"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.740.349
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...

Stigao mi je Cubot X16, za 140-10$ kupon se može kupiti iz EU skladišta. Ima 5" FullHD ekran, android 5.1, 2Gb rama...

Mobitel je za sada odličan, tanak, lagan, kamera fantastična.

Evo slikice kako izgleda

http://i.imgur.com/IuotsC2.jpg

Uskoro ću napisati više o njemu i recenziju

Ovo na njemu koliko znam nije Android 5.1. Pogledaj ikone od npr poruka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 19:52 (lovacmaki).
15 godina
Ikone nemaju veze,ovisi koriste li ili ne stock appove
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

da li ima negdje za kupiti Meizu M2 mini I verzija

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

finalna odluka - spreman sam potegnuti do 2800 kn koliko košta malo rabljeni lg g4. ima li koji kinez kojeg se isplati kupiti do te cifre, a da ima takvu ili bolju kameru (i foto i video) i da mu sučelje nije slično iphoneovom kao na xiaomiju?

0 0 hvala 0
14 godina

Pa bar što se tiče sučelja to nije problem. Stavi launcher koji ti se sviđa i udri... Evo i ja na meizu mx5 korisitm drugi launcher, (Nova itd...) mada mi je ok bio i onaj njegov, a mob radi odlično. Nije to Iphone ili win da si ograničen na ono što je došlo s mobitelom...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobro, raumijem poantu, mada bih najradije gotov proizvod. ali pretrbio bih to, makar mi se xiaomi mobiteli jednostavno općenito ne sviđaju. al pustimo sad xiaomi, nije to jedini "premium" kinez. :D ima li neki koji bi zadovoljio moje foto i video potrebe ili da uzmem g4?

15 godina
neaktivan

zemi si onda g4, nije kinez za tebe onda

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
mkovnet kaže...
fora2 kaže...
Komplet pakiranje, znaci kutija, punjac, slusalice, upute. Sve novo, nikad otvoreno. Mobitel bez crtice. Model F320 za korejsko trziste. Razlika od "naseg" D802: poklopac se skida, baterija je izmjenjiva od 2600 mAh (nas 3000) jer su ubacili microSD slot. 32Gb prostora + microSD. Rom sam stavio CloudyStock_2.6, kojeg imam i na Vipovom mobitelu.
Sve super

Radi li 4g? Uzme li se opcija Euro express, znači li to da nema Carine?

Prvi put kad sam upalio data bio je desetak minuta na 3g dok nije prebacio na 4g. Poslije se uvijek normalno spajao na 4g ako je dostupan. Jednaka brzina download/upload kao i na LG G2 D802.

Što se tiče Euro express opcije na Fastcardtechu, opisana je kao "skoro sigurno nema carine", jer ide prvo u Englesku pa onda dalje u EU. Ali NE JAMČE ništa! A i košta 41USD. Pitanje isplativosti.

Ja sam uzeo opciju za 7% osiguranje u slučaju PDV-a i carine. Poslao sam im sve račune i već dva tjedna čekam refund. Malo predugo. Ako mi vrate novce od carine bit će to moj novi omiljeni site za shopping :) !!!

ps. gledam sad kod njih LG G3 F460, opet korejska verzija. Radi na našim mrežama a CPU je snapdragon 805 sa ardeno 430 grafikom

12 godina

Pozdrav svima. Nisam pratio temu duže vrijeme, jedno cca 20-ak zadnjih stranica i vidim da nisam ništa propustio. Još uvijek se ponavljaju pitanja poput "koji telefon je najbolji za 1000kn?", "hoču li platiti carinu ako naručim s ove stranice?", "za koliko dana će mi stići telefon?" i slična nebrojeno puta odgovorena pitanja. Nakon što se tema počela gušiti pitanjima o Xiaomi Note 2 i Meizu Note i savjetima od kojeg Allie sellera naručiti ja sam otišao malo u drugom smjeru. Naručio sam si Oukitel U10. Iskreno, prevagnuo je dizajn, zlatna boja i 3GB Rama. Uređaj imam već par mjeseci i prezadovoljan sam istim. Sve sam ostavio stock kako sam i dobio osim što imam Chrome za preglednik. U međuvremenu je došao i jedan update softwarea. Telefon je brz, fluidan, divota je koristiti ga. Znam, neki će možda pronaći zamjerku u nečemu što moj nema ili  Xiaomi ili Meizu imaju bolje ali to je stvar kako tko koristi telefon. Od 30-ak aplikacija koje imam gore ništa se ne ruši, sve je brzo i fluidno kako bi i trebalo biti. Ne igram igrice, ne gledam filmove iako sam jedan pogledao bez lagova za probu a hvale ga i na recenziji http://www.racunalo.com/oukitel-u10-recenzija-lijep-jak-povoljan-i-s-citacem-otiska-prsta/

Imao sam u ruci preko 20-ak kineza, što za sebe, što za prijatelje/rodbinu, što za prodaju. Večinom su to bili uređaji niže klase do cca 700-1000kn. Imena koja sam zapamtio po dobrome su iOcean, Mlais i sada Oukitel. Možda će neki reći da sam imao sreće, možda jesam, ali ima i dobrih niskobuđetnih telefona, sve ovisi za što trebaš uređaj. Ako je nekom bitno da ima zvijer za pokazati u društvu onda se zna koliko mora dati za telefon. Ako je nekome bitno da telefon dobro radi i nema s njim problema taman i na telefonu pisalo "Čang-šlang" isto tako se može naći dobrih primjeraka za male novce. Od uređaja koji se mogu kupiti kod nas imam ZTE Blade L3 za kćer kupljen za 550kn sa dvije godine garancije i mala je prezadovoljna a stalno se vrti glazba, facebook, instgram, igrice, selfiji, slikanje. Ništa ne šteka s obzirom na 1GB Rama. Eto to su neka moja zapažanja i dojmovi. Nadam se da sam nekome možda i pomogao. Pozdrav svima.

Moj PC  
11 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Treba više ovakvih postova. Samo udari enter ponekad :-)
10 godina
neaktivan

Pozz ekipa,trebala bi mi pomoc oko kupovine mobitela

Imam par kanidata: -Xiaomi redmi 2 note

-Meizu mx4 pro

-Xiaomi mi4 c (ako bi naletio na akciju)

-Letv x500 ili x600

Dosta sam recenzija pogledao ali nikako odlucit :/ 

Najbitnija mi je kamera,mislim da xiaomi mi4c ima najbolju kameru ako se ne varam?

Ako imate koji drugi mob za preporucit slobodno pucajte.Hvala svima na odgovoru :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni se iskreno jako svidaju ti izgledom slicni Oukiel ili Huawei Honor uredaji. Ali onaj citac prstiju na staznjem djelu toliko usere uredaj po meni da je to strasno. Em izgleda prekole em je na uzasnom mjestu. Svaka cast ljudima koji koriste to ali po meni potpuno nepotrebna stvar na uredaju od 150$...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
igra333 kaže...

Pozz ekipa,trebala bi mi pomoc oko kupovine mobitela

Imam par kanidata: -Xiaomi redmi 2 note

-Meizu mx4 pro

-Xiaomi mi4 c (ako bi naletio na akciju)

-Letv x500 ili x600

Dosta sam recenzija pogledao ali nikako odlucit :/ 

Najbitnija mi je kamera,mislim da xiaomi mi4c ima najbolju kameru ako se ne varam?

Ako imate koji drugi mob za preporucit slobodno pucajte.Hvala svima na odgovoru :) 

Sad ce black friday bice akcija za mi 4c pricekaj malo.

http://www.phonespal.com/category/chinese-smartphones/
14 godina
neaktivan

Kad je Black friday?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

27.11.2015. je Black Friday.

Zna li netko još nekih provjerenih EU dućana s Xiaomi i Meizu modelima?

0 0 hvala 0
15 godina
fora2 kaže...
Komplet pakiranje, znaci kutija, punjac, slusalice, upute. Sve novo, nikad otvoreno. Mobitel bez crtice. Model F320 za korejsko trziste. Razlika od "naseg" D802: poklopac se skida, baterija je izmjenjiva od 2600 mAh (nas 3000) jer su ubacili microSD slot. 32Gb prostora + microSD. Rom sam stavio CloudyStock_2.6, kojeg imam i na Vipovom mobitelu.
Sve super

Na Fastcardtechu piše da za taj LG da je "Condition:Refurbished", što i ne mora biti loše ako je u originalno stanje vraćen u tvornici, vjerojatno je i cijena zato tako povoljna...

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

zanima me kakav je Mi Pad 2GB 64GB? Imate li kakvu drugu preporuku?

Inače već godinu dana imam Xiaomi Mi3 64GB i prezadovoljavan sam. Nemam nikakvih problema sa mobitelom.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvala lijepa na infu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ZdravkecB kaže...

27.11.2015. je Black Friday.

Zna li netko još nekih provjerenih EU dućana s Xiaomi i Meizu modelima?

Ja znam za honorbuy,gearbest,everbuying,geekbuying,vickmall...

Imas i chigon na aliexpressu di mozes platit mislim oko 15dolara da ti dhlom dostavi mobitel i s tim izbjegnes pdv u hr.

Ima njih par sa alija koji tako rade.

14 godina

WOW, just.. WOW!

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-xiaomi-mi-4-could-be-released-public-soon

Ako će podržavati sve što podržavaju nove Lumie 950, onda je ovo pun pogodak!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nabrijao sam se na oukitel sad i nigdje ga nema, sve out of stock...zna netko gdje jos ima osim everbuying i gearbest ili kako se vec pise

0 0 hvala 0
10 godina

Gearbest

http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm

XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G  80$????

Sa kuponom. Cini mi se kao dobra cijena.

Nekaj sam propustio?

0 0 hvala 0
15 godina
Je samo što ti je to za 27.11 prvih 20 kupaca
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Narode;

Kao mali uvod u dobru staru shoping groznicu zvanu Black Friday, ekipa iz Gearbesta je pripremila akciju pod nazivom Early Bird Black Friday SALE.. Više o tome i proizvodima na akciji na sljedećem LINKU-u.. Za sva dodatna pitanja se mozete javiti preko privatne poruke :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dignu cijenu, pa onda kao spuste 40,50,60%

Ko još puši te fore

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2$, 3$, najviše 4$ su snizili, koliko ja njih pratim.

Fakat je to sniženje za šopingholičarske naivce.

Možda nas čitaju, pa se poprave do petka  

dak
17 godina

Jel se šalje što od tih proizvoda iz eu?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sutra bi trebao biti predstavljen Xiaomi Mi 5. Ovdje su specifikacije.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
FileFicho kaže...

Sutra bi trebao biti predstavljen Xiaomi Mi 5. Ovdje su specifikacije.

hmm vidjet cemo cijenu, drago mi je da ne pretjeruju s veličinom ekrana na 5,7" kao neki, cak mi je i 5,5" puno

14 godina
neaktivan
Ima netko kakav savjet koji tablet uzeti za malo dijete? Zahtjevi su samo da vrti you tube i da ima dobru zastitu od padova. Po mogucnosti neki gumeni okvir....

Znam da nije mobitel u pitanju ali vjerujem da se kod kineza moze naci i nesto takvog.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice