Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.710.910
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Najbolji Free music player?

Molim par prijedloga. Ja koristim plaćen PowerAmp ali ženi moram instalirat nešto free.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Android borbeni komplet

Ja koristim ovo i nemam primjedbi.

17 godina
R4zOR229 kaže...

Jel postoji neki normalni torrebnt client za android? Komp mi smeta po noci i nemogu spavat od njega a normalni client za mob nemogu nac, probo sam vec utorrent, bitorrent, ttorrent. I kod svih isti problem brzina nije konstantna, na kompu isti torrent skida 350-400kb/s na mobu ga skida 1-250kb/s nkead skoci i na 300-350kb/s.

Ponavljam i dodajem:

Treba bi nesto za promjenu rezolucije zbog boljih preformansi u igrama. Trenutno koristim resolution changer ali mi kod njega ne rade hardverske tipke :S, a i rezolucije nemogu bas dobro namjestit pa zna bit odrezan dio ekrana. Bilo bi fantasticno nesto sto bi promjenilo rezu samo kod ulaska u igru pa poslje vratilo na defult.

You got to lose to know how to win
14 godina
R4zOR229 kaže...
R4zOR229 kaže...

Jel postoji neki normalni torrebnt client za android? Komp mi smeta po noci i nemogu spavat od njega a normalni client za mob nemogu nac, probo sam vec utorrent, bitorrent, ttorrent. I kod svih isti problem brzina nije konstantna, na kompu isti torrent skida 350-400kb/s na mobu ga skida 1-250kb/s nkead skoci i na 300-350kb/s.

Ponavljam i dodajem:

Treba bi nesto za promjenu rezolucije zbog boljih preformansi u igrama. Trenutno koristim resolution changer ali mi kod njega ne rade hardverske tipke :S, a i rezolucije nemogu bas dobro namjestit pa zna bit odrezan dio ekrana. Bilo bi fantasticno nesto sto bi promjenilo rezu samo kod ulaska u igru pa poslje vratilo na defult.

Mozes mi dati link od te resolution changer aplikacije?

15 godina
protjeran
Chome kaže...

Najbolji Free music player?

Molim par prijedloga. Ja koristim plaćen PowerAmp ali ženi moram instalirat nešto free.

Meni je najbolji defaultni Play Music od Googlea, a 2. kojeg sam dosta dugo koristio i njime bio jako zadovoljan je Player Pro.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
15 godina
protjeran
4L4N kaže...

Pure performance  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985 !  Pazite koji cete flashati posto je jedan za stock a drugi aokp i aosp. ;)

Jesi isprobao ili netko drugi?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
15 godina
14 godina
Android borbeni komplet

Ako netko igra Clash of Clans pozvao bih vas u clan napravljen za nas bugovce ime clana je "Bug Forum" logo je bijela pozadina i ljubičasta munja , tek sam ga sad napravio nadam se da će nas biti puno sa foruma.Ako netko nije probao igrati COC neka proba :) 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Imam mob Sony Ericsson WT19i.Htjeo bi si neke teme na nj. instalirati pa ako itko zna..Također dali je mob dovoljno jak da pokrene GTA Vice City Ili još bolje Gta San Andreas?? Android verzija je 4.0.4.

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strm kaže...

Također dali je mob dovoljno jak da pokrene GTA Vice City Ili još bolje Gta San Andreas?? Android verzija je 4.0.4.

Ne.

14 godina
dinos3 kaže...
Strm kaže...

Također dali je mob dovoljno jak da pokrene GTA Vice City Ili još bolje Gta San Andreas?? Android verzija je 4.0.4.

Ne.

Kako to? Radio je sasvim uredno GTA 3

Strm
17 godina
dinos3 kaže...
R4zOR229 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ponavljam i dodajem:

Mozes mi dati link od te resolution changer aplikacije?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nomone.resolution_changer

Ako mislis mjenjat rezoluciju za rad moba zaboravi uzasno izgleda, al u igri radi ok ja uopce ne kuzim razliku a ima velik boost u preformansama al opet kod mene ne mob u full hd-u pa kad stavim i 1280x720 vec je puno bolje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 23:03 (R4zOR229).
14 godina
Strm kaže...
dinos3 kaže...
Strm kaže...

Ne.

Kako to? Radio je sasvim uredno GTA 3

Mislio sam da je ti slab CPU za te igre, ali ako je radio GTA 3 radit ce i ove.

14 godina
Android borbeni komplet

Onda supp,inace mob je odlican i brz,nisam ni znao da ima slab CPU..Nego,jel ima gdje kakva stranica da mogu skinuti koju temu za njega??

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Koji widget kao okvir za sliku preporučate? Da izgleda kao slika koji visi na zidu ili nešto slično da dobro izgleda?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
4L4N kaže...

Pure performance  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985 !  Pazite koji cete flashati posto je jedan za stock a drugi aokp i aosp. ;)

Jesi isprobao ili netko drugi?

Jesam ja. Osim sto ti promjeni brzinu animacije na 0.5x, ne napravi nista drugo pametno. Nisu mi se poboljsale performanse niti trajanje baterije, a benchmarkove ne koristim tako da ti za to nemam odogovora.

Da napomenem - uredaj je SGS3 sa temasek v21 

http://make-everything-ok.com/
13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Mislio sam da je ti slab CPU za te igre, ali ako je radio GTA 3 radit ce i ove.

San Andreas je 2 puta veći nego Vice city i GTA3 skupa..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ma taj Pure mod nije za sve mobitele nego za low-end modele, ali kako to nije apk nego script-a nemojte stavljati takve linkove jer netko tko nezna ili je početnik na Android Os-u lako može nešto sprčkati.

Evo jedna sa google play-a Event Flow Calendar Widget : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncedsynapse.eventflowwidget.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 9:39 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Jel ko uspio upogonit San Andreas? Meni nece radit udem u igru ulogiram se u social club i onda se pocne lodat i nista :S , vice city je radio ok al tamo se nije trebalo nigdje ulogirat.

16 godina
Android borbeni komplet
Imam par pitanja u vezi Androida.
Da li igrice koje se skinu sa Google Playa, na tablet, da li se mogu igrati dok nisi povezan na Internet ili moraš biti spojen ?
Video zapisi sa youtuba, da li se mogu skinuti, pa poslije gledati dok nisi na internetu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kran kaže...
Imam par pitanja u vezi Androida.
Da li igrice koje se skinu sa Google Playa, na tablet, da li se mogu igrati dok nisi povezan na Internet ili moraš biti spojen ?
Video zapisi sa youtuba, da li se mogu skinuti, pa poslije gledati dok nisi na internetu ?

Većina igrica se može igrati bez interneta, jedino one koje su multiplayer ne mogu. Video zapisi se ne mogu skinuti sa YouTubea preko mobitela/tableta već jedino možeš skinuti na kompu pa postaviti na tablet. 

14 godina
protjeran
Marko :D kaže...
 Video zapisi se ne mogu skinuti sa YouTubea preko mobitela/tableta već jedino možeš skinuti na kompu pa postaviti na tablet. 

Mogu, Tubemate ili Rolle tube.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Konkretno sam mislio na to da aplikacija za download YouTube videa nema na Google Playu.

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Znaci igrice mogu offline raditi, dobro ovo za video zapise i nije toliko bitno.

TubeMate YouTube Downloader je isto aplikacija koja se instalira, i onda se može skinuti video. Jel sam u pravu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 17:12 (kran).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kran kaže...

Znaci igrice mogu offline raditi, dobro ovo za video zapise i nije toliko bitno.

TubeMate YouTube Downloader je isto aplikacija koja se instalira, i onda se može skinuti video. Jel sam u pravu ?

Da, igrice mogu raditi bez interneta osim onih multiplayer koje zahtjevaju internetsku konekciju poput 8 Ball Pool. Ni jedna aplikacija za skidanje YouTube videa nije dostupna za skinuti sa Google Playa jer krši Google-ove uvjete. TubeMate YouTube Downloader se mora skinuti sa neke stranice i poslati na mobitel pomoću USB kabla, nakon toga moraš instalirati neki App Installer i sa njim instalirati tu aplikaciju (ima nastavak .apk).

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 17:34 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jel ko uspio upogonit San Andreas? Meni nece radit udem u igru ulogiram se u social club i onda se pocne lodat i nista :S , vice city je radio ok al tamo se nije trebalo nigdje ulogirat.

Ja sam, ali se nisam ulogirao u Social Club. Meni radi bez problema, igram već dugo i nijednom se nije srušila igra.

Igram na Xperia Tablet Z, 1.02 verzija igre ( {#} verzija)

Italian mobster shoots a lobster
17 godina

Hvala morat cu i ja probat sa 1.02 sad imam 1.03. Sta si samo stisnuo offline dole? Ja sam vidio da pise da se prvi put mora ulogirat online pa sam onda iso.

15 godina
R4zOR229 kaže...

Hvala morat cu i ja probat sa 1.02 sad imam 1.03. Sta si samo stisnuo offline dole? Ja sam vidio da pise da se prvi put mora ulogirat online pa sam onda iso.

imam isti problem...ak uspijes rijesit javi kako

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Na Google Playu piše da GTA: SA nije kompatibilan sa mojim mobitelom, a pogledajte video kako glatko radi na njemu.

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ma San Andreas koma, meni na 4.4.2 (Nexus 5) i dalje ne radi offline..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice