- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakva pobogu indijska valuta!? Imaš gore na vrhu odabir valute pa izabereš koju hoćeš - u dolarima je 206.82$. A na Honor buy je neki dan bila cijena 219$ - 1530 kn, ne znam ako se što promijenilo...
Jedino sto je dostava 30-40$ to je problem..
Ako misliš na Honor, cijena je bila 180$+39$ dostava = 219$
EDIT: Evo, sad sam išao gledati, ipak je sad 190+39=229$ (1600 kn okruglo)
Ja nisam nikako mogao promijeniti valutu s tim ikonicama, možda zato jer sam na tabletu, iako ima full windowse pa mi je čudno :/
Uglavnom, naručio sam m2 note već s ebaya za 1548 kn iz UK- a.^^
moj drugi jiayu s3 adv stigao nakon 4 dana iz španjolske sa ebay-a. kako sam i pisao oko 1640kn po sadašnjem tečaju $. sve 5! lik je stvarno top rated seller
http://www.ebay.com/itm/371291017209?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Meizu M2 poslan s Minideal španjolskog skladišta 15.7 stigao jučer, u Zagrebu dostavlja FedEx...
moj drugi jiayu s3 adv stigao nakon 4 dana iz španjolske sa ebay-a. kako sam i pisao oko 1640kn po sadašnjem tečaju $. sve 5! lik je stvarno top rated seller
http://www.ebay.com/itm/371291017209?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ajde otvori temu za JiaYu S3 i stavi onu svoju recenziju, pa da tamo i mi ostali možemo raspravljati o ROM-ovima i tako to, a da nas ti usmjeravaš
meni je također danas stigao 
ok, čim uhvatim vremena, prevruće je, žurim na kupanje......... sad sam na tsunami v8 lolipop 5.1, radi ok, osim što ima problem sa gps-om. izašla je i verzija armagedon. isprobam pa javim
Pronašao sam JiYu s3 advance na minideal-u: http://www.minideal.net/jiayu-s3-advance-ram-3gb-rom-16gb-4g-fdd-lte-mtk6752-64-bit-octa-core-smartphone-android-4-4-5-5-inch-1080p-ips-fhd-screen-13mp-camera-3000mah.html
Da li se šalje iz Europe, da li se plaća carina / PDV na ovu cijenu? Ima li tko iskustava koliko se otprilike čeka na mobitel ukoliko se naručuje s Minideal-a?
Ja sam svoj JIayu naručio sa Minideal-a iz Španjolskog skladišta, dodao 10$ na cijenu mobitela i stigao mi za 4 radna dana...Sve pet.
Ovo mi izgleda previše dobro za 190 $ , da li je moguće da se to sve dobije za te pare
Pronašao sam JiYu s3 advance na minideal-u: http://www.minideal.net/jiayu-s3-advance-ram-3gb-rom-16gb-4g-fdd-lte-mtk6752-64-bit-octa-core-smartphone-android-4-4-5-5-inch-1080p-ips-fhd-screen-13mp-camera-3000mah.html
Da li se šalje iz Europe, da li se plaća carina / PDV na ovu cijenu? Ima li tko iskustava koliko se otprilike čeka na mobitel ukoliko se naručuje s Minideal-a?
Ja sam svoj JIayu naručio sa Minideal-a iz Španjolskog skladišta, dodao 10$ na cijenu mobitela i stigao mi za 4 radna dana...Sve pet.
Ali ih vise nema na zalihama ili meni samo ne prikazuje,mozes provjeriti ako imas vremena?
Htio bih naruciti vjerovatno taj onda
Ovo mi izgleda previše dobro za 190 $ , da li je moguće da se to sve dobije za te pare
Taj ili Meizu M2,sto uzeti?
Cini se odlican za te novce..
Taj ili Meizu M2,sto uzeti?
Cini se odlican za te novce..
da biram između ta dva,moj glas ide za meizu m2.bolji ekran,jača baterija i meizu provjereno dobra firma
Imam nekih 180$ dolara na raspolaganju,mislim si uzeti Meizu M2 note, Mlais M7 ili pak hvaljeni Jiayu S3 ili Lenovo K3 note,preporuka ako moze :)
Vidim da je vrlo tesko naci preko gearbesta neki od ovih uredaja a da je u EU skladistu,te ako netko ima minutu-dvije da malo pojasni kako naruciti tj.kako to ide s porezom,carinom itd ako narucujemo iz Eu skladista ili iz China skladista ili Hong-Kong.. moze li se i preko nekih drugih stranica pa da ne placam porez i carinu ili ebay npr? :)
Hvala :)
edit: ulefone Be Pro za 137$,sto mislite o tom?
Ne znam kako si uspio u drustvo M2 Note, Jiayu S3, K3 Note ubaciti jedan Mlais :) od gornja 3 svi su dobri, samo je pitanje ukusa i pojedinosti u specifikacijama...
molim preporuke do 1500 kn,
uvjet : do 5 inća, ništa veće, baterija jaća od 2500mah
uvjet : do 5 inČa, ništa veĆe, baterija jaČa od 2500mah
Inače ne ispravljam ljude, ali jbt...
Ekipa samo da znate da Meizu svoj model m2 note počinje prodavati i u verziji od 8Gb koja će koštati oko 80$ !!
Naručio sam curi Jiayu S3 s geekbuying i stigao je u roku 20 dana. Telefon je odličan, pogotovo ekran, nije bilo problema tihe slušalice. Sad da nebi sve bilo tako sjajno ne radi data connection pa se mobitel neće spojiti na internet. Dali je netko imao sličan problem?
Naručio sam curi Jiayu S3 s geekbuying i stigao je u roku 20 dana. Telefon je odličan, pogotovo ekran, nije bilo problema tihe slušalice. Sad da nebi sve bilo tako sjajno ne radi data connection pa se mobitel neće spojiti na internet. Dali je netko imao sličan problem?
Jes upiso apn za mobilni net mreze koju koristis? Jel ti mob podrzava frekvencije na kojoj mobilna mreza daje 3/4g?
aj sad kad si skupia lajkove moš i napisat koji mobitel
Do toga je bilo. Hvala!
aj sad kad si skupia lajkove moš i napisat koji mobitel
To nisu lajkovi nego thumb up-ovi :)
Da nisi stavio limit 5" preporučio bih ti meizu m2 note ili mx3.
uvjet : do 5 inća, ništa veće, baterija jaća od 2500mah
Lenovo P70
:D
a vidia sam da dosta vas fali taj meizu m2, pretplatia sam se na samu temu mobitela.
isto mi bode oči ta veličina, trenutno imam 4,5 inčni mobitel, pa mi nije baš svejedno kako ću podnit tu promjenu u slučaju da ga uzmem..
ovaj mx3 ima lošu bateriju a i star je..
a lenovo p70 mi se isto sviđa, a i ima mi ga prijatelj, pa ću pogledat..
fala
:D
a vidia sam da dosta vas fali taj meizu m2, pretplatia sam se na samu temu mobitela.
isto mi bode oči ta veličina, trenutno imam 4,5 inčni mobitel, pa mi nije baš svejedno kako ću podnit tu promjenu u slučaju da ga uzmem..
ovaj mx3 ima lošu bateriju a i star je..
a lenovo p70 mi se isto sviđa, a i ima mi ga prijatelj, pa ću pogledat..
fala
ne brini se zbog veličine.. ja sam imao "čačkalicu", pa nakon toga prešao na Galaxy Note II od 5,5" s dosta mesa i nakon pol sata se navikao.. sad sam opet uzeo 5,5" i ne idem na manje ni pod koju cijenu (možda bih uzeo 5" kad bi bio baš super mob).. nije to toliko preveliko - stane svuda, a za korištenje je predobro.. samo uzmi 5,5" 
Ja imam mobitel od 4.5" vec dvije godine i nikada se nisam navikao na velicinu. Smeta mi kad vozim biciklu ili motor, a torbice ne nosim.
Nisu mi jasni proizvodjaci kineskih mobitela jer svi idu na 5" i vise. Na kraju cu kupit galaxy s4 mini jer mi jedini odgovara po velicini i performansama.
Ja imam mobitel od 4.5" vec dvije godine i nikada se nisam navikao na velicinu. Smeta mi kad vozim biciklu ili motor, a torbice ne nosim.
Nisu mi jasni proizvodjaci kineskih mobitela jer svi idu na 5" i vise. Na kraju cu kupit galaxy s4 mini jer mi jedini odgovara po velicini i performansama.
očito ga koristiš samo za pozive i poruke jer drugo ništa "ne možeš" na tako malom uređaju 
Xperia z1 compact? 4.3"? Skoro pa top specifikacije.
A dok se vozis u autu ceijep smeta u džepu a tek ga izvadit ak neko zove je gnastika.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
može li bateriji na mobu biti nešto ako je uz mob doša punjač od 1A, a ja punim s nekim od 2A? znam da se na taj način brže napuni, ali zanima me može li uništiti bateriju ili je slabiji punjač samo zbog uštede