PA NE GOVORIM JA O SLUŽBENIM APLIKACIJAMA nego o tome kako na PC-u pokrenuti Android a sa njime i bilo koju android aplikaciju pa i Whatsapp!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd, ajd, nećemo se klati i flejmat bez veze.
Rade i Pokemoni na Androidu, uz pomoć emulatora.
Ali kada se radi o nekim aplikacijama/programima koje imaju milijune korisnika, strpim se i pričekam pravu, legitimnu, originalnu verziju.
A znam da će takva ista, neminovno doći.
p.s. stari, uredi one postove s linkovima, da ne tko od ljudi ne bi naivno nasjeo.
Ova je dobra...
smiješno.....i totalno bzvz :D
Ekipa, Imam instaliran Viber na smartphone i na računalu.
Danas bih promijenio broj mobitela, pa me zanima da li je moguće da ne "brišem" aplikaciju s uređaja, nego da samo zamijenim broj,
Da li je to moguće te koji je postupak ??
Zašto bi brisao aplikaciju? Kad mjenjaš broj onda mjenjaš samo SIM karticu (ili ti operater promijeni), a svi podatci ostaju.
Udjes u postavke-upravljanje aplikacijama i tamo odaberes viber i resetiras ga.
Danas bih promijenio broj mobitela, pa me zanima da li je moguće da ne "brišem" aplikaciju s uređaja, nego da samo zamijenim broj,
u postavkama od viber-a odaberes deaktiviraj racun..i kad budes opet ulazio u viber upise broj mob-a koji zelis
u postavkama od viber-a odaberes deaktiviraj racun..i kad budes opet ulazio u viber upise broj mob-a koji zelis
Ma neeee...neka poslusa @DrFrixa!
Deaktivacija racuna je gore nego Reinstalacija jer sve ce morat nanovo namjestat kao da nikada nije imao Viber!
Jednostavno ga u Postavkama Aplikacije prisilno zaustavis i obrises podatke i međuspremnik!

Jel ima koja aplikacija na marketu ili uzeta iz novijih mobitela (na xda), da u toku kad snimaš video, istovremeno možeš slikati?
I zanima me jedna stvar sa punjačima za mobitele koji nemaju toliko veze sa androidom, al posto ovdje ima dosta korisnika mobitela, netko možda zna.
Šta će se dogoditi ako bi SGS III Mini punio na jači punjač (1A) od HTC Desirea, i suprotno, ako bi HTC Desire punio na slabiji punjač od SGS III Mini (0.7A)? Ili recimo ako bi uzeo još neki slabiji punjač, recimo od 350mA?

Hugo Barra stigao u Xiaomi.
Ovo će itekako pogodovati toj kineskoj kompaniji.
Pred njima je dobra i svjetla budućnost.
Ako imaš SIII mini, to možeš raditi preko njega bez ikakvog problema.
Jel ima koja aplikacija na marketu ili uzeta iz novijih mobitela (na xda), da u toku kad snimaš video, istovremeno možeš slikati?
I zanima me jedna stvar sa punjačima za mobitele koji nemaju toliko veze sa androidom, al posto ovdje ima dosta korisnika mobitela, netko možda zna.
Šta će se dogoditi ako bi SGS III Mini punio na jači punjač (1A) od HTC Desirea, i suprotno, ako bi HTC Desire punio na slabiji punjač od SGS III Mini (0.7A)? Ili recimo ako bi uzeo još neki slabiji punjač, recimo od 350mA?
Te oznake 1 A; 0,7 A itd na punjaču znače koliko može struje isporučit. Ako staviš jači punjač neće biti nikakve promjene, mobitel će vući onoliko koliko mu treba da napuni bateriju. Na slabijem punjaču će se sporije punit...kao kad mobitel puniš preko USB porta na PC-u ili laptopu, dosta sporije se puni jer usb može isporičit ,čini mi se, samo 0,5 A.
Jel ima koja aplikacija da mi prikazuje koliko posto baterije imam u gornjaj traci di je vrijeme i signal, al da izgleda kao jelly bean znaci da se ne razlikuje od izgleda baterije i vremena-isti font i da se nalazi pokraj baterije u desnom kutu a ne lijevom
Neznam dali ima aplikacija, ali znam da si na 4.2 verziji (možda i 4.1, ali nisam sicher) možeš u postavkama to srediti da ti pokazuje samo ikonu, ikonu+postotak ili samo postotak. Isto vrijedi i za signal.
System - Interface - Status bar.

Neznam dali ima aplikacija, ali znam da si na 4.2 verziji (možda i 4.1, ali nisam sicher) možeš u postavkama to srediti da ti pokazuje samo ikonu, ikonu+postotak ili samo postotak. Isto vrijedi i za signal.
Nema to na 4.1 .... ili ima? Na hrvatskom mi je meni pa mozda nisam uspio nac
Koji mobitel imaš? U Senseu to ne postoji(izbornik, opcija za postotak postoji), a 99% sam siguran da nema ni na stock Androidu(Nexusi)
Jel ima koja aplikacija da mi prikazuje koliko posto baterije imam u gornjaj traci di je vrijeme i signal, al da izgleda kao jelly bean znaci da se ne razlikuje od izgleda baterije i vremena-isti font i da se nalazi pokraj baterije u desnom kutu a ne lijevom
Ja na Samsung Galaxy S III ( Android 4.1.2) imam.
Postavke
Zaslon
Prikaz Postotka Baterije
Imam huawei y300 i mislim da nemam tu opciju
Na dolphin browseru se frendu mice ovaj status bar kada se dolje skrola, meni ne. Jel znate mozda zasto. Verzije su iste
Koji mobitel imaš? U Senseu to ne postoji(izbornik, opcija za postotak postoji), a 99% sam siguran da nema ni na stock Androidu(Nexusi)
SE Xperia Neo V, AOSP 4.2.2 ROM. Kolega me je podsjetio, imao sam to i na 4.1.2.
Vjerujem da onda i Nexusi imaju.
SE Xperia Neo V, AOSP 4.2.2 ROM. Kolega me je podsjetio, imao sam to i na 4.1.2.
Vjerujem da onda i Nexusi imaju.
Na Nexusu nema uopće, bar na 4.3, a ne vjerujem da je to nešto što bi maknuli. Na Senseu postoji, ali u potpuno drugom izborniku

Evo ga.
To je ovdje pod Syste > Interface > Battery status style
Sada sam išao vidjeti na temu o ROM-u na XDA i našao sam da je ROM mix s AOKP-om koji sam po sebi ima 3403297234089723 mogučnosti za personalizaciju. Zato vjerojatno nema na oguljenim Nexusima.
Pa na nexusu je postotak baterije dostupan samo jednim potezom a to je povlačenjem statusbara prema dolje uz pomoć 2 prsta. Google nije implementirao postotak baterije kao opciju a vjerojatno nikada niti neće.
Iz Alcatela stiže super phablet, bog i batina za Note 3.
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/alcatel-one-touch-hero-phablet-projektorom/194319.aspx?page=0&jumpto=3828102&sort=asc&view=flat
Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)
Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje