Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.716.981
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Android borbeni komplet

kod mene u mojim aplikacijama na svakoj neinstaliranoj stavki ima gore u cosku x i kad ga stisnes obrise se ta aplikacija, tako ides redom

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet

Brže je long press na neku od aplikacija, onda selektirat svaku koju se želi maknut.

Disregard the constabulary.
14 godina
9090 kaže...

ovako, imam račun na google play od kad se zvao android market, no ni tad a ni danas neznam tj. nevidim, a nije da nisam tražio/probao nać riješenje kako maknuti aplikacije iz MOJE APLIKACIJE ZA ANDROID koje su se nakupile kroz ovih par godina i to raznih tipova od programa do igara koje nisu više instalirane i samo mi smetaju jer u neznanju se skidalo svašta (u to vrijeme korisnim a danas nepotrebnim) a novi appovi su samo izlazili (u zadnjih par god. skinuo sam možda 10 novih appova)...tako da ako itko zna kako to nagomilano smeće maknuti bio bih zahvalan {#}

Rješenje za vas kolega i sve ostale dobre ljude je ovako;

Prvo; deinstalirajte SVE aplikacije koje vam ne trebaju u popisu "Instalirano", 

Drugo; otvorite stranu "SVE" i u njoj svaku pojedinačno aplikaciju dotaknite na nekoliko sekundi, ukazati će vam se opcija znaka kvačice koju potvrdite i upitati će vas, "Želite ju izbrisati iz popisa", te nakon što potvrdite, ista će biti trajno obrisana sa popisa skinutih aplikacija! 

Napomena; neznam koji mob imate i koju verziju Play Store aplikacije, ali vjerujem da je na svim verzijama princip isti. 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 18:34 (ATJLučko).
12 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

kod mene u mojim aplikacijama na svakoj neinstaliranoj stavki ima gore u cosku x i kad ga stisnes obrise se ta aplikacija, tako ides

nontryer kaže...

Brže je long press na neku od aplikacija, onda selektirat svaku koju se želi maknut.

ATJLučko kaže...
9090 kaže...

ovako, imam račun na google play od kad se zvao android market, no ni tad a ni danas neznam tj. nevidim, a nije da nisam tražio/probao nać riješenje kako maknuti aplikacije iz MOJE APLIKACIJE ZA ANDROID koje su se nakupile kroz ovih par godina i to raznih tipova od programa do igara koje nisu više instalirane i samo mi smetaju jer u neznanju se skidalo svašta (u to vrijeme korisnim a danas nepotrebnim) a novi appovi su samo izlazili (u zadnjih par god. skinuo sam možda 10 novih appova)...tako da ako itko zna kako to nagomilano smeće maknuti bio bih zahvalan {#}

Rješenje za vas kolega i sve ostale dobre ljude je ovako;

Prvo; deinstalirajte SVE aplikacije koje vam ne trebaju u popisu "Instalirano", 

Drugo; otvorite stranu "SVE" i u njoj svaku pojedinačno aplikaciju dotaknite na nekoliko sekundi, ukazati će vam se opcija znaka kvačice koju potvrdite i upitati će vas, "Želite ju izbrisati iz popisa", te nakon što potvrdite, ista će biti trajno obrisana sa popisa skinutih aplikacija! 

Napomena; neznam koji mob imate i koju verziju Play Store aplikacije, ali vjerujem da je na svim verzijama princip isti. 

kad pređem kursorom od miša preko slike neke aplikacije slika posivi i kolko god i koji god ugao odaberem nepojavljuje se x za micanje, mogu kliknut na ime aplikacije kao i koju je razvio tj ispod dobijem podvučenu crtu, ispod toga je opis programa na koji moram kliknut da bi vidio šta sve piše te ispod toga su zvijezdice i mala zelena kvačica.... kad stisnem na naslov appa il sliku odvede me na tu stranu di mogu vidit video, recenzirat, piše jel kompatabilno s mojim uređajem, kolko ljudi ju je skinulo, opis programa, što je novo, prevoditelj i slični appovi tome... te dugme zeleno u kojem piše instalirano koje kad stisnem izbaci se mali pop up prozor i piše čemu ta aplikacija ima dozvole te u posebnom prostoru ispod na kojem je to mobitelu instalirano te ispod toga na ljevoj strani dugme odustani a s desne instaliraj i to je sve {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
14 godina
Android borbeni komplet

Kolega 9090, ajde učini par screen shotova, čujemo se za pol sata pa pokušamo riješit nevolju. 

Slike jednu po jednu stavi u slijedjeći post. 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

evo...

morao sam nešto napisati a ne samo slike stavit i kad sam upisao "evo" mislio sam da će i njih stavit a ono ćorak {#} sada moram nanovo postaviti

ne znam zašto su slike tako loše rezolucije

miš na appu - siva podloga nema X-a za maknut kolko god ja držo miš na appu - siva podloga nema X-a za maknut kolko god ja držo
kursor na imenu appa kursor na imenu appa
kad stisnem na slikicu, ime appa... dobijem ovo kad stisnem na slikicu, ime appa... dobijem ovo
stisnem instaliraj i dobijem ovaj pop up stisnem instaliraj i dobijem ovaj pop up
ovo je kad odem na postavke ovo je kad odem na postavke
ovo 1. put vidim al nisam htio tu ništa dirat + ime mog moba ovo 1. put vidim al nisam htio tu ništa dirat + ime mog moba
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 19:58 (9090).

0 0 hvala 0
17 godina

nisi nista stavio

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pa briši preko mobitela, sve apk pa tamo kad klikneš pojai ti se x i njega stisneš, a preko kompa ne znam da ima ta mogučnost ili nisam vidio.

Ovo je sve offtopic !

"Just A Dream ".
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fero kaže...

Pa briši preko mobitela, sve apk pa tamo kad klikneš pojai ti se x i njega stisneš, a preko kompa ne znam da ima ta mogučnost ili nisam vidio.

ja na svom mobu ih mogu obrisati kao i svi drugi (i jesu obrisani) ali u gp sve uredno stoji i piše instalirano a toga ima dosta pa mi smeta i želim ih maknuti od tamo

što se tiče offtopica nisam našao grupu di se bave samo problemima sa androidom i sličnim stvarima osim par razbacanih mini tema di nešto ljudi pitaju što nema veze sa ovim što tražim ja a da otvaram posebnu temu ko i oni nema neke svrhe

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 20:07 (9090).
17 godina

Pa odi u google play i onda pod My apps- All i tamo brisi sta neces s liste. Samo stisni na x u gornjem desnom kutu(nemoj ulazit u app na marketu di je njegov opis i to) i pitat ce te dal oces maknut to s liste. Naravno nemozes maknut one appove koji su ti trenutno instalirani.

12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa odi u google play i onda pod My apps- All i tamo brisi sta neces s liste. Samo stisni na x u gornjem desnom kutu(nemoj ulazit u app na marketu di je njegov opis i to) i pitat ce te dal oces maknut to s liste. Naravno nemozes maknut one appove koji su ti trenutno instalirani.

probao...kolege iznad isto to rekle ali ja ih iz nekog razloga nemogu ukloniti

14 godina
9090 kaže...

Ideš na "moje aplikacije" i onda odabereš neku aplikaciju, držiš prst na njoj dok ne zavibrira,  kad zavibrira promjenit će ti boju i tako ce ti bit oznacena, a gore desno ces imat x gdje ces ih moc brisat, klikom na njega,
ako ih zelis vise oznaciti samo nakon prvog oznacavanja klikas po aplikacijama koje zelis maknut,
a x pored aplikacije ti oznacuje da aplikacija nije instalirana na uređaj {#}

12 godina
Android borbeni komplet

mozda imas vise uredaja na jednom mailu... pa su tu aplikacije i od njih... ja sam imao tri uredaja na jednom mailu pa sam pobrisao stare uredaje i ostavio samo koji koristim... i sve uredno brisem micem ali iskljucivo na mobu jer preko pc-a to se ne moze

1 0 hvala 1
17 godina

Moze se obrisat i od drugih uredaja bez da se brise sam uredaj. Nego nek da sliku bez X-a da vidimo u cemu je problem(na mobitelu ne kompu)

14 godina
R4zOR229 kaže...

Moze se obrisat i od drugih uredaja bez da se brise sam uredaj. Nego nek da sliku bez X-a da vidimo u cemu je problem(na mobitelu ne kompu)

To sam mu i ja sugerirao odmah na početku priče, screen shot-ovi sa mobitela NE kompa. 

ATJ Lučko
16 godina
moderator
9090 kaže...

što se tiče offtopica nisam našao grupu di se bave samo problemima sa androidom i sličnim stvarima osim par razbacanih mini tema di nešto ljudi pitaju što nema veze sa ovim što tražim ja a da otvaram posebnu temu ko i oni nema neke svrhe

Slabo si tražio.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-aplikacije-igre-problemi/68943.aspx

Nastavi tamo ako nisi shvatio do sad...

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

mozda imas vise uredaja na jednom mailu... pa su tu aplikacije i od njih... ja sam imao tri uredaja na jednom mailu pa sam pobrisao stare uredaje i ostavio samo koji koristim... i sve uredno brisem micem ali iskljucivo na mobu jer preko pc-a to se ne moze

samo je jedan uređaj {#}

R4zOR229 kaže...

ja sam kolege a i vi mene krivo shvatili jer ja sam pitao kako to obrisati sa google playa na PC-u jer mi je bilo obrisano na google play mobu a PC nije već je ostalo neobrisano

pa ispričao sam se već za to i rekao sam da sam našao nešto ali ne što trebam, a nisam htio otvarat novu temu ali s tim da sam ja tražio preko ove loše forum tražilice (a ne teme) koja npr. upišeš Android problemi (ili nešto drugo) izbaci 2684 strane pa ti sad traži {#}

uglavnom stvar sam riješio...problem je bio u softveru sa moba koji se nije valjda sinkronizirao (mislim da su krivi silni updejti i nadogradnje jer sam neke stvari i zabranio jer su mi išle na jetru više a i google + je tu dosta kumovao jer je sve pospajao) pa je sve ostalo neobrisano i može se brisati samo preko moba ne i preko PC-a {#} ...

eto HVALA svima koji su mi htjeli pomoći i još jednom isprike što sam zaprljao temu problemom

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav imam samsung glaxay s2 plus. i sad kad uslikam sliku budu crvene oći, dali ima koji app da uklanja te crvene oci. hvala

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rappy kaže...

Pozdrav imam samsung glaxay s2 plus. i sad kad uslikam sliku budu crvene oći, dali ima koji app da uklanja te crvene oci. hvala

upisao u google play "red eye remover" i izbacilo vise od 20 rezultata

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
rappy kaže...

upisao u google play "red eye remover" i izbacilo vise od 20 rezultata

I koji od tih 20 valja. {#}

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
15 godina
rappy kaže...

I koji od tih 20 valja. {#}

probaj pa vidi, nisam nista probavao jer mi n treba

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Android borbeni komplet

Skonta sam da 24sata aplikacije više nema na Google Play dok još uvijek ima na App Store. Srećom Titanium odavno radi backup i uploada se automatski na MEGA servis tako da san je škaupla.

Po meni daleko najbolja news aplikacija za android. Ne znam kršim li neka pravila budući da je aplikacija na Google Play bila besplatna, ako jesan maknit ću linkove.

Evo link do apk fajla ako neko želi instalirat.

#1 http://www1.zippyshare.com/v/46437365/file.html

#2 http://bitshare.com/files/e8ly2qan/24sata.apk.html

#3 http://uptobox.com/vwjyz8fjbwac

#4 http://www.putlocker.com/file/C2E113363A057B6D

very enraged dude.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 23:22 (ruzcheHR).

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Flud je najbolja aplikacija za skidanje torrenata a isprobao sam ih jako puno. To je odličan primjer vrhunske aplikacije za Android. Besplatna je a zanimljivo je da je bolja i od popularnih aplikacija koje se plaćaju (tTorrent, aTorrent) a nema nikakvih ograničenja ni reklama! Ima jednostavno, lijepo i moderno sučelje koje poštuje najnovije Android smjernice i optimizirana je i za tablete. Možete birati između svijetle, tamne ili kombinirane teme. Podržava razne napredne mogućnosti kao što je odabir pojedinačnih datoteka koje želite skinuti, premještanje lokacije za vrijeme preuzimanja, podržava skidanje velikih datoteka, podešavanje prioriteta, ograničenje brzine, uTP, IP filtriranje, enkripciju itd... Ako imate WiFi a ne koristite mobitel za skidanje torrenata ne znate što propuštate. Nekad sam ostavljao kompjuter (koji troši puno struje i zuji) upaljen cijelu noć da bi nešto skinuo. Flud mi je omiljena aplikacija za Android. Čak je i "pametnija" od ostalih torrent aplikacija, npr. ako pritisnete tipku za izlaz aplikacija će se isključiti ukoliko ništa ne skida ili su preuzimanja pauzirana (druge torrent aplikacije ostanu upaljene u pozadini ako ih ne isključite baš iz izbornika što zna biti iritantno)... Neke torrent aplikacije prestanu s preuzimanjem kada se isključi ekran ili jako uspore mobitel za vrijeme preuzimanja, s Flud-om nisam imao nikakvih problema. Ocjena: 10/10

Google Play Store Google Play Store
Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 1:52 (DragonShit).

8 0 hvala 12
17 godina

I jel ima konstantnu brzinu? Meni sve aplikacije koje sam probo su skidale 500kb/s pa pale na 50 pa poslje opet skocile malo pa pale. Uglavnom stalno su varirale sto mi je islo jako na zivce i puno duze je trebalo da se skine nesto.

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

I jel ima konstantnu brzinu? Meni sve aplikacije koje sam probo su skidale 500kb/s pa pale na 50 pa poslje opet skocile malo pa pale. Uglavnom stalno su varirale sto mi je islo jako na zivce i puno duze je trebalo da se skine nesto.

Mislim da to više ovisi o mobitelu, brzini SD kartice i samom torrentu kojeg skidaš nego o aplikaciji (pogotovo ako imaš isti problem kod svih aplikacija). Najčešće navečer stavim da nešto skida a ujutro me dočeka obavijest da je dovršeno.

Is it weird that this gave me an orgasm?
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Greenify od sada radi i bez roota. Doduše, morate napraviti prečicu za greenify now negdje na desktopu jer mu nedostaju neke root privilegije da automatski hibernira aplikacije, ali opet, bolje i to nego da ga nema nikako :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

1 0 hvala 1
17 godina

Pa sta ima neko ko koristi android bez root premissiona? Koja je poanta tog?

16 godina

A koja je tebi velika korist sta imas root permission?

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina

Custom romovi? Aplikacije koje to trebaju npr root browser, resolution changer, app za besplatni in app buying, brisanje systemskih appove koje ne zalim. Uglavnom mogu s telefonom napravit tocno ono sta ja hocu dok bez toga nemogu tj uzasno si ogranicen.

15 godina
neaktivan
sardax kaže...

A koja je tebi velika korist sta imas root permission?

Backup aplikacija, ograničenje interneta pojedinim aplikacijama, terminal emulator za pojedine skripte, micanje reklama, scheduleri razni, za starije mobitele SDcard speed boost...ima mnogo mnogo korisnih aplikacija koji zahtjevaju root, a to sve ovisi od korisnika do korisnika.

+ najbitnije kao što je spomenuto, mjenjanje romova, overclockiranje procesora, poboljšanja za RAM memoriju i sl

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 17:18 (Osa).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice