"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.740.638
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Makić kaže...

dobia odg od giztopa da se ispričavaju i da će mob biti poslan, a traking number nakndano poslan,

na stranici još stoji processing. Jel još netko kupia letv 1s, pa da nemaju u stocku

jer ja sam još u čet platia i sve i još nije poslano!

Oni ne aktualiziraju kretanje robe svaki dan, to ti piše i na njihovim stranicama. Iako ti piše da se procesuira telefon je več, vjerovatno na putu. Sutra bi trebao dobiti prvu poruku od trackinga. A onda svaka 2-3 dana. Uglavnom doći će ti za 14-tak dana. 

16 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Od kuda naručiti nexus 5 ili moto x?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EZY-E kaže...

...ako moze polovno imas na njusci nexus 5 za 1k - http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/prodaje-se-lg-nexus-5-oglas-16714677

....moto x (1st) bi mozda i ja prodao

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
protjeran
djigibao kaže...
EZY-E kaže...

...ako moze polovno imas na njusci nexus 5 za 1k - http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/prodaje-se-lg-nexus-5-oglas-16714677

....moto x (1st) bi mozda i ja prodao

Za njušku znam, no našao sam i ovdje n5: http://www.aliexpress.com/item/Nexus-5-Original-Unlocked-LG-Nexus-5-GSM-3G-4G-Android-WIFI-GPS-4-95/32213561713.html?spm=2114.031010208.3.2.7QRBgo&ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

1300 kn, free shipping 32gb, kako je tako jeftin?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note, One M8
14 godina
neaktivan
Procitaj iglas i shvatit ces zasto je ta cijena :)

Fino stoji da je uređaj "refurbished" odnosno tvornicki obnovljen.. Znaci to je koristen telefon, kojem se nesto bilo dogodilo, pao, razbio se, krepao neki dio, tvornicki obnovljen i vracen u prvotno stanje da izgleda kao da se apsolutno nikad koristio nije.. Narucio sam par takvih uređaja ali sve su to bili stari dual sim samsung mobiteli s cijenom do 30$ pa me tocno bolilo briga sta je i kako je..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
16 godina
protjeran
majdo kaže...
Procitaj iglas i shvatit ces zasto je ta cijena :)

Fino stoji da je uređaj "refurbished" odnosno tvornicki obnovljen.. Znaci to je koristen telefon, kojem se nesto bilo dogodilo, pao, razbio se, krepao neki dio, tvornicki obnovljen i vracen u prvotno stanje da izgleda kao da se apsolutno nikad koristio nije.. Narucio sam par takvih uređaja ali sve su to bili stari dual sim samsung mobiteli s cijenom do 30$ pa me tocno bolilo briga sta je i kako je..

Pa kolko ja kužim refurbished uređaji su popravljani uređaji ali tako da se zamjene svi dijelovi koji nisu tiptop, tako da dobiješ gotovo novi uređaj na kraju?

14 godina
neaktivan
Tako je, ali isto tako nitko ne garantira da ce telefon raditi cca 2 godine.. Moze krepat za 3 mj, a ne mora uopce biti s njime problema..
14 godina
neaktivan
Janer kaže...

Isti slučaj je i kod mene bio, opisan stranicu-dvije prije, samo su mene tražili 32$ haha. Rekao sam im ili storniraj narudžbu ili šalji i onda su poslali.

Rekli su da može nova adresa pa sam ju sad poslao. Presmiješan mi je taj engleski, pogotovo od nekoga tko se zove "Jessica" 

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
14 godina

Znači naručio 31.10 (subota, bitno jer se razvuklo dodatna 4 dana radi toga :D) sam po preporukama ovdje i na pcekspertu redmi note 2(16gb) preko giztopa, iako sam bio skeptican prema webstranici, jer guglanjem nisam bas nikakvih informacija nasao, a ovdje je jos vecini mob bio na putu ili su isto bili u procesu narucivanja sa te iste stranice.

Uglavnom stajalo je procesing do 3.11 kad su mi poslali mail krajem dana da je poslan paket i dali odmah tracking broj. mob je stajao jos 2 dana kod chronoposta, bar tako njihova stranica pise, i onda je 5.11 krenuo mali tour the europa (pariz (sva sreca prije ovih pizdarija), predgrađe pariza, austrija, maribor, zagreb, rijeka). Dostavljen mi je 16.11 oko 10 ujutro preko dpd kurirske sluzbe, s tim da je vec 14.11(opet subota) bio na skrljevu, ali ocito ne dostavljaju vikendom, neznam...

Mob je dosao sa miui 6, neznam tocnu verziju, samo sam ga upalio da se uvjerim da radi, i odmah po ovom postu obavio sve potrebno da ubacim novi miui eu(.22), s tim da sam morao skinut drugi supersu, noviju verziju, jer mi sa ovom iz posta nije radio root. Mob je sad za 10, nisam nekih musica nasao jos, ali nije jos proslo ni 24h :D

ukratko, preporuke za giztop, would buy again 10/10.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Daj meni reci molim te gdje mozes kupiti RN2 za 1000kn i to verziju Prime!

To su krajnje receno gluposti. Nigdje ga neces naci ispod 170$.
1200kn+Pdv --- 1500 + trosak carine 30-50kn. A kod nasih ih mozes dobiti za 1799kn. Vrijedi dati 250kn zbog garancije i to 24mj. koju ti niti jedan kineski webshop nece dati.

Ako uzimas iz Eu onda ti je cca 209$ Rn2 plus postarina.

Tvoje tvrdnje uopce ne stoje.... informiraj se malo....
14 godina
neaktivan

Koji vrag je s banggoodom, platio sam karticom prije 2 dana mobitel, dosao mi na meil receipt, al jos mi uvijek stoji payment pending, sad sam na chat support, rekli su da nisu primili nikakvi order od mene, trazili su da prosljedim recun na njihov email, prosljedio sam i sad kazu da nisu nista dobili, koji je njima vrag? 

Camping: Thank you for contacting Banggood customer service. How may I assist you today?

Dino: Hey, I paid for one phone "Ulefone Paris" on your EU warehouse, I paid 2 days ago with credit card, but when I click on order it says "Unpaid order" and "Payment pending" However, my card was charged and I have receipt on email. So what is the problem? I paid but it says that order is unpaid.

Camping: order 10110897?

Dino: Yes, 10110897

Camping: Ok, I am checking for you now, could you wait for a moment?

Dino: Ok

Camping: :)

Dino: Any news?

Camping: yes, i checked that your order status is payment pending

Dino: But I already paid $122 for that and my card has been charged

Dino: I have receipt on my email address

Camping: could you please send email with the payment receipt to our email address: cservice@banggood.com?

Dino: Yes

Camping: we will check for you about that

Dino: Ok I will send now

Camping: ok

Dino: I just sent email, can you please check that now?

Dino: I forwarded order confirmation

Camping: from which email address?

Dino: ___________

Camping: Ok, I am checking for you now, could you wait for a moment?

Dino: Ok

Camping: :)

Dino: So..

Camping: sorry, no email from _________

Dino: I sent email from ________ to cservice@banggood.com

Dino: Is this some scam or what?

Dino: I paid $122 and now I am not getting anything

Camping: maybe it needs to take some times to show since there is video in the email

Dino: I didnt sent any video

Dino: And this is copy of order confirmation I paid for:

Dino: Receipt Date: 15-11-2015 Order Number: 01000000000010110897 ...... Please keep a copy of this receipt for your records

Camping: i only checked you sent an email on 15th Nov.

Camping: and our colleague has replied you

Dino: So what is with my order?

Dino: When is my order will be sent?

Camping: Dear customer,

Camping: Thanks for your email,we are so sorry that we didin't receive any payment form you of the order 10110897.

Camping: You can contact the issure bank of your credit card to ask the money.

Camping: Sorry for all of inconvience and your highly understanding will be the most appreciated.

Camping: Best wish,

Camping: Ever

Dino: Damn

Dino: What the hell

Camping: sorry for the inconvenience

Dino: I will report this

Dino: Scammers

Camping: WE are sorry about it

Dino: I can't get my bank to give me refund

Dino: This is impossible in my bank

Dino: So I lost over $122

Camping: maybe you can contact your issuing bak

Camping: bank

Dino: I can't, it's not possible!

Camping: why?

Dino: Why can't you update order since I paid?

Camping: but we indeed haven't received your payment

Dino: Why is my card charged then?

XBL - skols1555
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 16:12 (sk0ls).

0 0 hvala 0
15 godina

14.11 narucim sa giz topa i platim 1605 kn i na stranici otad pise processing.

Danas skuzim fali mi malo love na racunu i vidim u aplikaciji da je placanje 14.11 nestalo i pise mi 16.11 skinuto 1644 kn s racuna za giz top...nije mi jasno sta kako, na paypalu nikakvih isplata nema za 16.11, zadnja isplata na paypalu je 14.11 kad sam platio mobitel

stanje+racuna+14.11 stanje+racuna+14.11
stanje+danas stanje+danas
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 19:24 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
stomas30 kaže...

1200kn+Pdv --- 1500 + trosak carine 30-50kn. A kod nasih ih mozes dobiti za 1799kn. Vrijedi dati 250kn zbog garancije i to 24mj. koju ti niti jedan kineski webshop nece dati.

stari moj pogledaj ranije postove, doduše obična verzija 16GB 150 usd. to je to, nema carine, pdv ništa, giztop

dakle cca 1050 kn, u wowshopu 1799 pa ti vidi

da je 100 kn razlike samo idiot bi se išo zajebavati, ali ovak kad kako je rečeno skoro kupiš dva idiot si ako se ne ideš zajebavat :D

prevelika marža, 200 kn max bi im dao, 300 ako dobim 2god garanciju i to bi si još razmislil

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 20:13 (dudekzg).
16 godina
neaktivan

Evo da javim da mi je stigao Xiaomi Note sa pandawill-a što sam pisao u temi prije 20ak dana.

Naručeno 29.10. sa pandawill-a

Poslano 30.10. singapurskom poštom

Stiglo 16.11.

Što se tiče samog uređaja, iako mi nije prvi kinez, oduševljen sam MIUI-jem kao i dizajnom uređaja. Još ga nisam testirao detaljnije pa evo za sad par fotografija.

I jedno pitanje za vas:

Na uređaju piše da je verzija MIUI 15.4.10 / BETA

Koliko vidim to je fabrički bilo jer uređaj sam dobio u celofanu, znači nije otvaran niti je šta na njemu rađeno iako mi je malo čudno jer imam instaliran "DU Battery" aplikaciju.

Za sad ne vidim probleme u radu, imam google play store, nemam kineskih aplikacija a s obzirom da sam prvi put na MIUI, oni koji su na njemu mogu li mi reći da li da ostanem na ovom ROM-u ili da instaliram neki noviji?

Hvala i pozdrav!

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Danas skuzim fali mi malo love na racunu i vidim u aplikaciji da je placanje 14.11 nestalo i pise mi 16.11 skinuto 1644 kn s racuna za giz top...nije mi jasno sta kako, na paypalu nikakvih isplata nema za 16.11, zadnja isplata na paypalu je 14.11 kad sam platio mobitel

To nije problem ni u paypalu ni u giztopu, nego u nasoj banci.. I sam imam racun u PBZ-u i masu puta mi se to dogodilo, kad vikendom narucim, onda naplata ode u rezervaciju pa se konacna naplata izvrsi prvi radni dan i odatle smrdljiva razlika u tecaju i tih +novaca sto se naplati.. ne bi stoka nikad vratila koju kunu, nego uzmu..

11 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Banka uvijek kasni dan-dva , dok pp odmah izbaci racun poslije placanja :D

10 godina
neaktivan
stomas30 kaže...

Xiaomi RN2 obična verzija, 140€ po srednjem tečaju eura= 1064kn(bez ikakvih dodatnih davanja); Wowshop 1800kn; razlika 736kn
 Xiaomi RN2 prime verzija, 196€ po srednjem tečaju eura= 1489 kn (bez ikakvih dodatnih davanja); Wowshop i taj tvoj Mobiexpress 2000 kn; razlika 511 kn

Pa ti sebe uvjeravaj da se isplati

14 godina
BugFanNo1 kaže...

I jedno pitanje za vas:

Koliko vidim to je fabrički bilo jer uređaj sam dobio u celofanu, znači nije otvaran niti je šta na njemu rađeno iako mi je malo čudno jer imam instaliran "DU Battery" aplikaciju.

Za sad ne vidim probleme u radu, imam google play store, nemam kineskih aplikacija a s obzirom da sam prvi put na MIUI, oni koji su na njemu mogu li mi reći da li da ostanem na ovom ROM-u ili da instaliram neki noviji?

Hvala i pozdrav!

Ako ti sada sve radi i neda ti se flashati novi rom, ostani na trenutnom.

Obično ROM koji dođe isporučen zna imati neke custom aplikacije i neke manje promjene u samom sustavu.

Ako želiš biti 100% siguran da nema nekakvog spywarea i sličnih stvari nabaci clean install preko fastboota.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
10 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Koji vrag je s banggoodom, platio sam karticom prije 2 dana mobitel, dosao mi na meil receipt, al jos mi uvijek stoji payment pending, sad sam na chat support, rekli su da nisu primili nikakvi order od mene, trazili su da prosljedim recun na njihov email, prosljedio sam i sad kazu da nisu nista dobili, koji je njima vrag? 

Ja sam imao takav problem sa Gearbestom i deviznom zaba karticom povezanom na paypal. Čim sam platio povuklo je novce, ali je stajalo na PP pending, a na GB stranici payment failed. Ugl. banka je zeznula stvar, novac je išao odmah kao rezervacija, a kad su trebali proslijedit do GB nije uspjelo i sad umjesto da vrate novac natrag na karticu oni ništa. Bilo je prošlo 20 dana, pitam ih šta sad da nisam zvao ti novci nikad ne bi natrag sjeli na račun i ženska odgovara: a da.

16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
BugFanNo1 kaže...

I jedno pitanje za vas:

Hvala i pozdrav!

Ako ti sada sve radi i neda ti se flashati novi rom, ostani na trenutnom.

Obično ROM koji dođe isporučen zna imati neke custom aplikacije i neke manje promjene u samom sustavu.

Ako želiš biti 100% siguran da nema nekakvog spywarea i sličnih stvari nabaci clean install preko fastboota.

Nisam neki zahtjevan korisnik tako da mi je bitnije da sve radi kako treba nego da imam najnoviji ROM. Vjerovatno cu ostati na ovom ali eto ako ima jos neko na forumu ko ima Mi Note volio bih cuti kakav rom koristi i koji je najbolji. (Npr za Redmi Note 2 dosta ljudi kaze da je je dobar 5.10.22)

11 godina
neaktivan
Stigao danas Meizu metal,jako lijep uređaj,pomalo potezak...nisam mislio prelazit granicu od 5 inca ali mi nije zao,mi4 mi sad izgleda kao igracka,iako smjesno zvuci ali tih 13g mi pravi osjetnu razliku u tezini.Kako se puno pisalo o Yun OS-u kao najvecem upitniku,sve radi fluidno i brzo,cim sam ga upalio update me trazio na Flyme 5.1...dosao bez ijedne kineske aplikacije,sa google Playstore-om.Za kameru stvarno nisam mjerodavan,jer mi je to zadnje sto mi je bitno tako da nemogu dat neki realan sud.Finger print scaner radi odlicno,a izrada i kvaliteta tog metala djeluje puno bolje,cvrsce i kvalitetnije od meizu note 2,jedina zamjerka sto je straznji back cover pomalo sklizak pa je case preporucljiv.Nisam neki hard user ali taj helio x10 otvara sve jako brzo tako da je surfanje brzo i ucinkovito.Stigao za 8 dana,Chigon Alliexpress.Pozz

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
jackpot kaže...
sk0ls kaže...

Ja sam imao takav problem sa Gearbestom i deviznom zaba karticom povezanom na paypal. Čim sam platio povuklo je novce, ali je stajalo na PP pending, a na GB stranici payment failed. Ugl. banka je zeznula stvar, novac je išao odmah kao rezervacija, a kad su trebali proslijedit do GB nije uspjelo i sad umjesto da vrate novac natrag na karticu oni ništa. Bilo je prošlo 20 dana, pitam ih šta sad da nisam zvao ti novci nikad ne bi natrag sjeli na račun i ženska odgovara: a da.

Ma ja stvarno neznam kaj oni rade, customer support im je jedna velika NULA!

3 puta za redom sam se javio na chat support, i svaki operator mi je odgovorio drukcije, i da, neke poruke su bile potpuno ISTE!  Znaci automatski odgovara ovisno što pitate, katastrofa..na kraju sam im rekao da cu ih "reportat" i onda mi lik na chat supportu 5 minuta govori da nek mu dajem dodatnih 4h prije nego ucinim bilo sta da provjeri jos jedamput, naravno, proslo je 4h i dalje nista..dal sad netko zna kako traziti povrat novca u banki? Platio sam direktno VISA karticom, od PBZ-a..kunski račun

XBL - skols1555
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 2:23 (sk0ls).
10 godina
neaktivan
Decko. Ili si vrlo mlad ili ne razumijes devizno poslovanje. U oba slucaja razumljivo jer tvoja kalkulacija niti malo ne drzi uporiste.

Nikad, ali nikad ne mozes racunati srednji tecaj kad placas putem servisa kao sto je paypal (koristim ga, evo sada 15godina), a i kreditnim karticama. Razlog! Nitko ne ide na svoju stetu, pogotovo banke. Uvijek se uzima pri kreditnim pismima (a to je paypal) prodajni za efektivu cekove i kreditna pisma koji je dosta veci u odnosu na srednji, posebice kod dolara. Kad govorimo o paypalu, on ima svoju konverziju koja je cca 10-15% veca nego onu koju to gledas, tako da, hmm...

Nema potrebe odmah za arogancijom ili bilo kakvim vrijedjanjem, bilo koga. Kada argumentiras iznesi cinjenice, a ti si ih jednostavno preskocio, a time dezinformiras i druge oko sebe.
Pretpostavljam da u tu cijenu nisi uracunao troskove postarine, i zaboravljas da neces dobiti 24mj.garanciju kod kineza, to sigurno.
A na kraju zar doista mislis, da je jamstvo besplatno, pa i firme u HR moraju od neceg zivjeti, a to je profit, ali sigurno ne kako ti navodis 500-700kn jer i ti imas benefit od njih. Gledaj malo siri spektar.

Cinjenica: 24mj u odnosu na 12mj.garancija.
Nema cekanja 2mj da to se telefon vrati i kojekakava natezanja.
Dostava je besplatna (sto mislis da je to besplatno, pa ti firma iz hr salje, pa oni to placaju).
Ali opet, tko voli neka izvoli. Volio bi te vidjeti ako ti se pokvari mobitel sto ces onda (troskovi vracanja itd..), a kod nasih ti je to pokriveno za pisljivih 250kn i to na dvije godine...

E, da. Daj mi reci molim te gdje je Rn2 obicni za 140. Whatta load of bs...
10 godina
neaktivan
Bok. Ja nisam niti govorio o RN2 obicnom, vec o primeu (32gb) kojeg sam kupio za 1799kn kod Mobiexpress-a s dvije godine garancije i besplatna overseas dostava.
Na giztopu je 210$, a to je cca 1532kn, po sadasnjem tecaju dolara (7,3 prodajni za efektivu i kreditna pisma, citaj Paypal), tako da je to razlika od cca 250kn s dvije god garancije.
Cisto razmjena info...
11 godina
neaktivan
stomas30 kaže...
Decko. Ili si vrlo mlad ili ne razumijes devizno poslovanje. U oba slucaja razumljivo jer tvoja kalkulacija niti malo ne drzi uporiste.

Nikad, ali nikad ne mozes racunati srednji tecaj kad placas putem servisa kao sto je paypal (koristim ga, evo sada 15godina), a i kreditnim karticama. Razlog! Nitko ne ide na svoju stetu, pogotovo banke. Uvijek se uzima pri kreditnim pismima (a to je paypal) prodajni za efektivu cekove i kreditna pisma koji je dosta veci u odnosu na srednji, posebice kod dolara. Kad govorimo o paypalu, on ima svoju konverziju koja je cca 10-15% veca nego onu koju to gledas, tako da, hmm...

Nema potrebe odmah za arogancijom ili bilo kakvim vrijedjanjem, bilo koga. Kada argumentiras iznesi cinjenice, a ti si ih jednostavno preskocio, a time dezinformiras i druge oko sebe.
Pretpostavljam da u tu cijenu nisi uracunao troskove postarine, i zaboravljas da neces dobiti 24mj.garanciju kod kineza, to sigurno.
A na kraju zar doista mislis, da je jamstvo besplatno, pa i firme u HR moraju od neceg zivjeti, a to je profit, ali sigurno ne kako ti navodis 500-700kn jer i ti imas benefit od njih. Gledaj malo siri spektar.

Cinjenica: 24mj u odnosu na 12mj.garancija.
Nema cekanja 2mj da to se telefon vrati i kojekakava natezanja.
Dostava je besplatna (sto mislis da je to besplatno, pa ti firma iz hr salje, pa oni to placaju).
Ali opet, tko voli neka izvoli. Volio bi te vidjeti ako ti se pokvari mobitel sto ces onda (troskovi vracanja itd..), a kod nasih ti je to pokriveno za pisljivih 250kn i to na dvije godine...

E, da. Daj mi reci molim te gdje je Rn2 obicni za 140. Whatta load of bs...

stomas30 kaže...
Bok. Ja nisam niti govorio o RN2 obicnom, vec o primeu (32gb) kojeg sam kupio za 1799kn kod Mobiexpress-a s dvije godine garancije i besplatna overseas dostava.
Na giztopu je 210$, a to je cca 1532kn, po sadasnjem tecaju dolara (7,3 prodajni za efektivu i kreditna pisma, citaj Paypal), tako da je to razlika od cca 250kn s dvije god garancije.
Cisto razmjena info...

Nitko nije vrijeđao niti bio arogantan. Jednostavna matematika

Ja sam rekao da 16GB dođe 1050 uključen shipping i sve - u wowo shopu je 1800 - prevelika razlika

za 32Gb nisam gledao ali je kolega jackpot gore rekao razlike preko 500kn

to je bar meni previše

šanse da ćeš trebat popravak su skoro nikakve

a slanje u slučaju da ipak trebaš ne košta toliko puno da opravda cijenu

18 godina
neaktivan

Za one koji su još u dilemi što se tiče Redmi Note 2 evo još jedne naše recenzije.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Ja sve svoje pokrepljujem činjenicama dok ti uporno pišeš nešto što nije. Pod prvo, ako nešto što dođe 140€  i plaća se deviznom karticom u € povezanom na paypal, to isto košta 140€, ako tebi paypal radi konverziju, tvoja greška. Pod drugo, računa se po prodajnom za devize (razlika između srednjeg i prodajnog je 7.61>7.63, znači umjesto 1064 je 1068 odnosno 1489,1496, neznatna razlika). Idemo dalje, ako netko nešto dezinformira to si ti, u tu cijenu su uračunati troškovi dostave, pdv, carina, kao što sam napisao bez ikakvih dodatnih davanja, samo treba čitat. Slažem se da firme trebaju živit, ali razlika od 700 odnosno 500 kn je prevelika. 

I evo ti link gdje košta 140€, http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html , prije par dana je bio 133€, pa sad reci load of bs na sve ovo.

10 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

3 puta za redom sam se javio na chat support, i svaki operator mi je odgovorio drukcije, i da, neke poruke su bile potpuno ISTE!  Znaci automatski odgovara ovisno što pitate, katastrofa..na kraju sam im rekao da cu ih "reportat" i onda mi lik na chat supportu 5 minuta govori da nek mu dajem dodatnih 4h prije nego ucinim bilo sta da provjeri jos jedamput, naravno, proslo je 4h i dalje nista..dal sad netko zna kako traziti povrat novca u banki? Platio sam direktno VISA karticom, od PBZ-a..kunski račun

Kažem ti da je vjerojatno do banke, imaš info telefon na njihovoj webstranici, nazoveš, dat ces im ime prezime i vjerojatno zadnja 4broja kartice i kažeš da ti provjere transakciju na dan taj i taj za tog i tog. Objasniš da ti je kartica terećena, ali uplata do banggoda nije stigla.

11 godina
neaktivan
jackpot kaže...

Ja sve svoje pokrepljujem činjenicama dok ti uporno pišeš nešto što nije. Pod prvo, ako nešto što dođe 140€  i plaća se deviznom karticom u € povezanom na paypal, to isto košta 140€, ako tebi paypal radi konverziju, tvoja greška. Pod drugo, računa se po prodajnom za devize (razlika između srednjeg i prodajnog je 7.61>7.63, znači umjesto 1064 je 1068 odnosno 1489,1496, neznatna razlika). Idemo dalje, ako netko nešto dezinformira to si ti, u tu cijenu su uračunati troškovi dostave, pdv, carina, kao što sam napisao bez ikakvih dodatnih davanja, samo treba čitat. Slažem se da firme trebaju živit, ali razlika od 700 odnosno 500 kn je prevelika. 

I evo ti link gdje košta 140€, http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html , prije par dana je bio 133€, pa sad reci load of bs na sve ovo.

Točno to

dodao bih još da wowshop i slični drže razliku od 200 kn mislim da nebi nitko od nas kupovao preko ikoga drugoga a njima bi promet vrtoglavo porastao, zašto drže tako velike marže vjerojatno nećemo nikada znati

vjerojatno ih dobe i po nižoj cijeni nego što mi možemo (ipak uzimaju veće količine), pravda im se kao trošak poslovanja, itd... pohlepa radi svoje, zato 99% nas ovdje ne uzima ništa od njih

14 godina

Nije pohlepa, već država tuče enormne namete. Baci se u biznis pa ćeš vidjeti.

A i treba radnike platiti, što dodaje još nameta i marži. Država je u ovoj situaciji lopov.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice