Blackberry 8310 uprgrade?

poruka: 2
|
čitano: 846
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Blackberry 8310 uprgrade?

pozdrav svima,nedavno sam dobio ovaj blackberry i posto je to prvi mobitel od te tvrtke malo sam surfao internetom i nasao da se za njega mora skinuti poseban program slicno ko za iphone ,i sad ja ga skinem spojim blekberi i on mi nudi opciju updatea i ja bih ga htio updateati ali me strah da ne dobijem brikani m obitel pa bih molio nekoga sa iskustvom da mi pomogne preko team vievera ili neki savjet i tako ,hvala unapijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Blackberry 8310 uprgrade?

Nisam radio sa starijim BB uređajima, no pretpostavljam da je isto kao i s novijima (Bold 9000); skineš najnoviji softver (imaš ih na www.crackberry.com, kao i uputstva kako napraviti upgrade) i preko Desktop Managera ga postavljaš na mobitel. Ukoliko bilo što pođe po zlu i uništiš (bricked) softver, postoji npr. BBSAK programčić kojim bez puno muke "oživiš" mobitel. www.crackberry.com is your friend.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 22:55 (Leprechaun).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice