 gb rama jos nisu digli, mozda bi ti bilo pametno cak i kupit ga odma za tu cijenu koja je sad, a sutra ti je black friday mozda bude kakav popust jos

morat cu se brzo odlucit jer je presale na geekbuyingu jos jedan dan i nesto sati...a 200 dolara za 3gb i takav mob je mislim brutalno..

17 godina
neaktivan
11glava11 kaže...

morat cu se brzo odlucit jer je presale na geekbuyingu jos jedan dan i nesto sati...a 200 dolara za 3gb i takav mob je mislim brutalno..

sigurno bude skuplji od 200dolara kad ga počnu prodavati nego kaj je sad na presale za 32GB verziju.

na giztopu je kolko vidim 250$ na presale,samo tu nebi trebalo onda biti carine kad ga dobiju i pošalju do tebe

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 18:48 (jura).
12 godina
neaktivan
jura kaže...
11glava11 kaže...

sigurno bude skuplji od 200dolara kad ga počnu prodavati nego kaj je sad na presale za 32GB verziju.

na giztopu je kolko vidim 250$ na presale,samo tu nebi trebalo onda biti carine kad ga dobiju i pošalju do tebe

na geeku 200 i uzmem dhl valjda oko 20$ i za 220$ dobije rn3..sta mislis? samo ne znam kad ce ga poslat i to

15 godina
jura kaže...
11glava11 kaže...

tako je da to biti ista skoro cijena, samo sta se ne trebas zajebavat s tom carinom

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
neaktivan

Mislio sam naruciti Letv le on za 200 dolara. http://www.honorbuy.com/340-letv-le-one-32gb-rom-smartphone.html

Isplati li se po vama kupiti spomenuti mobitel i koliko bi trebao placati shipping?

EU Warehouse"2-5 business days,No customs fee. ( DHL,GLS,UPS )"

17 godina
Luke001 kaže...

Mislio sam naruciti Letv le on za 200 dolara. http://www.honorbuy.com/340-letv-le-one-32gb-rom-smartphone.html

Isplati li se po vama kupiti spomenuti mobitel i koliko bi trebao placati shipping?

EU Warehouse"2-5 business days,No customs fee. ( DHL,GLS,UPS )"

ja mis da je shipping 39$, neka me neko ispravi ako sam u krivu

17 godina
neaktivan
11glava11 kaže...
jura kaže...

na geeku 200 i uzmem dhl valjda oko 20$ i za 220$ dobije rn3..sta mislis? samo ne znam kad ce ga poslat i to

ali ako ga naručiš na geekbuyingu putem dhl-a računaj i na našu carinu i onda ti ispadne i više od 250$ nego kaj je sad na ovoj stranici.(32GB verzija je 250$),a oni šalju iz Europe tak da nema carine.makar zlu ne trebalo,prvo ih kontaktiraj i pitaj

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 19:50 (jura).
17 godina

Razmišljam kupiti Xiaomi Redmi Note 2 sa giztopa - http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html  ili kod nas u linksa jer mi je najbliže kupiti Meizu M2 note. Ova cijena sa giztopa mi se čini u redu ukoliko je stvarno free shipping i nema carine, kakva su iskustva sa giztopom, jesu li mobiteli uredno zapakirani i imali problema sa garancijom.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Backdraft kaže...

Razmišljam kupiti Xiaomi Redmi Note 2 sa giztopa - http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html  ili kod nas u linksa jer mi je najbliže kupiti Meizu M2 note. Ova cijena sa giztopa mi se čini u redu ukoliko je stvarno free shipping i nema carine, kakva su iskustva sa giztopom, jesu li mobiteli uredno zapakirani i imali problema sa garancijom.

znači bratu doša xiaomi mi4c za 13 dana, ja čekam svoj letv jer nisu imali u stocku

očekujem za nekih tjedan dana ili manje da dođe. carine nema kako kažu i free shipping je zaista

17 godina
David87 kaže...
Po čemu je novi Redmi Note 3 bolji od Mi4c ?
Nekak mi se Mi4c čini bolji (3gb, 32gb verzija) jedino neznam koj klinac glume s tom sd karticom, kaj je to tak skupo i teško implementirat u mobitel?!

Hugo Barra on why Xiaomi is against microSD cards in phones.

12 godina

Ovaj LeTV ce definitivno zavladati trzistem, a mozda i postane best buy do 200$   Evo recenzija za neke koji jos uvijek razmisljaju da li da ga kupe  Poslije ovog definitivno ce odluciti.

http://www.phonespal.com/category/chinese-smartphones/
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 19:49 (anelko).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam jutros podigao jedan, doduše kupio sam ga ovde u bih, cca 240eura sa poštarinom, telefon je zaista odličan, 

Current Device:LeTV 1s x500
15 godina
anelko kaže...

Ovaj LeTV ce definitivno zavladati trzistem, a mozda i postane best buy do 200$   Evo recenzija za neke koji jos uvijek razmisljaju da li da ga kupe  Poslije ovog definitivno ce odluciti.

stari moj neznam ko je radio tu recenziju al ovo na slikama ti je model x600 a ne x500 i x500 ne kosta 170 nego 220 tj. sad su ga digli na 230 dolara

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 22:09 (domac5).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice