vidi kopipejsto nes od amera. kog briga kaj oni pricaju, njihov stil propagande
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daklem, načitao se ja tu svega ali i dalje nemam pojma što uzeti
Do sada sam imao inew V3, zadovoljan bio mobitelom kako je radio a kvaliteta izrade za k****
Pa eto molim ovim putem preporuku za mob od nekih 200 do 250$
bilo bi oke da ima octa, 2gb rama i možda dijagonalu 5,5 ali nije neophodno.
čudno mi je da nema android 4.4
ali uzimam na razmatranje
Do sada sam imao inew V3, zadovoljan bio mobitelom kako je radio a kvaliteta izrade za k****
Baš sam mu mislio taj preporučiti ...sve specke su super, a i cijena je OK. Samo neznam kakva je kvaliteta tih Infocusa???. Ako nećeš riskirati i hoćeš ići na sigurno onda LENOVO A806/Golden Warior, Xiaomi redmi Note 4G LTE.

odlična oba 2 komada.... sad se i ja dvoumim oko toga....
sad + za lenovo što je 4.4.2 andro
a + za redmija što je 5,5"
u glavnom ni sam neznam, ali mislim da bi mogao biti jedan od ta 2
Ja koliko znam redmi je 4.4.4 sa zadnjim updateom
Ovaj mi se sviđa zbog baterije
makar, ne znam zašto se palite na android 4.4, meni na ovom mom 4.2.1 baš nikaj ne fali
koliko čitam rivjuove da je 4.2 sa miuijem koji je kao 4.4.
Ovaj mi se sviđa zbog baterije
http://www.aliexpress.com/item/5-5-inch-TCL-S720-MTK6592-Octa-Core-Phone-8GB-Rom-IPS-HD-1280x720-Dual-Camera/1853131822.html
makar, ne znam zašto se palite na android 4.4, meni na ovom mom 4.2.1 baš nikaj ne fali
Znas onu staru narodnu, i na tarabi pisalo pi*ka pa Đuro iz sela slomio ku*ac.. Tako da cisto sumnjam da je 3300mah baterija..
Evo moje baterije na Redmi Note.
jel to ovaj 4g?
LENOVO A806 , uz sve navedeno ima i 4G
Evo moje baterije na Redmi Note.
jel to ovaj 4g?
Ne moj je obicni Note sa 6592 na 1.7Ghz
Lenovo a806 nema gorilla glass ili bilo kakvu drugu zastiu

Ontopic, ja sam išao na Lenovo. Xiaomia nisam puno ni gledao, 5.5" mi se čini malo previše..

Stigao mi prije par dana Mpie MP707 quad core, 1gb ram. 89$ super mob zasada nema problema

Jel netko zna koliko bi me izasla poštarina (siping ) s xiaomishop s europskog skladista
Ako se ne varam mislim da je 48$. Koji mob narucujes?

Jel imao tko kakva iskustva s reklamiranjem ovih mobova kad se kupi tako preko neta iz Kine ?? Mislim, što se tiče nekog čekanja to nije drama jer sma ja čeko i kod nas na popravak skoro 2 mjeseca. Zanima me jel znate kakva je šema s dostavom i to ??
Šalješ samo mob natrag u dućan, s trackingom cijena obično oko 65 kn, dođe do njih za 10-ak dana, onda oni šalju u tvornicu/servis na popravak, to traje mjesec-dva te ga dućan šalje tebi natrag kad stigne s popravka ili šalju novi. Ja slao dva puta na reklamaciju, oba puta vratili novi uređaj, cijeli proces traje u prosjeku oko 2.5 mjeseca... I kad šalješ, zadržiš potvrdu o slanju da ne platiš opet PDV kad se vrati sa popravka, moraš imati i prvotnu potvrdu o plaćenom PDVu, naravno...
To samo ja još uvijek čekam 7 mjeseci, jer su debili zagubili paket!!!

CHR10NAT
Kod za popust kod TekniStora ako nekom treba. 10 eura
Znam da sam offtopic, ali samo me zanima ako itko ima bateriju za doogee dg800? Cura mi ima navedeni mob i baterija se napuhala i nemoguće ju je puniti. Bio bih zahvalan pošto je 12. mjesec što znači da ako sad naručim, neću ju sigurno dobiti do 2015.
Imao sam Infocus M310. Odličan kvalitet izrade. Sve je radilo bez greške.

Bok svima i ž
dakle, trebala bih savjet jer se fakat gubim u silnim recenzijama kin.mobitela.
tražim nešto do 1.500 HRK, relativno brzog rada jer nisam baš strpljive naravi, dakle, dobrih performansi i dobrog glasa. I volim kad ne trebam brisati svako malo na mobitelu, dakle, donekle pristojne memorije. Npr., sad imam Sony i fakat gubim živce jer me stalno izbacuje s neta, pa se gasi, pa svašta...užaaaaaaasno je spor.
- izgled mi nije bitan, fotke mogu biti prosječne i videa - na to stvarno ne patim
- ono što tražim jest brzina, memorija, cjenovni razred i pouzdanost (koliko je to moguće)
ima tko kakav savjet?
npr., vidjeh onaj doogee DG550 dagger, svidio mi se, a sad...nisam baš naletjela da o njemu pričate, a ono...
bilokakav savjet je dobrodošao
Bok svima i ž
dakle, trebala bih savjet jer se fakat gubim u silnim recenzijama kin.mobitela.
tražim nešto do 1.500 HRK, relativno brzog rada jer nisam baš strpljive naravi, dakle, dobrih performansi i dobrog glasa. I volim kad ne trebam brisati svako malo na mobitelu, dakle, donekle pristojne memorije. Npr., sad imam Sony i fakat gubim živce jer me stalno izbacuje s neta, pa se gasi, pa svašta...užaaaaaaasno je spor.
- izgled mi nije bitan, fotke mogu biti prosječne i videa - na to stvarno ne patim
- ono što tražim jest brzina, memorija, cjenovni razred i pouzdanost (koliko je to moguće)
ima tko kakav savjet?
npr., vidjeh onaj doogee DG550 dagger, svidio mi se, a sad...nisam baš naletjela da o njemu pričate, a ono...
bilokakav savjet je dobrodošao
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-redmi-note-4g-lte.html#.VISmsDGG9ps
Hvala na brzom odgovoru.
A ovaj doogee ne bi preporučio?
I ovog xiaomi ima samo preko wow shopa, rajt?
Jer volim otići u izvidnicu i fizički pipati i gledati performanse.
Dakle krenuo naručiti redmija sa merimobiles i avast mi kod checkouta izbaci nekoga trojanca jel se ikome tako dogodilo nešto slično? i dali ugasiti avasta da odradim checkout?
Hvala na brzom odgovoru.
A ovaj doogee ne bi preporučio?
I ovog xiaomi ima samo preko wow shopa, rajt?
Jer volim otići u izvidnicu i fizički pipati i gledati performanse.
Preporuka je da ga uzmes sa mobija cisto zbog garancije i cijene.
a sto se tice wow shopa nebi ih preporucio, eventualno to sto kazes ako mozes otic vidit uzivo kakav ti je mob.. a za pocetak pogledaj na youtube-u neke review-ove
Dakle krenuo naručiti redmija sa merimobiles i avast mi kod checkouta izbaci nekoga trojanca jel se ikome tako dogodilo nešto slično? i dali ugasiti avasta da odradim checkout?
merimobiles.com ako si na pravom linku nemas brige, ja sam narucivo nedavno 2 stvari kod njih, nemam avast, al nista mi nije izbacilo i sve je proslo bez problema.
na kraju krajeva predpostavljam da placas preko paypala, a kad placas onda to ide preko paypal stranice tak da bi svakako trebo bit siguran ..