"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.745.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ima netko kakav savjet koji tablet uzeti za malo dijete? Zahtjevi su samo da vrti you tube i da ima dobru zastitu od padova. Po mogucnosti neki gumeni okvir....

Znam da nije mobitel u pitanju ali vjerujem da se kod kineza moze naci i nesto takvog.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Javio sam se na everbuyingu supportu i kazu da vise nece imat oukitel u 10 da ga ne smiju prodavat..di bi drugdje mogao kupiti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Tablet za klinca
Tablet za klinca:

Pogledaj na Banggood, Pandawill, Gearbest sto se nudi, posto i slcno, te prouci feedback kupaca (na Banggoodu su mozda najvjerodostojnji).

Kad otprilike znas koji hoces uzeti, mozes dalje googlati gdje se isti eventualno mogu kupiti povoljnije, npr na Aliexpressu.

Inace, imam jedan Cube tablet vec skoro godinu i pol, nije za klinca - tada je bio top model, super sam zadovoljan (upravo pisem s njega)
18 godina
Re: Tablet za klinca

Došao mi je Cubot X16 za 140$ s Banggoodovog EU skladišta

Mobitel mi je prva liga, ima svega 150 grama, 6.5mm kućište napravljeno od legure cinka (bolje od aluminija), 13mpx kameru, 2Gb rama i 2500mAh bateriju. Podržava 4G brzinu.

Evo i video koji sam snimio s njime

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
Zaista nepotrebne tolike objave o tom cubotu,svi mozemo sami naci specifikacije od njega ako smo zainteresirani,ali toliko siroke ruzne crne bezel-e nisam dugo vidio u nekom telefonu,totalno odbojno.

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
steta kaže...

nemoj zaboravit, ovaj i mene interesuje da kupim mladjem bratu za rodjendan..

Telefon naručen 19.10.2015., cijena je bila 127,99$, imao sam kupon za popust od 5$ pa je ukupno 122,99$ koje mi je preko Dinersa koji je povezan na PayPal ispalo 845,52kn.

10.11.2015. telefon stiže u Nizozemsku

11.11.2015. telefon stiže u Zagreb

12.11.2015. carina zadržava radi nedostatka računa

13.11.2015. dobijam poštu od carine da dostavim račun (petak popodne)

16.11.2015. šaljem sve potrebne dokumente za carinu

20.11.2015. carina šalje prema mojoj pošti

23.11.2015. stiže u moju poštu i poštar ne uspijeva dostaviti (nije niti pokušao, mamicu mu njegovu...), ostavlja obavijest i ja odlazim po paket, plaćam još cca 240kn, od kojih je 26,90kn poštarina, ostatak carina (carinu su mi naplatili na iznos 825kn tj. manje nego na koliko sam im poslao račun)

Suma sumarum: cca 1100kn, 5 tjedana čekanja.

Telefon je došao s Androidom 5.1, FlymeOS 4.5.3.2A, ima hrvatski jezik, ali i kineske aplikacije, model je M578U. Planiram mu staviti internacionalnu verziju softvera i rootati ga, iako i ovako sve šljaka, ali me nervira kad se ponekad pojave kineski znakovi umjesto latinice.

Telefon je brz, fluidan, dobro izgleda, iznenadilo me da ima opciju snimanja usporene snimke...

Izradio sam Flyme account, u postavkama pod "System privileges" mi stoji "open" ali mob nije rootan. Čak me i pita za koje aplikacije želim dozvoliti root, ali ne funkcionira.

Toliko za sad.

live long and prosper
14 godina
mightyboss kaže...
Zaista nepotrebne tolike objave o tom cubotu,svi mozemo sami naci specifikacije od njega ako smo zainteresirani,ali toliko siroke ruzne crne bezel-e nisam dugo vidio u nekom telefonu,totalno odbojno.

Ne slažem se. Nit je bilo puno poruka, niti nisu nekakav spam. Svako ima svoje mišljenje o Cubotu, al ja uvijek volim pročitati tuđa iskustva.

A da netko piše puno podataka o uređaju koji tebe zanima sigurno ne bi prigovarao o broju poruka :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Ne prigovaram,samo konstatiram da lik promovira cubotara uzduz i popreko,preko svih mogucih foruma,ni o Meizu i Xiaomijevim notovima se nije toliko pisalo,samo kad se sjetim I new v3,i hvaljenja tog smeca na sva zvona,pa v7 itd.Meizu metal sam kupio napamet,i prezadovoljan sam,al ne solim pamet i ne bivam dosadan pa da svog "konja" hvalim...a koliko znam naklonost cubotu nije velika pogotovo na forumima

1 1 hvala 0
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Izgleda da ništa od predstavljanja Mi 5 danas..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 14:45 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FileFicho kaže...

Mi5 nije u planu još - informacije iz prve ruke.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
14 godina
Cromaki kaže...
FileFicho kaže...

Mi5 nije u planu još - informacije iz prve ruke.

Zna li se kada će se okvirno predstaviti?

14 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Predstavljeni Redmi Note 3, Mi Pad 2 i novi onaj prociscivac zraka, st li je vise.. Vise na LINK-u

Sto se Mi5 tice, prica je da nista prije nego Snapdragon S820 sluzbeno krene, jer sve ispod toga je bzvz gurati u prodaju, kad pokrivaju sve segmente s top specifikacijama sto se tice svih uređaja na trzistu.. Hoces od low budget uređaja kao Hongmi do high end kao Mi Note Pro.

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
neaktivan
hAZE2005 kaže...

Telefon je došao s Androidom 5.1, FlymeOS 4.5.3.2A, ima hrvatski jezik, ali i kineske aplikacije, model je M578U. Planiram mu staviti internacionalnu verziju softvera i rootati ga, iako i ovako sve šljaka, ali me nervira kad se ponekad pojave kineski znakovi umjesto latinice.

Telefon je brz, fluidan, dobro izgleda, iznenadilo me da ima opciju snimanja usporene snimke...

Izradio sam Flyme account, u postavkama pod "System privileges" mi stoji "open" ali mob nije rootan. Čak me i pita za koje aplikacije želim dozvoliti root, ali ne funkcionira.

Toliko za sad.

Skinuo update.zip za 4.5.4.1A i instalirao ga, sad sve šljaka što se tiče root-a

live long and prosper
17 godina

bratu stiga xiaomi mi4c naručen 12.11 s giztopa,

mene još hebu jer očito ka i drugi nisu imali letv 1s

pa je poslan tek 20.11. tu sam vidno razočaran jer su mogli

napisat da šalju tek tada, a ne lagat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mightyboss kaže...
Ne prigovaram,samo konstatiram da lik promovira cubotara uzduz i popreko,preko svih mogucih foruma,ni o Meizu i Xiaomijevim notovima se nije toliko pisalo,samo kad se sjetim I new v3,i hvaljenja tog smeca na sva zvona,pa v7 itd.Meizu metal sam kupio napamet,i prezadovoljan sam,al ne solim pamet i ne bivam dosadan pa da svog "konja" hvalim...a koliko znam naklonost cubotu nije velika pogotovo na forumima

Izgleda da je vrijeme da otvorimo jos jednu temu "Kineski-kineski mobiteli"

15 godina
Makić kaže...

ja narucio 14.11 a tek 21.11 sam dobio tracking broj i mobitel je jos uvijek u francuskoj

17 godina
domac5 kaže...
Makić kaže...

ja narucio 14.11 a tek 21.11 sam dobio tracking broj i mobitel je jos uvijek u francuskoj

meni je isto doša 21 tracking number i stoji ova poruka

2015-11-24 01:34:18 The item has been departure the transport center of SF.

šta znači da će doć kasnije nego tvoj, jbga neće me

14 godina
neaktivan

Čemu tolika paranoja i kukanje kad je poslan mob s Giztopa, itd? 

Svaki puta kad se otkrije neki shop gdje se ne placa carina, a šalju s "EU skladišta", masa ljudi naruči istovremeno ili u par dana razlike i onda narednih 30 stranica moj još stoji ovamo, moj je tamo, moj ovako moj onako..

Da se razumijemo i sam čekam pošiljku s Giztopa, RN2 Pink sa svim dodatcima, naručen prije 10 dana, nit trackinga nit ičega pa se ne sekiram, kad pošalju pošalju, bitno da dodje po toj cijeni bez carine, i to je to.. 

Da sam ga iz kine narucio jednako bi mozda cekao i jos bi me na carini oderali..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
mightyboss kaže...

Ove tema se zove "Kineski mobiteli" - tema za odabir i rasprave, je li tako? Svaka recenzija, barem kratka ili dojmovi o novom mobitelu su itekako dobro došli.  Stoga, molim, radije se suzdrži od svojih nepotrebnih komentara.

14 godina
Ne znam jesam li pogodila temu, ali zanima me jel mi može netko preporučiti neki servis mobitela u Zagrebu da je ok i da ne dere cijenama??

Imam Xiaomi MI3W, koji uopće ne reagira na punjač, znaći ne puni, a pokazuje crvenu lampicu koja titra, već je bio na servisu gdje je taj dio zamjenjen ali idalje ne radi, pa et pokušala bih sa još jednim servisom...

I hvala :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pojavio se redmi note 3 u prodaji na aliexpressu. Verzija sa 2 GB RAM-a košta 220$ +dhl,verzija 3 GB RAM-a košta 257+dhl.

0 0 hvala 0
15 godina
Po čemu je novi Redmi Note 3 bolji od Mi4c ?
Nekak mi se Mi4c čini bolji (3gb, 32gb verzija) jedino neznam koj klinac glume s tom sd karticom, kaj je to tak skupo i teško implementirat u mobitel?!
10 godina
neaktivan
Pa i redmi note 3 ima verziju od 3g RAM-a i 32 GB memorije i metalno kućište, senzor otiska prsta i 5.5 ekran
17 godina
David87 kaže...
Po čemu je novi Redmi Note 3 bolji od Mi4c ?
Nekak mi se Mi4c čini bolji (3gb, 32gb verzija) jedino neznam koj klinac glume s tom sd karticom, kaj je to tak skupo i teško implementirat u mobitel?!

eh, sad ko voli veći ekran (znači subjektivno),

ima metalno kućište, otisak prsta, veća baterija i sd kartica

procesor je na 2.0 iako je moga bit i 2.2, teži je

sve su to uglavnom neke sitnice

EDIT: naveo kolega srry nisam vidia

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 21:53 (Makić).
10 godina
neaktivan
Mislim da nema utor za SD karticu
17 godina
M3d0 kaže...
Mislim da nema utor za SD karticu

ima evo čak je i na bugu izašlo do 128 gb

10 godina
neaktivan
16 godina

Nisam več dugo pratio što kinezi rade, kakvo je stanje s mobitelima s Helio X20 ili čak X30? Uz kratko Googlanje sam našao samo Elephone P9000, ali ne vidim da je negdje dostupan. I uz to sam našao članak o Helio X30, wow. Zna li se kada bi mobiteli s njime mogli postati dostupni? 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bok,
kupujem kineski mobitel za brata pa bih vas molio ako biste mi mogli dati neke preporuke.
Što bi bio best buy za oko 1000-1200 kn?
Također me zanima kako funkcionira to naručivanje s eu warehousea, da se izbjegne carina, onaj pdv i sl.
I mogu li očekivati neka sniženja za Black Friday?
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina

da, izgleda da nema. evo tu je na presaleu i tamo pod specifikacijama pise na nema tf slot-a, a i vidio sam dosta komentara na youtube, svi kazu da nema.. ali dobro, ionako bi isao na 32gb verziju jer ima 3gb rama

http://trakt.tv/user/MjezZza
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice