Je ti voliš reklamirat svoje teme. Ok, dobar je uređaj, potrudio si se napisat, ali sve više se ide u offtopic, jer je ovo bila tema za dobre aplikacije ako se ne varam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti. Treba mi za HTC One.
Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti. Treba mi za HTC One.
Recover my files..
Spojis mob na komp i pokusas..
Zanima me dali ima za Android (4.2.2) neki apk da mogu vidjeti sve svoje šifre koje sam upisao na mobu (znaci ne nesto kao show my password nego da mi izbaci nesto kao history)?
Sjećam se da kad sam iz galerije zadnji put obrisao neke slike, da sam ih u ES File Exploreru još uvijek mogao naći u jednom folderu, al sad se ne sjećam točno gdje. Al probaj prvo na komp spojit pa pogledat, jer ako instaliravaš stvari i prčkaš po kartici sve su veće šanse da se datoteke overwritaju.
Možda je glupo pitanje, ali imaš li možda dropbox? On sve automatski uploada, puno puta me to spasilo

Moze preporuka nekih novijih zabavnih igrica
Moze help za ono gore od mene?
Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)
Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje
A za to ne postoji aplikacija na marketu jel? Pa to mos sa bilo kojim androidom btw
Evo i slican primjer dok na kompu ne nadjem pravi.. http://www.androidpolice.com/2013/08/09/cheapcast-aims-to-turn-any-android-device-into-a-chromecast-early-version-demoed-on-video/
Imam Nexus i9250 gore js stock 4.3 deoxed..
Gledam zauzeće memorije je:
used: 430mb
free: 266mb
Di je ostatak ram-a?
Ovo je sad u idle stanju, sve radnje su pogašene, znači u pozadini se vrti 3-4 sistemska programa i to je to..
Naravno da dok pokrenem dolphin i još par sitnih appova, ta brojka se spusti na oko 190mb..
Jel to uobičajeno, normalno il kaj?
Čini mi se dok sam prije imal LG X4HD, da sam čak imal više free memorije..
2. Primjetio sam na displayu, donji desni dio malo je plavkast, a gornji srednji dio je žučkast, pa me sad zanima dal bi to prošlo reklamaciju, tj dal uzimaju u obzir te stvari pod reklamaciju (mob ima još par mjeseci garancije)?
Dok stavim na full osvjetljenje, kolko gledam, onda se tolko ne primjeti ta, uniformiranost boje, nazovimo to tako..

Di je ostatak ram-a?
Ovo je sad u idle stanju, sve radnje su pogašene, znači u pozadini se vrti 3-4 sistemska programa i to je to..
Naravno da dok pokrenem dolphin i još par sitnih appova, ta brojka se spusti na oko 190mb..
2. Primjetio sam na displayu, donji desni dio malo je plavkast, a gornji srednji dio je žučkast, pa me sad zanima dal bi to prošlo reklamaciju, tj dal uzimaju u obzir te stvari pod reklamaciju (mob ima još par mjeseci garancije)?
Dok stavim na full osvjetljenje, kolko gledam, onda se tolko ne primjeti ta, uniformiranost boje, nazovimo to tako..
Za RAM se ništa ne opterečuj.
2. Razlog zašto sam ja pobjegao od SAMOLED-a, nosi na garanciju, trebali bi to zamjeniti
Di je ostatak ram-a?
Isto tako je i kod mene. Nekada bude 350MB slobodno, nekada 250MB.
Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)
Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje
A za to ne postoji aplikacija na marketu jel? Pa to mos sa bilo kojim androidom btw
Evo i slican primjer dok na kompu ne nadjem pravi.. http://www.androidpolice.com/2013/08/09/cheapcast-aims-to-turn-any-android-device-into-a-chromecast-early-version-demoed-on-video/
To nije to, ne možeš recimo streamat Launcher...
Jedina takva metoda je DLNA mirror koji nudi uz HTC One seriju kao poseban uređaj (oko 80$).
I naravno AirPlay koji nudi iOS, streama na Mac, PC, Apple TV.
2. Razlog zašto sam ja pobjegao od SAMOLED-a, nosi na garanciju, trebali bi to zamjeniti
I to bi kao prošlo reklamaciju?
Ak je ko imal slučaj s tim, pa me zanima kak je to riješil..
Pošto je mob rootan, tj ima custom recovery, pretpostavljam da se na to ne bu obazirali?
Evo nekih primjera:
Kolko me sjećanje služi, nisam imal tog na SGSIII
Moze preporuka nekih novijih zabavnih igrica
evo jedna multiplayer ako ju vec nisi igrao CASTLE CLASH
Di je ostatak ram-a?
Koristi ga Android OS...to je normalno i ne brini se
kakvog smisla to uopce ima za smartphone?
Android je baziran na Linixu, a za Linux nije potrebno defragmetiranje.
Jer koristi EXT koji je Journaling file system. Journaling je ono što rješava problem fragmentacije. EXT file system u svakom trenutku zna gdje mu se na hard disku nalazi koji dio neke datoteke dok primjerice FAT i NTFS to ne pamte." i osim toga, ext sistem ima malo drukčiji algoritam alokacije memorije, tj. pametnije "pamti" gdje je što i "pametnije" raspoređuje datoteke
Jer koristi EXT koji je Journaling file system. Journaling je ono što rješava problem fragmentacije. EXT file system u svakom trenutku zna gdje mu se na hard disku nalazi koji dio neke datoteke dok primjerice FAT i NTFS to ne pamte." i osim toga, ext sistem ima malo drukčiji algoritam alokacije memorije, tj. pametnije "pamti" gdje je što i "pametnije" raspoređuje datoteke
a ovo ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=en
a ovo ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=en
Ja ne osjecam nikakvu razliku od tog trima na galaxyu s3
google je taj fstrim uveo u androidu 4.3, i navodno se osjeti razlika u brzini.
Ja ne osjecam nikakvu razliku od tog trima na galaxyu s3
Ili ga ne koristiš dosta dugo, nije ti dosta popunjen ili si nedavno stavio gore novi ROM.
Ja sam stavio fstrim na svoj godinu dana star, 5 mjeseca ne flashan, 80% rom-a zauzeti S3 i osjetio se performace boost. Cijeli mob kao da je postao malo bolje responsive, aplikacije se brže dižu i nema onog početnog laga dok otvoriš neki app.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer&hl=hr -slična app
Ima sam Facebook Messenger na engleski, prilikom posljednjeg ažuriranja, prebacio se na hrvatski.
Pa me zanima kako bih mogao prebaciti da mi opet bude na engleski.
Hvala