Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.335
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet

Je ti voliš reklamirat svoje teme. Ok, dobar je uređaj, potrudio si se napisat, ali sve više se ide u offtopic, jer je ovo bila tema za dobre aplikacije ako se ne varam.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti. Treba mi za HTC One.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Jel postoji neka aplikacija za vracanje obrisanih slika? Naime malo sam si cistio mob od smeca pa sam maknuo i neke slike koje nisam htio pa bi ih htio vratiti. Treba mi za HTC One.

Recover my files..

Spojis mob na komp i pokusas..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
ima u
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Zanima me dali ima za Android (4.2.2) neki apk da mogu vidjeti sve svoje šifre koje sam upisao na mobu (znaci ne nesto kao show my password nego da mi izbaci nesto kao history)?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Sjećam se da kad sam iz galerije zadnji put obrisao neke slike, da sam ih u ES File Exploreru još uvijek mogao naći u jednom folderu, al sad se ne sjećam točno gdje. Al probaj prvo na komp spojit pa pogledat, jer ako instaliravaš stvari i prčkaš po kartici sve su veće šanse da se datoteke overwritaju.

16 godina
gamer34 kaže...

Možda je glupo pitanje, ali imaš li možda dropbox? On sve automatski uploada, puno puta me to spasilo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Nazalost iskljucio sam automatski upload.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
15 godina
Android borbeni komplet

Moze preporuka nekih novijih zabavnih igrica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Moze help za ono gore od mene?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)

Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje

A za to ne postoji aplikacija na marketu jel? Pa to mos sa bilo kojim androidom btw

Evo i slican primjer dok na kompu ne nadjem pravi.. http://www.androidpolice.com/2013/08/09/cheapcast-aims-to-turn-any-android-device-into-a-chromecast-early-version-demoed-on-video/

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 21:37 (EchoOne).
17 godina
Android borbeni komplet

Imam Nexus i9250 gore js stock 4.3 deoxed..

Gledam zauzeće memorije je:

used: 430mb

free: 266mb

Di je ostatak ram-a?

Ovo je sad u idle stanju, sve radnje su pogašene, znači u pozadini se vrti 3-4 sistemska programa i to je to..

Naravno da dok pokrenem dolphin i još par sitnih appova, ta brojka se spusti na oko 190mb..

Jel to uobičajeno, normalno il kaj?

Čini mi se dok sam prije imal LG X4HD, da sam čak imal više free memorije..

2. Primjetio sam na displayu, donji desni dio malo je plavkast, a gornji srednji dio je žučkast, pa me sad zanima dal bi to prošlo reklamaciju, tj dal uzimaju u obzir te stvari pod reklamaciju (mob ima još par mjeseci garancije)?

Dok stavim na full osvjetljenje, kolko gledam, onda se tolko ne primjeti ta, uniformiranost boje, nazovimo to tako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
ma sta se uopce zamaras ramom? pusti nek se android brine o tome kolko ce bit slobodno rama...bolje je da ti je sto vise rama zauzeto nego slobodno ;)
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonac kaže...

Di je ostatak ram-a?

Ovo je sad u idle stanju, sve radnje su pogašene, znači u pozadini se vrti 3-4 sistemska programa i to je to..

Naravno da dok pokrenem dolphin i još par sitnih appova, ta brojka se spusti na oko 190mb..

2. Primjetio sam na displayu, donji desni dio malo je plavkast, a gornji srednji dio je žučkast, pa me sad zanima dal bi to prošlo reklamaciju, tj dal uzimaju u obzir te stvari pod reklamaciju (mob ima još par mjeseci garancije)?

Dok stavim na full osvjetljenje, kolko gledam, onda se tolko ne primjeti ta, uniformiranost boje, nazovimo to tako..

Za RAM se ništa ne opterečuj.

2. Razlog zašto sam ja pobjegao od SAMOLED-a, nosi na garanciju, trebali bi to zamjeniti

LG Google Nexus 4
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Di je ostatak ram-a?

Isto tako je i kod mene. Nekada bude 350MB slobodno, nekada 250MB.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 11:01 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
soory na onom prije mal browser.zafrknuo, mislio napisatj da ima undelete na google play , ali mislim da vraca podate sa sd a opet upitno je vracati podatke jer ipak nije hdd pa jednom kada se prebrise tesko je vratiti
17 godina
EchoOne kaže...
Mitch kaže...

Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)

Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje

A za to ne postoji aplikacija na marketu jel? Pa to mos sa bilo kojim androidom btw

Evo i slican primjer dok na kompu ne nadjem pravi.. http://www.androidpolice.com/2013/08/09/cheapcast-aims-to-turn-any-android-device-into-a-chromecast-early-version-demoed-on-video/

To nije to, ne možeš recimo streamat Launcher...

Jedina takva metoda je DLNA mirror koji nudi uz HTC One seriju kao poseban uređaj (oko 80$).

I naravno AirPlay koji nudi iOS, streama na Mac, PC, Apple TV.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Kordy kaže...

2. Razlog zašto sam ja pobjegao od SAMOLED-a, nosi na garanciju, trebali bi to zamjeniti

I to bi kao prošlo reklamaciju?

Ak je ko imal slučaj s tim, pa me zanima kak je to riješil..

Pošto je mob rootan, tj ima custom recovery, pretpostavljam da se na to ne bu obazirali?

Evo nekih primjera:

Kolko me sjećanje služi, nisam imal tog na SGSIII

Osvjetljenje na 50% Osvjetljenje na 50%
Osvejteljenje na minimumu Osvejteljenje na minimumu
max max
Osvjetljenje na min. Osvjetljenje na min.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:51 (zvonac).
13 godina
maxy0 kaže...

Moze preporuka nekih novijih zabavnih igrica

evo jedna multiplayer ako ju vec nisi igrao CASTLE CLASH

warrior
17 godina
zvonac kaže...

Di je ostatak ram-a?

Koristi ga Android OS...to je normalno i ne brini se

12 godina
neaktivan
ma odnio vrag salu i ovim defrag appovima, mislim da je to sve "hoax" jer imam osjecaj da nijedan neradi, bio mi jedan custo rom usporio pa da nemjenjam isao s tima pa mislio cak i onaj lag fix app, pa opet sada ide pitanje;
kakvog smisla to uopce ima za smartphone?
14 godina
Killua kaže...
ma odnio vrag salu i ovim defrag appovima, mislim da je to sve "hoax" jer imam osjecaj da nijedan neradi, bio mi jedan custo rom usporio pa da nemjenjam isao s tima pa mislio cak i onaj lag fix app, pa opet sada ide pitanje;

Android je baziran na Linixu, a za Linux nije potrebno defragmetiranje.

Jer koristi EXT koji je Journaling file system. Journaling je ono što rješava problem fragmentacije. EXT file system u svakom trenutku zna gdje mu se na hard disku nalazi koji dio neke datoteke dok primjerice FAT i NTFS to ne pamte." i osim toga, ext sistem ima malo drukčiji algoritam alokacije memorije, tj. pametnije "pamti" gdje je što i "pametnije" raspoređuje datoteke

14 godina
dinos3 kaže...
Killua kaže...

Jer koristi EXT koji je Journaling file system. Journaling je ono što rješava problem fragmentacije. EXT file system u svakom trenutku zna gdje mu se na hard disku nalazi koji dio neke datoteke dok primjerice FAT i NTFS to ne pamte." i osim toga, ext sistem ima malo drukčiji algoritam alokacije memorije, tj. pametnije "pamti" gdje je što i "pametnije" raspoređuje datoteke

a ovo ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=en

16 godina
neaktivan
wenclino kaže...
dinos3 kaže...
Killua kaže...

a ovo ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=en

Ja ne osjecam nikakvu razliku od tog trima na galaxyu s3

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
Android borbeni komplet

google je taj fstrim uveo u androidu 4.3, i navodno se osjeti razlika u brzini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ni ja na One ali svrhu ima definitivno,cim je integriran u Android 4.3. Pretpostavljam da pomaze kod uredjaja s "losijom" internom memorijom. Ljudi s Nexusom 7 su se preporodili.
17 godina
luka_cro kaže...

Ja ne osjecam nikakvu razliku od tog trima na galaxyu s3

Ili ga ne koristiš dosta dugo, nije ti dosta popunjen ili si nedavno stavio gore novi ROM.

Ja sam stavio fstrim na svoj godinu dana star, 5 mjeseca ne flashan, 80% rom-a zauzeti S3 i osjetio se performace boost. Cijeli mob kao da je postao malo bolje responsive, aplikacije se brže dižu i nema onog početnog laga dok otvoriš neki app.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Android borbeni komplet

Ne znam jel do sada bilo, ali evo..

YouTube aplikacija koja omogućuje reprodukciju sa zaključanim mobom i gledanje 720/1080 videa putem 3g-a. Trenutno je još uvijek na staroj verziji 4.x.x a za v5.x.x ne znam još kada će (i hoće li uopće) biti. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
steve90 kaže...

Ne znam jel do sada bilo, ali evo..

YouTube aplikacija koja omogućuje reprodukciju sa zaključanim mobom i gledanje 720/1080 videa putem 3g-a. Trenutno je još uvijek na staroj verziji 4.x.x a za v5.x.x ne znam još kada će (i hoće li uopće) biti. {#}

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer&hl=hr -slična app

Luc
14 godina
Android borbeni komplet

Ima sam Facebook Messenger na engleski, prilikom posljednjeg ažuriranja, prebacio se na hrvatski.
Pa me zanima kako bih mogao prebaciti da mi opet bude na engleski.

Hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice