"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.687.182
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
EZY-E kaže...
AhaMarioVk kaže...

Spanjolsko i kinesko skladiste, bez carine posto je iz europe i et s carinom ak narucis iz kine

aha, onda bolje ovaj iz španjolske.

pa zar ovdje nije jeftinije

http://www.honorbuy.com/274-meizu-note-2-2gb-ram-smartphone.html#/rom-16gb/color-white/shipping_insurance-yes5_or_2_8_/free_gift-flip_leather_case_screen_protector

15 godina
neaktivan

Nije Jiayu bankrotirao, samo su se restrukturirali - njihovi dobavljači baterija i ekrana su upucali pare u kompaniju - službena izjava: http://2.bp.blogspot.com/-N21SP_h56X4/VafmLdkI-KI/AAAAAAAAi6c/ipBDcyMupBk/s1600/FB_IMG_1437048646767.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 11:28 (frulex).
15 godina
neaktivan
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ej ljudi, prvo bi molio da me ne napadnete zbog pitanja haha, znam ja da kopija nije original i ovo ne pitam radi sebe, ne patim za izgledom moba, vec vise za specifikacijama, ali prijateljica bi sebi uzimala mob, a njoj naravno Iphone izgleda odlicno...

Pa sam se sjetio ovih kineskih kopija, vidim da cijenama su slicni mom Xiaomiju :D pa koliko su dobri, jel mogu bar u rang onda sa Redmi 1s i takvim mobitelima... I koje su kopije najbolje, naisao sam na ovaj Goopgone i6 V2, taj mi se ne cini los, ali me zanima vise ovako, koliko je istine u tim specifikacijama, koliko su stvarno dobri, vrijede li uopce tih 1000-1400 kuna?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meizu M2 ~ 160$

0 0 hvala 0
17 godina
Pezer kaže...

Ej ljudi, prvo bi molio da me ne napadnete zbog pitanja haha, znam ja da kopija nije original i ovo ne pitam radi sebe, ne patim za izgledom moba, vec vise za specifikacijama, ali prijateljica bi sebi uzimala mob, a njoj naravno Iphone izgleda odlicno...

Pa sam se sjetio ovih kineskih kopija, vidim da cijenama su slicni mom Xiaomiju :D pa koliko su dobri, jel mogu bar u rang onda sa Redmi 1s i takvim mobitelima... I koje su kopije najbolje, naisao sam na ovaj Goopgone i6 V2, taj mi se ne cini los, ali me zanima vise ovako, koliko je istine u tim specifikacijama, koliko su stvarno dobri, vrijede li uopce tih 1000-1400 kuna?

Kad narucujes kopiju nekog branda mozes imat problema na carini, rijetko tako bude, al opet dovoljno je da te pukne "sreca" pa da ti bas imas problema s tim..

Bolje reci prijateljici da se opameti i kupis nes normalno :)

EDIT:
Meizu m2 sto si dao za ~160 ne salju iz EU u hrvatsku .. :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 12:38 (MarioVk).
16 godina

E hvala, ma ja joj kad je rekla cijenu, predlozio ovaj Redmi 1s ili Redmi 2 noviji kao sto ja imam, al eto ona cula za to, pa reko da se raspitam, reko ako su solidni, nek uzme, al hvala na odgovoru ;)

11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

samo da mi netko potvrdi prije nego narucim;

sa gearbest EUwarehouse mobiteli dolaze u roku par dana i ne placam nista dodatno na prikazanu cijenu (odabrao sam cijenu sa EUwarehousa)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pronašao sam JiYu s3 advance na minideal-u: http://www.minideal.net/jiayu-s3-advance-ram-3gb-rom-16gb-4g-fdd-lte-mtk6752-64-bit-octa-core-smartphone-android-4-4-5-5-inch-1080p-ips-fhd-screen-13mp-camera-3000mah.html

Da li se šalje iz Europe, da li se plaća carina / PDV na ovu cijenu? Ima li tko iskustava koliko se otprilike čeka na mobitel ukoliko se naručuje s Minideal-a?

0 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

znate di bi se moglo nabavit Meizu M1, al da nije note nego obicna verzija sa 5' ekranom? Po mogucnost iz nekog europskog skladiosta. Malo sam trazio ali nisam bas bio uspjesan. Kimovil nedaje nikakve rezultate. Hvala unaprijed

itko zna mozda kakvu informaciju? Hvala

16 godina

marin_bar

Ovo što si linkao je iz Kine. Inače Minideal je pouzdani shop i treba čekati oko mjesec dana da ga dobiješ (što dolazak iz Kine u HR, PDV i dolazak na vrata). Plaća se još 25 % na tu cijenu i oko 30 kn poštarine. Sve zajedno te izađe oko 1730,00kn. Ovo je iz Europe (Grčke) i ne plaća se PDV.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 18:00 (bodija).
16 godina
neaktivan
Wolf79 kaže...
Darkensync kaže...
fora2 kaže...
Darkensync kaže...

Narucen Gionee Elife E7,180$ s povratom poreza iz coolicoola.

Napravim review kad stigne

Zašto baš Gionee Elife E7? Zašto ne Lenovo K3 Note?

Jednako koštaju.

Uplaceno jucer navecer u 11,danas u 10 dobio mail da je poslano

LTE / Dual SIM mi netreba

Iako je Gionee rekao da ce napravit Lollipop update,izgleda da ce ipak mobitel stati na Kitkatu sto mi nije toliki problem jer sam vec godinu dana na 4.1 tako da mi je KK super

5.5" 1080p s Gorilla vs 5.5" 1080p bez,    MT6752 2GB 16GB/wSD  vs SD800 3GB 32GB w/o SD

,kamera mi nije vazna iako je navodno bolja na E7,baterija je bolja u Lenova,uz E7 dode hrpa stvari(earphones,leather case,screen protectors,nfc tags etc)

Tako da ako vam netreba LTE/Lollipop,a zelite dosta bolje specse mislim da je E7 bolji izbor

Jedino mi je zao sto nije bilo crne boje vec samo bijeli mob.

Specifikacije su jedno, a stvarnost je nesto drugo...

Cek,a u stvarnosti je Snapdragon 800 neprovjeren proc i Gionee no-name tvrtka?

Ne vidim slucaj u kojem je SD800 puno losiji od MT6752

Neznam zasto je to vama toliki problem sto nisam narucio Meizu ili Lenovo kao ostali.

E7 je bolji mob za moje potrebe i to je to.NHF

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 18:02 (Darkensync).
12 godina
neaktivan

Dvoumim se izmedu kupnje UMI Iron MTK6753Mlais M7 Android 5.0 4G LTE.

Što je po vama bolje za kupiti od ovo dvoje, ima li nesto jos bolje za slicne pare?

Imate li neke primjedbe na marke spomenutih mobitela?

10 godina
neaktivan

Ako/kao neka renomirana firma, Jiayu si je barem mogao platiti prevoditelja da im napise tih sedam recenica poslovne Objave na engleskom (kad su vec smatrali da im takva javna zjava treba, cak i sa zigom) a ne da svaka druga recenica ima gramaticku gresku i/ili ne zvuci u duhu engl. jezika:, npr.

We'd like to thanks...

... in your the local markets.

... has joined in Jiayu.

... to create the brilliant together.

... service is basically.

15 godina
Krafnito kaže...

Dvoumim se izmedu kupnje UMI Iron MTK6753Mlais M7 Android 5.0 4G LTE.

Što je po vama bolje za kupiti od ovo dvoje, ima li nesto jos bolje za slicne pare?

Imate li neke primjedbe na marke spomenutih mobitela?

bolje dodaj 10$ i uzmi Jiayu S3 Advanced

16 godina

Neznam zašto ste stekli dojam da je JiaYu neka "top"marka.  Jiayu spada u marke koje prizvode solidno kvalitetne mobitele i to je to...

Jiayu je uz bok: THL-u, Iocean-u, Zopo i sl. i ništa više... To je neki srednji rang, kad bi kriterij bio od prvog do trećeg mjesta.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Ima li tko iskustva sa DOOGEE IRON BONE DG750 mobom, ima li kakvih poznatih problema?

Specifikacije izgledaju ok za tu cijenu kao i izgled.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Relativno brz, mal i simpatican telefon. Zadnja maska se skida izuzetno tesko, djeluje nesto kao kozna. Na testu baterije se poprilicno grijao, na par trenutaka ga se nije moglo u rukama drzati. Metalan rub daje "mocan/premium" osjecaj u ruci. Baterija je skroz oke, nekog normalnog koristenja dan, dan i pol. GPS ima problem, ne radi out of box (barem ovaj sto je bio kod mene u rukamA), potrebne su modifikacije i cackanje da bi ga se osposobilo. Vidi 12 satelita ali se ne moze ni na jedan spojiti..

Eto ukratko za DG750 ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
majdo kaže...

Relativno brz, mal i simpatican telefon. Zadnja maska se skida izuzetno tesko, djeluje nesto kao kozna. Na testu baterije se poprilicno grijao, na par trenutaka ga se nije moglo u rukama drzati. Metalan rub daje "mocan/premium" osjecaj u ruci. Baterija je skroz oke, nekog normalnog koristenja dan, dan i pol. GPS ima problem, ne radi out of box (barem ovaj sto je bio kod mene u rukamA), potrebne su modifikacije i cackanje da bi ga se osposobilo. Vidi 12 satelita ali se ne moze ni na jedan spojiti..

Eto ukratko za DG750 ;)

Hvala, telefon nije za power usera definitivno, koristiti će se samo za slike, skajp, pozive i poruke. Za žensku osobu je pa je izgled bitan.

Zanima me samo ima li problema sa wifi signalom, jer sam imao problem sa jednim THL-om t6s, disconnectao bi se sam sa wifija nakon nekoliko minuta nakon što se upali (problem se riješio vraćanjem na tvorničke postavke, par puta).

15 godina
bodija kaže...

Neznam zašto ste stekli dojam da je JiaYu neka "top"marka.  Jiayu spada u marke koje prizvode solidno kvalitetne mobitele i to je to...

Jiayu je uz bok: THL-u, Iocean-u, Zopo i sl. i ništa više... To je neki srednji rang, kad bi kriterij bio od prvog do trećeg mjesta.

nije stvar u tome da je JiaYu neka "top" marka, nego je stvar u tome da je JiaYu S3 jedan od najboljih kineskih mobitela - povoljna cijena, odlične performanse i sve radi kako treba.. znači, provjeren i pouzdan mobitel, definitivno best buy u svom cjenovnom rangu

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
14 godina
neaktivan

Imam nekih 180$ dolara na raspolaganju,mislim si uzeti Meizu M2 note, Mlais M7 ili pak hvaljeni Jiayu S3 ili Lenovo K3 note,preporuka ako moze :)
Vidim da je vrlo tesko naci preko gearbesta neki od ovih uredaja a da je u EU skladistu,te ako netko ima minutu-dvije da malo pojasni kako naruciti tj.kako to ide s porezom,carinom itd ako narucujemo iz Eu skladista ili iz China skladista ili Hong-Kong.. moze li se i preko nekih drugih stranica pa da ne placam porez i carinu ili ebay npr? :)
Hvala :) 

edit: ulefone Be Pro za 137$,sto mislite o tom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 11:30 (nixa2210).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako vam se čini ova trgovina i ima li tko iskustva s njom, koliko treba čekati item?

Isto tako, može li mi tko naći m2 note u nekoj trgovini a da je dostava kroz nekih tjedan dana?

Minideal trenutno nema m2 notea.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EZY-E kaže...

Kako vam se čini ova trgovina i ima li tko iskustva s njom, koliko treba čekati item?

Isto tako, može li mi tko naći m2 note u nekoj trgovini a da je dostava kroz nekih tjedan dana?

http://www.wowshop.hr/prodaja-mobitela/meizu.html

16 godina
protjeran
anarky1988 kaže...
EZY-E kaže...

http://www.wowshop.hr/prodaja-mobitela/meizu.html

Heh znam za tu trgovinu, samo je problem šta nemam 1800 kn nego 1500 :/

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
enixa2210 kaže...

Imam nekih 180$ dolara na raspolaganju,mislim si uzeti Meizu M2 note, Mlais M7 ili pak hvaljeni Jiayu S3 ili Lenovo K3 note,preporuka ako moze :)
Vidim da je vrlo tesko naci preko gearbesta neki od ovih uredaja a da je u EU skladistu,te ako netko ima minutu-dvije da malo pojasni kako naruciti tj.kako to ide s porezom,carinom itd ako narucujemo iz Eu skladista ili iz China skladista ili Hong-Kong.. moze li se i preko nekih drugih stranica pa da ne placam porez i carinu ili ebay npr? :)
Hvala :) 

edit: ulefone Be Pro za 137$,sto mislite o tom?

Meizu ili JiaYu S3.. Za ostslo pročitaj zadnje 2 stranice, već je puno puta odgovoreno  

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Mislim da M2 iz EU trenutno imaš u Grossoshopu i Honorbuyu na lageru...

16 godina
protjeran
frulex kaže...
EZY-E kaže...

Mislim da M2 iz EU trenutno imaš u Grossoshopu i Honorbuyu na lageru...

grossoshop ima cijene u nekoj indijskoj valuti i to ne mogu nikako promijeniti a na honorbuj je cijena nekih 1630 kn.

mislim da ću na kraju s ebaya naručit. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice