"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.531.271
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
flonkica kaže...
Patrick_cro kaže...

Uzmi 1s verziju 

uzeo stize sutra :)

a  jeli cemu ovaj  :) Sony Xperia E3 D2203 4G LTE?

Sada vise ne, jer je 1050kn tak da nije isplativa kupovina pored Xiaomi 1s, za 850 bi bio ok. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
flonkica kaže...
Patrick_cro kaže...

Uzmi 1s verziju 

uzeo stize sutra :)

a  jeli cemu ovaj  :) Sony Xperia E3 D2203 4G LTE?

Sada vise ne, jer je 1050kn tak da nije isplativa kupovina pored Xiaomi 1s, za 850 bi bio ok. 

pito ono cisto informativno jer mi se ucionio ok , al kad kasnimo nema veze :) prvo cemo se malo igrat sa ovim

LP :) i LN :D

17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Jel ima tko iskustva s Noa h40?

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20085/4584/smartphone-5-noa-h40

Bi li preporučili njega ili xiaomi redmi 1s (iako je skuplji)? Ili ima nešto bolje kod nas u hrv u tom rangu do 1300kn? 

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
13 godina
Patrick_cro kaže...
Chriss kaže...

Jel to sigurno?

Jer dosta puta se govorilo da je gotovo pa se ipak moglo bez VAT-a...

Ne moze vise, probao jucer. Bilo je dobro dok je trajalo. 

Da ... {#}

Nista onda, ispricavam se.

Ja sam sebi uzeo LG G2 i majci taj E3 preko mobicitya.

13 godina
Gunner_V kaže...

Jel ima tko iskustva s Noa h40?

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20085/4584/smartphone-5-noa-h40

Bi li preporučili njega ili xiaomi redmi 1s (iako je skuplji)? Ili ima nešto bolje kod nas u hrv u tom rangu do 1300kn? 

Pa ja mislim da bi za 1300kn cak mogao dobiti S4 mini, morao bih samo provjeriti, ako te zanima, javi...

11 godina
neaktivan

Kupio sam ocu Doogee Dg310, i mogu reći da nakon tri mjeseca korištenja - mobitel radi sasvim OK. Nije bilo nikakvih problema, sve radi sa orginalnim ROM-om, došla je jedana OTA, android 4.4.2.. Mislim da je mobitel odličan za cijenu od 650 kn (1 gb RAM, 8 ROM, 5 inch ekran) i s garancijom od 1 ili 2 godine., a praviti usporedbe sa nekim puno skupljim mobitelima, to je kao uspoređivati Mercedes i Daciju.

13 godina

na kraju sam si uzeo prestigio multiphone papa 3501 na zalost nije bilo dogeea i ostalih pa sad me samo zanima ako mi moze neko dat link(ako postoji) di mogu nac neke romove za njega ili ak ima neka aplikacija poput g3 tweakboxa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imali tko iskustva s MEANIT PROMISE MG550 ???
hitno??

shadow
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko prosječno traje carinski postupak? U utorak su mi poslali pismo da im pošaljem račun, poslao sam dotični u PDF-u na njihov mail i zaprimio onu automatsku poruku. Sad je prošlo ravno tjedan dana od toga i ni traga ni glasa mobitelu, na telefone se naravno ne javljaju...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

10-12 radnih dana u posljednje vrijeme

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dakle onda ga mogu tek iza nove godine očekivat? Predivno -.-
15 godina
neaktivan
Shadowstrike kaže...

Koliko prosječno traje carinski postupak? U utorak su mi poslali pismo da im pošaljem račun, poslao sam dotični u PDF-u na njihov mail i zaprimio onu automatsku poruku. Sad je prošlo ravno tjedan dana od toga i ni traga ni glasa mobitelu, na telefone se naravno ne javljaju...

Aj napisi ako ti nije problem te brojeve telefona na koje si zvao. Hvala!!

17 godina

Moalo komentara na INEW v3 PLUS;

Za 160$ dobiva se osmojezgreni MTK6592 i 2GB rama što nije baš čest slučaj. Ima i 16Gb pohrane za aplikacije (sve jedna particija) te je debel svega 7mm i ima 130 grama;

https://anton008.com/wp-content/uploads/2014/12/SAM_0757.jpg

https://anton008.com/wp-content/uploads/2014/12/inew-v3-plus.jpg

Fotografije su dosta dobre, gotovo stalno je kiša i oblačno pa nisam uspio baš slikati po suncu;

https://anton008.com/wp-content/uploads/2014/12/IMG_20141212_141408.jpg

https://anton008.com/wp-content/uploads/2014/12/IMG_20141212_141515.jpg

Namjerno nisam stavio slike nego link da budu u punoj rezoluciji.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
maxi 135 kaže...

imali tko iskustva s MEANIT PROMISE MG550 ???
hitno??

Android ispod 1gb rama nemoj ni gledati, odi na lg l70 na njusci sa garancijom

14 godina
neaktivan
mungo kaže...
Shadowstrike kaže...

Aj napisi ako ti nije problem te brojeve telefona na koje si zvao. Hvala!!

01-6511-686 i 01-6511-669

Pa ta naša državna uprava je nevjerojatna, brže dođe iz kine do švicarske nego tih 25km iz zagreba -.-

15 godina
odjavljen

Pozdrav! Zanima me jeste li vidjeli već ovaj mobitel i kako vam se čini?
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_122283.html

5" IPS ekran, 720p
13 mpx Sony kamera
2 gb ram
16 gb + microSD slot
2700 baterija
64bit 1,5 gHz Mediatek quad core procesor
4g LTE
Android 4.4.4. i obećan 5.0 u drugom mjesecu 2015. (skoro stock andorid, samo launcher je od njih)

- evo i malo duži video da se vidi kako radi mob itd. (nije eng. video, ali dobar je)
cijena 170$

Po videu, mob radi super, bez trzanja, Antutu 30 000 i malo više, ekran se čini dobar, kamera dobra.. Jedino ne znam za bateriju koliko drži i kakva je kvaliteta izrade.

Battlelog: [XCT] Low-Pato
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 13:17 (patoHD).

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ima li tko iskustva s  ZTE Blade Q Maxi ???  svi kazu cini se ok , baterija dugo drzi kao dobar touch i to ekran 5 incha , cijena u vipu je 900 kn a preko weba 800 kn dal se isplati uzet , iskustva?

http://www.gsmarena.com/zte_blade_q_maxi-5826.php

shadow
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može preporuka nekog kineskog tableta. Do nekih 100-150$. Jel ima neki best buy trenutno jer totalno sam neinformiran u tom segmentu.

Zahvaljujem.

BF Nick: Xtream_Switch
11 godina
neaktivan

Molio bih malu pomoć, od kada sam kupio Lenovo A 806 imama problema sa baterijom. a sada je izgleda totalno krepala. Kada je na 100% i spusti se na oko 50% radi sve normalno i normalno se troši ali nakon 50 % telefon se jednostavno ugasi i kada ga stavim na punjač snaga baterije je na 0% . E sada slijedi pitanje , da li je to do baterije ili možda softverski problem ( telefon je rotan i stavljen mu je drugi room ) Ako se netko razumije u ovaj problem molio bi pomoć ( samo da kažem da sam uspio izvuć od pande novu bateriju a jednu sam i kupio ali nisu još stigele pa se bojim ako je softverski problem da ne zeznem i te nove baterje ) Što se tiče samog telefona on je super i nemam zaista nikakvih zamjerki.

0 0 hvala 0
17 godina

Možda i punjač loše puni. Si probao s nekim drugim punjačem i držati sat-dva nakon što bude 100%?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
moderator
press kaže...

Molio bih malu pomoć, od kada sam kupio Lenovo A 806 imama problema sa baterijom. a sada je izgleda totalno krepala. Kada je na 100% i spusti se na oko 50% radi sve normalno i normalno se troši ali nakon 50 % telefon se jednostavno ugasi i kada ga stavim na punjač snaga baterije je na 0% . E sada slijedi pitanje , da li je to do baterije ili možda softverski problem ( telefon je rotan i stavljen mu je drugi room )

Jesi kalibrirao bateriju?

11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Možda i punjač loše puni. Si probao s nekim drugim punjačem i držati sat-dva nakon što bude 100%?

Sve živo probao ( mjenjao punjač, mjenjao kabl , ostavio na punjaču i kada je bila napunjena 100% i sve bez rezultata ) ali mislim da je do baterije ,čerki se isto to dešavalo na jphonu dođe do 40% i ugasi se ,i nakon što je promjenila bateriju( čak je stavila repliku ) sve je bilo ok. Samo  ako je do softvera da ne skuri i ove nove baterija .Malo sam čitao po forumima  ljudi koji su promjenili room da su imali problema sa baterijim. 

11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
press kaže...

Molio bih malu pomoć, od kada sam kupio Lenovo A 806 imama problema sa baterijom. a sada je izgleda totalno krepala. Kada je na 100% i spusti se na oko 50% radi sve normalno i normalno se troši ali nakon 50 % telefon se jednostavno ugasi i kada ga stavim na punjač snaga baterije je na 0% . E sada slijedi pitanje , da li je to do baterije ili možda softverski problem ( telefon je rotan i stavljen mu je drugi room )

Jesi kalibrirao bateriju?

Da i sa tom aplikacijiom i sa aplikacijon za punjenje koja mi je došla instalirana sa telefonom ( ma nema stvari koje nisam pokušao )

17 godina
moderator

Stvar je u ovome - mobitel ti se nenadano gasi jer softver ne zna koje je trenutačno stanje baterije - jer bateriju isprazni ispod razine potrebne za pogonjenje mobitela. Mobitel bi, kad skuži da je pri kraju, trebao upozoriti na to i sam se isključiti, a ne da mu odjednom nestane struje.

Sad, koji je razlog tome... Lako moguće greška u novom ROM-u. Možda taj ROM koji si stavio ne čita kalibrirane vrijednosti. Vrati originalni ROM pa onda vidi je li se stanje popravilo. Nekako mi se to čini kaj najvjerojatniji uzrok. Ako nije to, onda ti je možda baterija defektna, što nećeš znati prije nego ti dođe nova. Ako nije baterija, onda ti nešto nije u redu sa samim mobitelom, hardverski, možda i sa samim punjačem koji se nalazi unutar mobitela (punjačem obično nazivamo onaj adapter koji se ušteka u zid, no sklop za punjenje baterije nalazi se u mobitelu). Ako je hardverski problem, onda nema druge nego dati ga na servis.

17 godina
press kaže...

Molio bih malu pomoć, od kada sam kupio Lenovo A 806 imama problema sa baterijom. a sada je izgleda totalno krepala. Kada je na 100% i spusti se na oko 50% radi sve normalno i normalno se troši ali nakon 50 % telefon se jednostavno ugasi i kada ga stavim na punjač snaga baterije je na 0% . E sada slijedi pitanje , da li je to do baterije ili možda softverski problem ( telefon je rotan i stavljen mu je drugi room ) Ako se netko razumije u ovaj problem molio bi pomoć ( samo da kažem da sam uspio izvuć od pande novu bateriju a jednu sam i kupio ali nisu još stigele pa se bojim ako je softverski problem da ne zeznem i te nove baterje ) Što se tiče samog telefona on je super i nemam zaista nikakvih zamjerki.

Skini batter calibration od NeMa pa pobaj s njim kalibrirati bateriju. 

15 godina

Što mislite o ELEPHONE P3000S? Da li se isplati za 200 eura? Nisam siguran kakva je firma dok je mobitel ako se gledaju karakteristike ok. Hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Skini batter calibration od NeMa pa pobaj s njim kalibrirati bateriju. 

Napravio sve kako si napisao i ispalo još gore {#} , sa 100% napunjenom i calibrationom baterijom sa apk NeMa telefon mi je u stand by-u pao na na 21 %    ( apsolutno ga nisam ništa koristio ) i ugasio se i to sve u roku 7 sati, sada ga upravo punim i istoremeno calabriram sa sistemskom apk za punjenje baterije . Ali ja mislim da će upravo biti ono što je  "mbaksa" napisao da se radi o ROM-u i da ću ga morati vratiti na original ROM ( ne ja već netko tko je majstor za to, ja nisam )   pa će mo vidjeti , u svakom slučaju hvala na savjetu vrijedilo je pokušati da eliminiramo i tu opciju.

14 godina

Ako me sjećanje dobro služi, čitao sam po stranim forumima da puno ljudi ima problema sa baterijom na A806. I ako sam dobro zapamtio, mislim da problem nije bio softverske prirode već je fizički problem u samoj bateriji. Kod nas se navedeni problem nije spominjao, pošto se nije ni puno ljudi javilo sa komentarima o navedenom mobitelu, iako znam da ga je naručilo jako puno ljudi iz HR. Ja osobno ga nisam naručio upravo iz tog razloga.

0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav, odlučio sam se da želim kupiti ovaj mobitel LINK: http://www.elephone.hk/p6000.html. Zanima me s koje bi stranice bilo najpogodnije kupiti. Jedna stranica koju sam pronašao je gearbest.

Da li GEARBEST ima sjedište u europi. Ako je netko naručivao nešto od njih da mi pojasni kako stvari idu. Ima neki kupon pa mob izađe 24$ jeftinije.

0 0 hvala 0
13 godina
Baldric kaže...

Pozdrav, odlučio sam se da želim kupiti ovaj mobitel LINK: http://www.elephone.hk/p6000.html. Zanima me s koje bi stranice bilo najpogodnije kupiti. Jedna stranica koju sam pronašao je gearbest.

Da li GEARBEST ima sjedište u europi. Ako je netko naručivao nešto od njih da mi pojasni kako stvari idu. Ima neki kupon pa mob izađe 24$ jeftinije.

Nemaju EU skladiste, registriras se i narucis, kao ebay shema, platis paypalom i dobijes dodatne bodove za kupovinu kasnije ako planiras jos nesto kupovati od njih, sve u svemu provjeren webshop s nizim cijenama nego konkurencija..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice