Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.713.461
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Android borbeni komplet
nOObIlO kaže...

da li se u aplikaciju Flipboard mogu dodavati vijesti iz hrvatske, tipa da mi tamo prikazuje vijesti sa 24sata, net.hr-a i drugih sličnih stranica?

zasto ne skines mvijesti ?? tu imas i net.hr i 24sata, i jos dosta novina :)

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
Android borbeni komplet

Možete li mi preporučiti neke "must have" aplikacije ili barem one koje mislite da imaju neku važniju uslugu kao recimo neki task killeri, launcheri, optimizaciju za bateriju i tako to.

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 20:37 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...

Možete li mi preporučiti neke "must have" aplikacije ili barem one koje mislite da imaju neku važniju uslugu kao recimo neki task killeri, launcheri, optimizaciju za bateriju i tako to.

CleanMaster za čišćenje Cachea, i Titanium backup za backup.

Nikakvi task killeri, optimizacije baterija, procesora i cijeog uređaja ti ne trabaju jer ili daju kontra-efekt ili sve ostane kako je i bilo ;)

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
14 godina
Android borbeni komplet

Hvala na savjetu, problem mi je uglavnom bio što nisam znao di je taj task manager na android 4.1.1, maloprije sam saznao da moram povući prstom dole prema home tipki da mi se taj task manager pojavi i zagasim aplikacije.

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 21:13 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

jel tko koristio ovu app "freedom"?? (preko mob. sam pa ne mogu vezu stavit)

app trazi root, za detalje pogledajte na youtubu :) 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pacoo kaže...

jel tko koristio ovu app "freedom"?? (preko mob. sam pa ne mogu vezu stavit)

app trazi root, za detalje pogledajte na youtubu :) 

ja, i dalje je koristim, odlicna je za igre koje traze unutarnju kupovinu :D

za subway surf dusu dala ahaha

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
Android borbeni komplet
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Taman da ga kupim sisterici ;) Na svojem mobu imam PowerAmp pod must have :D

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
15 godina
protjeran

Ja to ne zelim imati ni pod razno. Ako mi se sluša mjuza upalim mp4.

B-A-R-C-A
17 godina
Android borbeni komplet

Netko je prije koju stranicu spomenuo google navigaciju. Radi sasvim solidno, a ako trebate spremiti kartu za offline onda se u search box upiše ok maps i pritisne pretraživanje. To sprema prikazano područje za offline

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 2
16 godina
Android borbeni komplet

Jel ima kakva aplikacija da barem malo produži vijek trajanja baterije na tabletu.

Tablet je novi Prestigio MultiPad 7.0 HD i nakon 3,5 sata igranja igrice baterija je prazna. Jel je to normalno, ćini mi se ipak da se dosta brzo prazni.

Svjetlinu ekrana sam stavio na pola, autom.sinhronizaciju računa isključio, ne znam što bi još mogao napraviti u vezi baterije.

0 0 hvala 0
15 godina
evo sad sam vidio tu da je poweramp 0.99$ i odlucio sam ju kupiti.. znam da je off topic al jel mi moze netko tu ili na pm pojasniti kako kupovati preko google play jer prije nisam kupovao pa da ne shebem nesto.. trazio sam malo tu po forumu al preko mobitela je tesko a nemam pristup kompu... imam visu electron ziro racun od zg. banke
17 godina

Pa odi buy i trazit ce te da dodas karticu za platit ali pazi jednom kad dodas ce ti stalno bit i moze ti se desit da slucajno nes kupis, zato ja nakon svake kupnje izbrisem karticu sa google walleta.

You got to lose to know how to win
14 godina
Android borbeni komplet

Pa koliko smotan možeš biti da nešto slučajno kupiš? Em te pita više puta za potvrdu em moraš i password ukucat. Stvarno ne vidim kako možeš slučajno kupit. Još ako je kartica od žiro, uplatiš gore samo neku siću oko 20ak kn i ni ne možeš onda više od toga potrošit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:20 (Chome).

10 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...
evo sad sam vidio tu da je poweramp 0.99$ i odlucio sam ju kupiti.. znam da je off topic al jel mi moze netko tu ili na pm pojasniti kako kupovati preko google play jer prije nisam kupovao pa da ne shebem nesto.. trazio sam malo tu po forumu al preko mobitela je tesko a nemam pristup kompu... imam visu electron ziro racun od zg. banke

Visu electron od ZABE ne možeš dodati u Google wallet.Ja sam pokušavao nekoliko puta.

Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
ja,vrba kaže...
maxy0 kaže...

Visu electron od ZABE ne možeš dodati u Google wallet.Ja sam pokušavao nekoliko puta.

Wat?? Pa ja sam kupio maloprije s tom karticom na nacin koji mi je kolega ispod mog posta gore objasnio

15 godina
Android borbeni komplet

Možda se nešto u međuvremenu promijenilo.Ja sam htio kupiti upravo PowerAmp i nisam uspio.Na kraju sam ga kupio direktno sa stranice od developera.

0 0 hvala 0
17 godina

Zabina VISA Electron se dugo vremena nije mogla koristit u online kupnji to su relativno nedavno projenili pa je moguce ako si prije malo duze vremena pokusavo da nije islo.

15 godina
Android borbeni komplet
Nije to baš tako davno bilo, a normalno sam ju koristio za kupnju na eBay-u preko PayPal-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja,vrba kaže...

I ja sam kupio PowerAMP odmah cim sam vidio post, stisnuo sam kupi, pitalo me za karticu, odabrao sam Deviznu od zagrebacke banke Visa i sve je normalno proslo. Inace ovo je prva app koju sam kupio ovako :)

14 godina
Android borbeni komplet

Jel jesu ispravili onaj "problem" sa Cookie u Operi ?

0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

evo jedna korisna aplikacija Timely Alarm Clock

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo s obzirom da sam i ja novi koristnik...prešao s "klasičnog" mobitela na android. Moje iskustvo i moja preporuka : Dolphin browser (internet preglednik) koji se dokazao ispred Opere,Google crome-a i već dobivenog preglednika u mobitelu.. AVG Anti virus,barem je meni se dokazao izuzetno kvalitetnim "programom" u "task kilanju" a i svemu ostalome,usput jednostavno sučelje i jednostavan za rukovanje u odnosu na PC. Jedini mi je minus kod AVG-a što NISU neke stavke dostupne već se naplaćuju (jbg) a 95% programa je fraj. Platforma xperia x8 e15i. službeni ROM,update.

M
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina

Sta ce ti AVG?

17 godina
Igor150 kaže...

Evo s obzirom da sam i ja novi koristnik...prešao s "klasičnog" mobitela na android. Moje iskustvo i moja preporuka : Dolphin browser (internet preglednik) koji se dokazao ispred Opere,Google crome-a i već dobivenog preglednika u mobitelu.. AVG Anti virus,barem je meni se dokazao izuzetno kvalitetnim "programom" u "task kilanju" a i svemu ostalome,usput jednostavno sučelje i jednostavan za rukovanje u odnosu na PC. Jedini mi je minus kod AVG-a što NISU neke stavke dostupne već se naplaćuju (jbg) a 95% programa je fraj. Platforma xperia x8 e15i. službeni ROM,update.

Što će ti uopće AVG, kao i bilo koji antivirus? Gotovo isključivo beskorisno, a task killanje i slične rabote rade više štete nego koristi.

Instaliraj radije neki cleaner, a to čudo makni jer ti nepotrebno troši resurse i bateriju te zauzima memoriju.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Koristim ExDialer & Contacts. Puno brze otvara kontakte i dailer.

Preporuka. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=hr

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Pacoo kaže...
nOObIlO kaže...

da li se u aplikaciju Flipboard mogu dodavati vijesti iz hrvatske, tipa da mi tamo prikazuje vijesti sa 24sata, net.hr-a i drugih sličnih stranica?

zasto ne skines mvijesti ?? tu imas i net.hr i 24sata, i jos dosta novina :)

nisu lose i ove 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.salonasoft.PortalGateHR

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.news.croatia

i onaj krokodil info ili andro kako vec

p.s.  malo offtopic (ako je)

sanjam dan kada cu si moci staviti najnovije android verzije na svoj mob iz ledenog doba... 512 svega (ram,memorija itd)

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Badland konacno i na Androidu. Po meni igra sa najboljom grafikom trenutno. Pogotovo na Galaxy telefonima sa super amoled displejima jer ima dosta crnih detalja koji odlicno izgledaju. Pojacajte svjetlinu na max i uzivajte u igranju.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frogmind.badland&hl=hr

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ovako, imam račun na google play od kad se zvao android market, no ni tad a ni danas neznam tj. nevidim, a nije da nisam tražio/probao nać riješenje kako maknuti aplikacije iz MOJE APLIKACIJE ZA ANDROID koje su se nakupile kroz ovih par godina i to raznih tipova od programa do igara koje nisu više instalirane i samo mi smetaju jer u neznanju se skidalo svašta (u to vrijeme korisnim a danas nepotrebnim) a novi appovi su samo izlazili (u zadnjih par god. skinuo sam možda 10 novih appova)...tako da ako itko zna kako to nagomilano smeće maknuti bio bih zahvalan {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice